|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
31.7.2006 22:04:25   
TVN
No, pa poskusimo. Jeza se je ohladila, Nika (recimo da) spi, mož se tušira, jaz pa ponavljam prosti spis....

Ameli, midve se sicer še ne poznava osebno, pa vendarle odgovarjam na tvoja vprašanja.
V službo bom morala 18.09., če ne bom slučajno dobila pozitivnega odgovora na mojo pritožbo (vlogo za podaljšanje sem namreč dobila zavrnjeno user posted image ). 21.08. se mi uradno izteče porodniška, potem pa nekaj dopusta in služba 18.09. A upam in upam, da bo mogoče vendarle pritožba uspela....

Nove štručke pri nas še ni v planu. Je s tole mojo malo pošastko (kot ji pravim ljubkovalno) toliko dela, da si sploh ne predstavljam, da bi imela tako hitro še enega otročička. Mogoče pa kdaj kasneje (glede na moja leta prav veliko kasneje tako ali tako ne bo šlo)....

Pia, o kakšnem obližu ti govoriš? Kakšna zaščita je to? Prosim, podrobnosti.
Pa seveda user posted image  za plazenje, Nina!

Tažana, držim pesti zate jutri na razgovoru. Pa fino, da si uspela pregnati bolezen.

Katja, ni problema glede prestavitve. Četrtek nama z Niko prav tako ustreza. Petek bi bil sicer še boljši, ampak za vaju z Benijem vse.user posted image

Tery, mi je nekaj padlo na misel, ko sem brala tvoje pozive KMA, da se oglasi. Namreč sama sem take sorte, da velikokrat pustim RR aktiven (torej sem tudi vidna kot prijavljena oz. prisotna) in grem dol ("dol" pri nas pomeni ven iz računalniške sobe, ki je "gor" v drugem nadstropju hiše), včasih me tudi cel dan ni blizu računalnika, ta pa ves čas kaže prisotnost. Sem pomislila, da mogoče nisem edina s takimi navadami, ki so seveda hudo zavajajoče. Se že vnaprej opravičujem.

Na temo piknika in vprašanj, kaj vse prinesti, pa bi jaz imela pripombo, da mogoče tokrat čim manj sladko-slanih dobrot, ker potem na koncu vse ostane in odnašamo domov. Nekaj smo se pogovarjale, da bi enkrat kar kako pizzo ali kaj podobnega naročile, kaj pravite, a bi tokrat to realizirale? O.k., Pia, tebi dovolim, da prineseš tisto pregrešno pecivo, za ostale pa bi rekla, da naj prinesejo nekaj tolarčkov, svoje sončke, podlage, blazine, igrače in dobro voljo. Za ostalo lahko poskrbijo drugi. Kaj pravite?

2ursae, najprej hvala za poslani sliki na mail. Lepo od tebe, da si se sama spomnila.
Sicer pa smo pri nas - glede na vaše odgovore o čiščenju - očitno veliki packi. Sesamo enkrat na teden, včasih tudi celo samo na 14 dni (posebej poleti, ko ne segrevamo radiatorjev in ni takih "mačk"), pometamo vsak dan, pomijemo 2x tedensko oz. po potrebi, 2x na teden pa tudi pobrišemo prah s Pronto krpicami za prah in Pronto čistilcem. Ful dobra stvar. Imamo samo dve preprogi, ostalo pa parket in ploščice, tako da je za nas krasno uporaben tale Pronto.

Katja, čestitke za službo. Sicer so občutki najbrž mešani - po eni strani veselje (ker službo je res dobro imeti), po drugi žalost zaradi ločitve od tvojega sončka. Nekako smo vse na istem. Dan D se nezadržno bliža, enim prej, drugim nekoliko kasneje (uf, 2ursae, kok sem ti še vedno "fouš"), ampak dejstvo o koncu enega krasnega obdobja ostaja. Naše štručke so (bodo) zrasle v prave male otročičke in malčke, mi pa se bomo vrnile na svoja delovna mesta.user posted image user posted image user posted image

Inovativnosti v kuhinji je pri nas bolj malo. Smo vsi bolj "na hitr" narejeni. Večinoma kuhata tako ali tako babi in dedi (moja starša), občasno tudi jaz, vendar kakšnega posebnega eksperimentiranja ni. Nisem posebno gospodinjski tip, oba z možem jo raje mahneva kar ven na obed. Zdaj, ko tudi Nika je z nami skoraj vse, ni noben problem iti v restavracijo na kosilo. Le uro je treba prilagoditi (Nika ima kosilo okoli 13.30).

V plenički smo cel dan, si je ne upam pustit brez, čeprav sem prepričana, da bi ful uživala. Bomo poskusili na morju. Sicer pa kakamo običajno enkrat dopoldan (včasih se tudi proti jutru napenja in pokaka, tako da je pri jutranjem previjanju kakec v plenici) in enkrat popoldan. Včasih pa tudi še tretjič ali pa nobenkrat. Posebnega pravila ni, čeprav določen ritem že ima.

Katja, 2ursae, hvala za ideje in recepte. Ste pa res strašne, vse se ful dobro sliši. Bom poskusila kdaj pripravit.

Tako, pa sem prišla do konca z odgovori. Sedaj pa spančkat. Nočka!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
31.7.2006 22:07:38   
TVN
Sem tudi jaz bolj dementne sorte. Že večkrat sem hotela vprašati, pa vedno pozabim.

A kaj hodite v Atlantis? A bi bila katera ZA, da se kdaj zmenimo in gremo tja na kopanje z našimi sončki? Mi smo bili že nekajkrat in Nika strašno uživa. Mislim, da bi nas bilo ful luštno videt, ko bi okupirale eno polovico "plaže" ob otroškem bazenčku.
Imajo vse, bazene za velike in male, restavracijo, blazino za igranje in plazenje, sladoled za sladkosnedne..... Kaj pravite?

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
   [Brisano sporočilo]
1.8.2006 8:40:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TVN)
  Neposredna povezava do sporočila: 1978
1.8.2006 10:18:14   
benika
Ja, jaz bi bila močno za to, da se dobimo v Koloseju. Sej veste, a ne...še ta teden, pa drug teden, pol se pa zame pikniki med tednom (vsaj v dopoldanskem času) končajo. Strinjam se tudi s tem, da pol naročimo pico iz enga štuka nižje.

Tery, smetanovo omako naredim tako, da enostavno v ponev zlijem sladko smetano (obvezno alpska smetana od LM-modra) počakam, da zavre, stresem noter malo vegete in to je osnova Potem pa daješ noter stvari po želji Če kdaj delaš torteline je zelo dobro če dodaš  malo origana, velikokrat dodam tudi žafraniko, topljeni sir, gorgonzolo...variant je še pa još. Če pa delam piščanca, pa meso najprej popečem, na koncu odcedim olje in v ponev vlijem smetano.

Nika, nas v Atlantis ne vleče ne vem kako zelo. Bi šla raj na Ježico v Laguno kdaj pogledat. 

Ameli, drugo detece zaenkrat še ni v planu, upam pa, da bova na njem pričela delat konec drugega leta. Je treba najprej malo družinski proračun povečatuser posted image

Tažana, kako je bilo na razgovoru? Bo služba al ne bo?

lp in upam, da se vidimo v četrtek

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
1.8.2006 10:43:54   
2ursae
ja nč, četrtek bo (itak user posted image ), saj imamo lokacije za vse vremenske (ne)prilike. pa lepo je videti, da se vse veselimo user posted image . Sam ne vem, Pia, če se bomo v Koloseju lahko nažirale s tvojimi dobrotami. Lahk jih pa pustiš v avtu, pa jih pol hodimo izmenično tja žrt user posted image

Nika, mi2 tud nisva za v Atlantis, ne vem, jaz sem se odločila, da malega pred prvim letom ne bom dajala v bazen. Pizza pa itak zmeri user posted image , tam doli v Subitu so prav fajne.

Če se kteri ljubi brati, še en link, kaj nas še vse čaka. Sem se ful smejala - zaenkrat še, čez kakšno leto se pa najbrž ne bom user posted image . Pa preberte vse poste, so še boljši kot Nevin.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1024827

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
1.8.2006 11:37:25   
TVN
Ja, ravnokar sem prebirala vremensko napoved in je res slaba, tako da sem tudi jaz absolutno za Kolosej. Ob kateri uri se začne spektakel? 9.00, 10.00?

Zanimivo, kako ste vse proti bazenom.... No, ja, mi smo do 8. meseca počakali, potem pa smo začeli prakticirati razne toplice in podobno. Obvezno pa Niko po vsakem kopanju stuširam. Do sedaj posebnih problemov ni bilo in upam, da jih ne bo.

Je pa štosno, da mene na Laguno na Ježico sploh ne vleče. Najbrž zato, ker stanujem skoraj zraven in hodim tja v kamp na sprehod praktično vsak dan. Tukaj za Savo poznam skoraj že vsak kamenček. Je fina senčka, spijem kavico na Šternu, malo pošnofam, kaj šotoristi kuhajo, pa grem počasi nazaj. Okolica je lepa in kompleks so zelo okusno preuredili, obiskovalci pohvalijo tudi bazene (da so lepo topli), ampak jaz se še vedno nisem odločila, da grem tja. Sem smešna, a ne? Pa tako pri roki mi je - vzamem brisačko in Niko, pa sva že tam. Če jo bo katera mahnila, pa naj mi na ZS pošlje obvestilo, se lahko oglasi pri nas na kavi.user posted image

Evo, se bom odjavila, da ne bo zmede. Grem pripravljat cvetačno kremno juho. Pa, pa!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
1.8.2006 12:29:06   
Pia67
Jaz imam smolo. Ne vem kako karmo imam? Samo v zadnjih 2 letih bi lahko rekla, da vedno kadar si kaj zelo želim, splava po vodi. No, saj ni tako hudo.

Čez noč mi je zatekla desna joška in je ne morem niti stlačit v modrček. Že nekaj časa me je špikalo, priznam, pa sem odlašala. Tako sem sedaj od zdravnika (napotnica), Nino sem vlekla s sabo, ker nimam varstva, pa ni nič pomagalo, ker je moja zdravnica na dopustu in sva čakali kar nekaj časa. Še dobro, da so ostali bolnički solidarnostno zabavali Ninouser posted image in sva nekako preživeli 2 uri.

V četrtek pa imam punkcijo. Ravno v četrtek. user posted image Po eni strani še dobro, da so me vzeli preko reda, ker zadeva kar boli, Nina pa veselo pleza po men ravno na oni boleči strani.

Punkcijo imam šele ob 13.30, bom videla kako bo z voznim redom Nine in popoldanskim varstvom. Če nama rata dopoldne v LJ prit (Kolosej čisto ustrezauser posted image ) in se ob 12. uri zbrcat domov, bo čisto OK.

Se vidimo oz. še beremo, moram kosilo dokončat, ker je dete lačno in ravnokar žveči palca na nogah kar pomeni lačnaaaaa... In jaz ledene obkladke montirat.user posted image

Damjana

P.S. Dobrot ne bom švercala v Kolosej, morda kak majčken prigrizek. Se mi ne zdi fer do osebja.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
1.8.2006 14:38:14   
kati*
IZVIRNO SPOROČILO: Nika35

Tery, mi je nekaj padlo na misel, ko sem brala tvoje pozive KMA, da se oglasi. Namreč sama sem take sorte, da velikokrat pustim RR aktiven (torej sem tudi vidna kot prijavljena oz. prisotna)

jaz sem v bistvu skoz prijavljena - se ne odjavljam, tako da sem praktično skoz "gor" razen zvečer (sicer ne vem, ker sama ne morem preverit, a verjetno je tako) ko izklopim računalnik

piknik jaz sem za četrtek/kolosej/pizza iz Subita

Nika jaz sicer nisem tip za bazene, a ker Luka zelo uživa v vodi, sem že razmišljala o bazenu in o Atlantisu, ki nam je nekak najbolj na poti (za druge niti dobr ne vem kje so user posted image ). Če ne prej bomo pa šli v Atlantis na "plavanje dojenčkov", ki poteka tudi v Atlantisu, saj se je imel na začetnem tečaju super fino. Mogoče te pa res kaj ZS kontaktiram - če bne bo tako jesensko vreme vztrajalo user posted image

Pia auč - upam,da ni prehudo?! Zakaj pa punkcija? Na kaj pa sumijo?

lp, K

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
1.8.2006 20:48:02   
Pia67
Živjo!

Zopet jazuser posted image . Sem 1. bila hitra in se nisem ubadala s temami.

Začnem z zadnjim vprašanjem:

Kati*, punkcija je potrebna, ker je toliko "tekočine" (ne bom uporabila gravž izraz, barva pa je ponavadi hudauser posted image ). je pa res, da vedno dajo zadevo tudi na histološko preiskavo. Trenutno imam ledene kocke za pijačo v ingverjevi limonadi in na jošku, da sem čist in. Upam, da antibiotiki primejo in postane zadeva manj rdeča in boleča.

Nika35, kontracepcijski obliž še nisem sprobala in me zelo zanima. Baje ni ne vem kakega navdušenja zanj v Sloveniji. Če te bo še zanimalo poročam, ko ga seveda dobim (do takrat bom karseda pridnauser posted image V uteho ti pripenjam link: http://krajger.no-ip.com/dejan/index.php?showtopic=1076&st=0 1. objava je dobra, vsi ostali komentarji pa štala.

In za vse, če vas pot popelje do Mulerja. V NM imajo akcije, sklepam, da tudi drugje, pleničke so po 1300SIT/42 komadov-4 ali maxi, so pa tudi druge velikosti... No pa nekaj hrane je tudi skonto, vzela sem Milupine mislije, ki jih Nina zelo rada žveči in ni "gromozanskih" koščkov (običajne spljuva ven in koščke razmeče po tleh, grrr). Aja pa robčki za rito brisat so po 240 SIT / 80 komadov.

Hm, pica, že dolgo časa nisem jedla pice. Se bom potrudila in prišla v četrtek.user posted image

Damjana

P.S. Nočem se brat samohvalno, pa vendar: A se vam ne zdi, da naši otročki kar neki razumejo? Če Nino kaj prosim, da naredi ali pa ji rečem, da ne bo šlo, se mi zdi, da kar pokopča kaj hočem.user posted image

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
1.8.2006 21:26:39   
2ursae
u, Pia, a te fejst boli? user posted image  Boga, upam, da ti bo četrtkova seansa pri zdravniku pomagala user posted image . Sem pa potem, ko si rekla, da imaš v četrtek dohtarja, hotela predlagat sredo za naše srečanje, sam jaz pa takrat ne morem, tako da sem bila kar tiho user posted image . Res upam, da prideš, če te le ne bo preveč bolelo.
Naše pokorice pa res že marsikaj razumejo. Če ga prosim, da mi kaj prinese, tisto zagrabi in naredi dva koraka proti meni, pol pa dobi user posted image  v očke, se obrne in jo ucvre po svoje user posted image .
Tisti obliž pa menda reklamira Oriana Cavazza - to je vse, kar vem o tem. Trač user posted image  ... ne šit, al ga ne ... jao, ne spomnim se, mogoče pa ona reklamira neke tabletke ... user posted image  ... kaj pa vem user posted image .

mejte se, z mojim greva mal počivat, sva včeraj do polnoči pucala odtok v kopalnici user posted image . Nočko 

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 1.8.2006 21:27:25 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
2.8.2006 9:15:44   
tažana
evo na hrt2 so telebajski pa mam nekaj minut časauser posted image user posted image user posted image .

včeraj sem bila v škofji loki pa je bilo prav zanimivo. mi je ful všeč tako da če me pokliče bom verjetno rekla JA. tako da sploh ne bom čakala da mi za tukaj v tržiču pove- ravnateljica šele po 20 avgustu pride iz dopustauser posted image . MAM FUL TEŽAVE KER NISEM ZIHER KAJ NAREDITuser posted image .

za jutri, torej četrtek bova medve tudi gotovo prišle. se bom še oglasila prej.
zdej greva pa do trgovine preden dež začne.

čao

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
   [Brisano sporočilo]
2.8.2006 9:17:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1987
2.8.2006 10:35:40   
kati*
tery, sem te hotela že popravit, da ne jutri ampak pojutrišnjem, nakar grem le gledat datum in ugotovim - da je sreda. user posted image živim čist v nekem svojem svetu user posted image . Meni je vseeno glede ure.

Luka pa zadnje čase ful težko sam zaspi v posteljici - dejansko mi mora zaspati v naročju, da ga dam spečega v posteljico. Če ne spi čist, se popolnoma zbudi, začne skakat, plezat in danes mi celo vstane v posteljici - sej sem sicer ful vesela, da je pogruntal vse to - a očitno se mu ful dobr zdi in pol ne in ne spat. A ste imele ve tud take težave, ko so se začeli plaziti? Kolk dolg to traja, ali imate kak predlog, kaj narest. Sej načeloma ga bi jaz pustila - naj se igra, a kaj ko pol joka in me kliče, ko kaj ne gre po njegovem načrtu in to lahk vse skupaj traja 1 uro (smo že probali) user posted image .

lp, K

Neposredna povezava do sporočila: 1988
2.8.2006 11:01:51   
ameli
Haloha,
mi smo bili včeraj na ogledu vrtca in spoznavanju vzgojiteljice. Mark se je lepo pustil cartati in je vse spremljal z velikim zanimanjem. Je vzgojiteljica rekla, da takoj vidi, da z njim ne bo težav (UPAM!).
Nika midve se res ne poznava, ker sem jaz iz čisto drugega konca vesoljne slovenije. Škoda, da nisem prej vidla, kje ste počitnikovaliuser posted image , ker stanujem čisto blizu Radenc. Drugače pa midva z Markom obožujeva bazene. Bila sva že vsepovsod (razen v Radencihuser posted image ). V bazenu se kopamo od 6-ega meseca (fredov plavalni tečaj)

Pia ti imaš pa ful težave z joškicami. To se ti ponavlja, a ne? Držim pesti, da je vse OK. Tudi meni se zdi, da mali vse razume! Zato mu jaz nonstop nekaj pripovedujem. Včeraj sem v sparu kupila otroški leksikon in ga sedaj seveda pridno prebirava. Pa tudi v knjižnico je Mark že včlanjenuser posted image .

Kati* Mark telovadi po posteljci 100 na uro. Včasih se mi zdi, da bo vsak hip razletela. Ampak, ko je zaspan, zaspi v trenutku. Spi pa čez dan še vedno 3× po 1-2 uri.

Kako ste kaj z dudami? Mark jo ima še samo preden zaspi, pa še to se mi zdi odveč. Kak ga naj začnem odvajati?
A že katera daje navadno mleko? Glede na to, da gre čez 1 mesec v vrtec, bi mu skoraj mogla začet uvajat, kaj praviteuser posted image ?
Kakšne copatke naj ima za v vrtec?

Moram se še malo pohvaliti: Mark že več kot 1 mesec žvižga na piščalko. Sem ga "naučila" med fuzbalskim prvenstvom in je pravi mali sudja.  Zelo lepo tudi obvlada samostojno hranjenje z žličko (s tem, da mu jaz pomagam naložiti hrano)
V največje veselje pa so mu živali. Čisto ponori, ko zagleda psa, muco,... Jutri gremo pa v živalski vrt in me prav zanima, kakša bo reakcija.

Uživajte na pici,

lp
v

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
2.8.2006 15:02:12   
benika
Uf Ameli, tvoj Mark je pa pravi mali vedežuser posted image .  Da bi naš piskal, kaj šele samostojno z žlico jedel....ZF. Jaz Beniju dajem navadno mleko že kak mesec, pa ni nobene panike. Začela sem tako, da sem zmešala pol vode in pol mleka in noter nasula kašico, potem smo pa zmanjševali odmerek vode, tako, da je po enem tednu pil samo mleko. Smo tudi (še vedno) strastni privrženci dude. Res je, da je ne pogreša, če je ne vidi. Kakor mu pa skoči v njegovo vidno polje, pa brez nje ne gre več. Pogreša jo celo tako zelo, da je na naših piknikih tud Anžetova dobrauser posted image .

Kati, pri nas je rovarjenje po posteljici stalnica že dobre 2 meseca in nič ne kaže, da se bo kaj umirilo. Čakaj, da bo začel redno vstajat, potem bo veselje. Beni je zaradi zviranja in stegovanja za dudo že dvakrat padel ven čez ograjouser posted image Hvala bogu, da so tako gibčni.

Moram pohvalit mulca, da mi že cel teden hodi popoldne spat. Danes je zaspal mal pred dvanajsto in še kar spiuser posted image  Ne vem kaj mu je, po moje je neki bolanuser posted image . Sedaj končno vem, kako zgledajo popoldanske frej urice.

Za jutri je meni za uro čist vseeno. A rečemo ob desetih al je to prezgodaj?

lp

< Sporočilo je popravil katja -- 2.8.2006 15:09:20 >

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
2.8.2006 16:30:46   
Pia67
Živjo!

Cista je še vedno tam kjer je, nimam pa vročine in ni tako vneto-antibiotik za konje (1000mg) je očitno prijel. Ne se obremenjevat z mano, saj se bere bolj grozno, kakor vse skupaj dejansko je. Olajšanje bo po posegu in niti pod razno ne bom špricala srečanja. Vseeno hvala za moralno podporo.

Midve bova v LJ okol 9. ure, ker greva do H&M po hlače (nujno, vse prekratko, Nina je ko Pika Nogavička) in v Kilometer po kak pleten bombažek za trenirke. Potem pa pricapljava do Koloseja okol 10. danes sem pofirbcala v naših trgovinah kako je s ponudbo hlač, katastrofa, vse okol pet jurjev, kičasto in material je čisto cunjast.user posted image

Kati*, imava podoben problem, zadnjič sem spraševala kako zgleda v postelji, ko se začno plazit. Nina sicer zaspi BP, ampak to ni več posteljica ampak gnezdece. Da ne govorim o tem kam zabriše dudo. Bom jutri prinesla eno knjigo, kjer je opisano kako spravimo majčkene človečke spat. Mal neusmiljene metode se mi zdijo, na srečo še ne potrebujemkakih ukrepov.

Ameli, pri nas je žlička le za meša-meša in občasno za moja usta, ko me Nina hoče nakrmiti, ker se ji tako "smilim" (vem nehigienično, ampak naredila bom vse, da se bi dete spravilo samostojno jest). Katere žličke pa imata? Ene so mal ukrivljene in tiste Nina še prešverca v usta, drugače pa je žlica v njenih rokah bolj predmet umetniškega nanašanja hrane na stene in pultek ter seveda tla. Hm, leksikon, zanimivo. To bi pa rada videla. Dobra ideja. Nina trenutno študira kmetijo in ji moram kruliti in mukati.user posted image Z mlekom bom počakala in v vrtec pač prinesla dodatek. Itak pa na zdrob, riž, polento in kašo, če je kuhana v navadnem mleku, ni alergična. Copatke imava cicibanove, ki so jasno preveliki (majhna tačka 18), tako, da bo nekaj časa v poletnih čeveljcih. Vem pa, da težijo, da mora otrok imeti copatke, ker se kaj polije in so potem mokri štunfki. Nina gre v vrtec s 1.9.

Katja, zdaj ko je malo hladneje je Nina prenehala z enournim spancem in imam zopet 2x po pol ure. Smrk, človek se kar razvadi. Ampak Beni si ga pa je kar privoščil. Morda pa ima nizek pritisk user posted image Jaz sem kar mal mesečna.

Zdaj greva z Niči do igrišča pogledat kaj je z mivko in gugalnicami. Po dolgem času bo zopet sedla v svoj tricikelček. Me prav zanima kolikokrat bo cepnila z njega, ker se hoče samo še dvigovat .

Se vidimo,

Damjana

P.S. Scmarila sem halvas, če bo ratal, prinesem kak košček na degustacijo, ker paše h kavi. Nimam zaupanja v novo oljčno olje, premalo sem prepražila in je nekam bled.user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
   [Brisano sporočilo]
2.8.2006 18:28:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 1992
2.8.2006 20:24:40   
tažana
živjo.

jutri potem velja ob 10h!user posted image  midve prideva. A potem ni treba nič sabo prinest?

medve s Katarino sva šli danes na obisk k sestri, v porodnišnico. je bila tam tudi moja nečakinja pa sta tako žurko naredle s Katarino da ni resuser posted image . sta lezle po postli, po tleh, pod postljo, v glavnem povsod jih je bilo dost. pa cvilile sta kot ne vem kajuser posted image .
upam da se cimre nista ustrašle kakšne male pošasti znajo nastat iz punčkuser posted image user posted image .

Uvajanje mleka:
ne morem vrjet. od vseh stvari, ki jih Katarina je in nisem še doživela da kakšne stvari ne bi jedla. lej ga user posted image  mleka pa noče! ne glede na to ali je zmešan z vodo ali čist, a je v flaši ali lončku.  mleka nočeuser posted image user posted image .

copati:
pri nas v vrtcu imajo večinoma trde copate. nikakor ne kakšnih "zajčkov" (drsijo)
- copati na ježka: se hitro sezujejo in otroci pridejo v obdobje ko je največja zabava sezuvanje copat. res pa je da si te najlažje obujejo sami ko to znajo
- copati na vezalke: te pa v vrtcu kar na vozel zavežemouser posted image .

žlička:
včasih že sama nese žlico v usta, jest jo moram pa naložitiuser posted image

duda:
pri nas je to samo igrača. jo valja poustih tako kot vse druge igrače, cuza jo pa ne.user posted image

mislim da bo to vse lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 1993
2.8.2006 20:51:32   
2ursae
yo, ob 10ih je nama kul, če bo mali prej zaspan, bova odrinila prej in morda tudi sama skočila v H&M, tko da Pia, mej oči na peclih, če se slučajno srečamo. Sam mi2 bova pri odraslih cunah, jaz bi rada kakšno rdečo jopco.
Kje to točno je? A zgoraj, kjer tud karte prodajajo? Če gledaš od vhodnih vrat proti pop-cornu, a je to levo al desno? Mal navodil prosim, ker sva zadnjič manjkala.

Sem šla dons k zdravniku, ker že kar nekaj časa mal pokašljujem in glej ga, imam bronhitis user posted image . Ne se bat, nič nalezljivega ni, sem pa na Sumamedu. Izgleda, da že kak mesec hodim okol z bronhitisom, pa še to sem dohtarci rekla, da sploh ne bi k njej prišla, če ne bi bilo tamalega, ker me moti, da me žgečka v grlu, ko mu pojem in da zvečer pokašljujem v postelji, on pa spi. Je bila čist paf. 

Tažana, kaj pa, če bi probala Katarini dat navaden mlek in ne alpskega? K alpski tud men ne diši.

Ena je spraševala za obrobo, ki bi šla okol in okol postlce. Imam eno tako iz IKEE, pa je nismo nič nucal in je tud ne bomo. Jo bom jutri prinesla, pa če bo kteri všeč, se lahko zmenimo, da mi jo prevzame iz rok za kakšnega jurja al pa dva.

Ameli, anže user posted image  duda, se še ne bomo odvajali. Pejt pa mal pogledat na forum Otrok, lahko da se tam kaj takega pogovarjajo. Navadno mleko še ni na sporedu.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
2.8.2006 20:56:13   
tažana
2ursae: ravno danes je bilo na preizkušnji navadno mleko. pa ni šansuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
2.8.2006 20:58:55   
2ursae
tažana, kaj pa mlek Planika? Ta ni homogeniziran. Jao, kakšno slovenščino tolčem user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
2.8.2006 21:04:41   
tažana
bom še poizkušala. sestrca mi je celo sojino mleko predlagalauser posted image .

sem pa rekla, da bom ji šeenkrat dala tisto mleko, ki sem ji ga dajala, če nisem dojila ( ko me ni bilo - milupo) pa bom videla , če ni to samo muhauser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
2.8.2006 22:04:17   
kati*
2ursae z dvigalom greš gor v 1. nad. in nato desno mimo bara

Luka se zdaj skoz dviguje v posteljici, stoji in gleda čez rob posteljice in pluva dudo ven - danes je zaspal ob 19ih v dveh minutah in nato čez pol ure fešta - in še kar traja user posted image . No, zdaj je 5 min že sumljiva tišina ... ga grem mal pogledat, če je morda le zaspal

midva prideva okrog 10ih, se vidimo

lp, K

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
2.8.2006 22:07:22   
kati*
ne spi - se ziba na kolenih in zabava user posted image v popolni temi

težana pri nas je trajalo kak slab teden in je pol kar naenkrat spil 1,5 dcl mleka. Prej je pa le tist cucelj od flaše po ustih valjal

lp, K

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
2.8.2006 23:52:22   
TVN
Tokrat bom krajša, ker je ura pozna in sem že močno utrujena...user posted image  Danes smo na veliko hodili po BTC-ju in izbirali čeveljčke... Poročam jutri.

Torej, midve z Niko tudi prideva okoli 10. ure.

Se vidimo!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.