|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
12.7.2006 10:35:43   
kati*
midva verjetno v petek ne bova mogla priti, ker ne bom imela avta user posted image , pa še delavci pridejo ...

lp, K

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
12.7.2006 11:23:45   
Pia67
Živjo!

Če bo ura piknika takšna kakor zadnjič , me ne bo. Pač, ne bom vam težila, ampak meni res ni do tega, da se popoldan gužvam proti domu (ne bom pa čakala do 17. ure, itak pa je petek in nekateri že veselo šibajo proti morju user posted image ).
Ne mi zamerit, zaradi trenutnih popravil pri Malencah imam dobro uro v eno smer, z veseljem pridem dopoldan, popoldan pa me ne spravite z majhnim otrokom na "dolenjko". Ni fora v klimi, ker jo imam, ne vidim nobenega smisla piknikovanja ob 12. uri, ker je to tradicija in ker vaši malčki zjutraj in dopoldan še niso razpoloženi, da bi kam šli. Pa čeprav tiste slabe pol urice po ljubljanski obvoznici.

Damjana

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
12.7.2006 18:58:52   
benika
Meni je čisto vseeno, kdaj, kje in ob kateri uri bo piknik, samo da JE!

Prideva sigurno, petek ali svetek, ob 7ih ali ob 12ih...

lpuser posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
12.7.2006 20:13:45   
2ursae
pa dobr, pia, saj se da to povedat tudi na prijazen način user posted image  

Nama je dopoldne tudi lahko ok, kakor se boste zmenile. Vsak aranžma ima svoje pluse in minuse, tako da prišibava, ko vam paše.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
12.7.2006 23:12:42   
teta beta
helou vsem,

najprej naj podprem 2ursae - pia, tole je bilo pa res nepotrebno, tebe ni nihče napadel ali karkoli, ura piknika pravzaprav niti še ni določena, ti pa že takoj udariš s sarkazmom user posted image .

No, anyway, mene najbrž ne bo, ker imam kar veliko gužvo. Še vedno sva z Dašo doma, ker so naši še na morju in sem pri stari mami, da ji malo pomagam, skočim v trgovino itd., v soboto pa greva z mojim v Ormož k njegovim sorodnikom, imajo tudi nek piknik. Naslednji teden bom še par dni doma, potem pa me čaka generalka, do nedelje zjutraj mora biti vse oprano, zlikano, pospravljeno, avto napakiran in štartamo. Upam, da nama bo zneslo. Še avto je treba zrihtat, sposodila si bova džipa od mojega očeta in je treba še klimo nafilat, ker ne dela, pregledat ga, sčistit itd. Če še ne boste šle vse v službo, bi se lahko zmenile za piknik še kdaj avgusta. Upam, da se bomo kdaj še res videle, za zdaj pa res dvomim.

Drugače nič kaj novega, tako da bo to vse. Lepo se imejte, nočko!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
13.7.2006 7:48:46   
Pia67
Hm, zadeve nisem napisala s sarkazmom. Sklicevala sem se le na pretekli piknik in moje maše glede 12. ure. Spomnite se kako je bilo. Večina vas je pisala o tem kdaj spite, kdaj jeste v dopoldanskem času in omemba veliko krajše distance do Bizovika ni sarkastična, temveč zato, da se malo zamislite nad tistimi, ki pač nimajo klime, imajo daljšo pot, ki so morda kdaj preždeli v avtu, ko je padala toča ali pa močnejši naliv. No, zdaj že nakladam user posted image
Res je, da ura ni bila določena, vem, da je prijetno, ko piknik nadaljujete tako, da greste k user posted image in potem še kam povandrat. Da je zoprno, ko otroček sredi dopoldneva želi malo podremati itd.

Samo pripomnila semuser posted image . Na nespreten način sem želela povedati, da se zmenite med sabo in se ne ozirajta na naju (že itak nama greste na roko, ko ste izbrale ta teden), ker ne mislim še enkrat težit okoli ure, kar se je v pretekliku izkazalo za sizifovo delo. Napisala sem razloge in imam, vsaj mislim, vso pravico do tega.

Opravičevat pa se nima smisla, ker sem vas prizadela. Prepozno.
Sicer pa, to je vsakdanjik forumov. Nestrinjanje, kresanje mnenj. 2ursae, prav imaš, lahko bi lepo predlagala, da se dobimo 2 uri prej.

Damjana

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
13.7.2006 8:34:06   
kati*
sem si zrihtala prevozno sredstvo user posted image . Pred 11 uro pa vseeno zaradi delavcev ne bom mogla priti. Potem pa kadarkoli.

lp, K

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
   [Brisano sporočilo]
13.7.2006 9:32:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 1808
13.7.2006 10:02:02   
benika
Zaradi mene lahko ob devetih. Itak smo zadnje čase že ob šestih pokonci in nama ni panike prit kadarkoli.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
13.7.2006 10:17:46   
kati*
sej če bi bili tam pri brunarici, pol ni panike glede vročine ... tam je pa ja prijetno hladno ... kaj boste tam vsaj 2 uri? Sicer upam, da bom prišla prej, a vas ne bi rada zamudila?

lp, K

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
   [Brisano sporočilo]
13.7.2006 10:42:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kati*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1811
13.7.2006 11:41:03   
2ursae
kati user posted image  da prideš user posted image .Ja itak,da bomo ob 11h še tam. Kdaj smo pa "zdržale" skupaj le 2 uri user posted image
Teta beta, res škoda, da te ne bo, te pa poolnoma razumem. Saj se bomo še dobile - izgleda, da se je naredilo pravo poletje user posted image .
Nika, tudi za vaju ful škoda user posted image
Tažana, kajpa vi2?

No, ker teta beta ne bo prinesla svojih plaht, bom jaz privlekla eno deico, ležalnih blazin pa najbrž ne rabimo.

A pol ob 9h? Mi2 bov morda mičken zamudila, ampak max pol urce. Ninočka je pa itak, če me spomin ne vara, ponavadi ob 9h že tam. Imam že en čips in piškote - v mejah normale, da se ne bo miza preveč šibila user posted image

Pa da ne pozabim, je še par vprašanj za odgovorit:

Tery, sem mu ža dala Čokolino, mu je všeč, ni pa glih dol padu od sreče. Sem ga probala še sama, pa se mi niti ne zdi tako zelo dober. Tisto vrečo bomo poncuali, pol pa najbrž do nadaljnega ne bom kupovala novega. 

Ninočka, ko je šel na morju mali spat, to je bilo ob 20h, sva se šla mi2 mal vsest ven pred hišo in povečerjat, pogleda sva kakše film ... tko, nič pretresljivega, vse na izi. Ven na sladoled in kavico smo pa hodili vsi3 ob dopoldnevih - mali je ninal v vozičku, pa je bilo.

teta beta, malega sva dala kar čičat v plitvino (plaža iz mivke), tako da je namočil ritiko in nožice, pa če u je bilo še posebej dobr, sva ga dala pol sedet še malo v globlje, do popka al pa celo mal čez. Ni bil vedno razpoložen. Imeli smo pa še un šlauf, ki ima sedalo oz. luknje za nogice, pa ni najbolj užival, je v njem sedel s svojim značilnim "analitičnim" izrazom (beri: kunštno gleda in se sploh ne pusti zmotit), čeprav sta se starša prav trapasto razmetaval pred njim v vodi, da bi zvabila iz njega vsaj mini nasmešek.Še najboljš mu je bilo, če je brez pripomočkov čofotal v najini rokah.

Zanima me, če upoštevate vodilo, da naj bi bilo mleko v otrokovem 1. letu najpomembnejše živilo. Kaj jim dajete za zajtrk - kar flaško/ joško mleka al kaj bolj trdnega?

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 13.7.2006 11:42:50 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1812
13.7.2006 12:23:56   
teta beta
2ursae, definiraj zajtrk user posted image . Danes se je npr. Daša zbudila okrog pol šestih (ponoči okrog treh, sem jo podojila), no, nekaj se je premetavala po postelji, se čisto zbudila, podojila sem jo okrog 6, ampak ni zaspala nazaj, men se pa tudi ni dal vstat, tako da je skakala po postelji in po meni. Malo pred sedmo je dobesedno padla dol in sva spali še do pol devetih. (Jaz sem pozno na netu zaradi dopusta, pa še rabim zjutraj malo spanca.) Potem sem ji kupila graham štručko, da jo je grizljala oz. bolj lizala, zraven par grižljajčkov sira, za probo pa sem prvič malo na tenko namazala z margarino. (A že dajete margarino?) Vsega skupaj ni bilo nič kaj user posted image . Potem sem jo dojila, sva šle po nekih opravkih, prejle sem ji hotela dat marelico, ni bilo šans, sem jo spet podojila in zdaj spi. Danes sem jo torej dojila že štirikrat user posted image . Pa do večerje jo bom verjetno vsaj še dvakrat...

Sicer pa kakor kdaj, včasih ful je, zjutraj ji dam kak jogurt ali kruh, sam ali namočen v jogurt ali z maslom ali pa zjutraj to spustiva in začnem pol že kar s sadjem (med deveto in 12 uro). Sploh pa zadnje dni opažam, da sploh noče več sadja. Ne razumem, kot da bi se ji ogabilo ali pa je takrat mogoče že tako fertik, da ne pali. Popoldne tudi ponavadi dobi nekaj mlečnega, jogurt ali topfen, včeraj sem ji prvič dala lumpijev puding vanilija in je zmazala celega v dveh obrokih. Večerja je tudi ponavadi kašica z mlekom, mlečni gres, polenta ali kaj kar ostane od popoldanske malice. Tako da - ja, mlečne stvari so pri nas zakon! Malo pa tudi gledam, da vsaj nekaj poje, ker je tak drobižek. Če kdaj noče navadnega jogurta, odprem tudi sadnega, da poje vsaj kaj žličk, ji pač ne paše vedno.

Bom pa še malo o hrani, ko sem že ravno pri tem. Včeraj je jedla malo boranje, predvčerajšnjim sem ji makarončke polila z golažem (samo omako), zadnjič je jedla sladko zelje, steblo od mlade čebule je bilo njami... Ne kuham več posebej zanjo, vsaj večinoma ne, sploh pa kadar sem takole doma. Problem je le, ker pri nas kuhamo bolj malo zelenjave, imamo pa zato govejo juho skor vsak dan user posted image . Rumenjak se spravljam ji dat že kor en mesec, pa še nisem prišla zraven. Ko je bila bolna, nisem hotela, ker nisem vedela, kaka bo reakcija, enkrat sem ji ga že dala v juhco, pa ni hotla nič, pol p kar pozabim. Je pa že rezance v juhi. Saj moram rečt, da je že kar dosti stvari, le količinsko bolj malo, sploh zdaj ko je vroče.

< Sporočilo je popravil teta beta -- 13.7.2006 12:25:58 >

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
13.7.2006 12:28:03   
tažana
čao bav!

no medve s katko sva ravno iz bazena!!!user posted image  oh kako je bilo finouser posted image . voda je bila sicer malo hladna ampak jo nič preveč ne moti!! zdej pa spi kot da bi ji baterije ven vzelauser posted image user posted image . samo ne vem koliko časa bo spala, ker ni uspela nič pojest ker je bila tako zmatranauser posted image !

medve imava še vedno v načrtu da prideva! ob devetih nama pa še bolj ustreza!!user posted image  edino nekaj me zanima. a katero moti če pride še moj možek zraven (če slučajno ne bo delal)? mal ima krizo če bo doma, naju pa ne bouser posted image , pa še ene opravke imava poj.

2ursae:
jest Katarini dam mleko samo zvečer in zjutraj (aja seveda ponoči tut 1x) s tem da prej tudi nekaj poje: zvečer;kakšno kašico, zjutraj pa malo sadja. mleko dobi potem.user posted image
sem se pa odločila da bom še pred septembrom nehala dojiti! če bova res v istem vrtcu (ena igralnica zraven druge) se nama bo obema zmešalo!!!!!!!!!!! aja pa še kopalnica je skupna med tema dvema igralnicama!!

aja kaj morem še povedat!
včeraj dam katarino spati popolne samo v plenici!! ko se zbudi jo grem iskat in veste kaj je naredila:
odpela je plenico in jo skoraj zbrcala iz svoje predragocene ritke! za nameček pa je bila še pokakana!!!user posted image
še dobro da je vse v plenici ostalouser posted image

no lepo se imejte se jutri vidimo

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
   [Brisano sporočilo]
13.7.2006 14:02:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1815
13.7.2006 14:29:46   
2ursae
teta beta, mi tud margerine še ne uporabljamo, pa je najbrž tud ne bomo, ker je v našem gospodinjstvu sploh ne nucamo. Kot namaz na kruh pa - user posted image , ful ne maram.
Čez vikend, ko smo vsi doma, jemo skupaj isto hrano, sam za najmlajšega ne solim in ne dajem kakšnih ostrih začimb. Drugače pa že vse je. Jajce je tud pri nas bolj počasno - kot takega mu rumenjaka še nisem dala, jaz tud na to kar pozabljam, je pa že jedel jajčne zadeve: palačinke, šmorn, pecivo, testene ...

Neposredna povezava do sporočila: 1816
13.7.2006 14:54:33   
TVN
Mi smo še vedno bolni, tako da naju z Niko ne bo. Popadali smo vsi po vrsti - najprej Nika, potem še midva. Nika je že malce bolje, čeprav ji še teče iz noska, midva z možem sva pa kot ožeti cunji! Živa katastrofa. Ne pomnim, kdaj sem bila tako močno prehlajena, sploh pa poleti!!

Imejte se fino na pikniku, upam, da se nam uspe dobiti še (vsaj) enkrat pred odhodom v službe.

2ursae, mi imamo mleko na jedilniku zjutraj in zvečer. Zjutraj pomeni od 4.30 do 6.30 (odvisno, kdaj jo lakota prebudi), čeprav je zdaj največkrat jutranji mlekec okoli 6. ure. Popije kakih 150 ml in zaspančka naprej do 8. ure približno. Zvečer pa dobi flašo pred spanjem, popije okoli 200 ml.

Sicer pa, teta beta, margarine še nismo poskusili, ker pri nas ta zadeva že tako ali tako ne laufa preveč. Imamo raje maslo. To je že poskusila skupaj z marmelado, vendar ravno nadušena ni bila, je pa pojedla nekaj grižljajev kruha z marmelado in maslom.
Drugače je večino kar z nami, obožuje golaže in krompir, pa juhe na tisoč in en način, zelenjavo ima tudi zelo rada. Na žalost pa ne mara preveč riža, testenin (pa tako preprosto in hitro jih lahko pripraviš user posted image ), tudi jogurta in skute ne mara, obožuje pa Lumpija, rada ima tudi Fruchtzwerge, pa kak sadni jogurt ji tudi kar gre po grlu.

Imamo 5 obrokov, torej jutranje mleko, pa potem zajtrk okoli 10. ure (razni -linoti, sadje), okoli 14. ure kosilo (večinoma je tisto, kar pripravimo za nas), okoli 18. ure malica (polenta, kakšna juhica, gres, jogurti, mlečni riž, ipd.), zvečer pred spanjem okoli 21.30 pa spet mleko. Sedaj ima že kar lep ritem, kar je res krasno.
Rumenjak sem ji tudi že poskusila dati, celo nekaj grižljajev ocvrtega jajčka je pojedla, vse je bilo o.k.

Aja, na koncu pa naj vam zaupam, da nam poganja prvi zobek. Ni še čisto zunaj, ampak "žagico" se že lepo čuti. Saj je bil že čas!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
13.7.2006 15:03:30   
2ursae
user posted image user posted image  tažana, tale tvoja miška ima pa res pogrutavščine -  ni zadnjič v bazenčku drekca mešala user posted image . Jao, jao. Kdaj je pa jutri na sporedu tvoj zobar?
Valjda ni problema, če pridete v troje. No, vsaj z moje strani ne. Itak se bomo morale kasneje, ko bomo v službi in se bomo hotele kaj videt, najbrž z možeki dobivat, da ne bodo samevali doma.

Še za Niničko, da ne bo reva preveč iskala: Ninočka, da sta jutri (petek) ob 9h al pa mal čez pred Brunarco!!!!

še nekaj: a je ktera razmišljala,da bi user posted image  dala kosmiče na mleku? V mislih imam Corn flakes, ki se fino zmehča ... kaj mislite?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
13.7.2006 15:09:15   
Pia67

Ne vem, a res tako zblojeno pišem (mimogrede Kati*, se strinjam, da je piknik plac super in senčen, glede vročine sem imela pomisleke pri moji poti v LJ in obratno, ...)?

Zadnjič sem vas lepo prosila, če bi lahko prestavile uro, pa ni šlo. Tery je stran nazaj omenila, da bo ura najbrž enaka in nihče se ni obregnil ob to. Jaz pa sem se...

Če vam je zoprno, da bi me gledale, mi mirno povejte. Saj razumem.

Zato eno samo vprašanje: "Ali mi boste glavo odšraufale, če jutri prideva?" user posted image

Damjana

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
13.7.2006 16:13:39   
2ursae
pa daj no, pia, ne ga srat user posted image , valjda pridta. Se zgodi, da pride do nesporazuma. To je tko pri tipkanju pa netu. V normalnem pogovoru iz oči v oči uporabljamo toliko več kot le besede - še barvo glasu in mimiko, tako da se tu, kjer tega ni, komot kaj narobe zastopi. Mata da prideta.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
13.7.2006 16:50:42   
benika
Ah Pia, dej no nehi ga srat. Kot je rekla 2ursae; mata, da prideta.

Midva prideva okol pol desetih, desetih, s šotorko in nekaj za pod zob.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
13.7.2006 17:02:00   
kati*
Pia naj te potolažim, sva na istem - ker so Malence zaprte se vsi vozijo skozi Škofljico, ker pa pomeni, da sem tud jaz na j... - se vozimo namesto 1/2 ure v LJ tud po 2 uri user posted image . Sam okrog 9h pa tja do 13h ni večji problem.

lp, K

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
   [Brisano sporočilo]
13.7.2006 17:21:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 1823
13.7.2006 20:01:07   
tažana
čao še jest preverim, če vse velja za jutri...
pia: veš da prideš- glave bomo tistmu šraufale ki ga brez tehtnega razloga ne bouser posted image user posted image .

2ursae: sem se ravno prejle spomnila da imam jutri še zobarja. dobro da ga imam ob osmih. bom šla že prej tja da bom čimprej na vrsti poj pa priletimo! (vsi trije, ker je možek frej!) je predlagal, če ima še katera svojo boljšo polovico doma, da ga pripeljiteuser posted image .
veste tale moj user posted image  me vedno bolj preseneča! ko sva se poročila je naraje videl da smo sami pa čim manj ljudi okrog. no sedaj po enem letu pa sem ga že malo socializiralauser posted image user posted image .

da ne boste pozable že dones nehat pit razne pijače, da bomo jutri večji račun naredle!!!!

pridne bodite.

Neposredna povezava do sporočila: 1824
13.7.2006 20:33:47   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

sem se ravno prejle spomnila da imam jutri še zobarja.

joj, da ti ne bo pol reku, da 2 uri ne smeš jest user posted image user posted image user posted image .

nočko, se vidmo

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.