ninocka
|
Dober vecer! Na zalost nisem mela nic casa in nisem mogla nc napisat, sem vas sam na hitrco prebrala. Se bom pa zdej mal razpisala Najprej pa najbolj pomembno: avtosedezi. Kupljeni so bili preko ebaya v Nemciji, placani preko paypala (garantirajo vracilo denarja) v cetrtek, danes sva jih pa ze dobila. Avtosedezi so novi in ne rabljeni. Sama ne bi nikoli kupila rabljenega avtosedeza, saj ne ves, kaj se je z njim prej dogajalo. Na ebayu ponujajo svoje stvari tudi trgovine (on line stores) in je to nova roba (oznaka sofort&neu), ne stara oz. rabljena. Midva sva tko kupila ze Baby phone, zdej pa se te avtosedeze. Direkten link trgovine (tuki sva midva kupila) je http://www.baby-express.cc/ potem je pa se povezava do ebay-a http://stores.ebay.de/Baby-Express_W0QQsspagenameZL2QQtZkm Njihov email je pa info@baby-express.cc Sej dolocene stvari so cenej, ene pa ne (npr. Quinny Buzz, k ga nujno rabim, pa je ista cena kot pri nas ). Kliknete na ta 2 link, poiscete tist kar rabite, kliknete na tist avtosedez, vozicek... in se vam odprejo placilni pogoji, kam posiljajo robo (vsi ne posiljajo v SLO!) in pa nacin placila. Ce keri se kaj ne bo jasno, naj me kontaktira na ZS, pa bom jst vprasala mojga , ker tud jst nisem nek hud expert. Sta pa avtosedeza ful lepa . Doroteja kako je slo ne pregledu? Sej si mela danes, a ne? Kati, mi nimamo nobenih igrisc tuki, ker so pac same bajte in verjetno pricakujejo, da bo vsaka bajta poskrbela za svojga otroka. Edino otrosko igrisce je pri brunarci (se mormo spet dobit na kavi tam, da bodo se ostale vidle, a ne ), ki je pa lepo vzdrzevano, saj je privat. Pa ful je gugalnic, tobogan, razlicna igrala, mizice, stolcki, pa tud velik igrac za v peskovnik. Jst ga bom dala v peskovnik, ko bo bolj toplo in bo pesek tud bolj topel (recimo julija). Mu je pa moja mami v soboto kupila v avstriji kanglico in sito in lopatke, cel kompletek za 1 EURO . 2ursae men ni tolk hudo, ce ga pustim samega, da se igra. Je navajen, ker se je vedno ful sam preigral (po gymom). Na zalost pa je to zdaj ful redkost, saj pridno caplja za mano. Sam se zaigra samo, ko leze v stvari (npr. kosaro od mackov al pa en pokrov od skatle, kjer ima spravljene igrace), drugace pa bolj ali manj leze za mano in si neki brunda. Sem lih danes rekla Samotu, da je tak k un goblit (al kaj je ze bil iz LOTR), k ga je Frodo prvezanega cez une gore vozu in je skoz gundzal. Je pa v fazi lizanja stvari (tko kot una scena v Dumb&dumber, ko se prlep pol na zicnco). Usede se pod mizo, noge ma okrog noge od mize, jo prime z obema rokama, pomoli jezik ven in lize gor in dol po nogi. Al pa stol al pa karkolikoli drugega Men je prav smesen Tery jst mu ze dajem kivi, sem mu ga dala ze kaksna 2 mesca nazaj za probat in ga je z veseljem pojedu, pa nobene reakcije ni blo. Tko da ga zdej dobi zmesanega z bananao, ampak samo un zelen del, ne pesk. Celih kosckov se ne je, ceprav je zadnjic jedu pizzo in je celo odgriznu koscek kruha in ga zvecu. Drugac pa se zmeri vse ven pljuva in je BAA. Ameli za Marka. Samo da je vse OK! Teta beta jst sem mu ze dala maline (zmrznjene skuhala, so ble ful kisle - men je usta skup vleklo ), mali jih je pa kr pojedu. Drugac jih pa dobi v kaksni Hippovi kasici. Pia, tud od moje kolegice se mali sploh ne plazi, niti ne postavlja na vse 4, niti ne pase kravic. Hodi pa ze, ce ga drzis. Problem je, ker otroci morajo it skoz vse te faze, da se znajo pravilno ujet, ko padejo. Verjetno bi njen, ce bi padel, sploh ne iztegnil rokic, Evan pa se upre na rokice in glavo zadrzi dvignjeno, da z njo ne butne ob tla. Men se nikamor ne mudi, da bi hodil, ze tko ga skoz lovim, kaj pa se ko bo hodu!!! Ce bo pa kaj po men, mam pa lih se 1 mesec fore, pol se zacnejo pa mucni dnevi Katja, lepo da ste se meli fajn . Verjetno je Benija res mal sprememba zmedla, ko se je navadu, je pa zacel uzivat. Slikce bom pa se pogledala. Midva mava jutri posvetovalnico za 9 mesecev, bom porocala kako je blo. Prej sem ga stehtala (oblecenga) in ma bogih 8720 g. Definitivno se nismo za v avtosedez Pa tko lepa sta . Mali je pogrunatal, kaj mora delat, da se bo njegov stolcek za hranjenje guncal. Zdaj se veselo premika naprej in nazaj, stolcek pa se gunca, mami ma pa mir Evo, upam, da sem vse popedenala, ce sem kaj pozabila, pa drugic. Samo se to - v soboto sem bla v Crni in je blo ful grozno, ko sem spet stopila v hiso. Nazadnje sem bla tam, ko je bil dedkov pogreb. Hisa je prazna, tiha, sameva...men je slo prav na jok . Sprehajala sem se iz sobe v sobo, odpirala omare in predale, pa se mi je zdelo vse drugace....Saj se ni nic spremenilo, samo ome in dedana ni vec v njej. Je sel oci pol po omo v dom in jo pripeljal in je po cca. 30 minutah izrazila zeljo, da bi sla nazaj. Da ona ni vec tuki doma . Sva jo z ocijem pol peljala in nazaj grede sem mu rekla, ce mi da za peljat Carismo (njegovo lubico ). Je bil kr sokiran in je mel neke glupe izgovore (da bo moja sestra uzaljene, ker je tud ona se ni peljala), pa sem rekla, da me nic ne briga in da naj mi jo da. In mi jo je dal pol, tko s tezavo. Ampak po poti ni nic komentiral, razen na omejitve me je skoz opozarjal (je lih dobil slikco iz trunela, da je prehitr peljal). Pa se umetne nohte mam, mi jih je uceraj sestra nardila, ker se je zacela s tem ukvarjat. So mi ful vsec in jih pol skoz Samotu kazem Nocko, Nina