|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
24.9.2007 12:12:30   
Nika v službi
Oj, Pia, kako luštkane fotke. In kakšna krasna torta! Ježki strašno lepi, bravo res.user posted image  Me kar odnese, ko gledam tele vaše umetnije, zame je izdelava torte čista ZF, kaj šele, da bi spacala skupaj take stvaritve. Pohvalno!!

Zdaj pa eno zidarsko vprašanje: kdo se kaj spozna na dvoriščne ograje? Saj sem nekaj vprašanj postavila že na Gradnjo, ampak vprašam še tukaj, nič ne škodi. Kdo je kaj gradil, pa da ima izkušnje z različnimi ponudniki ograj oz. je kdo delal kaj takega sam?

Lotevamo se namreč projekta prenove dvorišča, ograje, garaže, drvarnice. Glede dvorišča mi je bolj ali manj jasno, da bo treba pogledati za kake tlakovce (ali prane plošče, kot so mi svetovali) zaradi omejitve pri višini pragu, glede ograje pa nimam pojma. Sedaj imamo betonske kvadre. Lesena ograja in razne inox variante ne pridejo v poštev, živa meja tudi ne, tako da se nagibam k betonski ograji (lamelne betonske ograje?) ter drsnim avtomatskim vratom.

Priporočam se za kakršne koli informacije na to temo, proizvajalci, izkušnje, cene, nasveti....

user posted image

Nekaj takega sem tudi gledala....

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
24.9.2007 14:45:51   
2ursae
uh, pety, a da je pri vas tako hudo user posted image . Česa pametnega ti žal ne znam svetovat, Anže ma tud včasih take trenutke, sam še zdaleč ne tako hudih in pogostih kot Vid ... mi je pa v oči padlo to, da sta skupaj le 2 uri dnevno. Jaz bi na prvi pogled rekla, da je to reakcija na nov ritem in na to, da je bolj malo časa z mamico. Razumem tvojo dilemo o vzgoji, po eni strani mi zveni, da revček še sam ne ve, kaj hoče, po drugi strani pa ne vem, če mu je dobro v vsem ustreči in popuščati. Kaj pa, če mu daš ti izbiro, npr, da izbere, kaj bi se šel igrat (mu ponudiš 2 ali 3 opcije) in potem, ko prideta tja, s tem vztrajaš, pa čeprav noče ... če pa noče izbrat, pa ti izbereš ... uf, ne vem, ful zoprno, še posebej, če imata res malo časa za bit skupaj in bi ga rada izkoristila tako, da se bo fino imel. Men je pri vzgoji ful težko, ker ne vem, koliko je 2letna bučka sploh zrela za kakšne vzgojne prijeme. Včasih imam idejo, kaj v kakšni situaciji narest (mal pobiram od Pantleyeve), pa se mi zdi, da je še premajhen.

Naš spanje: da mal poročam, kako se razvija - zdaj je že mal boljše, smo nekeko zmenjeni, da podnevi lahko spi v veliki postelji, ponoči pa gre v svojo. Zaenkrat (t.j. zadnje 3 večere) je lepo šel v svojo posteljo, čeprav mi zvečer pred spanjem vsaj 10x reče, da "ne bi v hiško šel" (njegova postelja je hiška). Težava je bolj v tem, da zvečer težko zaspi, sem jaz ali mož (zdaj se je tudi on vklopil v uspavanje in ga dajeva spat izmenično, vsak večer eden) po debelo uro z njim, preden zaspi. Tako da v grobem gre na bolje, smo pa še daleč od tega, kar smo imeli ...

zdaj grem pa v pomivalca zložit (moja nova ljubezen user posted image , kolk je fajn občutek, ko ga slišiš v kuhinji, kako pere, jaz pa lepo počivam user posted image ) pa mal pospravt, pa se spet oglasim.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
24.9.2007 15:00:49   
2ursae
aja, pa pety - user posted image  in kapo dol za torto. Izgleda fantastično user posted image . Dobra si, da se ti je dalo vse te rožce gor naštepat user posted image .

Pia, ti imaš pa res eno luškano gospodično doma, s temile kodrčki je prav mična user posted image . Torta pa itak da izgleda krasna. A niso hecni tamali - moj je bil tud takoj, ko smo jo postavili predenj, s prstki not v smetani user posted image .

nika, žal o dvoriščnih ograjah ne vem nič user posted image , mi pa tole, kar si pokazala na fotki, izgleda prav fino.

valla, sam ta komplet vlakca je še v novem Lego katalogu 2007, tako da težko verjamem, da gre ven. Kaj pa, če res naročiš prek neta?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
24.9.2007 15:06:37   
Nika v službi
Hoj, 2ursae! Ja, pomivalec je ena krasna zadeva. Ko se na(raz)vadiš, ni več poti nazaj.user posted image

Glede vzgojnih prijemov oz. nasvetov, kaj storiti v konkretnem primeru, se kar strinjam s tabo. Da namreč daš na izbiro 2 ali 3 stvari; tako smo včeraj mi naredili na igrišču. Greš na gugalnico, na tisto zajlo (Niki je noro všeč, čeprav je kao za otroke od 5 - 12 let) ali na tobogan. Lahko pa gremo tudi domov. No, potem je izbrala vrtiljak... Toliko o vzgojnih prijemihuser posted image

Glede spanja pa je pri nas tako, da Nika pa sedaj, odkar je v vrtcu in posledično vstaja zgodaj (med 7:00 in 7:30), kar sama reče "aja, aja". Je čisto mrtva zvečer, običajno se gremo rihtat že okoli 19:30! Zaspi pa hitro, včasih v 5, 10 minutah, včasih pa malce dlje, ampak več kot 20 min oz. pol ure ne traja.
Samo kaj, ko se potem začnejo "orgije"....

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
24.9.2007 15:11:28   
Nika v službi
2ursae, saj user posted image  je v tem, da tudi jaz nimam absolutno nobenega pojma o ograjah in teh zadevah. Še dobro, da so fantje na forumu Gradnja tako kooperativni.

A ste brale post od Pety - http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1884097&mpage=1

Danes sva četale, pa mi je dala ta link. Se mi zdi res famozno, da ti nekdo ob desetih zvečer pripelje jajca! Ma, RR forum je res zakon, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 4230
   [Brisano sporočilo]
24.9.2007 19:20:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4231
24.9.2007 22:02:08   
teta beta
Pia, krasna tortica. Pety, tvoja je itak profesionalna (a sploh imaš tako velike pekače in pečiso ali jih potem sestavljaš?)

Nina se mi pa zdi, da se je že ful spremenila, odkar sem jo zadnjič videla; kot da bi stara že 3 leta ali več. Res, prava punca.

Pety, jaz tudi ne vem, kaj bi ti svetovala glede Vida. Nimam pojma, kaj je to, mogoče res kt je rekla 2ursae, da te pogreša in ti mogoče na tak način kaže, da ti to zameri. Mogoče ne bi smela tega napisat, ker ti bo gotovo še bolj hudo, ker pomagati itak ne moreš. Razen, če ga daješ zvečer kasneje spat, da bosta dlje časa skupaj, pa ga potem odpelje zjutraj tašča v vrtec malo kasneje, ob 9. npr. Pri nas takega obnašanja zaenkrat hvalabogu še ni, le kadar se zbudi iz popoldanskega spanca (ki je zadnji mesec praviloma v avtu), ima včasih to foro, da sama ne ve, kaj bi in ji nekaj časa nič ne paše. Take ihte, kot jo opisuješ, pa ne.

Nika, ograja na slikici zgleda prav luštna. Sicer pa težko kaj rečem, ker je veliko odvisno tudi od okolice (strnjeno naselje, posamezne hiše, bližina ceste...). Meni so všeč tudi železne ograje (in pa tudi lesene).

2ursae - spanje; Daša je dobila za rd eno dekico od Tweetyja in sem jo poskšala nasrat, da je ta dekica samo za malo posteljico, njeno, za v kinderpet. In je celo privolila in šla ležat v posteljico in se pustila pokrit s kovtrom in dekico in ležala, poslušala pravljico, vmes 5x pila vodo, ampak se brez težav ulegla nazaj, na koncu pa je vstala in rekla, da bo ona pa raje z rožicami pokrita (z najino posteljnino, torej). In je zaspala v najini postelji. jo bom potem poskušala prestavit, ko grem še jaz tja.

Darila - jaz sem včeraj ugotovila, da so najbolj zanimiva čisto x darila, ki jih kupijo ljudje kar tako, za zraven. Pri nas namreč piščalka in pištola za milne mehurčke. Daša je včeraj skoz piskala in ko so se potem ljudje "ustrašili", se je smejala za dol past. Mi je bilo pa ful zanimivo, ko sva obe s svakinjo kupili unicefova darila. Jaz sem nečakinji kupila unicef spomin, ona pa Daši unicefovo punčko Špelo. To je unikatno izdelana punčka iz blaga in volne. Zares luštno darilo, če bo katera kdaj hotela razveseliti otroka in še storiti kakšno dobro delo user posted image .

Lepo se imejte, moram iti mojemu kaj zlikat, da bo imel revež kaj za v službo oblečt. je že šel pred več kot pol ure spat, ker je bil tako utrujen, jaz se mu bom pa tudi kar kmalu pridružila. Lahko noč!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
24.9.2007 22:51:06   
ninocka
Uh, kakšne torte...ste mi sline nardile...Pety, čestitke, res prava profesionalna torta...user posted image user posted image user posted image user posted image Pia, ti si jo pa tud sama delala, če se ne motim? Ježki so tud super...pol sem pa jst vsa hepi, ko spacam neki okroglega in napišem neki gor...me je prav sram user posted image user posted image

Pety, jst tud mislim, da te Vid premalo vidi. Če se spomneš(te), se mi je Evan tud ponoči zbujal in bil po 2-3 ure pokonci in nikakor zaspat (pa še Samo je bil takrat "polomljen), in smo prišli do ugotovitve, da je to zato, ker me premalo vidi (ko sem delala popoldne). Potem sem ga začela kasneje vozit  v vrtec, pa počakal me je, da sem prišla domov in sem ga dala spat in se je potem stanje nekak normaliziralo. Glede tega, da je hotu bit nagec - a je možno, da ma kaj na lulčku al pa kakšno vnetje oz. alergijo na plenico in ga je to motilo oz. ga peče?  EVAN JE TAKRAT, KO JE MEL GLIVICE, VSAKIČ KO SE JE POLULAL, HOTU TAKOJ DAT PLENIČKO DOL, KER GA JE OČITNO PEKLO.  (sorry za črke).  Druzga kaj pametnega pa nimam za svetovat.

Moram it, bova z mojim zdej pogledala Eureko (eno novo nadaljevanko, ki jo gledava).
Bom kasnje do konca napisala.

LP

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
25.9.2007 8:28:07   
teta beta
...pol sem pa jst vsa hepi, ko spacam neki okroglega in napišem neki gor...[/quote

si lahko kar podava roko user posted image . Sicer pa bi vam že pokazala slike, pa jih žal ne znam zmanjšat. Zdaj imava namreč Visto in nobenega pametnega programa za slike, v onem privzetem pa te funkcije ni ali pa je ne najdem. Se grem še malo pomatrat, če mi kaj kane v glavo, sicer pa pospravljat.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
25.9.2007 9:01:53   
Nika v službi
Jutro!

Jaz sem pa danes čisto crknjena. Že zvečer me je napadel tak grlobol, da komaj požiram, ponoči pa me je še glava začela tako boleti, kot ne bi bila moja. In vsi glidi me bolijo. Res beda. Pa ravno ta teden, ko imam toliko stvari v službi in doma! Grrrr.
Žrem Panadol rapid in Granobile in sedim tukaj v pisarni kot kak kupček nesreče. Pa še zebe me. Oh, se smilim sama sebi.....

Včeraj zvečer sva se po telefonu slišali z Vallo glede Koširja. Sem ji obljubila, da bom preverila še v Polni skledi, če slučajno tudi organizirajo taka praznovanja, potem pa se bomo morale počasi odločiti kaj in kako. Valle Košir ni navdušil, po njenem opisu sodeč tudi mene ne preveč.

Pia, ti si omenila, da poznaš Gorjušo, Jamarski dom. A se mogoče spomniš, če je v zgornjem nadstropju tam na levo in naravnost ena ločena soba? Ko prideš gor po stopnicah je najprej en velik prostor, ki se nadaljuje še naprej, ampak se nekako ne spomnim, ali je tam še ena ločena soba ali ne. Mah, saj je najbolje, da kar pokličem.... Ampak kaj, ko se mi sploh ne da, sem čisto brez volje in energije....

Ah, saj bo. Grem pripravit materiale za kolegij, ki bo ob desetih. Uf, še to!

Za konec pa spet eno gradbeniško vprašanje: a se kateri sanja s kakšnimi stroški je (poleg opreme) treba računat, če kupiš hišo do III. podaljšane gradbene faze?

Neposredna povezava do sporočila: 4235
25.9.2007 9:46:45   
teta beta
Joj, kakšna zmazana slikica. Bom poiskala kakšno drugo, upam, da kmalu. v albumu pa vas že čakajo slike (sem našla še Picture Managerja), geslo pa je moje ime. Od rojstnega dneva bom dodala še kakšne, ampak jih imam na cd-ju.

Neposredna povezava do sporočila: 4236
25.9.2007 11:00:41   
Pia67
Najprej o RD-ju. Nika35, ne spomnim se one sobe zgoraj user posted image , ponavadi smo silvestrovali spodaj, to pa je ze ene 4 leta nazaj, možen, da so kaj spremenil.
Lejte, mene sam prostor nč ne mot, glavno je, da so igrala in da smo v primeru dežja na suhem in da je nekaj placa (da nismo nadrešan kot sardine). Valla, hvala, ker si šla gledat, prostor je res velik, po moje pa tud ne bo moteče, če si bomo še s kom delili prostor. 12. ura pa mi gre res na roko. Sem se že bala, da bi kaj prej. Hvala ti user posted image

Bom še jaz prečekirala Jamarski dom, na Gorjuš, če bom našla cifro. Pa napoved vremena tud, ker imam v nedeljo nekaj v planu. Nika35, ti sporočim kaj bom izvedela. Pazi nase, si pogledala v špegu, morda pa imaš gnojno angino. Priporočam grgranje poparka žajbla in potem še kak šljuk propolisa, če ga imaš.

Kar se tiče torte, marcipan je tako enostavno oblikovat kot kak plastelin. Jedilne barve zmešaš, potem pa juhuhu gnest.  Telo ježkov je iz mletih piškotov, obliv je čokoladen, narezane mandeljne je Nina pomagala zapikovati in potem sem samo naredila masko gobčka in prenesla na podij torte. Nič posebnega. No, pa nekaj kosov sadja, itak ni v proporcu. Sem pa odkrila, da je Greg skrit talent, saj je iz ostanka mase oblikoval odojčka in ga nabil na zobotrebec. Drugo leto mu ne gine dekoracija.user posted image

Teta Beta in 2ursae, hvala za komplimente Nini user posted image . Fotke pa mal postarajo otrocke.

Evo, letim iz knjižnice, ker jo zapirajo,

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 4237
25.9.2007 11:11:48   
Nika v službi
O, hvala Pia, za pomoč pri Gorjuši in za zdravstvene nasvete. Bom se poskušala čimprej pocajtat.

Teta beta, kot sem ti že preko gmail chata rekla, meni je najbolj všeč tista fotka, kjer Daša plava z rokavčki. Verjetno res zato, ker je to za nas čista ZF.
Komaj čakam, da bo naša Nika takole zaplavala....

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
25.9.2007 11:32:02   
Nika v službi
Še to: ena mi je svetovala Kmečki turizem Kamnikar na Malem vrhu pri Grosuplju.

Katera pozna?

Neposredna povezava do sporočila: 4239
25.9.2007 12:00:23   
Pia67
Nika35, omenjenega turizma Kamnikar ne poznam, pozdravljam pa bližino k NM user posted image .
Glede Jamarskega doma pa, več lahko izvem šele jutri, ko imajo 1. delovni dan (pon, tor je zaprto). Sam, ko pogledaš njihovo spletno stran, pa se mi zdi, da manjše sobe kakor je opisana ona za 70 ljudi ni. V spominu imam le eno veliko in eno majhno. No, jutri jih bom vseeno poklicala, ker je pa fajn, da imajo pokrito teraso. Razen, če se ne zmenite kako drugače.
Še povezava, če bi koga zanimalo: http://www.jamarskidom.com/

Evo, gradivo mam in zdaj veselo na delo,

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 4240
25.9.2007 14:11:52   
Nika v službi
Hej, hoj!

Sem bila na vezi tudi s Polno skledo (Hotel Mons). V soboto, 06.10. imajo že zasedeno, dan kasneje, v nedeljo, pa pri njih praznujejo 3-letniki, 20 odraslih ter 10 otrok.
Če bi se slučajno odločili za prestavitev termina in praznovanje pri njih na nedeljo, bi za nas imeli sobo, le igrala in igralni kotiček bi si pač moralo deliti kar precej otrok, kar bi znalo biti problematično.

Mi je pa drugače ta opcija skoraj najbolj simpatična do sedaj, prav škoda, da terminsko ne pridemo skupaj (razen seveda če se odločimo za povsem drug vikend).

Kaj sedaj? Čakamo na Pio in Gorjušo? Ostanemo pri Koširju? Prestavimo datum?

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
25.9.2007 15:17:49   
pety78
Jaaaaaaaaaaa, dajmo na nedeljo. Saj lahko jaz torto v soboto delam, drugače bo kriza, ker sem v petek in vsak delovni dan šele malo pred šesto doma. 

Neposredna povezava do sporočila: 4242
25.9.2007 15:18:48   
pety78
O, dreka peka, ne, ne morem v nedeljo. Je glih 1 leto odkar ni več mojega dedka z nami. user posted image Grem na grobeka v Dravograd pa k maši, ki bo zanj.

Mi je pa ta opcija tudi najboj všeč.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
   [Brisano sporočilo]
26.9.2007 7:46:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4244
26.9.2007 8:04:08   
Nika v službi
Nik in Vid, VSE NAJBOLJŠE!
user posted image user posted image user posted image user posted image

Valla in Pety, iskrene čestitke tudi vama ob spominu na prav poseben dogodek pred dvemi leti!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
26.9.2007 8:32:38   
teta beta
Vid in Nik, Nik in Vid, saj ne vem, kateri je starejši, ampak obema želim lep rojstni dan in vse najboljše, da bosta vselej zdrava in vesela fanta!! Čestitke tudi mamicama (in atijema -? tole pa ne vem če bo prav, očijema, očkoma - tole se še najbolj pravilno sliši)!

Praznovanja v nedeljo bi se mi tudi lahko udeležili, ampak če Pety ne more, je potem itak brezveze prestavljat.

Neposredna povezava do sporočila: 4246
26.9.2007 8:43:10   
teta beta
Mah, jaz bom še nov jezik izumila. Skratka, čestitke tudi mamicam in očkom! (Menda.)

Včeraj sva bile z Dašo v naši lokalni trgovini in je kot vedno skakala okrgo in naenkrat zaslišim dolg biiiip. Sem jo videla pri blagajni in sem samo pomislila, menda ja ne! In ja, izklopila je računalnik na glavni tipki on-off user posted image . Saj danes mi je hecno, ampak včeraj mi je bilo pa ful nerodno. No, iskreno povedano, mi je bilo tudi včeraj smešno, ampak se nisem mogla tam ravno smejat. Saj užgala ga je potem nazaj in je delal, ampak mi je danes prodajalka rekla, da so morali potem zvečer računalničarja klicat, da je prišel popravljat, podatke iskat za nazaj itd. Kaj naj rečem, do zdaj so jo bile vse prodajalke vesele, ko sva prišle, zdaj pa ne vem, če še user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4247
26.9.2007 8:45:17   
pety78
Dragi Nik, tudi mi ti želimo vse najlepše ob rojstnem dnevu user posted image user posted image user posted image , pa še kakšnega brateca ali sestrico naj ti mamica in očka zrihtata,...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojemu srčku tudi vse najlepše. Rada te imam sinko moj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4248
26.9.2007 8:46:43   
pety78
Ha, ha, teta beta, ti ga tudi pokaš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daša...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
26.9.2007 9:15:05   
Nika v službi
Ej, teta beta, to je pa res smešna prigoda. user posted image user posted image  Meni bi tudi šlo na smeh, no, verjamem pa, da je bila situacija malce kočljiva, ker blagajničarke pač najbrž res niso bile preveč navdušene nad kreativnostjo tvoje hčerke.

Ampak lahko bi bilo še huje, a ne? Recimo, da bi šel cel sistem v Kurzschluss in bi bila trgovina posledično "zaprta zaradi računalniških težav"... user posted image user posted image user posted image  Ha, to bi bila šele štala. Si predstavljaš listek na vratih?! user posted image user posted image

Kaj bodo še ušpičili tile naši škratki? Nika je tudi v Celju v C&A malce presortirala nogavice in čevlje v Turboschuh-ju. V Massu v Ljubljani po moje kar pike dobijo, ko nas zagledajo. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.