|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.6.2007 13:29:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3551
   RE: septembrke 2005
13.6.2007 21:10:25   
teta beta
Čer!

Vidite, sem že res bolj pridna z javljanjem user posted image . No, je pa res tudi, da je danes za spremembo Daša zaspala v 15 minutah ali mogoče še prej, prejšnje dni pa je trajalo dvakrat celo uro in tričetrt!

Pia, user posted image  za tek! Daša je tudi dajala Emo na kahlico, ampak jaz sem potem dala Emi njeno "kahlico" (kakšno posodico), Daša je šla pa na svojo.

2ursae, doma je Daša v racmankah, to je res, čeprav mislim, da je bilo bolj "prelomno" to, ko je začela lulati zunaj, se pravi ni bila omejena samo na kahlico in notri. Zdaj jih pa doma itak sploh ne nosi več. Hja, pač tudi pobrišem kdaj, večinoma smo pa itak zunaj.

Pety, ful luštna slikica! Majčke pa so nekateri pingvinčki nosili zadnjič na srečanju v koloseju, Daša  tudi, ji je še prav, ampak bolj na tesno.

Tery, ravno glede sestavljanke sem včeraj pozabila povedat. Zadnjič sem tudi jaz kupila Daši eno, seveda še zdaleč ne takčno, kot ima Nik, eno v Mladinski za slabe tri evre. in sem opazila nekaj zanimivega - ti si zadnjič rekla, da Nik najbrž prepozna oblike in si jih zapomni, Daša pa glih kontra, zapomne si sliko. Točno ve, ježek tukaj, krtek tukaj, čebelica tu, jazbec tuki paše itd. Sestavljat oz. vstavljat ji gre pa težje. Slikice je že prvi dan vedela, kam gre katera, obrača jih pa še zdaj tudi narobe. Pa težko tudi natančno notri vstavi. Ji je pa zelo zanimiva igrača in zato priporočam še ostalim, če vas še Tery ni prej prepričala za poskusit.

Tudi Daša se zelo rada vozi s kolesom, to je super zadeva. Veliko užitkov! Je pa ful razlika, ali se voziš z otrokom zadaj ali sam, sploh v kak hrib, ki jih pri nas ne manjka.

Lep večer vam želim še naprej!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
14.6.2007 10:42:56   
Nika v službi
Jaz pa sem nazaj s poti! Smo imeli po Češki ves čas temperature nad 30 stopinj! Bilo je vroče in soparno za crknit!

Mojo punčico sem videla samo včeraj zvečer, ko je seveda že spala (sem prišla malce pred polnočjo), ko pa sem danes zjutraj odhajala v službo, je še spala in je sploh nisem mogla stisnit k sebi, polupčkat... Joj, komaj sem se zadrževala, ko sem jo videla tako spokojno spati. Ful je lepo, ko se vrnem domov k svoji družinici, oh, kar solze so mi zvečer tekle, ko sem jo božala v njeni posteljici.... Moja mala miška. user posted image

Seveda so se rihtali povsem b.p., mamice ni posebej pogrešala, le včeraj, ko so ji povedali, da bom prišla ponoči, medtem ko bo ona spala, je vsakič, ko je kdo odprl vrata, rekla "mami", pa potem videla, da je kdo drug vstopil in rekla "ni ni". Oh....
Sem ji pa pred odhodom tokrat prvič narisala sončke in lunce za vsak dan moje odsotnosti, da so potem črtali in odštevali dneve, koliko krat mora še spat, dokler ne pride mamica domov, pa ni bila nič posebej navdušena nad tem user posted image  Torej, nič romantike. Je Tomaž rekel, da Nika pač ve, da je mamica šla v ponedeljek in pride v četrtekuser posted image

user posted image  Pia67 za študij in DM tek! Strašna si!
user posted image  Daša za kahlico!
user posted image  Nik za sestavljanko iz 33 delov!! Uf, ZF za nas. Bom pa upoštevala nasvet tete bete in kupila eno najbolj preprosto zadevo, pa da vidimo, kako se bo Nika s tem ukvarjala.

user posted image  Vid za frajerski look!

Pri nas med mojo odsotnostjo ni bilo nič pretresljivega, očitno smo cepljenje prestali povsem brez težav (upam). Cepili smo se 05., danes smo 14., verjetno bi že bila kaka reakcija, a ne?! Kaj pravite?

Kahlica je pri nas malo zaštekala. Noče več gor. Je ne silimo, bomo videli, kako se bodo stvari odvijale. Pojma nimam, kaj se ji je zamerilo, pa tako fino nam je šlo. Tudi Nika je rekla "lulu", mislila pa je na kakanje in tudi naredila baso v kahlico, sedaj pa ob vprašanju, če gre na kahlico NE, NE, NE....user posted image

Sem pa Niki v Pragi kupila ene ful luštkane majčke in spodnje hlačke. Sem kupila št. 92 (hlačke), ker je bila to najmanjša št., ki je bila na voljo. A sploh obstajajo spodnjice št. 86?

Se pišemo še kasneje, zdaj letim delat... Čau!

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
14.6.2007 14:24:51   
Nika v službi
Ravnokar sem gledala obvestila z RR, ki jih dobivam na mail, in videla povabilo, da se RR forumu pridružijo IT strokovnjaki - Pia67, mogoče bi bilo kaj zate zanimivo, podrobnosti mi niso znane, ampak nikoli ne veš.... Samo kot misel, ker vem, da bi bila kakšna spodobna zaposlitev zelo dobrodošla....

LP!

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
14.6.2007 20:02:08   
teta beta
Ojla!

Nika (v službi user posted image ), po moje ne bo več nobene reakcije na cepljenje in je to to.
Za spodnje hlačke pa nimam pojma, moram iti tudi sama gledat. Ampak po moje morajo obstajati tudi manjše. Daša je imela danes oblečene lanske kratke hlače št. 74 (brez plenic). Sicer pa moram jutri od doma prinest neke sp. majčke in hlačke, ki jih je Daša pojerbala, da vidim, kakšne sploh so in kako velike, prekuhajo se pa itak. Potem ko vidim, kako bo s tistimi, bom pa šla še v nadaljno nabavo za kakšnimi res srčkanimi, da bodo gledale izpod kiklice user posted image .

Sem pa pogruntala tudi, kako je možno, da so Daši prav še bodiji št 74 iz H&M, medtem ko morajo hlače obvezno biti št. 86. Kolegica ima sina, ki je od Daše mlajši 3m, vendar večji (in težji) za par centimetrov. In ko je Daša sedela na njegovem triciklu, je kamot dosegla pedala in bi lahko poganjala (če bi znala), ona pa je rekla, da njen niti pedal ne doseže. In pol mi je kapnilo, da ima naša očitno zelo dolge noge za svojo velikost in kratek trup. Če bo tudi kasneje tako, bo res srečnica user posted image . Ali pa je mogoče to tudi zaradi razlike v konstituciji med fantki in punčkami.

Grem gledat Morsa. Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 3555
15.6.2007 9:40:36   
tažana
o dan! evo sem zadnje čase bolj odsotnauser posted image . ta teden v vrtcu delam nastope za diplomo. danes sem doma da bi kej napisla ampak mi ne ratuje. moram še na zavod na svetovanje.
naj povem veselo novico. v našem vrtcu so ven dali razpis za septembra tako da sem dobila službouser posted image . pa poleti me bodo tudi rabili večino časauser posted image . tako da bom kar delala!!

nika: Katarina je že večkrat lepo hodila na kahlico pa potem nehala pa spet jaaa pa spet neee. tako da je to odvisno iz katere strani piha veteruser posted image . se nič ne sekiram.

to bo vse šibam naprej po opravkih.

Neposredna povezava do sporočila: 3556
15.6.2007 10:05:17   
Pia67
Njaprej hvala za čestitke glede DM-ovega teka. user posted image  Upam, da mi rata it na oni nočni, 10 km tek.

2ursae kako najti čas, da odtečem tistih nekaj km, je prava umetnost. Ponavadi, ko Nina zaspi. Včeraj sem počakala pol ure, ko je zaspala, ker je takrat največja verjetnost, da se zbudi in se začne sprehajat po stanovanju. Tako, da sem odpeketala ob 21.30, domov pa prišla ob 22. 20, ker nisem želela, da bi moja mama zaradi mene bedela pozno v noč in vsakih 15 min preverjala stanje v najinem stanovanju. Nina ima to navado, da ko se zbudi, prižge luči in se začne igrat, če pa je kriza, odpre vrata in se sprehodi v spodnji štuk. Tako jo najdeš oboroženo z ovco+dudo in mojimi šlapami na nogah, ko prodira proti "civilizaciji".

tažana, user posted image  za službo, si jo pa le dočakala.

Nika35, hvala tudi tebi za opozorilo, problem je le ta, da do Lj rabim 45 min+še kakih 20 več, da pridem do željenega cilja. Kdo bo hodil po Nino v vrtec oz. tako dolgega varovanja v vrtcu ni, je le onih magičnih 9 ur (meni je že hudo, ko Nino pustim 8,5 h), na starša pa se ne morem zanašat. Pride nekaj vmes in sem v riti, kaj pa bom potem naredila???user posted image  

Spodnje perilo: Nina ima nekaj kosov hlačk št 92, ker itak pridejo spodaj preventivne pleničke, pa bi bile 86 pretesne. Jo je pa lažje za slečt, ko gre na WC, oz. sama potegne hlačke dol in odmontira plenico. Hlačke ima zato, ker premore nekaj poletnih oblekic, ki sem ji sešila, ker so bolj zračne in ji ni tako vroče, kot v kakem bodiju in hlačkah. Mislim, da sem videla v H&M tudi hlačke št. 86, ki so pakirane na stalažah skupaj s spodnjo majčko.

Moram šibat, mejte se,

Damjana

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
15.6.2007 10:15:59   
KiSsMyAsS
Nikavsluzbi  welcome, wilkommen back user posted image Upam, da si se imela kul. Moj tamau je tut z veseljem sedu na kahlci, pa jo clo sam isku ces da bo lulu, parkrat mu je to res ratal, zdj pa sedi 2 minutki in odneha, gre kr dol. Tko da ja jest ga tut ne mislim silt, da se mu nau kj zamerl. Mislem, da bo use slo tko k treba, sam potrpljenje pa bo user posted image

tazana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za job. Superca user posted image user posted image user posted image user posted image

Tko zdj pa grem mau pospraut, tamauga je zmankal, k se je najedu user posted image

VSEM ZELIM EN LEP SONCN DAN LP

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
15.6.2007 15:43:24   
Nika v službi
Hej, tažana, ne morem si kaj, da ne bi - skoraj že na odhodu domov - tebi čestitala za službo. Končno, bravo!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eko, sedaj poštimamo samo še Pio67 in Katjo, pa smo na konju glede zaposlitev, a ne?!

Ja, Pia67, sorči, sem povsem pozabila na lokacijo. Seveda, sedež RR je v Ljubljani.... Ti smola.

Hvala za informacije o spodnjih hlačkah in vaših izkušnjah s kahlico. Ampak da vam povem, da sem včeraj odpakirala tisto Medvedek Pu-torbico, v kateri so bili spravljene spodnje hlačke št. 92, in ko sem videla velikost, sem takoj ugotovila, da bodo še te skoraj ravno "glih-za-glih". So tako micene, da res ne vem, če bom to Niki spravila na rito. No, ja, če ji ne bo prav, bo pa njena sestrična nosila.

Letim domov, petek je!!!!!!! Jupi!!!!! Čau!

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
   [Brisano sporočilo]
17.6.2007 13:45:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3560
17.6.2007 14:43:18   
ninocka
Ojla,
mam lih cajt, da porocam, kaj se kaj pri nam dogaja. Evan spi (seveda je po mojem "hvaljenju" zacel spati manj in spi zdaj priblizno 2.5 ure), Samo je pa na vrtu - seje travo. Danes imava spet delavce pri hisi, da nama do konca zrihtajo vrt, da pol pride ta boljsi del, ko bom zbirala rozice in drevesa itd.
Sem pa mojim zenskam (sosolke iz srednje) rekla, da si za RD zelim drevo, tko da mi ga bodo zdaj koncno lahko prinesle. Ful mi je smotan s temi RD  -  lih vceraj je mela ena kolegica 40ko in smo bli seveda cist brez idej, kaj ji kupit. Na koncu smo ji vzeli bone za City park za nakup nekega nakita, ki jo bo spominjal na okroglo obletnico. No, jst sem pa rekla, da nocem nakita, ker ga skoraj ne nosim (razen uhanov) in da bo tud drevo ful lep spomin, sploh, ko bo potem se ful dolgo rastel.
Sem cist zabluzila user posted image user posted image user posted image

Jst se pocutim OK, dobila sem apetit in bi zdej kr skoz neki jedla (hvalabogu mi pa se zmeraj ne disijo slani prigrizki in sladkarije user posted image ). Lubenica je carica, sem ta teden pojedla 7kg v ene 3 dneh user posted image user posted image user posted image Ne komentiram potem mojih obiskov na WCju user posted image

Evan je tud OK, ful je zdolgocasen in prav pogresa druzbo otrok. Jutri gre v vrtec, bronhiolitis je pocajtan, glivice pa tudi v 80ih procenitih. Ko sva bla v ponedeljek pri P (kontrola zarad bronhiolitisa), je vidla, da so se mu glivice ze kar pocajtale in rece: No vidte, da je slo. Sej zdravila mu pa niste dala? Sem jo samo pogledal in rekla, da sem in je kr utihnila, sploh ni hotla komentirat, pa sem vidla, da jo ful ma, da bi mi kaj rekla. Sej, ce bi mi, bi se pa razpizdila in zdrla nanjo...
Sem mogla it zdej nazaj brat, kaj sem vam nazadnje napisla, da se ne bom ponavljala - v glavnem zanjo to itak ni blo neki ful hudega, pol pa ko je Samo tamalega peljal k nadomestni zdravnici zarad kontrole bronhilotisa, je pa uno skoraj kap, kaksne hude glivice da ima in da ima se alergijo na njih (nobene alergije na hrano, ampak je takoj vidla, da ima ide). Ko je vidla, da je dobil to zdravilo, je rekla edino pravilno, da se bodo glivice unicle sistemsko od znotraj, glede na to, da nobena krema ne pomaga. Potem ga je pa se dala na kisikovo masko (dopoldne ga njegova P ni hotla) in je bla kr jezna nanjo, zakaj tega ni nardila, ampak da matra otroka (to je blo se prejsnji teden). Vprasala je tud, ce smo ze bli pri pulmologu, glede na to, da se mu ti bronhilotisi tolk ponavljajo in ko je Samo reku, da ne, je bla ful presenecena. Drug dan sem jst peljela Evana spet k eni tretji zdravnici in me je vprasala, ce je ze dobil neki (ne spomnem se kaj) zarad teh bronhiolitisov in ko sem rekla, da ne, me je tud samo pisano pogledala.
Odlocila sva se, da bova P zamenjala (Tery, ti si tud menjala - a mi lahko poves kaksen je postopek?), Evan je zdaj OK. Po hrbtu in ritki sicer se ima glivice oz. pikice, ampak upam, da bo tud to pocasi slo. Mi je tudi logicno, da se ne more v enmu tednu pozdravit nekaj, kar se je pacalo 2 meseca.

Evan je ratal ze tudi pravi zobatec - pr 2h letih bo celo ujel vase po stevilu zob user posted image user posted image . Zdej ima ze enke in dvojke spodaj in zgoraj, 4ke zgoraj, eno 3ko zunaj in ena bo lih pokukala na plano zgoraj in pa eno 4ko spodaj. Polna usta zob so nas user posted image user posted image Se pa stevilo zob pozna tudi pri hrani, ker vec stvari je, proba, ce da kaj v usta vsaj do konca prezveci (tud ce traj 1/2 ure), ne pa pljune ven kot vcasih.
Govor:  omembe vredne besed so: dezuje, hvala, auto, tor (motor), Nina user posted image , Gaja, tita, dida,  pol ma pa se une ati, oci, lej, to, tko, opa, au, aja (uceri je zapel aja tut aja - pojma nima kje je pobral, ker je blo to kr naenkrat, jst mu tega nisem nikol pela, v vrtcu pa tud ni ze 10 dniuser posted image ). tam, tko, tja, se, ne in zadnjic je celo rekel JA - na vprasanje, ce bo piskot, me je pogledal in se prav zadru JAAAA user posted image user posted image . PA se ene par, ki se jih tud slucajno ne spomne.
Drugac pa ful te besede povezuje med sabo (najbolj aktulano sedaj je ati(jst)/oci(samo) lej!, ce se peljemo mimo kaksnih bagijev/tovornjakov/avtov...
Se vedno je ful nor na avtocke, ta tedne sem mu nakupila igrac skor za 100 EUR user posted image user posted image - dobil je kosilnico (ta je bla najdrazja, ker sploh nisem pogledala cene, ampak sem jo samo vzela user posted image ), pa en  velik traktor s prikolico, pa eno garazo z avtocki, eno sestavljanko, se dva avtocka za eno progo, ki jo je dobil za novo leto, samokolnico, poletni stolcek in pa stampiljke. Danes sem mu jih se dokupila, zadnjic je dobil samo eno in je bla ful hit - postempljal je sebe po rokici, mene, samota in po celmu papirju, pol jo je pa dal v usta sem mu jo pa vzela. Ko mu jo je pa zadnjic pri P sestra dala na rokico, je pa tako paniko zagnal in si tolk zacel brista, da mu jo je mogla takoj obrisat in se pol je tko sumljivo rokico gledal. Glede igrac sem pa pretiravala, a ne user posted image Mah, vecina jih je itak za na vrt, sam trenutno se vse kraljujejo v dnevni, tko da mamo ze prav guzvo.
A ste ze razmisljale, kaj jim boste kupile za 2 RD? Glede na to, da ima nas ze skoraj vse, za dolocene stvari je pa se premajhen, nimam pojma, kaj cem mu kupit.
Aja, pa ful popularen pri nas je katalog od pikapolonice, listi so ze cist znucani, pogledamo ga pa tud po 20x na dan. In vsako stvar je treba povedat, kaj je in potem, ce je iz vecih delov (npr avtocki, bicikli) se vsak del posebej. Si katalog kar sam vzame in se usede na stolcek in ga lista.
PA ne vem, a sem povedala, ampak koncno je pogrunatl un motor na akomulator in ga zdaj z veseljem fura gor in dol, samo tolk okrog med voznjo zja, da se ponavadi pol kam butne, ampak mu je to itak ful smesno.
Pa coha me po roki, ce ga prosim user posted image

Tery - svaka cast Niku za sestavljanko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jst sem lih zato Evanu kupila potem eno, pa ga ne zanima kaj prevec, razen ce jo jst sestavlljam. Evan spi v pizamici (pajacek) brez stopalc, zaenkrat se dolgi rokavi. Zvecer, ga moram celo pokrit (drugace si sam vlece kovter nase), pol se pa ze sam razkomoti kakor mu pase. Mam tud ene ful lahko pizamico iz dveh delov, sam mu jo trenutno zarad glivic ne morem dat, ker gre z rokico pod hlacke in si jih zacne praskat.
Pia user posted image user posted image user posted image user posted image za DM tek. Bos pa drugo leto 10ko pretekla, men je ze 5km cista ZF. Mene ne bi noben nikol do tega pripravil, ker sovrazim tek. Najbolj ironicno do vsega - v OS sem bila na 100m najhitrejsa in so me skoz posiljali na tekmovanja user posted image
Tazana user posted image user posted image user posted image user posted image za sluzbo user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej pa hitr enga novga user posted image narest, da bos marcevka user posted image
KMA - evan ne je fizola in zelja - jst mu dam, samo on noce - zbircna rita user posted image
2ursae sem pogledal slikce iz koloseja in sta Anze in Nika ful srckana user posted image - to je pa res ljubezen na prvi pogled user posted image user posted image

Pa se moj piskercek vprasanj:
A je kera dajla fluorove tabletke za zobe (sprasujem za svakinjo) - zakaj JA in zakaj NE?
A bost drugo leto (septembra) vase male vpisale na kaksne tecaje (plavanje, telovadaba, tuj jezik user posted image )?
Kako boste tiste, ki jih imate v vrtcu - bodo cez poletje tud tam, al jih boste kaj izpisale?
A jih boste dale babicam in dedkoma za kaksen teden za  na dopust (morje...)?
Tiste, ki imate fantke - a se kateri igra s kaksno plisasto igracko, al jih to cist nic ne zanima?

Zdej sem se pa tolk razpisal, da boste rable 1 uro, sam da mene preberete user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 3561
17.6.2007 22:20:50   
2ursae
kukuc, da še jaz mal napišem, preden me zmanjka user posted image

k smo glih pri najdaljših besedah: naša je definitivno "vtičnica" user posted image , pa še res ful lepo jo izgovori. Pa če ga vprašam, kaj je on mamina, reče "lubica" user posted image . Ja no, če je pa res user posted image .

ninočka, user posted image user posted image  za Evijevo izboljšanja, pa fajn, da bosta zamenjala P user posted image .
Fluorovih tabletk ne dajeva, nama jih ni omanila niti P niti zobarca, pa tudi sicer jih ne bi, ker je flour v bistvu eden najmočnejših oksidantov, kar pomeni da trga molekule narazen in ker tako trga tkivo, je rakotvoren. jaz nisem tko proti flouru, moj pa kar pike dobi, sam uporablja pasto brez floura, jaz se pa nanjo kar nisem mogla navadit.
Moj miško gre drugo leto na telovadbo, so mu v RA priporočali prav določen klub za hipotonike.
Ni šans, da gre na morje brez mene. Daleč od tega, da ne bi zaupala dedkom in babicam, sam jaz še nisem pripravljena. Morda čez nekaj let ...
Moj se prav rad igra s pliškoti ima enga rakca pa tri mucke, k jih kar rad pedena.
Za 2. RD bo najbrž padu kakšen vlakec, tak taprav na baterije z krožno progo. Se je zdaj kar fajn začel igrat s kockami in je moj ves srečen. Pa zdaj ima tak čist običen lego vlekec in ga kar porajta. 

tery, An je ponoči v bodyu s kratkimi in poletno spalno vrečo, bo pa ta teden očitno taka vročina, da bomo tud to zreducirali, sam ne vem, kako, ker se zna ponoči kar ohladiti ... spalnica je v mansardi in je ob 9h, ko gre spat, tam še čez 25'C user posted image . A kaj veste, pri kateri starosti se sami pokrijejo, če jih zebe? Najbrž so naši še premali, da bi mojmu dala npr. zvečer dekico, on bi se pa ponoči sam pokril ... eh, kaj sanjam ...
An kar precej govori, lahko bi rekla, da stalno nekaj komentira. Najraje sproti razlaga, kaj počne, pa kaj je videl ... ja, non-stop.

grem pančat, se mi ne lup več pisat user posted image , me hrbet boli. Nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
18.6.2007 8:27:44   
Nika v službi
Včeraj smo bili pa na tvojem koncu, ninočka - pri Brunarci. Je bila taka gužva, da si še svojega otroka komaj našel, kaj šele koga drugegauser posted image  Aja, pa niso nič pekliuser posted image

Ponoči imamo oblečeno eno tanko dvodelno pižamico z dolgimi rokavi, po nogicah, ki so bose, pa Niko pokrijem s tanko rjuhico. Je pa res, da se ponoči tako ali tako razkrije. Pri nas imamo v spalnici klimo, ki jo po potrebi vključim oz. imam kar timer, da se tam okoli 2h zjutraj vklopi.... Pretirane vročine tako ni.

Ninočka, super, da se Evanu stanje izboljšuje. Uf, si mu pa nakupila goro igračuser posted image
Jaz še niti najmanj ne razmišljam o 2. RD in darilih, kaj pa vem, mogoče kuhinja, ker tako rada kuha, ali pa kolo. Sicer pa nisem ravno pristaš množice igrač, ker se mi zdi, da potem ob preobilici ponudbe postane zdolgočasena, se sploh ne zna zamotit z eno igračo za dalj časa, ipd. Že sedaj ima po mojem mnenju preveč vsega, pa sem ji jaz kupila samo nekaj knjigic, kakšno žogo, tovornjak, grabljice, kosilnico in take stvari.

Flourovih tabletk ne dajemo, čeprav mi jih je Z predpisala. Ko sem P povedala, da jih ne dajem, je rekla, da ji načeloma mora vsak dobiti, ampak da je njeno osebno mnenje, da v večini primerov niso potrebne, razen če je zobna gniloba v družini oz. če na oko vidi, da ima slabe zobčke. In tako smo s tem poglavjem končali.

Zelo verjetno bom Niko - podobno kot 2ursae - vpisala v ABC šport na telovadbo, ki so mi jo priporočili v RA. Vadba poteka v bližnji OŠ, kamor bo nekoč tudi Nika hodila, kar je sploh zelo priročno.

Na morje s kom drugim ne bo šla iz razloga, ker moja tast in tašča ne gresta na morje, moja starša pa gresta v času, ko smo tudi mi na morju. Pa tudi sicer Nike verjetno ne bi dala mojim, ker zanjo skrbita že čez celo leto in bi mi bilo nekako neprijetno, da gre še z njima na morje. Naj imata nekaj časa vendarle samo zase. To je pač moje mnenje. Sicer pa bi jo dala za kak dan, dva, tri, cel teden pa verjetno ne.

Kdaj se sami pokrijejo, pa nimam pojma. Nika definitivno še niti priližno ni v tej fazi.

Se pišemo še kasneje. Čau!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
18.6.2007 10:11:28   
tažana
uf sem pa imela za prebrat... user posted image
ja moja služba bo najprej za eno leto. v tem času MORAM zagovarjat diplomo (napisano upam da bom imela v roko 14 dni) in opravit strokovni izpit. tako da bo nov user posted image  moral še počakati. sem ful že razmišljala, da bom morala še tako dolgo čakati- ker me že ful matra, ampak sem se zdej pa sprijaznila. konec koncev mi je pa šele 24 letuser posted image . zares ne bi šla rada še enkrat skozi to vojno iskanja službe. če pa sedaj noter ostanem bo pa takoj žurka!!!
no ja prav preveč pa ne bom načrtov delala, ker se mi ponavadi potem ravno obratno narediuser posted image . (ciljam na kakšno "nesrečno srečo" user posted image )

pižama: katarina ima zaenkrat ene dolge hlače pa majčko z dolgimi rokavi. vendar sem ukinila bodije, ker ji je v bodiju bolj vroče, ker je bolj tesen. ko bo pa zares vroče bom pa kakšne mikice uvedla. razmišljala sem samo na plenico ampak se bojim , da ne bo slučajno kdaj kakala al pa lulala (bi plenico kar sama odpela).

fluorove tabletke: NE
razni tečaji: NE, saj ima v vrtcu dovolj zaposlitev. za tečaje bo pa še dovolj časa
obisk vrtca čez poletje: 14 dni je Katarinin vrtec zaprt- dežuren je drug vrtec. tako pa teh 14 dni doma. en teden bom lahko jest z njo dru teden pa bo šla vrjetno k tašči ali pa k moji mami (odvisno kako bo z atkom). takoj naslednji teden pa sem spet jest doma. tako da bo vsega skupaj doma 3 tedne. pa mogoče zadnji teden v avgustu- jest sicer ne delam ampak gotovo bom morala it kaj igralnico pripravit za september.
na morje: če bo šla bo šla samo z nama, ker drugače nihče drug ne gre! če bi pa že kdo šel bi se pa vsi malo zraven ponudiluser posted image .
ursae: tudi če bi Katarino ponoči zeblo pa se zna pokrit ampak gospodična bi definitivno mene zbudila, da delo opravim namesto nje user posted image .
2 RD: kje je šele to...
tery: katarina se zjutraj prižge (v govorjenju mislim) in zvečer ugasne. Pavze ne pozna.
govor: najbolj popularno je: doblo utlo (dobro jutro) ko pride v vrtec- vsem se tako lepo zdiuser posted image , pa hvala mami po tem ko rečem prosim ponovi še ona posim ina (prosim katarina).

še nekaj: v soboto smo bili z godbo na tekmovanju v Ormožu (dosegli smo zlato priznanjeuser posted image ) je bila Katrina ves dan v varstvu pri tašči. vse lepo in prav ampak v nedeljo ko se je zbudila naju je 2 uri oba klicala MAMAuser posted image . sem jo vprašala če je bila na prevzgoji user posted image . bomo videli kaj bo drug teden, ko gre v nedeljo prespat k tašči user posted image

nič grem pridno pisat dalje. PA, PA

Neposredna povezava do sporočila: 3564
18.6.2007 12:42:07   
Pia67
Na kratko:

• Nina ima novo hiško, moj načrt je speljal njen očka, le še malo barve in notranja dekoracija manjka (3x zaščita s sSilvanolom je zelo lepe rumene barve). Bom spravila v album kako smo včeraj, ko sem prišla iz hribov, hiško sestavili. Roko na srce sem bila ob 23. čist hin in sem padla v posteljo...user posted image
  • ker me ni bilo, je Nino pazil omenjeni očka in sta se sicer zelofaj imela. Je pa enkrat zvečer mastno kihnila in glej, glej iz nosa ji je zdrsnila nalepka Mercatorja (one nalepke, k so vse glihuser posted image , rdeče za točke). Sledila je še ena... Toliko za opozorilo, naša itak vse sproba in boh ve kaj je hotla s temi nalepkami naredit.
  • govorno področje: pantomimo počasi spodjedajo posamezne besede. Je pa res, da za vsako figo reče HVALA, če ji kaj daš in prosim. Najdaljša beseda je kuščar (kuscar).
  • Nina pripada posebnemu plemenu, ki lovi vse insekte, hroščke itd. ki jih občasno tudi proba pojest. Dario Cortese ima zelo dobro in verodostojno naslednico.user posted image
  • Nina spi le v bodiju, vedno je odgrnjena, ker ne mara odejic itd.
  • o florovih tabletkah ne duha ne sluhauser posted image , zobozdravnik je rekel naj je veliko jabolk user posted image . Le v pasti za zobe je flor.
  • ves avgust bo Nina doma, ker imam jaz košček kolektivca, potem pa itak vse odvisno od moje zaposlitve itd. Se mi zdi fer do ljudi, ki so zaposleni v vrtcu. Ko sem delala v šolstvu, sem skoraj vsako leto delala poleti v vrtcu po 14 dni, da so se pokrile potrebe.
  • 2. RD: nekaj praktičnega, odvisno od potreb... 
  • morje: skupaj z vikend-atom gremo kampirat . Nekega avgusta...

Šibam, fotke sledijo, novi avatar je fotka kako sloni na oknu svoje hiške in zamišljeno zre ven.

Damjana

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
18.6.2007 15:20:17   
teta beta
Čao!

Mi pa imamo novo prijateljico, danes ponoči se je namreč rodila Hana, hčerka od kolegov. Sem potem prejle malo obujala spomine na Dašino rojstvo in sem bila cela raznežena. Ampak da bi imela pa že kar enega, me pa še ni prijelo. v soboto sem bila na fantovščini (no, najprej je bila fantovščina, nato pa smo se pridružile še tri sošolke in ženinova sestrična) in sem izvedela, da tudi onadava pričakujeta še enega (prvi je 17 m).

Zdaj pa odgovori.
Tery, Daša govori ful veliko, čisto non-stop pa spet ne. Najdaljša beseda - hm, kaj pa vem... zadnjič enkrat sva se naučile kaj je to gravitacija user posted image .
Ponoči je oblečena v tanko dvodelno pižamico, brez bodija, nekaj časa je pokrita, potem se pa odkriva.

Ninočka, drevo - ful dobra ideja!
Si pa res nakupila ful igrač user posted image . Za 2. rojstni dan še nimam pojma in tudi še ne študiram kaj dosti, verjetno pa bolj kako malenkost. Takrat bo dobila lutkovni abonma, lahko se to šteje kot darilo. Isto bom namreč poklonila tudi nečakinji, njej pa zares kot darilo za rojstni dan. Kako se kaj obnesejo lutkovne predstave, a so naši še premajhni za to?
flour - ne, ni noben nikoli rekel.
septembra gre Daša itak v vrtec, zato mislim, da so kakšni dodatni tečaji odveč.
na morje tudi ne bo šla brez naju.

Pia, to je bil pa res štos z nalepkami user posted image .

Zcdaj pa greva malo ven. Danes je prav fajn, ko ni prevroče. Uživajte!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
   [Brisano sporočilo]
18.6.2007 18:24:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3567
18.6.2007 19:47:46   
benika
Alo!

Tažanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za službo ter z7a osvojitev zlatega priznanja na temovanju.

Ninočka, hvala bogu, da gre Eviju na boljše. Je res že zadnji čas, da zamenjate P.

Pia, luškan avatar.

• pižamica; Beno spi v pižami s kratkimi rokavčki in kratkimi hlačkami oz. v gatkah. Pokrit se zna sam, vendar mu je že tako in tako nenormalno vroče, tako da ponavadi rajš zbrca vse stran.
  • fluorove tabletke; jih ne dajemo, ker nam jih nihče ni priporočil. Zobno pasto pa uporabljamo že kr nekaj mesecev.
  • tečaji; verjetno ga bova vpisala na aerobiko za malčke. Za kakšen tuj jezik se mi zdi, da je še mal prezgodaj.
  • dopust; mali gre septembra z mojima dvema za en teden v toplice, takoj potem gremo pa mi na morje. Tud tašča in tast bi ga zelo rada vzela s seboj na morje, vendar pa me skačem glih od navdušenja, saj gresta na Hrvaško, pa še brez avta sta. Nej se slučajno kej zgodi....aj aj aj.
  • 2 RD; pojma nimam, definitivno bo dobil svojo lastno sobico.
  • govor; čveka non stop. najbolj priljubljene besede so avtošola, bus, tor. Moram ga pa zelo pohvalit, da že povezuje besede v stavke in njegov najljubši stavek, ki ga slišimo vsaj 20x na dan je; Z babi Vanko dolg casa bus cakalauser posted image
  • lutkovne predstave; pri nas se ne bi obnesle, ker Beno nima nobenega interesa, da bi to gledal. Še risank ne mara.
  • izvorne celice; verjetno je to zelo dobra ideja, predvse za zdravje naših zakladov, a za naju je ta podvig finančno žal neizvedljiv.

No, v službi sem obvestila sodelavce o moji nosečnosti in so novico kr lepo sprejeli. Šef pa še sedaj ne ve, naj ta teden uživa še na dopustu.

Drugače smo vredu, edino vročina in grozna slabost me kr pošteno zdelujeta.

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 3568
19.6.2007 6:58:24   
Nika v službi
Ja, teta beta, sem se včeraj konec dneva prav nasmejala, ko sem prebrala tvoj stavek, da gresta z Dašo malo ven, ker je fino in ne prevroče. Jaz pa se potem usedem v avto in pokaže 31 stopinj, je bilo za ckrnit vroče. A si ti mogoče na kakem drugem planetu?!user posted image

Lutkovne predstave pri še ne pridejo v poštev, Nike ne pritegnejo toliko, da bi lahko sledila predstavi. Tudi risank ne mara in sploh ničesar, kar pomeni nekaj minut sedenja pri miru. Posledično smo tudi skupne obiske maše opustili, ker je situacija povsem nemogoča.

Tery, mi smo z zobno pasto od Welede poskusili kak mesec nazaj, vendar je dobila neke pikice po telesu in sem malce sumila, da je vzrok ta pasta, zato smo jo zaenkrat opustili. Je bila pa Niki všeč, je ves čas delala "am am".user posted image
Sedaj bom kupila še First Teeth v lekarni, pa poskusila znova, da vidim, če se kakšna reakcija ponovi. Ja, se mi zdi dobro, da bi začeli s čim konkretnim, saj imamo že 16 zob, pa hrano tudi že je povsem konkretno....

Izvorne celice: v principu zanimiva zadeva, vendar je bilo na to temo veliko polemik in zaenkrat je še vse dokaj neraziskano. Nekateri pravijo, da ni nikjer dokazano, da bo količina shranjenih celic v kakšnem bolj kompleksnem primeru sploh zadostovala, ipd. Pa še cena je res huda. Kaj pa vem... Jaz sicer nisem nosečka, ampak vseeno bi se prej hotela dobro pozanimati, kakšne so realne možnosti uporabe v primeru potrebe.

Razno: vam moram povedati, da sem včeraj v Mercatorju kupila ful luštkan puzzle Lumpi (mislim, da je 6 x 4 delov), imajo različne motive - Lumpi na gugalnici, Lumpi na travniku zaliva rožice, itd. Meni je bil noro všeč (Nika ima namreč zelo rada Lumpija), pa še cena je bila prabv smešno nizka (manj kot 2€). Se mi zdi prav primerno za Niko, da se seznani z novo nalogouser posted image  Priporočam!

Ja, pa kupila sem cortkane pižamice - 1x kratki rokavčki in kratke hlačke (predvidevam, da podobno, kot nosi Beni), 1x hlačke in majice, oboje 3/4 ter 1x zgolj hlačke z naramnicami, da spodaj lahko obleče bodisi body s kratkimi ali dolgimi rokavi. Prav simpatično.

Danes gremo še v CP in H&M, verjetno pade še kak nakup, potem pa v slaščičarno Zvezda pri Hali 12 na kavico (midva + Tomaževa sestra in mož) in tobogan (otroci - Nika, Sara in Manca). Jupi.

Pa, pa! Vsem en lep dan, nosečke pa pridno v senco!

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 19.6.2007 6:59:32 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
19.6.2007 7:51:55   
2ursae
user posted image  te dni nam pa šiba izpod prstov user posted image

tažana user posted image  za službo in user posted image  za glasbeni uspeh.

izvornih celic pri nas žal ne bomo shranili, je precej drago pa še v družini teh bolezni, ki naj bi se jih dalo zdraviti, ni. Saj ne rečem, jaz verjamem, da je v tem prihodnost, sam menda se sploh ne ve, če niso celice, ki se shranijo ob rojstvu, že prestare. Skratka, mal sem se pozanimala in ne bomo šli v to. Morda pri tretjem otročku.

zobna pasta: mi furamo brez, smo imeli ravno prejšnji teden zobarja in je z zobeki vse ok. Nekaj časa bomo zihr še počakali.

lutkovne predstave: pri Aniju se ne bi obnesle, ker je težko pri miru, sicer pa na to sklepam tudi iz risank, ki ga čisto nič ne zanimajo. 

spanje: danes ponoči je namesto spalne vreče imel body s kratkimi in dolge hlačke, pa ni imel nič mrzlih nogic. Sem ga sicer pokrila, potem ko je že trdno spal, sam sem ga zjutraj našla ležat na dekici user posted image . Sicer pa sem se konec koncev tud sama ponoči čist odkrila, k je res toplo.

lepo se mejte

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3570
19.6.2007 8:27:34   
KiSsMyAsS
Ojla ojla

Madonca je blo uroc ucerj. Tamauga sm postrigla, kolkr se je dal in je zdej bl fantkast, prej so ga usi mel za puncko user posted image In je bil neverjetno miren v primerjavi s prejsnjim strizenjem sprednjih laskov. Sm ga pa kr k je sedu v bani, drgac tko neb blo haska user posted image in bi mi use raznesu okrog - se dobr da mam Swiwel Sweeper user posted image

Tko zdj pa na vprasanja :
  • flourovih tabletk odkar je dubu 1. zobk nism dajala. Use kar je mu, so ble tele scene za grizt - k se jih ohladi pa je kul user posted image
  • Septembra gre tko v vrtec za ksn tecaj pa nevem - k sm misla ples za malcke  ampak je sele od 3 let dalje, tko da bova mogla se mau pocakat.
  • Midva nimava zanesljive babice, dab su na morje z no. Tko da k gre moja mt u Nemcijo, mi2 spokava k sestricni na morjeuser posted image
  • Tamau se igra s plisastimi igrackami - najbolj aktualen je se vedno medo k ga je dubu v porodnisnici, pa tut bombazki in seveda zajcki useh vrst, ki jih ma pa najraj user posted image
  • Ponoc spi v bodyu s kratkimi rokavi - ceprou se mi je zdel da ma mau hladne nogice, ampak sm ga tko samo z bombazno plenicko pokrila cez in je blo poj dobr.
  • za 2. rojstn dan se nevem mam se celo poletje cs za premislt user posted image - sm pa studirala o avtku na akumulator al pa hiski za igrt user posted image
  • glede govora pa tko : najveckrat ponavlja skorj use za mano, najbl pogoste besede - bodan (dobrdan), adijo, hvaja (hvala), denisuser posted image , neja user posted image (negova lubica), in cel kup ostalih besed, dost je tut japonskega jezika user posted image
Ucerj sm mu u Hervisu kupila ene najkice - so full lustne, k je ze skorj use prerasu. Mi je biu tok lustn, k se je sprehajov po trgovin gor pa dol k na modni pisti user posted image

Tko to bi blo zdj use, se slismo, uzivjte in brz u senco user posted image

Papa

< Sporočilo je popravil KiSsMyAsS -- 19.6.2007 8:29:34 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
19.6.2007 8:40:26   
ninocka
Na hitrco en odgovor glede izvornih celic - jst sem ful za to, da bi jih shranla, moj pa ni lih prevec navdusen. Tud cena se mi ne zdi tolk ogromna (cca.1500 za shranit in potem tam nekje 100 EUR na leto za hrambo). Bolj mi je problem v tem, ker baje niso tolk casa zdrzljive, baje tam do 15 let. Sej veste, da se pa vecina teh hudih bolezni zacne tam po 30 letu, kar pa pomeni, da sploh ne bi prisle v postev. Tko da zaenkrat smo bolj na NE, kot na ja.
Mam pa se par mesecev casa, da fajn razmislim.

A ste ze dobile dohodnino? Jst sem jo vceraj in vsa vesela odprem kuverto (dobila naj bi 500 EUR) in je tam poloznica za samo 150 EUR. In se ful mamici prtozujem, kolk so zajebali, da so mi premal zracunal, pol mi pa posteka, da to niti ne dobim nazaj, ampak moram njim placat! user posted image user posted image Sem sla se enkrat preracunavat in sem ugotovila, da sva se midva zmotila - najprej sva racunala za Samota, potem pa zame. Samo ma pod olajsavo Evana, pri men sva ga pa pozabila zbrisat, zato naj bi tud tolk eurckov dobila. Klinc, pa je sel moj dopust user posted image

Lutkovne predstave - po moje je se premejhen in ne bi zdrzal cele igrce. Tam bi ga blo pa mal tezko lovit. Se mi zdi, da je tam pri ene 3 letih to bolj aktualno in primerno. Nasga se pravljice ne zanimajo, ce mu jih beres. NO, je pa odvisno tud od otroka, ene mogoce pa ze prej interesira in jim bi blo to cist OK.

Jst sem razmisljala, da bi Evana drugo leto vpisla na kaksen tecaj plavanja (oz. cofotanja), odvisno od tega, kako bo slo letos na morju. Lani ni lih z veseljem sel v vodo (tud v bazencek ne), pol ga pa ven nisi dobil.
Ma pa trenutno grozen strah pred vodo oz. tusiranjem, kriva sem pa jst user posted image user posted image
Smo bli zadnjic pri tasci in se je pokakal do sredine hrbta in sem ga sla stusirat. Pripravla sem mu mlacno vodo, odlozila tus, ga sla iskat in ga dala v kabino, pol pa dvignla tus in ga obrnila nanj, je pa vmes vrela voda zacel tect in sem ga poparla. Evan se je ful ustrasu in se je pol se 10 min jokal (drugace ni blo nic hujsega), zdej pa ful joka, ko ga tusiramo.
Mi je blo pa tko groznouser posted image user posted image user posted image user posted image , sem kr zraven jokala. Sploh nisem pomislila, da bi  blo mozno, da lahko vrela voda prtece, ker pri nama je tko kot nastimas, tko ostane.

Zdej grem pa mojmu druzbo delat, ko na balkonu pije kavico.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
19.6.2007 11:44:50   
Nika v službi
Ej, ninočka, tole z vročo vodo je pa res zoprna izkušnja, za oba, Evana in zate, ker si zdaj očitaš napako. Ampak saj bo sčasoma pozabil, sigurno!

Nika se ful rada tušira, kopa, ampak najnovejša fora je sedaj ta, da mora biti sama v kadi. Noben ne sme zraven. Do nedavna sta se kopala skupaj s Tomažem, sedaj pa noče ne očija ne mamice v kadi. Sama, pravi! Te dni ji bomo naštimali bazenček, ker je tako vroče in bo lahko čofotala na dvorišču ali vrtu. To bo veselje.

Ja, dohodnino smo dobili. Za nas ni bilo presenečenja, ker smo vse u nulo preračunali, bilo je samo vprašanje časa, kdaj pridejo evrčki. Smo na plusu dobrih 500€, Tomaž precej dobi, jaz pa moram nekaj malega plačat. Niko je uveljavljal Tomaž. Ta sredstva so bila pri nas namensko planirana že davno, tako da sledimo prvotnemu namenu, no, nekaj papirčkov bomo sigurno porabili tudi neplaniranouser posted image

Glede prilivov se te mesece res ne smem pritoževati - kilometrina, dnevnice, regres, vračilo dohodnine, plača včeraj, še nekaj dodatnih prilivov.... Bomo lahko čez nekaj dni lepo zapravljali....

KMA, mi se gremo pa strižt v četrtek in to prvič k pravemu frizerju! Gremo v Frkolina na Lavrico, ta salon je baje specializiran za ta maučke. Bomo videli, kako se bo vse skupaj obneslo.
Tiste, ki ste že bile pri frizerju s ta malimi, ali jim perejo glavo ali samo postrižejo, da je čimprej konec?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
19.6.2007 11:49:48   
tažana
nika: katarino sem imela 2x pri frizerju pa ji ni nikoli glave umivala. samo našpricala jo je z vodo, da je imela mokre lase. pa še to me je prej vprašala če se kaj fena boji. bova pa tudi medve morale v kratkem skočit, do frizerja. moram popoldan ko jo pridem iskat v vrtec najprej lase iz obraza umaknit in pogledat, če je res ona  user posted image user posted image user posted image . mal heca. je pa oči reku, da jo dovoli samo spredaj ostrižt, da bo lahko imela malo daljše lase user posted image . to mi sicer ni preveč všeč ravno na poletje delat ampak se bom prej pozanimala, če bi ji jih lahko malo razredčila. zadnja beseda bo pa tako ali tako moja user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3574
19.6.2007 12:44:56   
KiSsMyAsS
tazana a se sekiras kj, poglej mladino k so EMO-kids popularni pa te njihove mau dalse frizurce hahah user posted image Bo Katarina pac mau moderna ane ane. user posted image

nika nas si ne pusti prat glave, zato sm mu kr zmocla laske tko z glavnickom, pa tut lazje se ga postrize ce ma mokre laske in ne suhe. Vso sreco pri frizerju user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.