Pia67
|
Nika35, zato pa jo jaz rada mahnem v gore. Mi je pa žal, ker mi stvari, ki si jih naštela uidejo, ker imam čisto druge cilje in sem potem glede takih zanimivih stvari čisti tumpek. No, Hitlerjeva rezidenca že, vse ostalo pa , tema. res ste se imeli lepo. Ej, zobna pasta. Upam, da se ne berem nastopaško, zobno pasto dajem Nini zato, ker mi je težila in je hotela mojo. Potem pa sem ji kupila otroško od Elmexa. Bi pa raje videla, da bi se otrok bolj drgnil, kot mazal, afnal in požiral omenjeno sintetično zadevo. Flora na srečo ne vsebuje. Glasba: mamino kruljenje in kar se znajde na njenem CD, črne kopije Kakanje, če boh da, mlada dama prej povedo in to naredijo kar v tavelko školjko, ker imamo obroč, ki je prirejen malim ritkam. Če pa ne, pa kar hitro previjem, ker je Nina vsa iz sebe, hodi na široko in teži. zadnjič je zarinila prste pod pleničko in mi pokazala umazano roko ter se drla dreki-kaki. Drugače pa, mi2 nisva šli nikamor, ker je Nina dobila take velike rdeče izpuščaje po celem telescu. V petek sem si celo drznila vzeti bolniško (prej, pred odpovedjo si tega ne bi upala), doktor je rekel, da je to reakcija na kako travo (v petek so bili pikasti le roki in nogi). V soboto in nedeljo pa se je kljub Claritinu razpaslo po celem telesu in obrazu. Moja mama je skakala do stropa od groze, jaz pa sem si rekla, ne grem k dežurnemu, ker ne pozna situacije. Meningitis ziher ni, ker so izpuščaji zginili ob pritisku. No, včeraj je bilo čudežno bolje. Pa tudi sama Nina ni kaj prida jamrala, mal se je čohala, sam ni9sva pa nikamor mogli, ker ni zgledalo, da plaši starše in otroke na kakem bazenu, Kolpi itd. Aja, sem jo pa 2. cepila proti meningitisu in bi bila lahko kaka reakcija. A je morda pri kateremu od vaših malčkov bil podoben primer? aja, za avgust sem vpisala rezervacijo in bom plačala le 70 % cene vrtca. Kapacitete so v NM letos čisto polne in so v Ninine vrtcu odklonili kar 70 prosilcev. Boščki. Kako boste postopale ostale? Najbrž otrok ne boste izpisovale, ker je tako stanje primanjkljaja prostih mest v vrtcih. Ja, rodnost raste, če že pogledam septembrke 2005, ste nekatere zelo pridne in držim pesti, da bo z vami vse ok, 2ursae, ninocka in Katja. A mi katera priporoči kak kamp na Krku, ker nimam pojma, nikol nisem bila tam. Grem pa iz tega vzroka, ker je blizu NM (le dobri 2 uri) in je Istra veliko dlje... Prosim, predlagajte, če se vam da in lahko... Kako plezanje letos odpade, ker Nina ni niti minute pri miru. Damjana
|