|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
26.6.2007 14:28:05   
Pia67
user posted image  Nika35, zato pa jo jaz rada mahnem v gore. Mi je pa žal, ker mi stvari, ki si jih naštela uidejo, ker imam čisto druge cilje in sem potem glede takih zanimivih stvari čisti tumpek. No, Hitlerjeva rezidenca že, vse ostalo pa , tema.user posted image  res ste se imeli lepo.

Ej, zobna pasta. Upam, da se ne berem nastopaško, zobno pasto dajem Nini zato, ker mi je težila in je hotela mojo. Potem pa sem ji kupila otroško od Elmexa. Bi pa raje videla, da bi se otrok bolj drgnil, kot mazal, afnal in požiral omenjeno sintetično zadevo. Flora na srečo ne vsebuje.

Glasba: mamino kruljenje in kar se znajde na njenem CD, črne kopije user posted image

Kakanje, če boh da, mlada dama prej povedo in to naredijo kar v tavelko školjko, ker imamo obroč, ki je prirejen malim ritkam. Če pa ne, pa kar hitro previjem, ker je Nina vsa iz sebe, hodi na široko in teži. zadnjič je zarinila prste pod pleničko in mi pokazala umazano roko ter se drla dreki-kaki.user posted image

Drugače pa, mi2 nisva šli nikamor, ker je Nina dobila take velike rdeče izpuščaje po celem telescu. V petek sem si celo drznila vzeti bolniško (prej, pred odpovedjo si tega ne bi upala), doktor je rekel, da je to reakcija na kako travo (v petek so bili pikasti le roki in nogi). V soboto in nedeljo pa se je kljub Claritinu razpaslo po celem telesu in obrazu. Moja mama je skakala do stropa od groze, jaz pa sem si rekla, ne grem k dežurnemu, ker ne pozna situacije. Meningitis ziher ni, ker so izpuščaji zginili ob pritisku. No, včeraj je bilo čudežno bolje. Pa tudi sama Nina ni kaj prida jamrala, mal se je čohala, sam ni9sva pa nikamor mogli, ker ni zgledalo, da plaši starše in otroke na kakem bazenu, Kolpi itd. Aja, sem jo pa 2. cepila proti meningitisu in bi bila lahko kaka reakcija.
A je morda pri kateremu od vaših malčkov bil podoben primer?

aja, za avgust sem vpisala rezervacijo in bom plačala le 70 % cene vrtca. Kapacitete so v NM letos čisto polne in so v Ninine vrtcu odklonili kar 70 prosilcev. Boščki.
Kako boste postopale ostale? Najbrž otrok ne boste izpisovale, ker je tako stanje primanjkljaja prostih mest v vrtcih.

Ja, rodnost raste, če že pogledam septembrke 2005, ste nekatere zelo pridne in držim pesti, da bo z vami vse ok, 2ursae, ninocka in Katja.

A mi katera priporoči kak kamp na Krku, ker nimam pojma, nikol nisem bila tam. Grem pa iz tega vzroka, ker je blizu NM (le dobri 2 uri) in je Istra veliko dlje... Prosim, predlagajte, če se vam da in lahko... Kako plezanje letos odpade, ker Nina ni niti minute pri miru.

Damjana

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
26.6.2007 14:45:57   
Nika v službi
O, teta beta, Balaton je tudi dobra ideja, verjetno jo bomo tudi mi3 kmalu mahnili tja. Jaz sem sicer bolj za "komot" variante, dober hotel in to, ampak bistvo je voda, relaksacija, nova doživetja....

Lepo se imejte na poroki in čim lepšo barvno usklajenost želim user posted image

Mi pa - žal - pričakujemo termin pogreba. V tem tednu vsekakor - družinski prijatelj, sicer generacija mojih staršev in tudi bolj njihov ožji prijatelj, pa vseeno je tudi naju s Tomažem pretreslo. Nenadna diagnoza, nobenih bolečin, rak črevesja. Je šel v 3 mesecih.....user posted image

Pia67, ne vem, zakaj bi zvenelo nastopaško, mislim za zobno pasto. Mi preiskušamo drugo po vrsti - Weledina ni najbolj sedla, sedaj imava FirstTeeth in se kar dobro obnese, predvsem naprstnik je dobra zadeva.

Mi se proti KM nismo cepili, tako da ti ne bi vedela pomagati glede reakcij, je pa to vsekakor mogoče.
Enako sem povsem neuporabna glede Krka in Hrvaške nasploh. Lahko tolčem zgolj teorijo....

Letim na sestanek, popoldan pa testiramo novega Twinga.... Saj veste, profi deformacija, ker je Tomaž (in pravzaprav cela familija) "renojevec".....

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
26.6.2007 21:36:00   
teta beta
dober večer!

Pia, na Krku je velik in lep kamp prav v mestu Krk, reče se mu Jadranovo. Tudi moja svakinja in njena družina hodijo tja že leta. Vendar bi ti glede plaže bolj priporočala Baško, ker ima čudovito plažo, ne vem pa, kak je kamp (senca, sanitarije ipd.) Tudi v našem zalivčku (našem, ker ima tam moja teta vikend in sem celo otroštvo in mladost preživela tam na morju) je zrasel kamp, tudi ne vem, kak je, naselje pa je mirno, mogoče celo dolgočasno. Kraju se reče Klimno. Kje so še drugje kampi ne bi točno vedela, najbrž v Njivicah, kjer je tudi lepo, prav gotovo pa ne bi šla v Omišalj, pa tudi v Šilo in Malinsko najbrž ne. Malinsko še mogoče. Kdaj pa imaš namen iti? Mogoče bomo tudi mi skočili kak vikned dol.

Daša ni imela nobene reakcije na cepljenje proti KM. Mogoče pa se je pri Nini vseeno pokazala, kaj veš...

Tukajšnji vrtec je spet čisto poln (itak sta samo dva oddelka) in otroci, ki še niso dve leti stari, sploh niso prišli zraven. Vrtec, kamor sem pa vpisala Dašo, pa je s pomočjo nekaterih prerazporeditev in nekaj novih oddelkov uspel sprejeti vse vpisane otroke.

Nika, srajco in kravato smo kupili, ampak gospod nikakor ni hotel vijolično-roza kombinacije, češ ker je nikoli več ne bo nosil, sem pa zdaj itak na istem, ker moram pa zase kupiti nov top. No, saj mi ni tako hudo, ampak se bojijm, da mi bo zmanjkalo časa.

Balaton pa seveda poleg kampov premore tudi dosti hotelov, apartmajev ipd. mi smo bili na severni strani, nedaleč od začetka jezera, kakih 10 km. Če bomo še kdaj šli (in najbrž še bomo) pa definitivno kolesa zraven, ker imajo kolesarsko stezo, ki poteka menda okrog celega jezera. Voda pa ima cca 25 stopinj. Edina neprijetnost pa so komarji. Grrrr.

Lep večer še naprej!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 3603
27.6.2007 7:52:34   
Pia67
Teta beta, hvala za informacije user posted image user posted image user posted image  Jaz sem čist out glede hrvaške obale, saj obvladam le Stari grad in Paklenico, no, pa mal Istre. na morje greva šele avgusta, po 5. 8., ker šele takrat lahko vzamemo dopust. itak je kolektivc, adria & mojo skor ex. služba...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
27.6.2007 8:28:09   
Nika v službi
Ninočka, pomoč! Moj Tomaž je naročnik Simobila, ima Sharp GX 25 in mu je očitno crknil polnilec (ali pa telefon - kdo ve?!). No, nikjer ne najde polnilca za omenjeni telefon - ali ga imate vi oz. kako bi najhitreje prišel do vzroka napake? Telefon se namreč ob priključku na polnjenje ne odzove.

Ja, saj vem, da bo telefon najbrž potrebno prinesti k vam v pregled, ampak me samo zanima, če imate tak polnilec kje na zalogi, da se lahko preveri, če je vzrok v polnilcu?

Hvala!!!!

p.s. Seveda lahko pomaga tudi katera druga, če ima kakšno uporabno informacijo.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
27.6.2007 14:34:56   
ninocka
Nika, po moje je sel konektor za polnjenje (se je zgodilo tudi meni) in ni pomagal tudi ne nov polnilec. Drugace pa imamo polnilec za ta aparat, stane cca 15 €. Servis je pa na litostrojski 44 F. Tam mu bodo najbolj ziher povedali kaj je z aparatom in a se popravilo sploh splača.

Vceraj sem mela morfologijo, vse je OK; vse se je videlo, tudi spol. Moje napovedi so se uresničile in bomo imeli user posted image  (sej veste, ko vedno govorim - najprej bom mela 2 fanta, pol pa puncko user posted image ). Zdej sva lahko skenslala 50% imen, ampak odločitev še zmeraj ni nič lažja. Upam, da nama bo ratalo še pred rojstvom user posted image
Pr men so bli pa vsi tolk ziher, da bo punčka (drugačna nosečnost od prve), da kr ne verjamejo in pravijo, da se je G zmotila user posted image  Imam tudi slikco spolovila, ampak jst na njej ne vidim razen enega zmazka nič user posted image
Potem sva se pa odpravila še na pot v Idrijo pogledat moj novi avto (punto grande). Zdej ga morva se zaarat in pride enkrat konec sptembra 8sej veta italijani in njihov "feragosto"). Sej je boljš, da ga pol nardijo, ko b odo spočiti, da bo vse OK z avtkom user posted image Sem si pa privoščla sončno streho in pa lite feltne...Matr bom huda user posted image user posted image

V ponedeljek je šel pa Evan na morje s Samotovimi starši. Že od petka naprej sem jokala user posted image user posted image , da ne govorim o poti do Viča, ko sva ga tja odpeljala (čeprav smo bli skupi še cel dan), kos sem se pa poslovila sem se pa itak drla od celo pot do naju nazaj. In kot da bi Evan vedu, da gre tist dan nekam brez naju, me je cel dan tepel, pa prej nikol ni še tega naredil user posted image
Včeraj sem se potem zvečer pogovarjala s taščo in je rekla, da je vse OK, da lepo spi in papa, kopat se lih ne mara, da je ful priden (itakuser posted image ) in da se je včeraj peljal na vlakcu in je ful užival (skupi z enim fantkom njegove starosti sta baje čist razturala), pa še na biciklu se je peljal, kar je pa tudi užival (sploh ker je lahko imel čelado na glavi).
Midva s Samotom imava doma generalko bajte, upam, da nama bo ratalo vse spucat, ker je res že katastrofa. Mal moram tud prebrat Evanove igračke (kar je za v peskovik, moram odnest v garažo), mal zložit avtočke, proge itd. 
Prebrat moram tud mal njegove oblekice in dat njegovi sestrični, ker jst sem zadnjič dobila 3 velike vreče cunjic zanga.

V nedeljo nismo šli v ZOO, ampak smo jo mahnili kar v Črno, tamal je mel zunaj peskovnik in bazenček (v katerega tud stopu ni). Cel dan je lahko letal po vrtu, pa še nagca sem ga mela. Potem se je k njemu prišel igrat še njegov prijateljček in sta se ful zbondala. Predvsem zato, ker je Matic (3 tedne starejši) ful vse ponavljal za njim (sploh besede) in se je to Evanu zdelo blazno fino. Pa skoz mu je dajal vse igračke in ponujal flaško s sokom, da Matic slučajno ne bi dehidriral user posted image user posted image

Sem pa ugotovila, da če nima pleničke sploh noče lulat in začne mencat in nogice skupi stiskat, ko mu daš pleničko gor se pa polula. Ne vem, kako se bomo sploh odvajali od plenice, če noče lulat. Je pa zadnjič, ko sem mu rekla naj proba it na kahlico, zginu iz balkona in šel v kopalnico po kahlico, si jo prinesel, se usedel in se začel smejat user posted image

nadaljujem kasneje

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 3606
27.6.2007 15:08:40   
Nika v službi
Hvala, ninočka. Bomo skočilo na Litostrojsko, se vsak dan vozim mimo v službo v Stegne....

Ne se preveč namučit s pospravljanjem, privoščita si tudi nekaj mirnih, uživaških trenutkov samo za vaju!!!

In jasno - user posted image  za še enega deca! Pa kaj je zdaj to - kje so princeske?! Upanje ostaja še pri Katji....in še pri kateri, če se bo seveda odločila za nadaljevanko.

Jaz letim domov oz. še prej po nekih opravkih, potem pa domov. Čau!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
27.6.2007 15:48:30   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

A mi katera priporoči kak kamp na Krku, ker nimam pojma, nikol nisem bila tam. Grem pa iz tega vzroka, ker je blizu NM (le dobri 2 uri) in je Istra veliko dlje... Prosim, predlagajte, če se vam da in lahko... Kako plezanje letos odpade, ker Nina ni niti minute pri miru.

Damjana

Mi gremo tudi s šotorom, verjetno v kamp Ježevac. Je bila moja sestra lani tam in so bili vsi ful navdušeni. Pa še peš je menda do mesta Krk nekaj minutk. user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
27.6.2007 17:06:28   
ninocka
Nika, sori, naslov je Litostrojska 44 s (Simobil - Vodafone servisni center) , njihova telefonska  je pa 01 513 95 52.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
28.6.2007 6:32:27   
Nika v službi
Iskrena hvala, ninočka. Smo bili včeraj tam in oddali telefon v pregled, danes bodo pa povedali, kaj je narobe in ali se popravilo sploh splača.

Kje pa ste vse, nič ne pišete?!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
28.6.2007 7:10:22   
Nika v službi
Eno vprašanje imam za vas - ali vaši pingvinčki in pingvinčice že uporabljajo vzglavnik?

Opažam namreč, da naša Nika prav išče priložnost, da bi glavico položila na višjo podlago in zelo rada se nama pridruži na najinih "pouštrih". Glede na to, da sta anatomska (lateks) in relativno visoka, me malce skrbi, da je vse skupaj zanjo previsoko. Je pa dejstvo, da se ona očitno dobro počuti in tudi presenetljivo dobro spi z glavico na njih.

Kaj naj storim, ji naj kupim en vzglavnik? Imam sicer tistega tankega, ampak mislim, da je BZ, ker je res komaj omembe vreden. Ga je že imela notri v posteljici, pa nisem videla kakega navdušenja....

Neposredna povezava do sporočila: 3611
   [Brisano sporočilo]
28.6.2007 7:36:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3612
28.6.2007 8:36:55   
KiSsMyAsS
Jeeeeeeeee ninocka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fantkkkkkkkk to ja bravo.

Nika glede poustrcka ma pa nas tko cist tanek poustrck se iz prvega kompleta posteljnine in pa enga k je gor lev narisan, ta je mal visji, ampak se uleze nanga predn zaspi, poj si ga pa stran da user posted image

Glede kakanja pa - ce ga ne previjem koj dobi full rdeco ritko, zato ga raj koj previjem, k pove pa ne kdaj hoc it.

Madonca, se je shladil ucerj je blo tle komj 14 stopinj. Tist obcutk kot da je jesen user posted image Tamauga sm mogla oblect tok k je full pihal, upam da bo dons kj bol in bomo lahko sli na igrisce. user posted image

Mi sibamo na dopust okrog 15. julija. Upam, da bo vreme kul.

Lepo se mjte in se tipkamo.

Cau cau user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
28.6.2007 9:17:25   
2ursae
ninočka, najprej tebi user posted image user posted image user posted image  za user posted image . Bo moj Bor (za zdaj sam preizkušamo, kako zveni to ime, se še nismo fixno odločili) mel prijateljčka user posted image . Ampak res hecn, da imaš drugačne nosečniške znake - jaz sem zmeri mislila, da če je isto, bo tud isti spol. Pri nas, oktobrkah 07 po opravljenih morfologijah ful prevladujejo punčke.

tery, a veš kolikokrat se spomnim na un prizor s srečanja v koloseju, k si na tleh prištimala podlogo za previjanja in Niku rekla, naj pride in je res prišel sam in se gor ulegel user posted image . Mislim, res, ZF, lepo ga imaš vzgojenega, ne pa moj, k brca in se z vsemi 4 upira. Moram res nekaj narest s to svojo avtoriteto user posted image .

nika, hmm, z vzglavnikom še nismo probali, je pa na kavču kar zadovoljen, ko se uleže na blazino. Mislim, da bom še mal pustila brez. Je pa zanč ena v Mojmu malčku spraševala pediatra na to temo, pa je rekel, da je zanimivo vprašanje, da je iskal po literaturi in ničesar našel, tko da svetuje, da se pač sama odloči. Očitno o tem res ni nobenih priporočil.
Tale vaš izlet se pa ful dobr slišiuser posted image , bomo najbrž res tud sami sprobal, mene zadnje čase itak vleče tud mal na sever. Ko bodo otroc mal zrastli.

aja, še naše novičke: a veš, tery, k si spraševala, če dajejo naši malčki stvari v ravno vrsto? No, naš An je začel to na veliko prakticirat pred parimi dnevi - kockice v vrsto, magnetki na hladilniku v vrsto ... pa res se potrudi , da se deli med seboj stikajo user posted image . Nekek zna računat do 3, ti da dve kocki, pa od treh vzema 2, pa 1 ... barve so ful popularne, pozna modro, rdečo, sivo, belo, mal težav je še z zeleno in rumeno - najbrž mu nista tolk všečuser posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 28.6.2007 9:21:09 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
28.6.2007 9:42:21   
Nika v službi
Ja, mislim, da vsi govorimo o enakem tankem vzglavniku, ki jo v kompletu s posteljnino, ampak nam verjetno ta ne bo zadostoval. Zelo verjetno bom res kar poskusila z neko višjo zadevo. Hvala, 2ursae, za info o mnenju P, do zdaj tudi sama nisem nikjer zasledila ravno veliko pro et kontra mnenj na to temo.

Da bi se Nika prišla sama previt - ha, ZF na ne vem katero potenco. Tery, tvoj Nik je res en priden otrok, a se zavedaš tega?!
Nika dobi napad, samo da omenim previjanje!

Tudi naša princeska je začela z zlaganjem domin v vrsto, ker sem ji jaz nekajkrat pokazala, kako se jih postavi, da potem lepo zaporedno popadajo... Sedaj sama prakticira postavljanje in podiranje.

Barve - huuh, ste pa napredni. Nika kdaj pa kdaj "trofi" barvo (največkrat je to modra, rdeča ali rumena), šteje pa tri, štiri, pet, šest ... zdaj!user posted image  Namreč, zelo rada teče in začeli smo s pravimi štarti v stilu črta, noga naprej, pripravi se, tri-štiri-zdaj in steče. To prakticira po celi dolžini dvorišča od ograje do garažnih vrat in ne neha, dokler ne pade mrtva dol. No, posledično je tudi naše štetje postalo tako, kot zgoraj navedeno. Jaz začnem ena, dve, ona pa tri, štiri, pet, šest in doda zdajuser posted image  Res simpatično.

A vaši tudi tako noro plezajo vsepovsodi? Naša Nika je pravi mali spider-woman. Pleza na kuhinjsko lestev, na ta veliki tobogan (po sprednji in zadnji strani), po vrveh (joj, moram dati sliko v album z Grossglocknerja!), po zibajočih se podlagah, po zunanji dvoriščni ograji.... Res noro. Jo je pred časom na našem igrišču videla ena mamica 3-letnika in je bila čisto v šoku, kako da ji pustim plezat po lestvi na ta veliki tobogan! Pa kaj naj, če hoče (in tudi obvlada!). Saj stojim za njo, če bi slučajno rukn'la, ampak ima s tem tako veselje, da res ne vidim razloga, zakaj bi ji ga kratila.

Letim na kavico, pišemo se kasneje!

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 28.6.2007 9:45:30 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
28.6.2007 10:54:58   
tažana
evo še jest. bom hitra ker imam fotra pa nečake v varstvu čez pol ure.
danes sem prišla iz vrtca ko sem šla po razpored kako delam čez poletje in sem jezna ko pes. napisala me je čisto po svoje: delat začnem že v ponedeljek, čeprav bi mogla začet šele naslednji teden user posted image , 3- tji teden v avgustu delam - čeprav je rekla da me ne rabi user posted image  (katarino sem že napisala da jo takrat ne bo v vrtec), in še zadnji teden v avgustu delam (bi tudi mogla bit frej- oziroma bi si šla mal igralnico naštimat za septembrski štartuser posted image .
no in vse to sem sprejela brez možnosti reklamacij, ker je z današnjim dnem gospa odšla na dopust user posted image . sem mislila da bo res prijetno poletje z ravno pravšnjimi prekinitvami, da ne bom imela občutka da vse poletje delam - sedaj pa to!!!!  user posted image

ta mi potegne za sabo da moram v dveh dneh v kompletu imet narejeno diplomouser posted image user posted image . saj ne vem a naj se jokam al jezim al smejem!

vsem user posted image  čestitam za user posted image  !
ja Katarina tudi noro pleza- 14 dni nazaj mi je prav kvalitetno padla iz tobogana user posted image
"poušter"- ga še nimamo ampak že nakaj časa razmišljam o tem
barve včasih uspejo.
tečemo zelo radi. ampak zraven se vedno sliši plidi mami teci! tako da po novem tudi jest veliko tečemuser posted image .

ok čas me preganja grem...

Neposredna povezava do sporočila: 3616
   [Brisano sporočilo]
28.6.2007 11:32:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3617
28.6.2007 11:49:31   
Nika v službi
Aha, torej poušter ni tisti, ki sem ga imela v mislih, sorči.

Se načeloma strinjam, tery in 2ursae, glede avtoritete. Pravzaprav tudi jaz zase mislim, da se bolj stroga mamica, je pa dejstvo, da se otroci na avtoriteto odzivajo različno. Nika je očitno bolj po meni, močna avtoriteta ji je zgolj izziv, da jo razsuje. Taka sem (bila?) tudi jaz in precej te komponente vidim v Niki. Zgolj z avtoriteto pri njej ne dosežeš učinka, je potrebno malce več zvitosti, diplomacije.... Je strašno močan karakter, tako kot sem sama, kombinacija je ponavadi ubijalska. Z očkom se veliko bolj "štekata", tako kot midva s Tomažem odlično funkcionirava...

Neposredna povezava do sporočila: 3618
   [Brisano sporočilo]
28.6.2007 12:45:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3619
28.6.2007 13:08:54   
A-N-J-A
ninocka naj ti še tuki čestitam za user posted image ,da bo bolj držaluser posted image .Zdaj mi moraš pa še ime zaupat,saj veš ferbecuser posted image .
2ursae tebi tud čestitam za user posted image ,pa če mene vprašaš,naj bo kar Bor.Boš vidla kolk bo pridenuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3620
28.6.2007 13:29:08   
Nika v službi
Tery, ja, tudi jaz, kot rečeno, menim, da sem od vseh članove naše ožje familije najstrožja. Vrstni red po "strogosti" oz. doslednosti bi bil pri nas takle:
1. Vanja, 2. dedi (moj oče), 3. Tomaž, 4. babi (moja mami)

Se vidi, čigava hči sem, a ne?!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
28.6.2007 17:53:01   
ninocka
No, ful sem lahko hitro nadaljevala od vceraj. Pa vse sem ze pozabila, kar sem hotla napisat user posted image

Mi mamo tud en tanek poustercek, velikosti 60*40*2cm. Zaspi na njemu, potem si ga pa cist nekam zvije. Se pa, ko gre spat, ful striktno pokriva in sem mu zadnjic vzela kovter in mu dala eno dekico (ker je blo ful vroce) in se je zacel tult, da ne, da je kovter za ajat in sem mu ga mogla vrnt. Sem pa naslednji dan dekico dala v prevleko od kovtra in je bil pol cist zadovoljen. Za vsak slucaj sem mu dala potem to se na morje, da ne bi blo kaksnih problemov glede tega.

Jst se nima za pretirano stogega starsa, ampak zelim pa, da dolocene stvari uboga oz. da jih dela po moje user posted image user posted image Mislim, da Evanu se vedno dovolim dovolj svobode, tisto, kar od njega zahtevam - pri tem pa ne popuscam. Ce mu doloceno stvar prepovem, se zarad mene lahko mece po trepalnicah, pa mu ne bom dovolila. Ga tud kregam (obcasno udarim po rokici) in isto dovoljenje sem dala tud starsem in Samotovim starsem. Zadnjic smo bli pri tasci in je Evan neki naredu, kar mu nisem dovolila. Ene 3x sem ga opozorila, potem sem ga pa plosknila po rokici. Seveda je bil uzaljen, ampak je potem nehal. Tasci so pa kr solze prisle na oci in je rekla, da se ji smili user posted image user posted image Ji je pol Samo reku, da nima kaj da se ji smili, ampak mora ubogat, ce se mu kaj rece.
Se mi zdi, da imamo eno razvajeno bitje v familiji dost.

Barve, stetje ...  vpraste me cez 1/2 leta user posted image user posted image

Kakanje - ne pove, ampak ga vedno zavoham in ga gremo takoj previt. Ce mu reces, da greva plenicko zamenjat, gre kar sam v sobico, potem se pred previjalko ustavi in kao skoci nanjo. Vcasih mu pa ni do tega in potem neki trmari in takrat recem, naj s sabo vzame kaksno igracko (odvisno s cim se takrat igra) in potem kar gre. Zaenkrat nimamo lih neki ful tezav s previjanjem, mam bol probleme, ker obcasno tolk brca in me vsake tolk casa ful v trebuh prispona.

Vam moram pa povedat, kolk je bil zadnjic cukercek (to je blo v nedeljo, ko je najprej cel dan Matica "hranil"). Zvecer pa ni hotu zaspat in sem lezala z njim na futonu in on zraven mene. In zarad njegovga skaknja in plezanja po men, mi zleze spalna majcka cez trebuh. Evan me neki casa gleda v trebuh in potem mi v popek vstavi slamco od flaske in rece AM AM (dojencku je odstopu svoj sok user posted image user posted image ). Men se je zdel ful smesno in sem mu potem razlozila, da pac dojencek se ne papa user posted image

Plezanje - vsepovsod, kamorkoli lahko. Ga mormo met ful na ucu skoz, da ne bi od kje padel.

Pia - mi smo bli enkrat v Baski na Krku, ampak mam slabe spomine od tam. Ful je pihal, valovi so bili kilometrski, mraz, neurje nam je ponoci sotro zlozilo (no, to je blo smesno, ker sta ga potem Samo in en kolega vsak na svoji strani podpirala user posted image user posted image ). Drugace je pa baje tam kr lepo, ampak naj nebi bilo sence.
Nika jst sem mu ceveljcke kupila v Hali A v BTCju v kletni etazi. Majo pa se roza barve za puncke. Ful so lepe obojne (in sv. modre in roza).

Zdej grem pa do brunarce - dons sem zmenjena kr s 3 kolegicami. To se mi pa ze dolg ni nardil user posted image

Aja, se pokomentiram spol - cist vsi so bli rahlo razocarani oz. preseneceni, da bo fantek. Razen mene (jst nisem bla prepricana v nic), so bli vsi 100%, da bo puncka user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3622
29.6.2007 10:16:20   
Nika v službi
Ej, ninočka, tole s slamico je pa res lepo, simpatično. Sem tudi 2ursae rekla na srečanju v Koloseju (ko je imela neke dvome, če bi Anžetu kaj razlagala okoli dojenčka), da je zelo smiselno bodočega bratca ali sestrico čim prej pripraviti na prihod še enega člana. Mu poveš najbolj preprosto, kot se le da, on bo itak razumel po svoje (Bog si ga vedi, kako), ampak dejstvo bo ostalo, da otroček raste v maminem trebušku in da bo nekoč prišel ven in bo njegov bratec, sestrica.

Sem se ob tem spomnila, kako moja Nika zadnje čase "porajta" moje dojke. Če se le da, se jih dotakne in reče "am am". Sploh ne vem, kaj jo je prijelo! Dojili sva se samo 5 mesecev, pa še toliko časa se ne bi, če se ne bi jaz res maksimalno trudila, ona pa meni zdaj po skoraj letu in pol začne z am am! Funny, res.

Danes grem prej iz službe, ker imamo pogreb družinskega prijatelja, vikend bo pa bolj delaven, ker je že skrajni čas, da po vsem potovanjih malce pospravimo bajto. Že cel teden vozimo kufer na strehi, ker preprosto nismo imeli časa, da bi ga sneli, pomili, skladiščili.... Uf, sovražim to pucanje mrtvega mrčesa na kufru!

Ninočka, Tomažev telefon je o.k., vzrok napake je bil v polnilcu. So pa vendarle imeli polnilec tudi na Litostrojski, tako da sem ga dobila za dobrih 12€. Hvala za pomoč.

Zdaj pa letim, ker imam še precej stvari za poštimat, preden grem.

Lep vikend vsem!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
1.7.2007 21:29:25   
tažana
o dan!

sem mislila koliko bom imela za prebrat... pa nič... očitno ste vsi na dopustuuser posted image .
mi smo imeli delavni vikend. Katarina je bila na počitnicah pri mami mi pa smo z godbo vandrali po sloveniji. ne vem če bi preživela, če bi mi jo kdo za kakšen teden na morje odpeljal! še en dan imam težaveuser posted image .

prav tako sem danes po emailu danes mentorici poslala moj končni izdelek diplomeuser posted image . upam da bo enakega mnenja, da je končni izdelekuser posted image . mal me je strah da mi ne bo prav jezna sporočila, da jo motim na dopustuuser posted image .

jutri začnem delat - po "novem" razporedu. sem pa mislila da se bova s Katarino mele kaj časa crkljatiuser posted image . pa še pri fotru bi bilo bolj da bi bila. ful je revež user posted image . sploh ne more več komunicirat. zaradi operacije na grlu ne more govorit pa še pisat ne more več ker se v mislih izgublja in sploh ne zna črkovati user posted image . medva se še največ razumeva. Zares upam, da se ne bo več dolgo matral. končno tudi jaz razumem kako lahko nekomu želiš čimprejšne smrtiuser posted image . še dobro da njegova mami lahko dopoldan pride in je z njim. ah grem se mal spočiti na kavč pa potolažit k user posted image .

uživejte pa čim manj dežja vam želim v tem tednu

Neposredna povezava do sporočila: 3624
2.7.2007 16:19:14   
pety78
Tažana, ti boš vedela, ali je kje na našem koncu (ja, sem že v Bistrci user posted image ) kakšen solarij, pa kozmetični salon, pa kak fitnes? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...
Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.