|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.2.2007 11:15:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3076
   RE: septembrke 2005
26.2.2007 12:06:30   
tažana
pety: o smolauser posted image  glede stanovanja. tudi jest upam da kmalu najdete kaj pametnega.
drugače mamo pa mi tudi ene sranja zaradi stanovanja. lastnik razmišlja da bo prodal stanovanjeuser posted image . sedaj se morava pa mal vržt v te stvari da preučiva kakšne možnosti imava (take ali drugačne)

tudi pri nas je katarina še vedno doma. teče ji iz nosa in kašlja- nič pretresljivega ampak jo imam raje doma.

v soboto smo uspešno sprejeli Andreja Jermana. sem šla po dolgem času spet špilat- mi je tako zapasal, res si moram eno  zanesljivo varstvo najdt da bom lahko redno začela na vaje hodt. zdej je moja mami odpovedala ker mora fotra doma rihtat tako da bom morala drugje začet iskat, če se mislim resno lotit.

ravno včeraj sem razmišljala da bom mogla Katarino spet k frizerju pelat. tako ji hitro rastejo da je že kar malo smešnouser posted image . dober mesec je odkar sva se strigli pa ima lase že skoraj na očeh user posted image .

no lepo se imejte

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
26.2.2007 12:25:22   
2ursae
ojej, Pety user posted image , pa vem, kolk ste upali na to možnost ... morda bo pa kmalu naslednji razpis - a ti čakalna doba tudi da kakšne pike? A sama brez SS pa ne bi mogla česa nabavit?

Nika, vem, jaz sem tebi fotke s praznovanja že ful dolgo dolžna user posted image user posted image . Ti bom poslala vse, kjer ste gor, upam, da res kmalu. Nja v opravičilo povem, da moram fotke najprej zmanjšat, k mamo fotič z 9mega in pridejo ogromne slikce ... pol pa gre nekaj časa za to. Ampak bom, promis user posted image  Tery, ti pa tud dobiš.

Doroteja, kako kaj pri vas? Se večkrat spomnim na vas in na operacijo, ki vas čaka. Daj se malce javi, da vidimo, kako vam gre.

Tažana, kako tvoj oče?

Pri nas je pa nekaj novega - no, saj že kar nekaj časa vem, sam sem morala najprej staršem povedat, saj razumete. No, nisem več le septembrka 05 ampak sem postala tud oktobrka 07 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tko da mi na ČVP ne bo treba več bit anonimna user posted image . Počutim se ok, le hrana mi nekak smrdi, pa mal me zgaga matra, zvečer sem pa kar utrujena, kar je glede na moj študijski program kar zoprno, ker za knjigo nimam niti moči niti volje user posted image . No, itak se mi je pa s to nosečnostjo izpit premaknil za eno leto. Me je pa ful strah, kako bom z dvema - upam, da bo drugi lepo spal user posted image .
Aja, rok imam 16.10. Noro, a? Mislim, da še nisem čisto dojela ... bom že morala, k bo začel trebušček rasti user posted image .

Anže že malo bolj govori, je napredek kar opazen. Ful ma rad besedo "bum" - kar pomeni, da red stvari meče po tleh in to le zato, da lahko reče bum user posted image , "joj" - sam je ne uporablja v tem kontekstu, ampak ob vsaki priliki, "din" - pri najboljši volji ne vem, kaj je to, pa tud sanja se mi ne , kaj je to "gk" user posted image

Pia, mi zdajle nekak ne pade na misel, ali naš mali zna kaj, česar ga nismo učili - no, sigurno tud kaj sam natuhta, sam se zdajle ničesar ne spomnim user posted image

teta beta, naš kar porajta igrače - igra se tko kombinirano - z igračami in z vsem ostalim na njegovem dosegu. Je pa res, da ima igrače zložene na "plain view", tiste, ki jih ima pa v škatli, pa redko privleče na plano. Morda je to razlog, da jih ima pač pred nosom. najraje ima legice (smo kupili živalski vrt in pol gunca opice, daje leopardom zrezek za jest ...), knjigice, vlakec (tud lego) oz sestavljanje železniške proge...

lepo se mejte, grem mal knjigo pogledat - bom v kratkem (upam) delala izpit iz javne uprave - dolgčas user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
   [Brisano sporočilo]
26.2.2007 12:26:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3079
   [Brisano sporočilo]
26.2.2007 12:30:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3080
26.2.2007 13:16:02   
tažana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... za user posted image  ursae!!!!!!!
ful sem vesela- mene take novice ful razveselijo!!!!
sej bi jest tut bila ampak mamo preveč zadržkov zdejle user posted image .

moj oče je pa en dan tako en dan tako. prejšni teden so mu slikali rebra, ker je bilo po skeniranju skeleta zaznati spremembe na rebrih, in so ugotovili, da ima rebra že zelo "načeta". torej je šel rak tudi na kosti. očitno se širi s svetlobno hitrostjo. ko je rentgenolog videl slike je rekel, da je rebro tik pred tem, da se zlomiuser posted image . -nisem vedela da se zaradi raka tudi lomijo kostiuser posted image .
drugače pa še vedno hujša vse bolj bled je... edino bolečino lahko dokaj uspešno premagujemo z raznimi tabletami na osnovi opija.
Ampak drugače pa kar uspešno premagujemo vse te težave. ko se pojavi kaj novega je spet hudo potem pa se nekako sprijazneš- že zaradi tega da mu vlivamo pozitivne misli!!! vsi zdravniki pa se čudijo kako to da lahko še normalno diha, ker na pljučih je pa menda že prava katastrofauser posted image .

tery: pri frizerju je za spremembo čisto na miru. frizerka ima nekaj igračk pa blazno zanimivo je ker je nekaj novega pa tako velika ogledalo so pa lučke...

še eno vprašanje: a zdaj ko vaši malčki začenjajo govoriti razumljivo a so  se kaj ustavili z nerazumljivimi besedami?
Katarina je namreč sposobna pol ure skupaj, nepretrgoma in to zelo glasno nekaj čeblat in pet in se dret. ne morem vrjet od kje ji vse to pride. zadnjič smo šli po dolgem času z vozičkom malo dlje ( se je peljala) in ni bila tiho tut minute ne. ljudje se obračajo za nami in se smejejo una se pa na njih dere in kriči in poje....
prav nerodno mi je ko koga srečava- ki ga ne poznam se dere za njim DAAAAN toliko časa da se človek ustavi in ji odzdravi nazaj. potem pa še kdo po možnosti reče poglej kako olikan otrok mami pa nič ne pozdravi. tako sem začela še jest vse vprek pozdravljati  user posted image .

lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 3081
26.2.2007 20:28:51   
TVN
OOOOOOOOpala, 2ursae, bravo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke!!! Zdaj boš mamica na kvadrat! Superca! A si še vedno želiš fantka tudi v drugo (če se prav spomnim, si bila ti med tistimi, ki si omenila, da bi imela znova fantka - ali pa sem malce pobrljala?!)

To bo zanimivo spremljat, upam, da se ti kmalu kakšna pridruži....

Hja, takole mimogrede lahko omenim, da je moja M končno prišla. Sama od sebe. Moja G je rekla, da to ni nič nenavadnega.

Pety, ej, bad novica, ni kaj. Tile stanovanjski problemi so res user posted image . Sem lahko srečna, da imamo to pri nas urejeno. Kaj naj rečem - novim zmagam naproti, saj nimamo kaj obupovat, a ne?!

Tažana, danes sem gledala fotko na prvi strani Dnevnika in sem te iskala med tistim šopkom raznih glav, pa te nisem našla. Verjamem, da ste pripravili lep sprejem za Jerry-ja.
Glede čebljanja pa je Nika skoraj identična Katarini. Kot da bi opisovala naša skupna pohajanja. Še posebno rada na glas čeblja takrat, kadar se midva s Tomažem pogovarjava in jo nimava za mar. Se mi zdi, da takrat še posebej na glas začne klepetati in obračati pozornost nase.

Frizer: si sploh ne predstavljam, kako bi to izgledalo. Sicer pa pri nas ni hujše potrebe za striženjem. Do sedaj smo jo ostrigli le dvakrat, pa še to samo malce spredaj. Ful ji počasi rastejo lasje. Pa še tako tanki so. Upam, da se sčasoma popravijo in da bodo po mamici. Jaz sem imela krasne, temne, skoraj črne, goste, kodraste lase....

2ursae, a ti je lažje, če ti pošljem kar en CD, pa mi zapečes slikice gor. Tako jih ne bo treba manjšat, pa še za razvijanje bodo uporabne.... Sporoči, če pride v poštev in mi pošlji naslov na ZS.

Tery, pri nas ni samo umivanje glave nočna mora, ampak celo kopanje. Sem že enkrat pisala, kako se upira in joka, se dere.... Prav nič se ni spremenilo od takrat, pozitivna sprememba je edinole sušenje s fenom. To zaenkrat kar prenese brez joka. Nimam najmanjše ideje, kaj storiti, če jo katera ima, na dan z njo!

Ajd, zdaj pa spat. Nika je že čisto hin.... Jaz pa tudi. Tale kašelj me bo pokopal user posted image

Nočko!

p.s. Saj res - kje pa je Ninočka?!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
26.2.2007 20:29:32   
TVN
Ups, demenca. Nekaj sličic sem vrgla gor - vabljene na ogled.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
26.2.2007 20:37:36   
teta beta
Najprej čestitke, 2ursae user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! To je pa res lepa in vesela novica! Jaz sem si kar mislila, da boš ti med nami prva, sploh ker si sama rekla, da boste čimprej začeli delati na drugem! Pri nas še ni kaj takega pričakovati, bi rada da bi bili najprej čisto na svojem, potem bomo pa videli, kako in kaj. Včasih sem govorila, da bi imela najmanj tri, zdaj si pa sploh niti drugega ne predstavljam. Je pa moja v.d. svakinja ravno včeraj rekla, da bosta zdaj začela delat na četrtem user posted image .

Pia, najbrž si že dobila imenik, ti ga pa vseeno pošljem.
Zdajle mi ravno nič takega ne pade v glavo, kaj počne Daša, kar je nismo učili, je pa ziher kaj takega. Zadnjič me je npr. ful presenetila. Sem ji pa res vedno, kadar sva še skozi semafor peš razlagala, da gremo čez cesto pri zeleni in pri rdeči počakamo itd., čeprav pa to ni vsakodnevno, ker pri nas sploh ni semaforja (hja, smo na vasi). In zadnjič se peljeva z avtom skozi en semafor in ona se mi od zadaj oglasi "elena luč". Prej tega ni nikoli rekla, takrat se ji je pa samo od sebe utrnilo. No, so pa zadnjič enkrat Telebajski preučevali semafor, kar tudi ni zanemarljivo dejstvo user posted image .

Nika, hvala za link, ga bom zdajle pogledala.

Tery, jaz ji rečem, kje je lučka ali kje je medi (na šamponu), da pogleda gor, jaz pa na hitro zmočim s tušem in poskusim to večkrat ponovit. Ni glih ful uspešno, ampak kajd rugega se ne spomnim.

Tažana, Daša nič več nerazumljivo ne govori oz. ne v smislu čebljanja. Tu pa tam kakšne besede res ne razumem in se mi sanja ne, kaj misli, potem pa vidim predmet in mi je jasno.

Uživajte, lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
27.2.2007 8:39:01   
pety78
2ursae, ČEEESTIIITKEEEE!!! Mi bi tudi že delali na tem, pa grem na operacijo. user posted image Mah, nič dobrega še vedno v letu 2007, pa sem le mislila, da bo kaj bolje. Ampak obupala seveda ne bom. user posted image

LP

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
27.2.2007 14:45:04   
tažana
nika:
dopoldan sem šla prov k fotru pregledat dnevnik, če se me kje vidi. in ja ne boš vrjela vidim se pa mojega user posted image  tudi. če te zanima: od jermanovih kolen malo v levo in za 1 prst gor.
no tako zdej sem pa medijska osebnostuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
27.2.2007 14:49:03   
2ursae
jaz sem pa mal prejle srfala po forumu o počitnicah in me je ful prijelo, da bi za prvomajske kam šli ... folk govori o morju, hribih ... mi se o tem še nič nismo pogovajali, sam bi bilo fajn, če bi se kam odpokali, pa magar le za podaljšan vikend - 27 april je petek, 1. in 2. maj pa torek in sreda - idealno!!!!

Boste kam šle? mal zbiram predloge. Za kemp je pa najbrž še premraz takrat, kaj pravte?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
27.2.2007 14:53:03   
2ursae
pety, a pa še operacijo maš? Madonca, se te pa res en user posted image  drži - upam, da nimaš kaj resnega user posted image .

tažana, razen kakih besed, ki jih razumemo, so Anžetova izvajanja zame še čist japonska user posted image . Čestitam za preboj v medije ...saj veš, kako pravijo: ko ti enkrat uspe štartat, gre sam še na boljš - pazi se paparazzov user posted image

tery, pri nas umivanje laskov kar gre - ve, da mora gledat gor, pa ne bo nič hudega. je pa treba pohitet, ker ga potrpljenje hitro mine

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
27.2.2007 15:53:54   
Pia67
Hm, ne vem kje začet. user posted image

Najprej hvala za spisek vaših telefonskih. Tery, Nika user posted image user posted image user posted image  ravno to sem potrebovala. TetaBeta, ne potrebujem ga več, pa vseeno hvala za skrb.
Zdaj zardevam, ker mojih podatkov ni na njem. user posted image user posted image

2ursae user posted image  za user posted image in občudujem tvoj pogumuser posted image user posted image user posted image ... V mojem naselju sta trenutno 2 iz podobnega vica. Ena pričakuje mesec dni predno njen 1. otrošišek dopolne 2 leti. Ena pa mesec kasneje, torej podobno kakor ti. Najbolj hecna težava je pri posteljicah, ker prvorojenec noče v veliki spat, njegovo trenutno posteljico pa bo čez 3 mesece zasedel dojenček. Tako je Ninina posteljica praktično oddana. Mi2 pa itak skupaj spiva, ker je Ninina velika postelja le za delanje prevalov in pokladanju dojenčkov spat user posted image  Bomo moral mal poštimat situacijo, ker se ponoči vedno prešverca k meni.user posted image

Pety, žal mi je. Ko bi imela vsaj normalno stanodajalko. Tisto z vozičkom user posted image

Več drugič, ker še vedno gnijem v službi in gre moja 10. ura h koncu user posted image user posted image user posted image

Damjana

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
27.2.2007 19:58:53   
doroteja23
user posted image user posted image user posted image  user posted image 2ursae čestitam!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi tud bla, ampak me je malo strah vsega skupaj, pa še stabovanjska stiska nas daje!!

Pri nas vse po starem. Naslednji teden imamo kontrolo v Ljubljani in bomo vidli kaj bojo rekli.

Danes smo začeli z delovno terapijo in naju je terapevtka lpo pohvalila da že alina veliko zna in da je lepo poslušna.

To pa bi blo za enkrat vse. Še Napišem kaj ampak se mi danes trenutno ne da.

PApa, Doroteja

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
27.2.2007 20:16:07   
TVN
Oj!

Tažana, grem dol pogledat, če še imamo Dnevnik in da poskušam podrobno preiskati področje od Jermanovega kolena levo.... Kateri prst pa pride v poštev, palec ali mezinček? user posted image

Imam eno vprašanje glede varovala za posteljico. Doma Nika sicer še vedno spi (in bo še nekaj časa) v svoji posteljici z varovalno ograjico oz. stranico, ko pa gremo na pot, pa je zadeva malce bolj komplicirana. Tery ve podrobnosti, ker sva o njih klepetali na meetingu. Da ne razlagam na dolgo in široko, prenosna posteljica ne pride več v poštev (jo katera potrebuje - ugodno prodam), tako da bom očitno morala kupiti neko varovalo in kadar smo na poti, Niko dati spat v "ta veliko" posteljo.
Prebrskala sem Sonček, BC, Pikapolonico, Ikeo ter našla dva tipa varovalnih ograj, dolžine 90 cm in 150 cm. 90 cm se mi zdi absolutno prekratko, 150 pa recimo o.k. glede na to, da so običajne postelje dolžine 180 - 200 cm.
A ima katere že kakšne izkušnje s temi varovali? Ali obstaja mogoče kakšna mobilna varianta, ki se zloži. Pri vsej stvari me namreč bega, kako to zadevo meter in pol dolgo transportirati?! Potrebovala bi kaj zložljivega.... Ima katera kakšno idejo? Ali pač posteljico povleči povsem zraven najine zakonske postelje na eni strani, na drugi pa zid? Ali pa jogi na tla, da na mehko padeuser posted image . Ideje na plan. Rešitev potrebujem relativno hitro (kak mesec max.)
Hvala, hvala.

Pia67, pošlji še ti svoje podatke, da ne boš več zardevala.user posted image

Čauči!

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
27.2.2007 20:31:00   
2ursae
ja, Nika, to z varovalom tud mene zanima, ker valjda ne bomo kupovali še enga kinderpeta in bo Anže, najbrž že spomladi, da ne bo imel občutek, da mu novi user posted image  jemlje posteljico, šel kar v mladinsko posteljico. varovalo je pa itak nujno. Al mu bomo pa res dali jogi na tla in poskušali nekako mal zagraditi. Tko da Nika, če kaj najdeš, se toplo priporočam. A greste kam na lepše? Kam, kam kam user posted image ?

Naj še povem, da tudi jaz ne dojim več. Danes je že skoraj en teden odkar sva nehala - sploh ni bilo nič hudo, se je takoj sprijaznil user posted image  - in izgleda, da bo tako ostalo. Edino danes zvečer je imel 38'C vročine in upam, da ne bo zbolel in si pol zaželel še mal zizat. Mleka skoraj sigurno nimam več ... ampak a ni zanimivo, da mi fant zboli skoraj takoj, ko neham dojit? Prej pa 17 mesecev nič bolan ... ej, to naredi mamino mleko user posted image

Pa še nekaj sem razmišljala o potovanju z avionom - kako nahecaš takšne pobalinčke, kot so naši, da sedijo pri miru? K men ni da bi za njim po letalu letala, še posebej, k se mal bojim letenja in mi je najbolj ugodno, če sem pripopana na sedež in seveda vso pot pripeta user posted image . Na avto so itak že navajeni, sam par ur v letalu pa še na velikem sedežu ... hmmmm ...

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
28.2.2007 7:48:21   
tažana
dobro jutro!
glede teh varoval. a to mislite za ponoči, da ne pade iz postelje ali za čas preden zaspi (če slučajno vstaja v postelji).
ne spoznam se na te varovala ampak mogoče bi bilo pa smiselno poizkusit da spijo brez, mogoče pa sploh ne bo nevarnosti da kdo pade.
to govorim zato, ker tudi Katarina v vrtcu spi na tisti mali posteljici. in menda nič ne pade dol. tudi ko gre na počitnice k moji mami spi v navadni postelji pa nič dol ne pade. mogoče ima samo kakšno zvito deko na robu postelje.
no naj povem da pa doma si pa ne predstavljam da bi jo dala spat brez ograjeuser posted image .
sem pa tudi že študirala, če bi res imeli še kakšnega dojenčka bi si mogla umislit kakšen mini pograd- ker drugače ne bi mogla vseh stlačit v spalnico user posted image . imamo vse do milimetra natančno zapolnjenouser posted image .

no katarina že cel teden ne hodi v vrtec. malo kašlja (to je bil vzrok da ni šla v petek in ponedeljek) sedaj nama je pa tako fino pa sonček je in greva ven...
mislim da moram hitro nekje službo dobit drugač jo sploh ne bom več v vrtec peljala user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
   [Brisano sporočilo]
28.2.2007 8:00:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 3094
28.2.2007 9:41:40   
Pia67
Ja, res je, nič kaj po bontonu se ne sučemuser posted image , zato:

Damjana Pečnik 031/809-969

Če katera hoče prepisat, drugače pa obstoječi seznam razširim in pošljem vsem, ki ste aktivne na forumu. Če bi katera še dodala (npr. jana koprivc, če se ne motim, pa Kinokija, naj mi pošljejo podatke, da poštimam zadevo...).

Ste za, da razširim seznam in vam ga vsem pošljem?

Varovalo za posteljico: Nina ima namontirano zadevščino iz Ikeje (mislim, da je  ). Itak sama dol zleze, če je nuja. V vrtcu spijo vsi na ležalnikih in ne padejo dol. Je pa res, da spijo le kake 2-3 ure, pa skup so nadrešani. Včasih, ko pridem po Nino, nekateri ležijo čist diagonalno in bi po moje dol padli, če ne bi ležalniki skupaj stali. Je pa res, da so "normalne" postelje veliko širše. Npr. Nina se zelo premetava in zjutraj jo najdem okol obrnjeno, če sem čisto iskrena, zbudijo me njene nožice, ki me suvajo v glavo.
Kakega pametnejšega predloga za varovalo nimam, je pa res, da so mobilne zadeve gotovo boljše. Hm, morda pa spantetiramo kaj novega.user posted image

Za prvomajske(baje je v službi takrat najbolj noro in ni dopustovuser posted image ) naj bi šla z odsekom v Arco, plezalno meko v Italiji. Še raje pa bi splezala Palavichinija pod Velikim Klekom. Imamo na voljo 2 opciji, odvisno od vremena. Z Nino pa bova šli za 2 dni na Veliko planino. Me kolega oskrbnik vabi, da mu mal red v računalniku nardim.user posted image

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 3095
28.2.2007 10:19:45   
Pia67
Sem raje preverila v katalogu Ikeje: varovalo je 75 cm dolgo, 45 cm visoko (del zajaha stanico), sama letvica je 10 cm. Torej najmanjše od vseh, ki so okoli 90 sm. Je pa leseno in bele barve. Stane 20 €. Poleti pa je bil v akciji...

Damjana

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
28.2.2007 12:02:55   
tažana
no poslušajte kaj se je danes zgodilo.
ko sva bili pri atu na obisku je Katarina že včeraj prinorela k meni in tulila LULAT. tako sem jo dala na kahlo in gospodično je lulalauser posted image . danes sva bili spet na obisku pa se neki začne napenjat. sem jo vprašala ali greš na kahlo kakat? in ona mi reče JAAA.
z veseljem jo peljem na kahlo in takoj ko se vsede se začne napenjati. ko opravi jo vzdignem iz kahle, Katarina pogleda noter in se začne jokat user posted image . zraven je govorila luža, luža...
no sem jo pozolažla da je luža tut ampak da je kakala in to ni slabo.
no potem je sama začela ploskat in govorit BAVO, BAVOuser posted image .

ha zanimiva izkušnja

< Sporočilo je popravil tažana -- 28.2.2007 12:03:08 >

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
28.2.2007 20:36:08   
2ursae
moje detlce je sicer danes mal kašljalo, ampak je bilo čez dan brez vročine, zvečer je pa imel 37,4'C, kar v bistvu niti ni nič takega. Tko da je bil danes doma pri meni, jutri bo pa tud user posted image user posted image . Smotan mi je edin, k ga nočem peljat nič ven, ker pri nas kar piha, pol pa doma gnijeva. Danes sva se cel ljubi dan igrala z - pozor - mixerjem user posted image ...ljubi bože, kaj vse mu pade v glavo.

danes smo doživeli popis nepremičnin - nič posebnega, moj mož je že vse izmeril in je bilo v 10 min konec. Sem pa izvedela, da živimo v hiši, zgrajeni okoli leta 1800. Našega štetja, seveda user posted image .

Tery, glede aviona - po mojem, če si želite iti, najboljš da greste, kot da odlašate zaradi nečesa, za kar sploh ne veste, kako bo. Lahko da bo Niku na letališču ful zanimivo, greste mal na tortico pa avione gledat, na avionu pa se bo morda tud fajn izšlo. Al pa izberete tako destinacijo, pri kateri je let v času, ko Nik spi user posted image .
Ne vem, sem zadnjič dobila kar občutek, da bi res rada šla, pa je mogoče bv komplicirat. Pa mislim da mlajši kot je, bolj je fleksibilen - pri 2 letih je najbrž ravno prav že uporniški, da zna še bolj zasitnarit kot zdaj. Tko no, moje skromno mnenje. Če mi ne bi imeli te možnosti na Hvaru, bi jo najbrž zelo verjetno ubrali v kakšno Grčijo.

tažana user posted image user posted image user posted image user posted image , to pa je uspeh. Madonca, jaz pa svojmu bogmu čmrlu še kahlice nisem kupila user posted image ...

mejte se, mirkajte se, mi je nona danes rekla, da so pri boleznih zdaj najbolj na udaru otroci od 1. do 4. leta user posted image

nočko

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
28.2.2007 21:21:13   
teta beta
Dober večer, punce!

Najprej sem tebi, Pia, dolžna opravičilo, ker sem tako razlagala, kako ti bom poslala imeniček, potem pa v 1,20 sek pozabila user posted image . SORRRRIIIII. No, ampak vidim, da je problem rešen.

2ursae, mi bi verjetno za prvomajske skočili na Balaton, kampirat, jasno. Ali pa mogoče kaj na Jadran, je pa le bolj toplo. Še pa ni nič dorečenega.

Doroteja, lepo da si se javila. Jaz se tudi večkrat spomnim nate. Še moj včasih vpraša, kako je z Alino, če je že šla na opracijo itd. (Aja, pa 2ursae, tudi tebi čestita.)

Nika, jaz vem, da bi v takem primeru Daša spala kar z nama v postelji ali pa na kakšni blazini/odeji na tleh. Tako je bilo tudi lani na dopustu - v šotoru je spala na blazini ali/in pri naju na napihljivem jogiju, v penzionu pa vsi skupaj v postelji.
Na mladinsko posteljo je jaz ne bi dala brez varovala. daše gotovo ne, ker vem, kako spi, mogoče pa kdo drug spi drugače. Kadar z Dašo spiva pri nasši doma, spi ona na napihljivem jogiju (140x200), spat jo dam na sredino, potem pa se v spanju obrača, da je joj. Najdem jo diagonalno, obratno, v vse možne smeri. Nič čudnega, da se potem doma tolikokrat zbudi, jo psotelja omejuje user posted image .

2ursae, potem sva pa približno ob istem času nehale dojit, no, Daša je zaenkrat še vedno zdrava, mogoče mu pa samo zobki nagajajo. Držim pesti, da hitro mine.

Tažana, user posted image  za Katarino! Je že prav luštno, ko takole sami povejo. Ko sva bile pred 14 dnevi pri naših, nisva imele s sabo kahlice in je kar naprej - lulat, lulat. Tako da jo zdaj kar s sabo nosim user posted image . No, ne povsod, da ne bose mislile, da še po trgovini z njo skačem user posted image . Zdaj bo sploh fajn, ko bo toplo in bodo lahko tudi kar na sprehodu travico zalili. Zaenkrat je tako, da če sva v bližini doma, in če vztraja, greva počasi domov, če pa sva daleč, ji pa razložim, da nisva doma in nimava kahlice in da lahko lula v pleničke, v kahlico bo pa doma. Pa saj ne vem... a govorim v tri dni ali ne user posted image v glavnem, večinoma potem tudi doma naredi lužico.

Saj vidim, včasih deluje, ko da se tule nekaj hvalisam, ali pa se samo meni tako zdi. Sem pa res vesela, da nam tale kahlica gre kar dobro in da sem prav čas začela. Čeprav je pa tudi res, da imam jaz na srečo takšno službo, da mi to omogoča oz. olajša, brez tega gotovo ne bi šlo tako zlahka. Pa tudi pri drugih stvareh. Se mi zdi, da je tole otrokovo drugo leto veliko bolj zanimivo. Mislim, vsak dan je nekaj novega, vsa področja življenja otrok vpija kot spužva, ful si zapomne stvari, vse jih zanima... Zelo bi mi bilo žal, če bi vse to zamudila. Tudi ko/če bom imela drugega otroka, si bom poskusila urediti tako, da bom še drugo ali vsaj pol leta doma, če bom imela drugo službo.

Mal sem zabluzila, uživajte, lepo se imejte, lahko noč!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
28.2.2007 21:50:35   
doroteja23
Da vam javim da smo dobili datum za operacijo ledvičk. In sicer 5.4. moremo bit ob osmih na sprejemu tešči in zdravi. Zraven pa morem imeti sveže izvide od krvi in vse ostale izvide.

No to sem vam hotela samo javit, ker ste mi napisale da bi rade vedle. Ampak resnično sem danes dobla pošto da nebote misle da sem vam pozabla sporočit.
Drugače pa je šri nas vse po starem, le da se Alina po novem zjutraj zbudi že ob pol sedmih in meni krožla lase, ker bi pe seveda rada spala. Ampak se bo že navadla in mogole na mojo veselje kdaj spala dlje. Če bo kolko tolko po meni in ateju bi mogla rada spat. Ampak bomo vidli kaj bo čas pokazal.

Kaj pa vaši? Radi spijo zjutraj? Ali je samo naša taki zgodnji ptič!

Mi o ta veliki postlji ne razmišljamo ker je nimamo kam dat, tak da bo še nekaj časa v kinderpetu. NA dopustu pa bo spala zraven naju.
Že imate planiran dopust?
 Mi gremo po vsej verjetnosti v Biograd. Maja pa v moravce. Ampak ne za prvega maja, ampak pol drug vikend v maju.

Danes sma imele kontrolo pri okolistu in je vse ok. Zdaj imam kontrolo čez eno leto. Vsaj nečesa sma se rešle za eno leto.

Kaj ste že kaj kupovale letnih stvari? Jaz sem ji ta teden v H&M kupla dve majčki in ene hlače. Sicer so lanska kolekcija in so bile po 50% znižane. Tak da sem dala po 2 evra za vsak kos.

Teta beta hvala da mislite na nas in tvoj možek seveda. Oziroma vsem hvala lepa da se spomnite na nas. Upam da bo kmalu tud za nas boljše in da nebomo poznali vseh zdravnikov v MB bolnici, kar nam skoraj malo manjka.

No bodite fajn in se kmalu oglasim in upam, da z veselo novico da se je alina opogumila in začela sama hodit. Skoz sem upala, da bo shodila nekje marca in zdaj mislim da je že res čas, da tudi mene razveseli in začne letat. Ker me že pošteno matra ko jo morem nonstop nosit in dvigovat da kam pride.

PaPa

Lp, Doroteja

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.