teta beta
|
Dober večer, punce! Najprej sem tebi, Pia, dolžna opravičilo, ker sem tako razlagala, kako ti bom poslala imeniček, potem pa v 1,20 sek pozabila . SORRRRIIIII. No, ampak vidim, da je problem rešen. 2ursae, mi bi verjetno za prvomajske skočili na Balaton, kampirat, jasno. Ali pa mogoče kaj na Jadran, je pa le bolj toplo. Še pa ni nič dorečenega. Doroteja, lepo da si se javila. Jaz se tudi večkrat spomnim nate. Še moj včasih vpraša, kako je z Alino, če je že šla na opracijo itd. (Aja, pa 2ursae, tudi tebi čestita.) Nika, jaz vem, da bi v takem primeru Daša spala kar z nama v postelji ali pa na kakšni blazini/odeji na tleh. Tako je bilo tudi lani na dopustu - v šotoru je spala na blazini ali/in pri naju na napihljivem jogiju, v penzionu pa vsi skupaj v postelji. Na mladinsko posteljo je jaz ne bi dala brez varovala. daše gotovo ne, ker vem, kako spi, mogoče pa kdo drug spi drugače. Kadar z Dašo spiva pri nasši doma, spi ona na napihljivem jogiju (140x200), spat jo dam na sredino, potem pa se v spanju obrača, da je joj. Najdem jo diagonalno, obratno, v vse možne smeri. Nič čudnega, da se potem doma tolikokrat zbudi, jo psotelja omejuje . 2ursae, potem sva pa približno ob istem času nehale dojit, no, Daša je zaenkrat še vedno zdrava, mogoče mu pa samo zobki nagajajo. Držim pesti, da hitro mine. Tažana, za Katarino! Je že prav luštno, ko takole sami povejo. Ko sva bile pred 14 dnevi pri naših, nisva imele s sabo kahlice in je kar naprej - lulat, lulat. Tako da jo zdaj kar s sabo nosim . No, ne povsod, da ne bose mislile, da še po trgovini z njo skačem . Zdaj bo sploh fajn, ko bo toplo in bodo lahko tudi kar na sprehodu travico zalili. Zaenkrat je tako, da če sva v bližini doma, in če vztraja, greva počasi domov, če pa sva daleč, ji pa razložim, da nisva doma in nimava kahlice in da lahko lula v pleničke, v kahlico bo pa doma. Pa saj ne vem... a govorim v tri dni ali ne v glavnem, večinoma potem tudi doma naredi lužico. Saj vidim, včasih deluje, ko da se tule nekaj hvalisam, ali pa se samo meni tako zdi. Sem pa res vesela, da nam tale kahlica gre kar dobro in da sem prav čas začela. Čeprav je pa tudi res, da imam jaz na srečo takšno službo, da mi to omogoča oz. olajša, brez tega gotovo ne bi šlo tako zlahka. Pa tudi pri drugih stvareh. Se mi zdi, da je tole otrokovo drugo leto veliko bolj zanimivo. Mislim, vsak dan je nekaj novega, vsa področja življenja otrok vpija kot spužva, ful si zapomne stvari, vse jih zanima... Zelo bi mi bilo žal, če bi vse to zamudila. Tudi ko/če bom imela drugega otroka, si bom poskusila urediti tako, da bom še drugo ali vsaj pol leta doma, če bom imela drugo službo. Mal sem zabluzila, uživajte, lepo se imejte, lahko noč!