teta beta
|
hojla, da se še jaz malo javim. Saj preberem še, ampak napisat pa nimam cajta ali pa si rečem, bom potem, nato pa pride kaj vmes. Ful so luštne slikice! Naša je bila pa rdeča kapica, bom dala slike gor, ko jih dobim (verjele ali ne, jaz je sploh nisem slikala, ker sem pozabila aparat doma, smo se pa cel dan potepali. Bom pa dobila slike od tete ali jo bom pač še enkrat naštimala ). Saj ne vem, ali sem že napisala (mogoče sem komu drugemu po mailu), da sem na podstrešju našla "kostum" za rdečo kapico, ki sem ga imela jaz, ko sem bila toliko stara kot Daša. Naša sem kiklico in telovniček, kapice pa ne, vendar pa sem v omari s starimi pustnimi kostumi našla še krpico istega blaga in je potem tašča sešila še kapico. No, saj boste videle. Pozabila sem tudi povedat, da si je Daša zadnjič, ko me ni bilo doma, odkrhnila sprednja dva zgornja zobka . Kako, ne vem. Moj pravi, da ni nič padla ali se udarila, nič jokala, pravzaprav niti opazil ni. Verjetno je grizla kake kocke. Je pa že prej imela spodnji del teh dveh sekalcev bolj porozen, se je videlo, da so tam bolj krhki. Pa še to vam povem, da naša Dašika že prav lepo prepeva . Ringaraja zapoje tako nekako: Inga-aja, muca gaja, (potem ji pa malo zmanjka, kakor kdaj) kuža pičie. Zna tudi Biba leze in sicer samo Biba leze, biba gre, melodija je pa nikakršna, bolj deklamacija . Ja, res so hecni. Kako pa so kaj vaši malčki in igrače? Naša škatle z igračami sploh povoha ne. V celem dnevu se ukvarja z njo maksimalno 10 minut. Knjigice še pa kar nekako porajta, no, pa njena Ema seveda in Nodi pa še kakšna punčka ali medo, ki ga mimogrede pobere z vrha škatle. Je pa res, da sva pa 1-2 uri zunaj dopoldne in še popoldne kakšno uro ali več. Aja, pa denarnice in "euvi" so zanimivi, kakkšna ura in torbica še, to je pa vse. Nekaj časa nazaj so bile kocke ful hit, zdajle jih pa že cel teden ni niti po tleh razsula. Sem mislila, da ji bom za pisanko kupila dom telebajskov, pa ne verjamem, da bo z njim kaj bolje in se mi zdi škoda denar stran metat. Tako, grem kuhat. Lp!