TVN
|
Jaz oz. midve z Niko bi lahko prišle v soboto popoldan, tam okoli 16. ure. Prej ne ustreza, nedelja je že rezervirana. Povejte, če pride v poštev, pa se vam pridruživa. Tažana, razumem, kaj preživljaš, najhuje je, ko zbolijo najbližji. Kaj naj ti rečem, v takih trenutkih mi vedno zmanjka pravih besed oz. mi vsi stavki zvenijo tako plehko, drži se, sem v mislih s tabo. Ameli, čestitke za diplomo! Tery, mi smo Niko ostrigli samo enkrat, pa še takrat samo spredaj, ker so ji laski lezli v oči. Cunjic tako kot nekatere ne kupujem prav veliko, ker imamo ogromno izposojenih. Body-jev pa sploh nisem kupila že vsaj pol leta, če ne še več. Sicer pa oblačila kupujem na različnih koncih, kjer pač najdem kaj lepega in uporabnega - od BC, pa Pikapolonica, Leclerc, redko Špar, Okaidi, Zara, Marks and Spencer, pa kje izven meja Slovenije, .... Naša Nika pa ima zelo rada rokavičke, čeprav natikanja ravno ne ljubi, vendarle pa vseeno to ni kaka hujša mora. Strašno so ji všeč ene rokavičke, ki piskajo. So roza barve z našitim rumenim motivom (ej, če me zdaj vprašate, kaj je gor, nimam pojma), pod katerim je blazinica, ki piska. Babi jih je enkrat pomota oblekla narobe (predvideno je tako, da je motiv na zunanji strani dlani), pa je Nika takoj pogruntala, da piskajo, če rokice stisne v pest. In smo navado ohranili in tudi v bodoče rokavičke natikali narobe. Nike nič ne ovirajo pri packanju po tleh, le posledice so takoj vidne, saj so rokavičke takoj umazane. Jih pa imamo enih 6 parov na zalogi (različnih, seveda, piskajoče so samo ene), tako da ni problema, pa še zima je mila in jih ni potrebno nositi. Katja, glede dopusta smo pri nas že imeli posvete. Ko je Nika prišla na svet, sva rekla, da bova začela prakticirati "stari" način dopustovanja (Turčija, Egipt, Sicilija, Azurna....), ko bo dopolnila vsaj 4 leta. Sedaj sva to mejo premaknila že na 3. leto. Celo za letos sva že nekaj razmišljala, da bi šli, ampak se mi zdi vseeno malce prezgodaj, kaj pa vem. Tako bomo očitno še drugo leto zapored počitnikovali nekje na naši obali. Gremo pa tudi mi letos konec aprila na pot - v Toscano. Mogoče se spomnite, lani pri Nikinih nepolnih 8 mesecih smo nadvse uspešno obredli Provanso. No, in letos gremo razgrajat v Italijo (Firenze, Siena, Pisa, Vinci, San Gimignano, mogoče skok na Korziko iz Livorna, če bo čas dopuščal). Ravnokar iščem primerno nastanitev.... Ponudba je strašna, kakšne vile lahko rentaš! V eno sem se zaljubila na prvi pogled, vendar sama sebe še nisem povsem prepričala, da bi plačala skoraj 900€ za najem. Mogoče pa vendarle - ker je res nepozabna. Lahko si jo pogledate, če mogoče katero zanimajo take zadevščine: http://tuscany.net/fignano. Upam, da se vidimo v soboto. Sporočite!