bobek05
|
jaz sem še tudi tukaj... še kar julija se očitno ne morem sprijaznit, da je Anej prišel prej na svet ne, saj se hecam.. kaj je pri nas novega??? Anej se je končno rešil te viroze in je zdaj spet stari Anej.. se mi zdi, da je začel nekam dosti jest zelenjave pa še vedno ne no, danes sem mu dala malo korenčka z jabolko pa je še šlo, da bi pa samo zelenjavo jedel, pa ni govora ven pljuva!!! drugače pa pri sadnem obroku poje pribl. 170g (odvisno tudi od sadja - banana, breskev ali hruška hitreje zginjajo v njegovih ustih kot npr. sliva, marelica ali mandarina).. dala sem mu tudi malo skorjice kruha za glodat (po 6.mesecu lahko!), pa malo piščančje juhice je danes papcal.. obrača se mi še vedno 100 na uro... zdaj je "odkril" črko B in ves dan poslušamo brrrr, bhg, bbb... z izjemno natančnostjo že prijema predmete in seveda vse takoj nese v usta... se pa večino časa samo smeji.. vse ga spravlja v smeh, še posebej če ga prestrašiš začeli so mu poganjati svetli blond laski (pri rojstvu je imel svetlo rjave), njegove oči pa se s temno plave spreminjajo v svetlo plave (takšne ima moj mož) sedi še skoraj sam, tudi na nogice se že ful opira, ampak ga drživa nazaj, ker vem, da to ni dobro zanj.. ležanje ne pride več v poštev - se kar razkuri in kriči če ga dam dol (ne, ne joče, ampak jezno kriči! ) res že zna uveljavljat svojo voljo probleme imam spet z njegovo velikostjo in cotami velik je 73cm, vendar ima precej dolg trup pa mu moram kupit vse št. 80, žabice tudi 86, najhuje pa je s copatki,ker so mu od 6-12 mesecev premali, večje pa je težko dobit, ker bi naj otrok te starosti že hodil, Anej pa še dolgo ne bo (vsaj 4-5 mesecev) in copatkov ali čevljčkov za hojo mu NE SMEM obuvat (baje, da to ni dobro).. ima pa precej velika stopala - spet po atiju (tako kot višino).. moj mož ima št. noge 50 očitno gre mali po njegovih stopinjah... vsem slavljencem (Tomi od Malike, Žan od Antigone..) iskrene čestitke!!! mi bodo pa skoraj stari že 6,5 mesecev
|