|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJE ...........
7.12.2005 15:09:55   
anckabancka
Malika, tudi jaz imam obdobja, ko je kriza z mlekom,  potem pa ga je čez par dni spet dovolj. Ga pogosteje pristavljam, pa iztiskam si tisto, kar ostane.  Sem razmišljala, da se mogoče pozna, ker mi spi celo noč in nič ne je vmes (po 9 ur skupaj). Ponoč se mi pa tud ne da vstajat in si iztiskat...
Tudi mi smo včeraj začeli z jabolčkom. Aljaž se kremži in čudi novemu okusu. user posted image
Antigona, luštne slikice! user posted image   Jaz pa sem na tržnici kupila božičkovo kapico za dojenčka in ga bomo tud pofotkal za na čestitke. Moram čimprej to zrihtat, da ne bo božič prej .user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 126
7.12.2005 15:12:54   
anckabancka
Ooooooooooo, odprla sem že šesto stran! user posted image  user posted image  user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 127
8.12.2005 12:46:52   
LONA13
Živjo punce!!
Mi imamo pa danes drugo cepljenjeuser posted image . Upam da bo ako kot prejšnjič - -brez reakcij..
Drugače pa zdej po ta novem jemo rižolino, kot predzanji obrok (malo še kombiniram mleko in rižolino) m je pa zeo všeč.
Drugače pa dnevi tečejo stoo na uro --kmalu bomo stari 5 mesecev, pa kmalu po konec tega leta --- upam da bo naslednje leto boljše za nas kot je bilo...

Se še pišemo!!

Lp, Lona 

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 128
8.12.2005 13:14:17   
Anonimen
Jeeeeeeeeeeeee mi smo pa danes prvič prespali celo noč (od 19h do 5.20) user posted image
Imamo že en samostojni obrok sadja okoli 12ih, zjutraj okoli 8ih pa jemo riževo žitno kašico.

Smo bili pri homeopatinji in je dala kroglice, da bo Gašper končno lažje dihal (zamašeni sinusi). 
Tretje cepljenje naj bi imeli 19.12., pa bom prestavila za en mesec, ker mormao taprvo pojest vse te kroglice.

Pa to ni res, čas tko hitro mineva....palčki pa rastejo in rastejo....

Kopamo se spet končno radi. Sem si kar oddahnila.

Punce, kaj naj naredim...do zdaj sva se dojila samo okoli polnoči....zdaj pa če bo spal celo noč, kaj naj naredim z dojkami user posted image  Danes sem imela take zatrdline v desni, da so mi solze dol tekle. Pa sem masirala pod vodo, pa stiskala....ajajaj...a nej probam z zeljnimi listi user posted image

(odgovor članu LONA13)
  Neposredna povezava do sporočila: 129
8.12.2005 20:40:26   
bobek05
Tinka, glede dojenje - ne preostane ti drugega kot pumpanje... Glede dlesni pa - vprašaj zobarja... Mislim, da obstaja neka stvar za izpiranje ust, ki krepi dlesni... Mogoče pa še vedno nimaš hormonov čist usklajenih, še posebej ker še dojiš.. Ne vem no, pokliči pa vprašaj... Ampak raje ne čakaj predolgo.. Poznam veliko žensk, ki so izgubile zobe po porodu (pa te nočem strašit), zato kar hitro telefon v roke..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 130
8.12.2005 21:22:08   
LONA13
Ja Tinka --sej pravjo ena nosečnost---en zob!!!

Jest se sam bojim da mi ne bomo imel še enega... M mi zamuja.... že ene par dni...user posted image Zdej me pa že skrbi... Po vsem ka smo dal čez to leto mi nič ne diši imeti novega člana..in biti nova user posted image .-sej mam rada otroke samo letos je bilo preveč--operacija, boj za življenje, živci...
Danes smo imeli cepljenje --ta drugo--je ful dob prenesu. Težki smo 7410 g in dolgi 69 cmuser posted image user posted image user posted image . Zdravnica je bla ful zadovoljna, pljučka ima čist čista edino na srcu s sliši šum.. baje že odkar hodimo na pregled---tud na izvidih od kardiologa piše da se sliši izstisni šum in da je baje to normalno... upajmo..

Lep  večer,
Lp, Lona

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 131
9.12.2005 18:15:21   
LONA13
No spet jest...
Tamal je zgleda bil cepljen za pridnos.. celo noč je spal, že cel dan je pa tako pridn da sploh ne morem verjet, žskoz se smeje, pogovarja, vriska, ful je živahn, o vročini ne duha ne sluhauser posted image user posted image user posted image . No novega člana ne bomo imeli, ker sem dobila unga user posted image . Drugače pa vse po starem....

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 132
9.12.2005 18:46:54   
pravljica
ja lona, sem glih mislila napisat, ker sem jaz tudi danes dobila M po nekajdnevni zamudi...zgleda da se mora še uskladit vse skupaj

hmm, lona in bobek...saj tinka ni pisala o dlesni user posted image  --> napisala je, da ima zatrdlino v desni dojki user posted image

tinka, men se to večkrat zgodi, pa je po hranjenju ponavadi ok

yeah, thats me ;)

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 133
9.12.2005 18:51:17   
bobek05
pravljica, zdaj sem šla še 1x brat user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem desni, prebrala DLESNI user posted image user posted image user posted image
Sorry Tinka, ni bilo namerno... Dojke si čim več masiraj in ČRPAJ, da ne dobiš mastitis.. Pa ko si boš črpala, si jih daj prej pod toplo vodo ali topli obhladek - bo več mleka (moja babica je vedno polna nasvetov, ki držijo user posted image )

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 134
9.12.2005 19:40:13   
Anonimen
user posted image
Babe moje user posted image  brat se naučte user posted image
Jaz pa berem vse te napotke...pa kaj hudiča se grejo, pa bobek, pa lona pa PJB, pa en zobar pa en zob adijo....joj...jaz pa pišem o JOŠKAH user posted image  mašina user posted image user posted image

Sej sem rešila...sem kar Gašperju dala mal za pocrkljat (nej mu bo, ker še ne ve, da bo edinček user posted image  )

Bobek oz. punce moje, vem, da ste nekatere že šle s pingvinčki v toplice.
Zanima me, katere so najbolj fajn (toplice), pa kako opremt otročka?

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 135
9.12.2005 19:50:16   
Antigona
Ja za toplice pa tud mene zanima...

Gremo takoj po novem letu v Moravce za en teden, pa me zanima kaj za user posted image morm met vse s sabo.
Do sedaj pač še nismo šli nikamor dlje kot za nekaj ur, oz. cel dan... Končno dopust user posted image  user posted image  user posted image .
Sam bo treba še malček počakat, pa nov let prežvet, potem pa gas v prekmurje user posted image   user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 136
9.12.2005 20:47:33   
PBJ
Če ste že pri zobeh user posted image user posted image user posted image
Ženske, jaz sem včeraj res pri kirurgu pustila en zobek in to spodnjo petico. Proti koncu nosečnosti se je nalomil po sredi in po porodu ga je pol odpadlo. Mi je hotela zobozdravnica delat štift in prevleko pa mi ga je prej še slikala. Slika je pokazala, da ima zob na korenini cisto.
Kirurg je rekel, da se ne da več rešit in ga je izruval s cisto vreduser posted image user posted image user posted image  Se je pa ded precej matral poleg, čeprav je bil kar krepak. Posledica tega pa je, da me boli čeljust, ker je tako močno  pritiskal.

Sem se morala malo potožit. Eh, bom pa imela mostiček v ustihuser posted image .

Se kar bojim, do bo Jure tudi imel težave z zobmi ... pa še tako hitro so mu začeli izraščati. In zdaj mu prva dva vsak dan čohljam s ščetkico in še dlesni čistimo z gazico, on pa ima kljunček odprt kot mali ptiček. Mu pašeuser posted image

Nočko.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 137
9.12.2005 20:49:21   
bobek05
OBVEZNO sabo met HRANO (več) za ta male, ker so po kopanju lačni kot volkovi... Mi smo imeli vsak 1 veliko brisačo, pa mi je bilo žal, da nisem vzela še kakšne, ker so bile po kopanju vse mokre, potem pa je malo nerodno dat samo tak malega na ležalnik user posted image Pa kakšno malo blazinico je fajn met, ker po 20 minutah v vodi, je malo jedel, spil čajeka in potem zaspal kot top kar tam na bazenu... Jaz sem ga čisto malo pokrila s plenico, da ni ravno po njem pihalo...
Ne pozabit pleničk za kopanje (mi smo kupili v DM od Babylove), pa fredov obroč tiste, ki ga imate.. Mi ga bomo nabavli januarja..Dajo pa se baje dobit tudi kopalke za ta male, ki so iz sitega materiala kot potapljaška obleka in baje da je tisto super user posted image
Ne pozabit za sebe hrane...user posted image pa kakšnega čtiva ko bo mali spal, ker oba ne moreta biti v vodi..

OK, vse skupaj:
- hrano + čaj
- več brisač (vsaj 2 za ta malega - z 1 ga brišete, na drugi bo pa ležal)
- (več) plenic za kopanje
- plenico za 1x uporabo po kopanju
- fredov obroč če ga imate
- igrače za v vodo
- nekaj plenic
- palčke za ušesa (ker se jim drugače lahko vnamejo)
- krema za obrazek (se koža ful izsuši po kopanju)
- kapica po kopanju (vsaj kakšno minuto, tudi če ne greste ven, da se glavica prehitro ne ohladi)
- čtivo za vaju
- hrano + pijačo za vaju (tudi če imajo restavracije - so običajno ful drage)

Kaj drugega se zdaj ne spomnim...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 138
9.12.2005 20:51:04   
bobek05
Antigona, veš da drugače živim le 10-15 minut stran od Term 3000... Mislim, tam so moji starši doma in tam smo tudi mi skoraj vsaki vikend... user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 139
10.12.2005 15:16:28   
Anonimen
No, sej, ravno to sem hotla vprašat...katere toplice so pa okej?

Ja, bobek, hvala za izčrpno poročilo user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 140
10.12.2005 19:02:35   
bobek05
Baje da je Fontana Ok, pa Ptujske toplice, pa vodni park Atlantis... Čakaj saj nekje je bila že ta tema... user posted image Baje, da ne sme bit termalna voda user posted image Pa glih prav stopinj mora bit. Na Fontani je 32°C..

Daj poglej malo nazaj... Nekje sem to brala - če tu pa na forumu Dojenčki/Novorojenčki..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 141
11.12.2005 13:33:08   
LONA13
Tinka user posted image . Jest sem vidla da piše dlesni ne desni... sorryuser posted image

Danes sem pa frej   user posted image . Je mali pr mojmu user posted image , midva še ne živiva skupaj, ker tale najin stanvanje pacajo 100 na urouser posted image , in ob nedeljah gre tamal za cel dan tja, da ga fino razvajajo in da bo pol jutr ful tečen. mami bo pa uživala...Mah učit se morm, pa se mi ne ljubi, sem čist lenauser posted image .

Lep pozdav!
Lona

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 142
11.12.2005 23:00:09   
bobek05
No, tu si preberte ZAKAJ ne priporočajo kopanje v termalnih vodah...

www.plavanje-dojenckov.com/vprasanja.htm#KOLIKO%20C8ASA%20JE%20LAHKO%20DOJEN%C8EK%20V%20VODI

Upam, da bo šlo to odpret.. če ne pa kar na www.plavanje-dojenckov.com, pa na pogosta vprašanja

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 143
12.12.2005 12:21:12   
Rabarbara
Dober dan!

Mi smo pa danes stari 5 mesecev. Kako gre hitro vse skupaj! Včeraj se ji je uspelo obrniti na trebušček user posted image .
Drugače pa smo na preizkušanju sadja... včeraj smo imeli banano, je kar pojedla nekaj žličk. Najraje pa ima jabolko in korenček.
Lep dan vsem!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 144
12.12.2005 12:49:24   
PBJ
user posted image user posted image  ZA 5 MESECEV!!

Moj  bo pa jutri  star 5 mesecev. Je že pravi škratek in že zna malo ponagajatuser posted image user posted image . Na previjalni mi plenice, ki jih imam v plastični posodici zmeče okoli sebe - do zadnje.
Najraje pa ime glasbo, ob njej zaspi, se umiri, potolaži, tako da ga nič kaj dosti ne rabimo nosit, ko je kak problem - samo cd vključimo in že poslušauser posted image
Še malo, pa bomo sedeliuser posted image  ... joj, kam čas bežiuser posted image .

Drugače se midva še samo dojiva in čez slab mesec, bomo začeli dodajat še kaj drugega. Ponoči se 2x zbudi za papcanje potem pa zopet zaspi - danes ponoči, pa se je ob treh kar hotel z mano nekaj pogovarjati in se mi smejati, pa nisem bila za akcijo - LOGIČNOuser posted image ... Potem je začel nekaj pritiskat in glasove spuščat in se pokakaluser posted image  . Seveda ga je bilo treba previt....
Sem pa danes tudi zato malceuser posted image , pa še vreme mi je teeeeeeeeeeečno.

Zdaj lepo spančka, jaz pa sem na RR in ob tem jem kosilo.

Tiste, ki še samo dojite, a ste že dobile M?? Jaz je zaenkrat še nimam in sem kar srečnauser posted image .

lp

(odgovor članu Rabarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 145
12.12.2005 13:10:52   
pravljica
pri nas je bilo pa včeraj 5 mesecev...probal je že mandarino, jabolko - svežo in kuhano, banano in korenček...najraje ima mandarino (samo sesa sok iz krhljev), tudi pri ostali hrani veselo odpira usta, ampak mu gre vedno "na bruhanje"...mogoče zato, ker je gosto user posted image ...v glavnem, se nam še ne mudi
pbj, moja 1. M je prišla točno pri 4 mesecih user posted image , čeprav se še vedno samo dojiva (razen teh par kapljic sadja na dan od prejšnjega tedna dalje)...blagor tebi

na trebuh in nazaj se že kar nekaj časa obrača, sedet ga pa ne dajem, razen ko je v naročju, tako da ne vem, kako kaže, če bi sam sedel

probali smo že skokeca...tistega za na vrata iz blaga...ma je užival 100 na uro user posted image ...imamo spet 1 stvar za zamotit več user posted image  (seveda gre samo za guncanje, ne za dotikanje tal z nogami)...bojo slikice v kratkem, zdaj ko je spet 1 mesec mimo

yeah, thats me ;)

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 146
12.12.2005 14:57:33   
LONA13
Nam pa do 5 meseca manjka še 8 dni. Sadje že na veliko jemo - banane, jabolka, kivi, pomarančo, mandarino, pa včasih še kakšno hippovo kašo za zraven. Dons mu bo dala mal kuhane zelenjave za probat in sicer cvetačo pa korenček - bo tko bl juhica. Jest sm dobila že ta tretjo M -- to rundo me je pa kr bolel, drugače sem se pa začela učit sto na uro, da končno končam ta fax..user posted image user posted image user posted image user posted image . Nejc tud že hoče kar sedet, pa kotalit se je začel malo levo malo desno, pa od tal že glavo v luft dviguje, skratka ni pri miru niti sekunde, razen takrat ko spi.
Lep pozdravček!

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 147
13.12.2005 10:42:31   
malika
Pa še midva po dolgem času user posted image

Danes se gremo kopat na Fontano user posted image  jupi mama že komaj čaka,da bo krotila 3 moške user posted image .

Drugače pa se pridno redimo, jutri pa imava cepljenje. Upam, da bo tako priden kot prvič.
Ponoči se po novem zbuja na eno uro in vsakič hoče jest, jaz več ne vem kaj je to. Goste hrane tudi ne mara kaj preveč, včeraj sem kupila Hippovo kašico breskev, marelica, ki se meša z vodo, mu naredim flašo, pa je samo probal in se ni hotel več pit user posted image
ne vem več, kaj najuser posted image

je pa drugače priden fant, skoz bi se postavljal na noge, skoraj že sedi in ful bi se pogovarjal user posted image user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 148
13.12.2005 22:11:31   
PBJ
Malika, potem pa imaš pestre noči. Moj se na srečo zbudi samo 2x.

Danes je bil bolj naporen dan, ker je nekaj prehlajen. Tri dni je po malem kašljal, danes je pa dobil temperaturo med 37,3 in 37,8. Nosek je imel pa non stop poln, tako da smo kar precej fizološke porabili... njemu je pa že tudi bilo vsega dovolj, ker je samo videl, kaj imam v roki in je že user posted image  
Pa ful steklene očke ima - se mu kar vidi, da je bolan. Zdaj spnčka in upam, da bo mirna noč.

Sem klicala v ambulanto, pa mi je predlagala še inhalacije s kamilicami in morsko soljo, če pa jutri ne bo bolje, pa ga moram pripeljat pokazat. Upam, da bo res bolje, ker ne bi rada, da bi se tam še s čim okužiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 149
14.12.2005 11:44:16   
Meceno
Moja Tara je tudi bolana, sedaj že dober teden, ji še vedno iz nosu teče, vročino je imela samo do 37,3 zato nismo šli pediatru. Sem pa klicala in so mi poleg fiziološke predlagali Nisita kremico za v nos, jaz je nisem še kupila, vendar razmišljam :
Spimo user posted image ,...ni neke panike, je bilo hudo ko je ponoči dobesedno prve dni bruhala sluz ven, ampak se ji je avtomatsko čistilo in sem bila zadovoljna, je potem vsaj zaspala.
Sicer sem jo dva dni imela ponoči kar zraven sebe, me je bilo strah, se še ni znala izkašljat, je bila vsa modra,...punce to tako grozen izgledauser posted image ...sem pa kakor en zombi, pa še v petek imam izpit user posted image , v sobota cel dan predavanje,...Tara je asica, kadar me ni sicer je bolj nemirna,...ati je glavni, ji da flaško, ga zgrabi za niplo in papa user posted image

Lp

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?