|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJE ...........
3.1.2006 21:17:23   
PBJ
... po 15. uri bi torej jaz lahko in Evropark je OK

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 226
4.1.2006 9:56:34   
LONA13
Mi smo pa dane stari 5,5 Msecevuser posted image user posted image user posted image .
Malček smo prehlajeni--nič hujšega, ponoči smo se začeli zbujati ob štirih in totalno lačni---tolkje lačen kot da ne bi nikoli nič jedel.

Drugače pa smo fajn.

Uživajte

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 227
4.1.2006 10:21:03   
PBJ
Bravouser posted image , Nejc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pri vas boste tudi kmalu pol leta stariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Pozdravček.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 228
4.1.2006 11:25:39   
Anonimen
user posted image  user posted image  user posted image  jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image  user posted image  user posted image
Gašper je točno na svoj 6.mesec (2.1.2006) dobil svoj prvi zobek. In zdaj ponosno najavljam, da mu poganja še tadrugi user posted image
Če smo sitni? O ja. Pa ne spat. Mu pomagam tako, da mu dlesen fajn masiram...dokler pusti, ker š**** je pa fejst ostra user posted image

No, sam tolk.

Pa srečnga pa zdravga user posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 229
4.1.2006 14:43:57   
anckabancka
Danes pa mi praznujemo pol letauser posted image , pol svečke, pol torte... pol darila user posted image

Aljaž je res pravi korenjak. Z vsakim dnem ga imamo rajši, ker je tko fletkan in srčkan pa pridkan... In ga vsi lupčkamouser posted image pa božamo pa crkljamo 100 na uro!
Njalepši pa je ko pančka, kot user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 230
4.1.2006 16:49:19   
LONA13
Bravo Aljaž, čestitke od Nejca in mene!!1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 231
4.1.2006 19:06:12   
Anonimen
user posted image  Aljaž user posted image

Pa da se považim: IMAMO ŽE DVA ZOBKA user posted image

(odgovor članu LONA13)
  Neposredna povezava do sporočila: 232
4.1.2006 19:24:32   
CIPRESA
Ooooo vsi ste že tam po pol leta nabrali mi pa bomo 9. januarja komaj dopolnili 5 mesecev. Kljub temu da sem rodila avgusta se med julijami bolj domače počutim saj smo bile skos skupaj v pričakovanju le da je moj mal zaspal....kar pa mu sedaj ne ratuje najbolj.

No danes smo imeli drugo cepljenje in smo ga prestali tako da bolje nebi moglo biti. Naš Žiga ni spustil niti glasu le malo debelo je pogledal nazaj kaj mu šarimo pri ritki tri babe. Kako se bo odvijalo naprej pa bomo videli ...upam da tako kot pri prvem brez vročine.

Se še kaj javim do takrat pa lepo se mejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 233
4.1.2006 20:38:33   
PBJ
Vse na, naj tudi Aljažu za 1/2 letauser posted image  in Gašperju za 2 zobkauser posted image . To pa res drži, da izraščata dva hkrati.
Mojemu sta začela izraščati pri 4 mesecih, sedaj pa bo kmalu star 6 mesecev in sta že prava velikanauser posted image user posted image

Cipresa, jaz se že bojim tretjega cepljenja, ker je imel prvič in drugič reakcijo, ampak drugič je bilo veliko slabše, kot je bilo prvič. Ne vem, kaj lahko pričakujem tretjičuser posted image

Lp

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 234
4.1.2006 20:45:46   
Meceno
Dober večer,...čestitke vsem katerih bebe praznujejo rojstni dan, meni je ravno šinilo da je zdaj tale čas, pol leta od kar sem zunaj preh hišo pometala in mi je mehur počil,...
Babe, ko se jaz to spominjam, sej ne vem a naj se smejem ali jočem ali kaj naj, nič bo treba nekaj spit user posted image

V glavnem, jutri ob 1h in 26min Tara dopolne pol leta, jaz pa sem na forumu hujšanje pojamrala kako nič ne hujšam( jih imam še vedno 56kg na 72cm ) pa so me babe skretizirale češ kaj mi je, pa  sem samo napisala da bi jaz imela 50kg, samo ne z hujšanjem ampak telovadbo oz jaz se ne odpovedujem hrani, tole kožo morem nazaj spravt, samo to, kg bodo pa šli dol ko se bom začela bolj gibat in ko bom nehala dojit.
Samo kdaj nehat?
Meni je fajn ko tamala tako brezkrbno papa pri meni, nič jo ne grize, lepo napreduje,....
Se še pišemo,... se grem učit

11.1 ob 14h ima Tara cepljenje in bom v mestu cel dan od jutra, zato prosim če se katera javi za ta dan na kavo, jaz drugače ne sfolgam, ajmo MBuser posted image

Lp

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 235
4.1.2006 22:49:56   
bobek05
Se na hitro javim... Anej je dobil danes 2. zobek.. Na hipe je tečen ko 100 user posted image ampak Ok, vsaj vročine ali driske nima...

Vsem čestitke za polletnice user posted image user posted image user posted image Mi bomo pa čez slaba 2 tedna že 7 mesecev user posted image Kako čas beži...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 236
6.1.2006 11:04:02   
PBJ
Dan, julije.

Kaj zdaj cele dneve svojim user posted image  čistite zobkeuser posted image ?

Moj zdaj trenutno spi in imam malo prostega časa, potem pa grem kuhati, likati bi tudi morala,... Ja res nimam več toliko časa kot sem ga imela lani ob tem časuuser posted image , zato pa imam mnogo več drugih radosti z mojim otročičkom
Popoldne gre Jure na telovadbouser posted image , ker mu je Božiček priinesel darilni bon. Me prav zanima, kako se bo obnašaluser posted image user posted image user posted image

LP
user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 237
6.1.2006 11:30:41   
LONA13
Živjo!
Mi smo pa danes zelooo pridni user posted image , že eno uro sedi v stolčku pa tud pisnil ni, na veliko čveka sam s sabouser posted image . Zdejel bova sadje jedla, potem pa bova imela kosilo.. Se lahko pohvalim, da je zelenjavo z velikim veseljem... dala sem mu korenček, pa karfjolo, brokoli, špinačo, krompirček in ima vse raduser posted image user posted image user posted image . Po novem imamo od 6-7 obrokov, namesto 4-5.user posted image . Pa že tako mleka popije 200 - 230 ml.
Jest ne vem kam to daje.
Ponoči se mi obvzno zbudi ob 4ali5 in je tako lačen da bi user posted image pojedel. Je pa res da je celi dan ful aktiven in se samo obrača, brca, smeje, vriska.
Včeraj se je pa že iz sedečega položaja začl na noge dvigovat, če ga drži za roke. A ni to mal prekmalu za njegovih 5,5 mesecev?

Morm it je ravnokar tulit začel.

Lp,Lona

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 238
8.1.2006 11:38:02   
LONA13
Drage julije,
s ponosom vam povem, da so nejcu zrastli zobki.. In sicer oba spodnja --- sta že dlesni prebila in z žličko se jih že čuti... Pomoje bosta v parih dnevih zunaj!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 239
8.1.2006 12:09:08   
Meceno
Uh,...bravo Nejcuser posted image user posted image user posted image

Nam pa še nič ne kaže, sicer si tlači vse v usta, ampak ni tako hudo oz kako se je slinila pri 3. mesecih, sedaj nič ne kaže da bo kaj od zobkovuser posted image , sicer bolje ker še dojim, sem razmišljala da si bom jaz raje črpala, ker da bi me tako bolelo kakor PBJuser posted image ,...boščika PBJuser posted image ,....bom videlauser posted image

Kako pa se vašim malim karaktri izoblikujejo, se jim že kaj pozna ? No, moja bo sicer pridna po meni( boljš da ati to ne prečitauser posted image ), ampak lena pa po očetuuser posted image , je včeraj ena kolegica rekla da ko bo kaj prestavila bo tako mokra kakor ati oz če bova šli na sprehod bo ona čisto prešvicana in se bo  treba takoj tuširat ( če moj dragi luč zamenja se že tušira user posted image )

Še nekaj ,.... tako mirnega otroka kakor Tara skoraj ni ,....ne da se hvalim, samo jaz bi rada da je bolj aktiv, pa noče bit, če z njo telovadim oz želim da se iz boka prevali na trebuh ( sama sploh ne pokaže interesa), se kaj kmalu buni in z jezo se napne oz odari z obema nogama ob tla " in si misli kaj boš pa zdaj no ? "( res je nagajivka) oz tako kakor je mirna, pokaže na drugem področju svoje rogeceuser posted image

Punce... samo enkrat sem zvečer pustila da malo dlje zadremucka pri meni na prsih, kaj mislite da je bilo tretji dan ? Ni težko a ne odgovorit:user posted image

Še nekaj me zanima, moja je zelo močna v nogah in rada stoji oz skače, kje ste kupile tisto ko se obesi na vrate,...ne vem kako se reče?

Hvala

se še pišemo,..................

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 240
8.1.2006 15:20:04   
Anonimen
user posted image  Nejc user posted image

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 241
8.1.2006 15:46:09   
Barbela
Maceno tistemu se reče skokec ali twister. Prodajajo ga v baby centru. Full dobra igrača, res. Naš Jaka bi bil skoz notri, ni mu problem zdržat po več kot pol ure.

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 242
8.1.2006 15:47:10   
Barbela
Aja, še to.....kako zgleda si lahko ogledaš v mojem albumu. (Jaka vedno večji)

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 243
9.1.2006 11:24:06   
PBJ
Moj je včeraj prvič poskusil korenčkov sok (malce gostejši) po žlički in ni bil navdušen user posted image . Prvič  niti nisem pričakovala, da mu bo teknilo. Čeprav ga je kar dvigovalo, je usta vseeno lepo odpiral. Žličke je namreč vajen, saj mu dajem kapljice in tudi vodo po njej. Pred enim tednom sem mu nabavila magični lonček v treh dneh se je naučil piti vodo iz njega.

V petek bo star 6 mesecev in bo počasi treba kaj drugega jestiuser posted image , kot samo mamino mleko.
Včeraj smo bili pri babici in dedku. Ker je tam velikoooooo snega smo se  vozili s pležuhomuser posted image (imam slikice v albumu). Mali je bil navdušen in je samo gledal to belo čudo.

V petek smo bili na telovadbi (sem že zadnjič pisala, da je dobil darilni bon). Nevrofizoterapevtka mi je dala veliko napotkov za ravnanje s polletnikom, ter mi pokazala vaje za razgibavanje. Poudarila je, da je zelo pomembno, da otrok plazi (nekateri namreč to fazo kar preskočijo, tudi zato, ker jih mi odrasli prehitro postavljamo na noge, njim je pa to seveda všeč in nočejo biti na vseh štirih). To je dobro za njegov kasnejši gibalni razvoj in zdravo hrbtenico.

Zdaj pa grem kuhat...

Aja, Meceno mi je zelo znano tisto dremuckanje na prsih in posledice tegauser posted image user posted image user posted image   Kolikokrat se pa vidve dojita čez dan in ponoči??

lp

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 244
9.1.2006 11:58:26   
Antigona
Ojla punce!

Mi smo se pa včeraj vrnil iz user posted image  Moravcov, kjer smo uživali 300 na uro.

Žan je veselo čofotal in ko sem ga zvečer hotla umit v čebričku, se je model postavu na noge, pogledu u čebr in si mislu:

"Ma vi ste zmešani, če me mislte kopat v temle. Tuki not je čist premal vode"

Mu spodvijem nogice, se dec not vsede, ma ne mine minutka in se je kar sam dvignu nazaj na noge user posted image  user posted image  user posted image ...

Sva kupila tudi fredov obroč za na bazen, pa mi je zdržal samo prvi dan. Žal je na zvaru spustil. In jaz sem prebrala da je 6 mescev garancije šele ko sem bila na bazenu in seveda računa nisem več imela. Smola pa taka user posted image  user posted image  user posted image ...

No zdej se moj sonček oglaša, tak da se kej beremo. Bom pa takoj ko bom mela mal več časa, dala not nove slikce...

Lp,
user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 245
9.1.2006 15:25:33   
Meceno
PBJ,...medve čez dan pojeva nekje polne obroke ( huda lakota) nekje 4* na dan,...ostalo pa še ene trikrat brzinskih po 5min ,..kadar me ni, poje po flaški 4* po 180ml, ko pa pridem domov iz šole ob 20h pa še pri meni. Ponoči se ne dojiva, razen tu in tam kakšnih izjem okoli 5h, drugače se zbudi šele ob 7h in 10minuser posted image nimam pojma zakaj ravno vedno do te minute oz vedno isti čas,... postaja pa vedno bolj hecnouser posted image  in obvezno z vriskom user posted image
Najbolj hecna mi je ko spi, vedno tako kakor da bi jo kdo ubil, roke pa čisto iztegnjene pri glavi, kakor jo položim, tako se zbudi user posted image

Se še pišemo  

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 246
9.1.2006 15:41:20   
PBJ
Čez dan se midva tudi približno tolikokrat dojiva, kot vidve. Ponoči pa se moj ponavadi zbudiuser posted image ob pol treh ali pol štirih in nato spi do osmih.  Počasi ga bi rada tega nočnega dojenja odvadilauser posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 247
10.1.2006 9:56:01   
bobek05
Meceno, jaz bi paada, da bi bil moj vsaj sekundo pri miru...non stop je v pogonu, skoz dan vedno manj spi (vsaj ponoči 12 ur! user posted image ), imam paq polne roke dela z njim.. Zdaj ga imam v naročju in komaj tipkam ker je kot vrtavka user posted image  in sploh ga ne morem pustit več samega na babygymu ker se mi prekotali na drugo stran sobe..user posted image  pa ja, glavno da je zdrav..

Meceno, kaj prideš jutri v MB?

Mi se gremo pa danes kopat!user posted image  Sem ga vpisala na plavanje dojenčkov..

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 248
10.1.2006 13:04:38   
PBJ
Jaz  sem danes dobila user posted image M...pol leta po porodu (3 dni manj) Sem upala, da je še vsaj 2 meseca ne bouser posted image user posted image .
Par dni nazaj sem že imela znake, zato sem tudi vedela, da ni več daleč.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 249
11.1.2006 7:20:42   
CIPRESA
Oh PBJ ti si bla vsaj pol leta frej jaz sem jo dobila že drugi mesec po porodu.

Drugače pa pokorno javljamo da je včeraj pri našemu Žigcu prikukal na dan prvi zobek....ja saj vem kot bi mela otroka starega pol leta in več, pa je komaj dopolnil 5 mesecev obnaša pa se že kot bi bil 7 mesecev. Velik je 71cm in težak 8840, oblekujemo cunce za eno leto št. 80. Jemo pa 5X na dan mleko po 170-230 ml + tam okrog 10h mu dam malo kašice ali pa kak rižolino.

Imam pa eno vprašanje za vsa ali vam že sedijo pokonci brez pmoči??? Kdaj naj bi to začeli, za našega vem da je še premajhen le zanima me da bom pozorna na to, ker pravijo da naj bi ga začela sedaj oblekovat kar v sede da se mu čimprej razvijejo mišice za ravnotežje. Ali je to res????

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?