Meceno
|
Uh,...bravo Nejc Nam pa še nič ne kaže, sicer si tlači vse v usta, ampak ni tako hudo oz kako se je slinila pri 3. mesecih, sedaj nič ne kaže da bo kaj od zobkov , sicer bolje ker še dojim, sem razmišljala da si bom jaz raje črpala, ker da bi me tako bolelo kakor PBJ ,...boščika PBJ ,....bom videla Kako pa se vašim malim karaktri izoblikujejo, se jim že kaj pozna ? No, moja bo sicer pridna po meni( boljš da ati to ne prečita ), ampak lena pa po očetu , je včeraj ena kolegica rekla da ko bo kaj prestavila bo tako mokra kakor ati oz če bova šli na sprehod bo ona čisto prešvicana in se bo treba takoj tuširat ( če moj dragi luč zamenja se že tušira ) Še nekaj ,.... tako mirnega otroka kakor Tara skoraj ni ,....ne da se hvalim, samo jaz bi rada da je bolj aktiv, pa noče bit, če z njo telovadim oz želim da se iz boka prevali na trebuh ( sama sploh ne pokaže interesa), se kaj kmalu buni in z jezo se napne oz odari z obema nogama ob tla " in si misli kaj boš pa zdaj no ? "( res je nagajivka) oz tako kakor je mirna, pokaže na drugem področju svoje rogece Punce... samo enkrat sem zvečer pustila da malo dlje zadremucka pri meni na prsih, kaj mislite da je bilo tretji dan ? Ni težko a ne odgovorit: Še nekaj me zanima, moja je zelo močna v nogah in rada stoji oz skače, kje ste kupile tisto ko se obesi na vrate,...ne vem kako se reče? Hvala se še pišemo,..................
|