|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJE ...........
30.11.2005 11:16:44   
LONA13
antigona, zdej mate še november * a bo z jutrišnjim dnem?
Dobr slika tale tvoj možekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 101
30.11.2005 16:21:13   
Antigona
Hvala Lona13... Sem kr ponosna na njega, pa še tolk lepe slikce najinga sončka dela...

Ja z jutrišnjim dnem oz. danes ob polnoči bo zamenjal slikco. Vsaj ponavadi je tolk dosleden....user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 102
30.11.2005 22:04:29   
LONA13
No pa smo v enem mesecu obdelale 5 straniuser posted image user posted image user posted image .
Smo se ravno skopali in že spimo---no pa bo do sedmih zjutraj mir...
še očija mormo počkat da domov pride---veseli december oz.veseli desci se začenja!!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 103
1.12.2005 11:43:44   
Barbela
Antigona sem si tudi jaz zdej ogledala slikci tvojega sončka. Lahko rečem, da so perfektne. Kolk pa bi računal tvoj mož, če bi pripeljali Jakija na slikanje k njemu in če bi ti morda še kostimček posodila user posted image user posted image   Pol mi ga ni treba dati šivat.

Jaka je velik 69cm in težek okol 7 kg. Čez 4 dni bo star 5 mesecev - uf kk je minlo. Še mal pa bo konec porodniške user posted image  .

Mi smo kljub mrazu in snegu zunaj. Se mi zdi, da več ko bo zunaj, bolj bo odporen. važno je edino to, da ne vdihavajo mrzlega zraka (uporaba šala) in da jim je toplo.
Pri nas spet sneži user posted image  

Neki mi povejte. Ali boste za božička delale kake posebne jedilnike? Kaka ideja ne bi bila odveč, če bi jo napisale. In kaj boste kupile za božička svojim user posted image  ?

Lepo se imejte in uživajte.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 104
1.12.2005 14:16:22   
Meceno
Hojla

Jaz se zopet manj učim in sem spet dosti tukaj na RRuser posted image ,...in sem tudi sliko mojega trebuha dala gor,...ne, nisem user posted image ,...če bi bila,nebi imela še tako strijastega user posted image ,...sicer sem se že dovolj potožila na strani po porodu,...kaj čmo a ne ?
Telovadim ,... bom videla kaj bo ratalo user posted image

Drugače pa morem pohvalit to mojo punco, ker včasih mislim da jo sploh nimam,...važno da je previta in sita,...ostalo,tu in tam malo zahteva prisotnost,...me kar igorira če sem preveč v njej user posted image  oz se moram potruditi da je aktivna, kar pa ni dobra lastnost.
Ima pa fetiš na časopis,...ali kaj bi to bilo ?  Z tako vnemo ga stiska,ko ji ga vzameš pa v takšen user posted image ,...mislim nikoli ne joče tako, tudi ko se je enkrat konkretno v glavo butnla ,...nimam pojma kaj ji je,...tako da včeraj zvečer je samo vidla one ABC novičke od Baby centra,. pa se je drla user posted image  . Knjigice  niso problem oz jih pač opazuje, drži, gloda,...

Za Božič gremo na morje, jedli bomo hobotnico in pečen krompir, vino hvarsko ne sme manjkati user posted image ...Tari bom pa kupila tisto kaj najbolj potrebuje ,...trenutno:
žabice,dvoje hlač oz trenerko,bodi majčke,kakšen volnen polover, kapico, pižamo še kakšno ,....
oz tisto kar ji že vsaki mesec
Za ekstra darilo,...jo bom še malo dlje dojila user posted image

Lp

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 105
1.12.2005 18:53:07   
Antigona
Barbara_Tomo studia sicer nimamo, slikanje pa lahko naredimo pri nas doma, malce improvizacije in slike so take kot ta naša... 
Kostimček bi ti seveda posodila brez problema, naš ma tudi pribl. 7 kg, morda je kak cm manjši od tvojega, bomo videli v ponedeljek ko ima pregled. Tako da bi bil verjetno Jaki tudi prav user posted image  user posted image  user posted image ...
Slikanje bi bilo pribl. 6 tisoč, v kar je vključeno 10 fotk v velikosti 13x18, vse seveda računalniško obdelane in originale, da si jih potem lahko še narediš oz. uporabiš drugače. Poleg božičkove oprave pa lahko prineseš še kake druge stvari oz. oblačilca da niso vse fotke enake...

Če te zanima, mi lahko pišeš privat pa se bove dogovorile do kraja...

Lp,
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 106
1.12.2005 19:28:44   
Anonimen
Antigona, ti boš pa taprav biznis nardila user posted image
Super slikce, super fant user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 107
2.12.2005 8:13:09   
CIPRESA
O Meceno pri nas je pa ravno obratno z malim se moram ubadat 24 ur na dan če ne je pa jok in stok. Pri miru ni več kot 10 včasih 15 min. potem pa že začne nergati ker hoče kaj drugega. Ko vidim da je zaspan (ko si mane oči da je ves rdeč) ga položim podolgem v naročje in začnem ujčkati pa dudiko v usta...on pa v histerični jok ...ve da mora zaspat in se včasih sploh ne pomiri. Ja včasih je res grozno pri nas pa kaj čem bomo že kako pretolkli tele mesece.
spanje nam gre ponoči še kar dobro ampak čez dan pa po kake pol ure sploh če sva notri zunaj mi še nekako spi notri pa ne.

Barbara_Tomo eno vprašanje ali mu šal oviješ zunaj čez usta??? Ker jaz ga mu sploh ne dajem ampak dam čez voziček tisto pregrinjalo in mislim da je dovolj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 108
2.12.2005 10:47:45   
pravljica
jaz mu ne dam nič čez usta...sem vas zadnjič tu gor brala in probala s šalom...ni šans!...pa dobro, saj diha skozi nos, tako da ni tako hudo...če bi blo kaj narobe, bi že imel rdeče grlo, pa je bil zadnjič pri cepljenju čisto ok...če ne drugega, ga bom pokrila čez usta med spanjem user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 109
2.12.2005 22:46:46   
Meceno
Lahko noč

Sem šla gledat če je katera kaj na novo napisala, vas nisem našla,user posted image ...zato sem mogla nekaj napisat da bomo zopet na prvi strani user posted image ,...ni kaj imamo delo

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 110
3.12.2005 11:26:44   
LONA13
No pa da nas še jest mal višje dam. Dons sem tamalmu dala Hippovo kašico - tamalo z okusom banane in breskve - sm bla sigurna da je tud povohat ne bo hotu, ker ni glih ne vem kolk dober okus. Nisem mogla verjet da je celo zmazal in se še oblizoval zraven. user posted image    user posted image    user posted image

Pozdravčekuser posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 111
3.12.2005 19:22:12   
mayci
Živjo, julijske mamice!

Kooooončno sem tudi jaz prišla do računalnikauser posted image . Kar hecno se mi zdi, da pišem po tako dolgem času. Zdaj so naši sončki stari že skoraj 5 mesecev-kako hitro mineva čas, a ne?
Ali že kaj jeste gosto hrano? Midva sva zdaj na sadju (dop. obrok), pa je Lan zelo navdušen nad hranjenjem po žlički. Seveda se hoče potem še pocrkljati z dojenjem...
A ni super, ko so naši otročki že tako "veliki"! Kaj vse že znajo!

Zaenkrat vas vse lepo pozdravljam in upam, da si kmalu kaj pišemo!user posted image

Mayci in Lan

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 112
3.12.2005 20:09:35   
smrka
Naša adriana pa pri 4.5 mescih veselo grizlja svojo nogico in se obrača po tleh sem ter tja. Za enkrat je samo mleko po flaški, pred božičem ko bo stara 5 mescev pa bomo začeli s pire krompirjem, pa korenčkom pa juhicami... komaj čakam. Sem ji enkrat ponudila žličko domačega gostega sokca iz korenčka in jabolk, pa je vse vn splunila, ... torej to je signal da mormo še mal počakat. No pa bomo. user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 113
3.12.2005 21:10:02   
LONA13
no pa še par fotk v albumu od nejca

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 114
5.12.2005 10:25:56   
Antigona
Ooooooooooooooooj!

Smo spet padle na drugo stran... Pa tega res ne smemo pustit user posted image  user posted image  user posted image .

Mi mamo pa danes drugo cepljenje in upam, da bo tako kot prvič, nobene reakcije!
Pa da vidmo kolk je zrastu in se poredil naš mali cmokec...
Zdi se mi, da vsakič ko se zbudi in ga vzamem ven iz postelje je večji in težji...

Pa ve, ali tudi vaši user posted image  rastejo kot gobe po dežju???

No sporočim, kako smo se odrezali pri zdravnku...

Sej res, v soboto sem Žanu prvič dala za probat mal banane...
Naju je z možem gledu prov očitajoče vsakič ko sva jedla in zraven tolk cmokal, da sem mu mogla dat malo...

Je bil pa čist navdušen... Nič ni vn vrgu, pa tud zlo umazani nismo bli... Vse je pmljaskal... user posted image  user posted image  user posted image

Lp,

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 115
5.12.2005 12:03:22   
malika
Pa še midva po polgem času!

Ponoči ga kar sračkamo in spet se zbuja na dve uri ali manj. nekaj časa sem bila tudi brez mleka, potem mi je prišlo nazaj, ampak zdaj spet ne vem več kaj je narobe. Zmanjkuje? user posted image  Pa stekleničke vseeno noče. Včasih res več ne vem kaj bi.

Drugače pa ga moram pohvalit, da je ful močno dete, v čebričku se odriva in postavlja na noge,... mislim pri teh njegovih kilah user posted image . Pa ful stvari,ki jih je Vito nosil pri tej starosti, mu je ali ful ozkih ali celo preozkihuser posted image . Ja se pozna kilca več na isto višino user posted image

Goste hrane pa ne mara kaj preveč. V bistvu si ful želi jest, ampak jeziček vse  ven pomeče, edino če ga poležem in mu dam tako za jest. kako pa ve papcate. Sedečki ali ležečki user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 116
5.12.2005 12:28:47   
Meceno
Mi smo pa danes stari pet mesecev user posted image user posted image user posted image ,..joj kako hitro gre !  Se mi zdi da  sem jo komaj rodila, al se pa samo tako počutim  user posted image
user posted image user posted image  Malika da še bebo dojiš, jaz jo tudi še user posted image ,...ne se sekirat glede mleka, počasi jih bomo navajali na hrano, samo še naučiti se morajo user posted image
Moja Tara namreč ima žlico za igračko oz se reži ko jo silim, nato se cela strese,...sledi jok in hop jeziček že porine ven hrano user posted image ,...saj bo
Ne vem koliko je težka, imamo kontrolo in tretje cepljenje naslednji mesec 11.1. 2006 s tem da morem po praznikih takoj oddati še urin in kri ,.....tega pa se bojim kako bo odreagirala, sigurno bo user posted image

Uživajte dalje ,...pa pridno pišite,...avgustovke so aktivne 100 na uro ,...ajde, ajdeuser posted image JULIJKE !

lp

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 117
5.12.2005 13:30:05   
LONA13
Br dan user posted image ,
mi pa zdele spimo kot ubiti  - -- ma mama vsaj mal miruuser posted image

jemo vsak dan en obrok sadja, moj mali pravi: user posted image .
Dons sem mu dala eno celo banano, jo fajn pretlačla, in dodala mal hippove kašice s korenčkom in jabolčkom. Pojedu jo j v šusu... user posted image

Ne vem a mu naj že kaj druzga začnem dajat  -- kaj pa kakšne rižolino zvečer?!user posted image

V četrtek mamo cepljenje - upam da bo dobro prenesel, da ne bo ves user posted image .

Imejte se lepo!

Ne se pustit motit ko greste na...user posted image              hahahahahahhauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - mal se mi dogaja -- sej veste vreme....

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 118
5.12.2005 14:17:05   
Barbela
Ojla, še jst se vam javim.

Danes je 5 mesecev, odkar sem prvič objela svojega sončka user posted image   Najbolj sladek je zvečer pred spanjem in zjutraj ko se zbudi. Tako se muca v moj vrat in obraz da sem vsa poslinjena. In tak čist mehek je.  Včasih ga kar razjezim, ko ga tok lupčkam, da kr rdeč in jokav rata - ne morem si kaj user posted image  

Čez par minut greva po atija v službo, potem pa gremo vsi skupaj v trgovino po darilo za miklavža user posted image user posted image

Cipresa: jst mu dam v vozičku šal tako čez, čez nosek in usta, ovijam ga samo če ni v vozičku. S tem nimamo problemov, se nič ne buni.

Lp, Barbara

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 119
5.12.2005 23:44:18   
PBJ
Vse ste že odsotne, jaz pa še bedim user posted image user posted image user posted image ...

Ura je 23,30. Ponavadi je ob tem času v naši hiši že mir, danes pa še ne čisto. Mali je zaspal ob 23. uri, ker mi je danes čez dan preveč spal - 2 uri dopoldan 1 uro popoldan in še proti večeru 2 uri. To je bil zanj rekord v vseh teh mesecih - še prvi teden ni toliko spančkaluser posted image   Ja, zato pa je bilo zvečer bolj težko zaspat.

Midva se še vedno  samo dojiva in mislim, da je mleka še dovolj, saj se pikec nič ne pritožuje in veselo vleče.
Zobka sta že na 3/4 zunaj in se že lepo vidita, ko se malo bolj nasmeji.

Danes sem po enem letu uspela spečti kekse na modelčkeuser posted image in jih potem še lepo zlagala in mazala - malo za Miklavžev večer. Pa jih že skoraj več ni, ker je Jure dobil par obiskov ...
Bi še kaj napisala, ampak grem spat, ker sem prevečuser posted image  - čez 4 ali 5 ur pa me tako in tako zbudi moj princ - lačen, žejen, da  še komaj uspe dihat med sesanjem.

Se še beremouser posted image .

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 120
5.12.2005 23:46:24   
PBJ
Pa sem že mislila, da bom otvorila 6 list, pa mi ni uspelo user posted image ...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 121
6.12.2005 8:00:13   
CIPRESA
Ja da se še jaz malo javim pri nas vse po starem imamo že kar ustaljeno prakso in skoraj točno vem kaj mi bo naslednje ušpičil naš mali Žiga. Mam pa bolj malo časa ker ne spi veliko in se moram skos z njim ukvarjat ko je zbujen.

Papcali še nismo nič konkretnega tudi še nimamo toliko mesecev da bi lahko sem mu pa dala prekuhano stlačeno jabolko da se malo privadi ko bomo začeli na polno pa je bolj kot ne vse ven spljuval se pravi da še ni pripravljen. Bolj mu je všeč banana pa bomo še malo počakali. Je bil pa drekec po banani zelen in s črnimi nitkami sem se tolk ustrašla kaj je to pa me je pediatrinja pomirila da je to po banani vedno tak drekec ker ima banana v sebi nitke in ko otrok predela banano so te nitke črne.

Spimo....ja to pa itak bolj malo čez dan le po pol ure pa še to je kriza predno zaspi ...se mormo še razmetavat pa jokat pa kričat pol pa šele lahko zaspimo, ponoči pa kar lepo pančkamo z vmesnimi kašljanji ko ga moram dvignit ker se mu zaleti slina...in to na vsako uro. Je rekla pediatrinja da je to od tega ker ima preveč sline...da ima preveč sline pa je od tega ker rasejo zobkiuser posted image user posted image   ah ja bo že.

Mami se drugače počuti super zgubila je že skoraj vse KG le eden še manjka ...se počutim kot da nebi rodila. Aja 15 decembra se bo mami postarala za eno leto in bo stara 27 let...uf kam čas beži.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 122
6.12.2005 11:17:47   
LONA13
dober dan...
naš fante je pa danes pogruntal kako more noge dvignt, da se prevali na bok, na en bok se je že valil, zdej se je pa še na druzga začel user posted image

Ko se kopamo imamo cel kopalnico čist mokro - -ful uživa, ko cilja svojga očija, k na koncu bance sedi in je pol oči čist moker user posted image .Uživajte!
Polona 

< Sporočilo je popravil LONA13 -- 6.12.2005 11:20:51 >

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 123
6.12.2005 14:36:16   
Antigona
Ojla!

Midva sva se ravnokar primajala iz sprehoda in sedaj je šel mali cmokec pančat...
Včerajšnje cepljenje je Žan prestal enako kot prvič. Čisto brez reakcije, še pikice ni videti kje je dobil inekcijo user posted image  user posted image  user posted image ...
Velik je pa že 66 cm in ima 7430g user posted image .
Sem vprašala pediatra za dodajanje, pa je rekel naj začnem z pomarančnim sokom user posted image  in ko ga bo popil že nekaj žličk naj mu zmešam naribano jabolko in pretlačeno banano, ter dodam malo pomarančnega soka, da se bo naučil požirati, potem pa vedno manj soka zraven....
Madona se razlikujejo mnenja pediatrov. S čem začeti in kako user posted image  Vsak po svoje... Kr neki......

Lp,

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 124
6.12.2005 21:07:59   
bobek05
Začeli smo uvajat drugi gosti obrok, ker ima sadni obrok že kot samostojni obrok in danes je pridno papal spasirane bučke user posted image user posted image user posted image
Drugače spet lepo spi - od 19h do 6h ali 7h (brez zbujanja) user posted image , pa tudi skoz dan se mi zdi, da kar precej spi user posted image
Bolan še nič ni bil (že trkam na les!!!), ima samo precej suho kožo na bradici (od slinjenja ima tam non stop mokro). Jutri letim v lekarno po Bepanthen..
Zdaj se že konstatno obrača s hrbta na trebuh in obratno, tako da vsakič ko pridem nazaj v dnevno je v drugem položaju user posted image Tuli se pa samo ko ugotovi, da se nikamor več ne more prekotalit user posted image
Imeli smo že prve poskuse samostojnega sedenja in mu je šlo kar dobro... user posted image Je zdržal kar nekaj minut user posted image
Še vedno obožuje plavanje - hrbtno in kraul user posted image user posted image user posted image
20.12. imamo 3. cepljenje user posted image - bo spet siten ene 4 dni user posted image Hvala bogu, da drugih reakcij pri njem ni user posted image Moramo pa 1 teden pred cepljenjem dat vodo in kri user posted image

Mami pa pridno dela na diplomi, še posebej zvečer, ko Anej že sladko spi user posted image
Saj ne morem verjet, da bo 16.12. že star pol leta user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?