Meceno
|
Hojla Jaz se zopet manj učim in sem spet dosti tukaj na RR ,...in sem tudi sliko mojega trebuha dala gor,...ne, nisem ,...če bi bila,nebi imela še tako strijastega ,...sicer sem se že dovolj potožila na strani po porodu,...kaj čmo a ne ? Telovadim ,... bom videla kaj bo ratalo Drugače pa morem pohvalit to mojo punco, ker včasih mislim da jo sploh nimam,...važno da je previta in sita,...ostalo,tu in tam malo zahteva prisotnost,...me kar igorira če sem preveč v njej oz se moram potruditi da je aktivna, kar pa ni dobra lastnost. Ima pa fetiš na časopis,...ali kaj bi to bilo ? Z tako vnemo ga stiska,ko ji ga vzameš pa v takšen ,...mislim nikoli ne joče tako, tudi ko se je enkrat konkretno v glavo butnla ,...nimam pojma kaj ji je,...tako da včeraj zvečer je samo vidla one ABC novičke od Baby centra,. pa se je drla . Knjigice niso problem oz jih pač opazuje, drži, gloda,... Za Božič gremo na morje, jedli bomo hobotnico in pečen krompir, vino hvarsko ne sme manjkati ...Tari bom pa kupila tisto kaj najbolj potrebuje ,...trenutno: žabice,dvoje hlač oz trenerko,bodi majčke,kakšen volnen polover, kapico, pižamo še kakšno ,.... oz tisto kar ji že vsaki mesec Za ekstra darilo,...jo bom še malo dlje dojila Lp
|