Pia73
|
Hoj! Saj ne vem, če se me še katera spomni. Sem sodelovala z vami zadnja dva meseca pred porodom. Naš se je rodil 22.07. Joj, kmalu bo že štiri mesece, čas res hitro gre zato ga jaz posvečem bolj ali manj samo mojima dvema sinovoma in za RR ni časa. Saj še bo čas tudi za te stvari. Jaz sem namreč vsak dan tudi po več ur zunaj in se potem na ta način naklepetam,... pa popoldne sem sama z obema tako, da se kar dogaja. Pa saj mi je oz. nam je lepo. Sicer pa pravljica naj te potolažim, da tudi jaz še nič ne dodajam in naš ne pozna druga kot zize. No, razen AD3 kapljice mu dajem po žliči. Namen imam polno dojiti do dopolnjenega 6. meseca ali vsaj 5,5 pa potem mogoče kakšen sokec do 6. meseca ali pa še to ne. Če pa bi kaj prišlo vmes pa se bomo ravnali po trenutnih navodilih. Sedaj upam, da se bova polno dojila do 6. meseca,. Pri prvem sinu pa sem začela s sokovi pri 3,5 mesecih in pri 4. mesech z gosto hrano. Ampak takrat so bila navodila drugačna. Star je 5 let. Berem, da vam vaši škratki lepo spijo. Midva z možem nimava take sreče. Saj čez dan še kar zaspi, predvsem v vozičku, sicer je veliko buden a me to niti ne moti, ampak zvečer pa zna bedeti do 22. ure,.......... Danes je zaspal ob 21. uri. Čudež! Pa sva se prejle še mal podojila. Ker mu ne dajem niti čaja lahko, da je kdaj samo žejen, ker ga tudi ponočiše dojim. Enih 2x ni jedel celo noč, sicer pa redko 1x, običajno pa je 2x na noč, včasih še več,... Pa saj bodo zrasli in bodo spali celo noč, če bodo doma, če ne bodo žurali, nas bo pa strah kje so, pa ne bomo spale zaradi tega,... Cepljen pa je bil naš proti tuberkolozi pri 2. mesecih, sedaj pa je za njim že tudi prvo redno cepljenje. Naslednjič ša je naročen v posvetovalnico drugo leto, ko bo star 5,5 meseca. malika a veš, da je MB, ne vem, če ne edina občina kjer se je dalo dobiti adaptirano mleko na recept? Uživajte moje julije in poljubčkajte svoje zaklade in zavedajte se, da vsaj večina (tudi jaz ) z otroci nikoli več ne bo tako veliko kot sedaj to prvo leto njihovega življenja. Ne zamudite niti minute z njimi. Jaz vem, da ne bom! Pa verjetno je to moja zadnja porodniška,.... LP Pia73
|