|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJE ...........
17.11.2005 22:24:28   
pravljica
sem zdaj ravno s tem namenom gor, da vas vprašam glede tega neumornega kričanja in najdem vse tole user posted image

zgleda, da je to čar tega obdobja...moj se je danes 3. dan tako drl pred spanjem, da je jooooj!...ne samo zvečer, tudi dopoldan, tudi popoldan...in NE joče - kriči! ipično, trmasto, kot da ga dajem iz kože
po ulici se ozirajo za nama, prej smo bli na pici in je nekdo izjavil, zakaj ga ne pomirim user posted image ...ampak se zdere in zaspi...ne pomaga, če ga nosim, dudo pljune čez voziček, ma ko se tako dere kar vidim rogece na njegovi glavi user posted image  

po moje so zdaj že toliko aktivni, da so že zmučeni do kraja, pa še nočejo zaspat, da ne bi kaj zamudili...meni vsi samo "ja, ziher so zobki" al pa "je lačen, še maš dovolj mleka"...pa madona no, menda ja vem, da ni to to user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 51
18.11.2005 8:20:29   
Barbela
Živjo Julije!

Tudi sama sem že čist pri koncu, ker Jaka dela prav isto. Kr na 1x ga piči in začne na ves glas tulit, da je čist rdeč. N epomaga pa res čist nič. Ponavadi po tem joku zaspi ko ubit. Verjetno so res zmatrani. Mi je fizioterapevtka rekla, da je to trma. V torek je imel pri njej dva taka izbruha. Čist rdeč v obraz, nobene solze ni potoču, kričal pa ko user posted image  . Ne vem. je pa res, da se zelo utrudi, že ko ga nosim, saj noče biti na rokah drugače kot pa pokonci, tako da vse vidi.

Od goste hrane je pa dodal v svojo zbirko pokušanja še špinačo, krompir, slivo in juhico. Pri slednji je zelo mljaskal.

Toliko iz Topolšice. Pri nas je že sonček. Uživajte.

Barbara

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 52
18.11.2005 9:43:09   
LONA13
O Barbara blagor se vam ker imate že sonček - pri nas je pa še taka megla, pa mraz je ko user posted image . Nejc je zdle mal zalegu, ko se bo pa zbudu bova pa banano jedla - ful uživa v banani.Jutr bomo šli pa v Zreče, ker ma lubi gor seminar pa ga bova spremljala. Bomo šli pa že ob 7-ih od doma, a upam da bo sonček, da bova šla lahko na sprehod gor. Se mal bojim da se mi nebi prehladu, ker bomo tolk zgodaj šlli.
Lep pozdrav!

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 53
18.11.2005 15:08:53   
pravljica
a je še kakšna julijka, ki še ne daje goste hrane, razen mene user posted image  se mi zdi, da še vsi nekaj drugega jeste, pa ste še bolj pri koncu julija rojeni...aja, midva se še samo dojiva, če je od tega kaj odvisno...a bi mu lahko že vseeno kaj dala za poskusit...mi ni v posvetovalnici pri 3 mesecih nič omenjala, naslednjo imamo pa šele pri 6. mesecih

yeah, thats me ;)

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 54
18.11.2005 15:45:02   
Antigona
Pravljica midva se tudi samo dojiva in še nič ne uvajava, sicer pa še ni star niti 4 mesece. Bom verjetno še kar malo počakala...

Drugače pa če želiš, lahko pokličeš patronažno sestro in ti bo ona svetovala in razložila.
Meni je rekla naj jo pokličem ko bomo začeli uvajati...

Lp,
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 55
18.11.2005 19:20:57   
PBJ
Pravljica, moj fantek je dva dni mlajši od tvojega pa se še tudi zmeraj samo dojiva. Smo imeli dva ni nazaj cepljenje in mi ga je stehtala(7900g). Ker dobro napredujeuser posted image ni potrebno, da mu kaj dodajam in mu še kak mesec in pol tudi ne bom.

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

Neposredna povezava do sporočila: 56
18.11.2005 19:35:23   
sky
Naša pupa je dva dni starejša od tvojega pikeca, pa niti slučajno še nismo tako daleč. Ziza je zakon in vse kaže, da bo še kar dolgo. Imamo prave muke, da sirup spravim v njo (žlička je dobra samo za igrat), flaška pa je že več kot mesec njen največji sovražnik. Bo že...

BK.

Neposredna povezava do sporočila: 57
18.11.2005 20:50:59   
anckabancka
Tudi jaz imam kar slabo vest, ker skoraj vse že pridno uvajate gosto hrano, midva pa se še kar dojiva. Bom v ponedeljek vprašala pri pediatru, če bi bil že čas da začne papcat kaj drugega. user posted image

Gledam zdela na kavču moja moška kako lepo pančkata. Ne vem kaj bosta delala ponoči?

Drugače pa moram mal poročat, ker se tako malo oglašam. Hodim v službo "mama" pa še študiram zraven pa gospodinja sem... Res izkoristim vsak trenutek, da kaj delam in za RR zmanjkuje časa. Ja, tale moj študij je kar naporen. Predavanja imam ob petkih popoldne 4 ure in ob sobotah od 9 do 17h. V soboto še nikoli nisem bila cel dan, jutri pa se mi zdi, da bom kar morala biti tam. Ni mi jasno kaj bom naredila z mojo mlekarno???? user posted image Bom kar črpalko vzela s sabo pa na WC-ju stiskala. Mogoče pa ne bi bilo slabo, če začnemo uvajat gosto hrano, da pridem malo k sebi? Pa še ves čas po malem hujšam in mi niso skoraj nobene hlače, ki sem jih nosila pred nosečnostjo prav. Me bo čisto pojedel...

Drugače pa mali raste, se redi... Bom podrobno poročala, ko prideva s pregleda v ponedeljek. Bili smo že krščeni (slikice bodo enkrat...), smo kar naprej nasmejani, zadovoljni, sploh ni več taka tečka kot je bil prve tri mesece. Prav lepo se ga da zamotit. Prejšnji teden pa je sprejel dudo! Štiri mesece je ni maral. Vsake toliko časa mu jo ponudim in končno jo je sprejel. Prav luštkan je ko jo cuclja. user posted image Ene se trudijo, da bi odvadile otroke dude, jaz pa da ga navadim...  Res mi je lepo z Aljažem in čas mi tako hitro mineva kot še nikoli in že razmišljam, da bo treba v službo... Najrajš bi kar še enga takega naredila. user posted image

Zobki mu še ne rastejo, je pa meni zrasel dva dni nazaj moj prvi modrostni zob! Pri 25 letih. user posted image

No, grem delat možeku družbo, se je že zbudil.

pa,pa

Anči

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 58
18.11.2005 21:31:44   
bobek05
Saj sem vedela, da bo ta mali pripravil danes novo presenečenje...user posted image Po OGROMNEM obroku včeraj večer, ko mene skrbi, da ga bo bolel trebušček, pa se frajer zbudi ob 3.30 zjutraj s čudovitim nasmečkom na ustnicah user posted image (ko sem bila prepričana, da bo spal vsaj do 6h)...No potem se me je ati usmilil in prevzel naslednjo rundo in mami je lahko ajala do 8.30 user posted image

Naš mali zdaj v svojem "bazenčku" obvlada hrbtno plavanje user posted image , danes pa se je odločil, da bo začel s kraulom, ker se kar prevrne na tebušček, glavo v luft in maha z rokicami in nogicami, pa se odriva sem in tja...user posted image prava pojava.. madonca, zdaj pa se RES moramo iti kopat..

Je pa danes spet imel neko čudno finto.. ko se je zbudil po kratkem ajanju (podnevi), se je najprej lepo nasmehnil (tako kot vedno ko se zbudi), potem pa naenkrat kot strela iz jasnega v jok user posted image pa mi ni blo nič jasno user posted image sem ga vzela v naročje in se je pomiril, čez 5 minut pa opet, kot da bi se spomnil, da se je malo prej drl user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 59
18.11.2005 22:31:45   
Pia73
Hoj!

Saj ne vem, če se me še katera spomni. Sem sodelovala z vami zadnja dva meseca pred porodom. Naš user posted image  se je rodil 22.07. Joj, kmalu bo že štiri mesece, čas res hitro gre zato ga jaz posvečem bolj ali manj samo mojima dvema sinovoma in za RR ni časa. Saj še bo čas tudi za te stvari. Jaz sem namreč vsak dan tudi po več ur zunaj in se potem na ta način naklepetam,... user posted image  pa popoldne sem sama z obema tako, da se kar dogaja. Pa saj mi je oz. nam je lepo. user posted image

Sicer pa pravljica naj te potolažim, da tudi jaz še nič ne dodajam in naš user posted image  ne pozna druga kot zize. No, razen AD3 kapljice mu dajem po žliči. Namen imam polno dojiti do dopolnjenega 6. meseca ali vsaj 5,5 pa potem mogoče kakšen sokec do 6. meseca ali pa še to ne. Če pa bi kaj prišlo vmes pa se bomo ravnali po trenutnih navodilih. Sedaj upam, da se bova polno dojila do 6. meseca,. Pri prvem sinu pa sem začela s sokovi pri 3,5 mesecih in pri 4. mesech z gosto hrano. Ampak takrat so bila navodila drugačna. Star je 5 let.

Berem, da vam vaši škratki lepo spijo. Midva z možem nimava take sreče. Saj čez dan user posted image  še kar zaspi, predvsem v vozičku, sicer je veliko buden a me to niti ne moti, ampak zvečer pa zna bedeti do 22. ure,.......... Danes je zaspal ob 21. uri. Čudež! Pa sva se prejle še mal podojila. Ker mu ne dajem niti čaja lahko, da je kdaj samo žejen, ker ga tudi ponočiše dojim. Enih 2x ni jedel celo noč, sicer pa redko 1x, običajno pa je 2x na noč, včasih še več,... Pa saj bodo zrasli in bodo spali celo noč, če bodo doma, če ne bodo žurali, nas bo pa strah kje so, pa ne bomo spale zaradi tega,... user posted image

Cepljen pa je bil naš user posted image  proti tuberkolozi pri 2. mesecih, sedaj pa je za njim že tudi prvo redno cepljenje. Naslednjič ša je naročen v posvetovalnico drugo leto, ko bo star 5,5 meseca.

malika a veš, da je MB, ne vem, če ne edina občina kjer se je dalo dobiti adaptirano mleko na recept?

Uživajte moje julije in poljubčkajte svoje zaklade in zavedajte se, da vsaj večina (tudi jaz user posted image  ) z otroci nikoli več ne bo tako veliko kot sedaj to prvo leto njihovega življenja. Ne zamudite niti minute z njimi. Jaz vem, da ne bom! user posted image user posted image user posted image  Pa verjetno je to moja zadnja porodniška,....

LP Pia73

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 60
20.11.2005 12:20:48   
LONA13
Zdravo julije..
Mi smo ravno prišli z enournega sprehoda po bližnji okolici - tamali je spal kot ubituser posted image user posted image . Sedaj greva pa jabolčka jest.

Danes smo stari štiri mesece...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 61
20.11.2005 13:11:10   
PBJ
Čestitke Nejcu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 4 mesece.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 62
21.11.2005 10:45:27   
malika
Mi tudi še nismo na gosti hrani.Par dni nazaj je bil v času kosila tečko in sem ga držala na rokah, ko sem jedla. Mali mi je dobesedno skoraj zlezel v krožnik in sem rekla jutri dobiš jabolko za papcat. Ma ja, vse je ven spljuval, tako da zaenkrat še ostajamo samo na mleku.

Drugače pa mi nekaj štrajka. Ponoči slabo spi, v bistvu hoče spat samo zraven mene in toliko da ne zleze vame, tako se stiska k meni, pa tudi kaj se dojenja tiče, ni več tako kot je bilo, dodatka pa noče user posted image  .

ma, bomo videli kako bo kaj v naprej. Zdaj je malo prehlajen, pa kašlja kar precej,user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 63
21.11.2005 12:20:40   
Barbela
No, da vas še jaz malo pozdravim user posted image
Glede goste hrane: tudi jaz bi jo kasneje dodala, če bi bilo vse v najlepšem redu in Jaka ne bi zavračal mleka in seveda če bi polno dojila. Pa kaj čemo, samo da je zdrav user posted image
Jutri imava drugo cepljenje in se ga kr malce bojim, ker je prejšnjič bilo grozno (kot da bi kdo mene cepiluser posted image  ). Danes sva dala že fizioterapijo čez, zdejle pa je šel malce zadremat, ker od 6.40 še ni nič spal. Potem pa ko se zbudi, gre jest in potem greva malce po trgovinah. Se že kr veselim, ker sem kozmetiko nazadnje nabavila še med nosečnostjo - uh, kk bom lepa user posted image user posted image user posted image user posted image
V soboto sva ga dala z možem v ta veliko bano in sva jo napolnila skoraj do vrha. To sva storila zato, ker naju je zanimalo kako se bo odzval na fredov obroč. Je zelo užival, vendar se je hitro utrudil - zdržal je slabih 10 min. Zelo je bil zanimiv, ko se z nogicami odrival od roba bane user posted image  (slikce dam kmalu gor-vam bom javila) Zdej lahko gremo brez skrbi na bazen, v januarju pa začne s tečajem.

Slini se še kr veliko, tako da zamenjamo tudi do 6 slinčkov na dan in še te lahko skoraj užmeš. Dlesni so tudi še zatečene, zobkov pa še nikjer user posted image  Pravijo, da pri nekaterih traja tudi po mesec dni - revčki.

Uh, kako čas beži. Grem zdej. Lepo se imejte in naredite kaj, da bo še malo sončka na nebu.

Lp, Barbara

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 64
21.11.2005 14:57:03   
Barbela
Jupiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image  Pri nas pa sneži. Ko bi ga zapadlo velik, da bi se lahko sankali user posted image ...............................in kot sem obljubila sem dodala tudi slikce v album.

Lep snežni pozdrav iz Topolšice, Barbara

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 65
21.11.2005 15:28:15   
LONA13
Blagor se vam - -pri nas pa sonček sijeuser posted image user posted image : Sm vidla slikice - Tvoj mali je pa že ful korenjakuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 66
21.11.2005 16:06:28   
smrka
Evo se mene julijke!!! Nasa julijka Adriana je dopolnila 4 mesce, velika je 67 cm in teska 6550 gr. Se ze smeje na  glas in se kotali po trebuhu. Ne dojimo se vec :( kar me mal zalosti, ampak samo da je zdrava in da mi raste. Krstili smo jo v Ribnici ko je dopolnila 2 meseca, slike so v albumu. Ponoci se zbudi enkrat ali dvakrat, zaspi mi pa enkrat do 22 ure - ko rata zaspana po igranju z mamiko in od poljubckov zacne jokat, dobi flasko popapa in zaspi. Lustna ni kaj. Moj veliki soncek!

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 67
21.11.2005 20:01:00   
Eca
Zdravo Julije!

No, pa sem končno našla nekaj minutk, da se vam javim.
Moj Markec je še vedno na dodatku (Novalac AR1) vendar kaže pretirano zanimanje za hrano. Ker se nama je z možem zasmilil, ko je tako poželjivo gledal kaj jema, sva mu dala malo za "pocucljat" grozd, ananas, jabolko in mango. Nad vsem sadjem je bil navdušen. Pred nekaj dnevi sem mu ponovno dala ananas in sicer nekaj krhljev za pocucljat sok, pa me je kar za roko držal in se glasno smejaluser posted image . Po 10 minutah je bila reakcija grozna, drl se je kot user posted image , malo je bruhal, zvijalo ga je in pol je šlo tudi meni user posted image .
En večer pa sem mu dala mal rižolinota v mleko, pa zgleda ni bil preveč lačen user posted image   Sicer je postal zelo radoveden, po dnevi noče jesti ker mora imeti vse pod kontrolo, razen če seveda ne vidi, da midva kaj jeva in potem bi on tudi seveda isto hrano user posted image . Ponoči pa se je začel zbujat, ker je lačen. Do sedaj je namreč spal celo noč, sedaj pa štrajka.
Da še malo pojamram - hodim v službo, mož je na porodniški in včasih se mi zdi, da ne zmorem vsega. Sicer imam tako službo, da sem kakšne 3 ali 4 ure dnevno odsotna, ostali čas pa smo lahko skupaj.
V četrtek imamo drugo cepljenje, aja Mark je star 4mesece in pol in je velik 68cm in težek cca.7kg. V zadnjih 14 dnevih je zrasel za 5cm in sva morala zamenjati celo garderobo user posted image . Ima tudi težave z noskom - izgleda, da imamo suh zrak v stanovanju. Nabavila sva že fiziološko, vendar je še nisva uporabila.
Tako, ko utegnem dam gor še nove fotke.

Vse vas lepo pozdravljam, cartajte se in poljubčkajte svojeuser posted image .

Eca

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 68
21.11.2005 20:37:23   
bobek05
Ojla,... Anej pa s takim veseljem je kašice user posted image Pa ko mi jemo nas tak žalostno gleda, da vsi spuščajo tiste aaaaa glasove, ko se ti nekdo ful smili in potem mene gledajo..user posted image HALOOO! Saj mu pa dajem kašice! Kaj mu naj kar klobaso v roke porinem ali kaj?! user posted image Ja pa da naj mu dam malo kruha, da bo žvečim, pa sem jim poslala tak ubijalski pogled user posted image  user posted image Kruh vsebuje gluten in otročki ga ne smejo uživat do 6.meseca...pa kako komu kaj dopovedat, ko si babica misli, da samo zato, ker je 80 let na svetu, da je pametnejša od mene in da mi lahko zdaj pamet soli user posted image Sem ji rekla, da je ona imela svoje otroke in jih je po svoje vzgajala, jaz pa imam svojega in ga bom gor spravla kot se bo MENI zdelo vredu.

Danes sem bila spet presenečena nad našim malim. Kaj je možno, da je 5 mesečnik ljubosumen??? user posted image Smo dobili obiske - je prišla k meni na obisk kolegica, ki ima 3,5 mesecev starega sinčka in sem ga malo podržala v naročju. Anej je bil pri svojem atiju, pa ko je videl drugega v mojem naročju je zagnal tak vik in krik user posted image , potem pa sem ga jaz vzela v naročje pa je bilo vse OK. Se je tak stisnil k meni revček kot da bi hotel rečt: Ti si samo MOJA mamica. Sem bila ful ganjena. Sploh nisem vedela, da je mali tak hudo navezan name. user posted image Upam, da ne bodo problemi, ko bo malo večji, čeprav ne razumem tega, ker tudi ati ogromno časa preživi z njim... user posted image

hmmmmm, očitno je mama le mama... user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 69
22.11.2005 12:19:17   
Barbela
Ja, Lona13....res je že pravi korenjak. Mogoče zato, ker je tako pokonci že od rojstva. Jaka ni imel glave skoraj nikoli prislonjene - ni hotel, ves čas jo je tiščal vzrak, razen, ko je ležal v naročju - to pa se je zgodilo le parkrat. Je pač posebnež glede tega. Je pa to tudi slaba lastnost, ker ima probleme, saj je ves trd v ramah ker se skoz napenja, da bi bil pokonci. Zato pa hodi na fizioterapijo. Ja, vam moram povedat, da je rekla fizioterapevtka, da bo verjetno zaradi tega preskočil kobacanje s trebuha na hrbet in nazaj, da se bo verjetno začel kr plazit. Sicer je smiselno, ker noče ležat, razen ko spi, ampak bomo vidli.

Danes je bil cepljen. Spi ko klada. Tako bo še ves dan..............uuuuuuu, relaksacija user posted image  zame.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 70
23.11.2005 10:37:59   
LONA13
Dober dan, kako smo kaj?
Midva kr uredu, tamalček tud ful rad je banano pa jabolko. Mu dam zaenkrat samo pol banane,pol je pa čist besen ko vidi, da drugo polovio jst jem. Ko imamo kosilo tko al tko skoz cmoka zraven in gleda vsako žlico ki jo neseš v usta. user posted image user posted image user posted image .
Cepljeni bomo čez 14 dni  - upam da bo tud tako dobro prenesel kot prvič.

Pri nas pa sonček sije pa mraz je kot user posted image .

Uživajte!

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 71
23.11.2005 11:00:53   
Barbela
En zasnežen pozdrav od naju. Po neprespani noči se še kr držim. Jaka je bolj tečen. Ko je bil prvič cepljen je imel samo zvečer čist mal vročine. Včeraj pa jo je našibal do 39,6. Sem že mislila da bomo morali do zdravnika. Potem mu je padla na 38,4 in jo je imel do treh zjutraj. potem je spet padla za stopinjo. Ob 5.30 pa je spet narasla na čez 38. Zdej jo ima 37,7. Zato pa je tak tečko in nič mu ne paše. Ne spat, nosit in ne jest. Danes je dal vase le 100ml. Ga pa zato silim s čajem. Zdejle leži v posteljci in jamra - tako vzdihuje (me spomne na moža, ko je bolan in je čist fertik; ti moški user posted image  ) Revček je user posted image

Upam, da bo pri vas boljše z drugim cepljenjem.

Lp, Barbara

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 72
23.11.2005 11:07:47   
LONA13
barbara_tomo kako pa ti Jakatu merš vročino?Jest sm jo Nejcu v ritki pa z digitalnim toploerjem pa v ušesih... Kolk s stran odbije če merš v riti?

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 73
23.11.2005 11:14:44   
PBJ
Ja, poznam to reakcijo po cepljenju. Moj je prvič imel tudi čist malo vročine je pa cel dan stokal, kot da ga vse boli. Drugič pa je celo popoldne po cepljenju jokal, kot še nikoliuser posted image , drugi dan pa je dobil vročino 38,2, ki je s pomočjo svečk izzvenela. Ponoči pa sva se dojila 100 na uro...

Me je že strah 3. cepljenja, ker vidim, da je potem pravi revček.user posted image

A si mu dala kakšno svečko? Moj se je po njej kar lepo umiril...
lp

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 74
23.11.2005 11:17:04   
Barbela
Jst mu v ušesku s sekundnim. Ko je bil bolan - še čist na začetku. Sem mu tudi in ko je bila visoka vročina, sem klicala pediatrinjo in me je vprašala kako sem merla. Potem je rekla da naj še vritki. In je pokazalo isto. Pri prejšnjem cepljenju sem merla v ušesku in v ritki z navadnim. Pa je spet pokazalo isto, tako da zdaj merim samo v ušesku. Naj bi pa pri sekundnem dal eno stopinjo vstran. Sam ne vem zakaj, če kaže isto user posted image
Aha! V ritki pa meriš takole: potisneš termometer v ritko tako da gre konica in še kakšen slab cm noter, vsega skupaj 1-2 cm. Potem počakaš kolikor se le da in ti user posted image  dovoljuje. Ter odčitaš. Pa prej termometer sčisti s fiziološko ali alkoholom. (Tako so meni povedali ko sem prvič merila pri pediatru).

Lp, Barbara

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?