|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Še kakšna?
5.12.2005 18:56:42   
saraja
Pozdravljene!
Tudi jaz še čakam na grdo user posted image , no priti bi morala jutri. Sem pa delala test 1 teden po predvideni zanositvi in je pokazala dve črtici ena močna in ena šibka. Sem delala prehitro?

(odgovor članu yancy)
Neposredna povezava do sporočila: 51
8.12.2005 14:31:06   
Anika_24
Pozdravljene!

Da nadaljujem temo. Čestitke nosečkam, jst se (žal) petič pridružujem čakajočim in upajočim.
user posted image  sem dobila šestega, ravno na Miklavžev večer. Ampak seveda greva pogumno naprej in je ne čakava v začetku januarja.

Vsem lepe predpraznične dni.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 52
8.12.2005 17:57:54   
Naja30
tako se govori, anika. bravo!

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 53
9.12.2005 13:55:55   
srček klavdy
ojla!!!!!!!
prepričana sem da ti bo ratalo danes sem najsrečnejša bodoća mamica na svetu izvedela sem da bo imela pikico!!!!!!!
veselje sem pripravljena deliti s teboj
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

papa

papa!!!!!
lp Klavdy

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 54
10.12.2005 12:29:44   
yancy
No, mene pa je včeraj presenetila user posted image  in nisem bila prav nič vesela user posted image . Mi je skoraj tri dni že zamujala, če temu lahko sploh tako rečem, ker jo imam tako neredno, pa sem že imela kar upanje. Bomo pa naprej morali spet delat na user posted image .  Še bolj intenzivno kot do sedaj.

LP

Yancyuser posted image

(odgovor članu srček klavdy)
Neposredna povezava do sporočila: 55
10.12.2005 14:55:09   
pilotgirl
Hja mi je ne pričakujemo 27.12 pa bomo vidli kaj bo.
A je mozno da mas user posted image  pa da si vseeno noseč? To me ful zanima ker me zadnje dni neki v trebuščku ščiplje pa še slabo mi je zjutraj in zvecer!

(odgovor članu yancy)
Neposredna povezava do sporočila: 56
10.12.2005 14:59:24   
Anonimen
Prve tri mesece nosečnosti je čist možno, da imaš user posted image , vendar to ni ista kot običajno, problem je, ker veliko žensk misli da je to user posted image ...
Držim pesti, da si srečka user posted image ...Nati

(odgovor članu pilotgirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
10.12.2005 16:37:10   
pilotgirl
Ja Nati hvala ti za lepe želje,upam da se uresničijo ker si user posted image  res želim.
Moram počakat do 27 in to je najhujše. Pa še bojim se da bo že spet ta prekleti minus. Pa se neki me zanima,katere teste za ugotavljanjeuser posted image  uporabljate vi najvec. Mislim kateri so najbolj zanesljivi,ker berem tle na forumu da kao clear blue ni glih najboljsi.

Papa,Maja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
10.12.2005 17:02:07   
yennika
Mislim, da so punce najbolj zadovoljne z Baby Check mini, ker sta dva notr, zelo je občutljiv na hormon nosečnosti-pokaže zgodnjo nosečnost,pa še najbolj poceni je!

Držim pesti!user posted image

lpuser posted image

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 59
10.12.2005 17:34:30   
pilotgirl
Aha,zato ker vem da clear blue ni glih dobr,ker ga je moja sestra tri krat delala preden ji je pokazal nosečnost.
Drgač pa hvala ,sej jst tud drzim pesti za vse nosečke in za vse čakajoče.
Čeprav zdej nima se smisla delat testa ker naj bi mela user posted image  šele 27.

Papa,maja

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   za vikend izginete!!!!!!
10.12.2005 18:59:31   
yennika
Pa dajte babe no, kam pa izginete za vikend?user posted image

Ne grem se več, ne družim vas več!user posted image

Grem, pa ne pridem več nazaj!user posted image

lp do ponedeljka,y

(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   test nosečnosti
11.12.2005 10:05:30   
Anonimen
Hej yennika, saj smo tukajuser posted image
Meni je moja zdravnica rekla, da je edini klinično testiran test nosečnosti pri nas clear blue. Je pa priporočljivo, da se test dela po izostali menstruaciji in s prvim jutranjim urinom. Meni je do sedaj vedno prav pokazal - na žalost minus... user posted image .

Lepo nedeljo vsemuser posted image

< Sporočilo je popravil Žabonka -- 11.12.2005 10:06:55 >

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.