|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še kakšna?
1.11.2005 18:46:18   
Anika_24
Ojla!

Še kakšna "nova" med Vami? Ali vsaj katera, ki te dni ne čaka menstruacije in upa na user posted image , user posted image ? Upam, da nisem edina. Menstruacija mi namreč zamuja drugi dan. S testom pa odlašam le zato, ker mi do menstruacije ostaja upanje in ker nočem negativnega rezultata. No ja, upam, da bom zdržala do vikenda.

Pozdravčka Vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Še kakšna?
1.11.2005 19:26:01   
SANDRA
OJLA!

Držim pesti zate Anika_24 da boš zagledalauser posted image user posted image .Jaz imam pa glih tiste dni tako da moramo
kar pridno user posted image  in upam , da bom tudi konec meseca zagledalauser posted image user posted image .

LPuser posted image za srečo.

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.11.2005 19:46:38   
juma
živjo Tudi mi delamo na user posted image .5.11.pričakujemuser posted image upam,da je ne bo.Zate pa držim pesti zauser posted image ,user posted image
user posted image

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.11.2005 19:49:00   
kapica
Jaz sem tudi se ena taksna ki se upa. M zaostaja en teden, naredila ze en test, bil negativen. Tako da bo verjetno naslednje dni prisla. Znakov pa se ni, potiho pa seveda se upam.

LP in sreco za vse nas!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu juma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.11.2005 21:32:13   
wallery
Držim pesti da ti bo ratalo in boš srečka user posted image

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2005 7:18:43   
Azaleja
Oj!

Anika_24, držim pesti, da zagledaš user posted image user posted image !!!

user posted image user posted image

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.11.2005 10:39:21   
mey
Hey Anika..

Tudi jaz sem nova, pri nas smo šele začeli delati na user posted image , danes se mi začnejo tisti dnevi, ko naj bi bili najboljši..pa bomo videli kako bo, mens. pričakujem šele 19.nov., tako,da je še čas, ko bomo gledali na user posted image . Moram pa reči, da sem kar sproščena glede tega in se ne obremenjujem preveč, ker ko bo bo, tako si govorim, da ne bi bila preveč razočarana, če ne bo user posted image .. Tebi in vsem, ki čakate pa želim iz vsega srca, da bi bileuser posted image !!!

Pa sporoči kako bo!
Poljub, mey

(odgovor članu Azaleja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.11.2005 10:45:24   
Anonimen
jaz jo pričakujem/ne pričakujem v petek. Joškice me že cel teden bolijo za umret, malo mi je tudi slabo. Bomo vidli kak bo, test bom delala v ponedeljek, če je do takrat ne bo.

Potem pa povem, kdo sem

(odgovor članu mey)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.11.2005 10:54:57   
Anonimen
Jst jo pričakujem 11.11. Upam da je ne bo ker smo pridno delali nauser posted image .
lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
2.11.2005 13:28:05   
Nely
Anika_24, tut js sem na istem kot ti. M. bi morala dobiti v soboto ali nedeljo, pa je še ni. Včeraj zjutraj sem naredila test, ker nisem mogla več čakat. Druga črtica se je rahlo videla, vendar bom počakala in danes oz. jutri naredila test še enkrat. Nisem bila zihr, a je to to, zato sem tule na forumu pogledala in našla slikico v albumu od ene "sotrpinke", ki že zdaj pridno varva svojga user posted image . In njen test je zgledal podobno kot moj... user posted image Hmmm... bom videla zdaj popoldan, ko pridem domov. Ne bom mogla čakat do jutra in bom nardila test kr zdej popoldan... Joj, ko bi se pokazali močni user posted image !

Ta mesec sem se res čudila, ker nimam nobenih znakov PMS in ker mi je že ene par dni čudno slabo okol poldneva, sem malo bolj pozorna.

Boš s testom počakala do vikenda? Js se tut bojim razočaranja, sam se moram soočit s tem. Ne da mi miru, da se je rahlo videla druga črtica...
Direkt po službi grem v lekarno po BC mini in da vidim... pa sej ne morem več delat od razburjenja... user posted image user posted image  
Drži se!!!!

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.11.2005 15:34:08   
Anika_24
Očitno nisem edina, kar nekaj nas je, ki čakamo in upamo. Za vse nas resnično iskreno upam, da nam uspe.
Najbrž je vsako pretirano razmišljanje o tem prej škodljivo kot koristno, ampak kaj ko so želje tako velike. Nely, prav imaš, treba se je soočit z resnico, zato komaj čakam na Tvojo (pozitivno) novico. Mogoče boš z njo opogumila še mene (nasploh se komi zadržujem, da ne odprem predala in poiščem odgovor). Sicer pa meni zamuja od ponedeljka in upam, da bova zdžala do vikenda.

Držite se tudi ve!

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.11.2005 16:33:20   
aisha_
Punce uspelo je!!user posted image
Dve crtici sta se pojavili, se sama ne morem verjet, upam samo, da je vse vredu, naslednji teden grem k ginekologinji, ful me je bilo strah delat test, ker sem se bala da bi se pojavila samo ena crtica, in moja user posted image samo malo nori. Vsem ki se cakate upam da se vam bo kmalu sreca nasmehnila, in to cimprej!!!
LP

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.11.2005 17:01:38   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image   čestitke

kaki pa so bili tvoji znaki? ali so sploh bili?

user posted image user posted image

(odgovor članu aisha_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
2.11.2005 17:03:47   
Reja
Cestitam!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.11.2005 17:23:36   
aisha_
Hvala! Razen tega, da mi je izostala user posted image , skor nobenih, razen tega, da sem mela taksne rahle bolecine v podtrebusju, tak kot pri user posted image , pa zjutraj se mi zlustajo taksne cudne stvari pizza al pa hamburger,... pa sladko mi ne disi, drugace sem nora na cokolado. Posumila sem takoj, ker je drugace moja user posted image tocna kot ura, ceprav se nisem hotela verjet. Dva dni sem zdrzala pol pa sem naredila test, pa se je pojavila cist taka rahla crtica, danes sem test ponovila, in se crtica ze lepo vidi.
Jaz sem tudi cakala na ta kovinski okus, pa na slabost,... Zenske smo si razlicne, tak kot pravijo nekatere majo vse znake, druge pa skor nobenega.
Zvecer pa presenetim svojega dragega. Zelim vam, da cimprej zagledate ti dve prekrasni crtici!
LP

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.11.2005 17:54:50   
Anika_24
Aisha, čestitke. Lep večer obema in seveda lepo nosečnost!

(odgovor članu aisha_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.11.2005 18:42:48   
Azaleja
Bravo aisha_!!! user posted image user posted image user posted image

Srečno! user posted image

(odgovor članu aisha_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.11.2005 19:20:55   
Nely
aisha_ čestiiiiiiiiiitaaaaaaaaamuser posted image  Vesela sem zate.

Js sem test ponovno naredila prejle, pa je druga črtica sicer vidna, vendar ni tako močna kot druga (kontrolna črtica). Enako je bilo včeraj zjutraj. Ne bi se rada veselila prehitro, zato bom počakala do sobote zjutraj. Tako sem se odločila. Tole ugibanje ali je ali ni me ubija. Danes je 4. dan izostanka M in mogoče še ni toliko nosečniškega hormona, da bi pokazalo močno črtico. Sicer pa sem kr neki živčna, da bo prišla M, ker čutim neko nelagodno bolečino v jajčnikih...

Anika_25, če se boš odločila in naredila test, potem sporoči veselo novico, ker bo ziher vesela novica.
Če pa boš počakala, tako kot js, pa držim pesti.user posted image

(odgovor članu aisha_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.11.2005 20:03:33   
Anonimen
Sandra in Mey, tudi jaz prihajam v tiste dni (user posted image user posted image ), ko bomo 100 na uro telovadili. Držim pestke za vse nas.

(odgovor članu Nely)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
2.11.2005 21:45:09   
Anika_24
Nely, prav zato se jst pri testu še obvladujem in zadržujem. Če sva noseči je po prvih dneh izostanka menstruacije verjetno nosečniškega hormona še premalo, in zakaj bi bila preuranjeno žalostna. Že tako me preveč skrbi, pa čeprav sama sebe prepričujem da bo enkrat že uspelo. Hvala za pozitivne misli in upam, da bom tudi jst zdržala do sobote. Tudi jaz sem vesela za tiste, ki ste že in vztrajno upam za nas, ki še bomo nosečke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.11.2005 9:40:36   
klavdijak1
Čestitke vsem srečkamuser posted image !
Zdej očitno razsaja epidemija nosečnosti in upam da jo tud jest kmal dobimuser posted image .
Čestitke Nelyuser posted image ti si pa lahko kar sigurna da siuser posted image  če črtica je ni važno koliko je močna, želim ti lepo nosečnost.

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.11.2005 10:07:23   
Lili2
tudi jaz držim pesti za vse vas, ki še niste, ne obupat user posted image

(odgovor članu klavdijak1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.11.2005 10:39:37   
ZalaTM
juhuhu,...tudi jst sem danes zjutraj naredila test ----> in user posted image  sta bili,...tolk sem srečna, presrečna, kar nisem mogla verjeti ---> to je takšen obcutek, da ni besed, ki bi opisale to srečo in radost.

No tko, da drage moje pridružuje se vam nova srečka user posted image  .

vsem vam želim en prekrasen dan, baj, baj.

(odgovor članu Lili2)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.11.2005 11:44:51   
Stefka
Jaz teto čakam danes... in oba drživa pesti, da je ne bo.

S testom pa bom čakala čim dlje bom zdržala, ker me je strah zagledat minusek. To se mi zdi še hujše kot ko dobiš user posted image .

Držte pesti!

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 24
3.11.2005 13:30:59   
Bojana 78
Jaz sem srečka user posted image . Danes sem naredila 4 test in pokazal se je plus.

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.