|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Še kakšna?
3.11.2005 14:13:10   
Nely
Vauuu, kaj je zdaj to? Poplava srečk user posted image !!! Čestitam vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Bojana 78, a so bili vsi trije testi negativni? Meni sta zdaj dva pokazala rahlo drugo črtico, sam se ne bom veselila prehitro. Bom počakala do sobote, takrat bo hormona zihr več in upam, da bo takrat kr zasvetila druga črtica. user posted image  

Vsem srečnicam z user posted image user posted image  želim lepo nosečnost! Za vse ostale pa močno stiskam pesti.

(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.11.2005 14:38:34   
Stefka
Jaz čakam danes user posted image , pa upam da še kakšen teden... do testa.
Če bomo prišli do tam.

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.11.2005 14:42:51   
Bojana 78
Nely prvi trije testi so imeli tako rahlo drugo črtico, da nisem bila prepričana ali je, ali pa jo vidim jaz ker si to želim. Četrti test je pokazal dobro vidno črtico (brez povečevalnega stekla sem jo videla user posted image ). LP

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.11.2005 14:54:10   
Anika_24
Čestitke srečkam user posted image . Mogoče res razsaja epidemija nosečk in če ja, naj nas "okuži" čim več. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 29
3.11.2005 23:49:08   
SANDRA
Čestitke vsem srečkam user posted image .Upam da res razsaja epidemija nosečk in da bo
doletela tudi mene...

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 30
4.11.2005 13:55:29   
Ninika1
Ojla drage srečke  user posted image ...aisha, bojana78, nely.....
ČESTITAM!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem tudi v dnevih pred user posted image ...jo NE!!čakam 11.11.2005
Čeprav sem imela ovulacijo 25.10. bi mogoče že lahko delala test v sredo...ne vem če bom zdržala do 11.11. V spodnjem delu trnuha imam vseskozi rahle bolečine....ne vem mogoče pa...bomo videli...

Upam, da se vam tudi jaz pridružim...prav rada bi bila "julijka" oz "julija"...
Držite pesti

Lep pozdravček....
Ninika

Neposredna povezava do sporočila: 31
4.11.2005 14:52:09   
malicki
Čestitke
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 32
4.11.2005 14:53:17   
tinaaja
JAz tudi upam, da je ne bo, O je bila ta torek in zdaj necakam 13.11... user posted image

Cestitke vse novim noseckam, pa posljite malo virusa tu gor po nasem forumu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 33
5.11.2005 9:57:43   
Nely
Anika_24 si naredila test?
Js sem komaj dočakala današnje jutro. Rezultat: user posted image  - dve močni črtici !!!!!! Jeeee, kk sem vesela, da nama je z user posted image  končno uspelo!!!!!! Držim pesti za vse, ki napeto čakate na rezultat. Uspelo vam bo.
user posted image  za vse....

lp, Nely

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   [Brisano sporočilo]
5.11.2005 13:21:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nely)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
5.11.2005 17:17:13   
Anonimen
Supeeeer, čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
5.11.2005 20:10:12   
Anika_24
Živjo Nely!

Najprej iskrene čestitke tudi z moje strani! Res sem vesela, da Vama je uspelo - takšni primeri vlivate upanje nam ostalim, ki še vedno upamo - tokrat na več sreče prihodnjič. user posted image
Kot si verjetno že ugotovila, midva tokrat nisva ugledala pozitivnega testa. user posted image  Menstruacija mi je namreč zamujala peti dan in včeraj ni šlo drugače kot, da sva naredila test (čeprav sem to planirala za današnje jutro) - najprej na testu ena črtica, proti večeui sledili še vsi znaki menstruacije in ta je prišla danes ponoči. Hm, kaj naj rečem, sva žalostna, ampak oba veva, da nama bo enkrat uspelo.

Vsem srečnicam še enkrat čestitke, ostali pa pogumno naprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
5.11.2005 22:42:00   
Nely
Anika_24, sem kr malo žalostna, da vama tokrat ni uspelo. user posted image Vendar tako kot si sama napisala, pogumno naprej! Držim pesti, da bo naslednjič uspelo.

Hvala punce za podporo in čestitke.
user posted image  za vse.

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 38
6.11.2005 0:07:03   
kapica
Sem komaj sedaj videla koliko je novih user posted image  tukaj.

Super, cudovito, cestitam vsaki posebej in zelim lepo in zdravo nosecnost.

Pri meni ta mesec spet nic, nic hudega, sem se ze pomirila. Ampak toliko lepih vasih novic mi kar dvigne adrenalin in upanje!

LP in rozico za vse!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 39
6.11.2005 14:54:58   
Anika_24
Hm, mogoče so prvi "minusi" najtežji, vsak naslednji je nekoliko lažje sprejemljiv, ampak vseeno ni lahko.
Nely, res sem vesela zate. Po svoje sem upala, da bova obe julijki. Mogoče je pa tudi to za nekaj dobro. A lahko vprašam kako dolga sta poskušala?
Kapica, midve sva pa očitno na istem in kako dolgo že vidva upata? Pravzaprav ne vem zakaj to sprašujem, morda se bom z odgovori potolažila, da redkim uspe takoj.

Vsem skupaj lep preostanek nedelje!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
3.12.2005 22:10:11   
pilotgirl
user posted image Hja lep pozdrav,nisi edina.
Jaz se te dni mučim in poskusam zanositi in upam da mi bo uspelo,hkrati pa upam da je tebi tudi.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 41
4.12.2005 0:18:49   
Nasy
Jaz tudi čakam, kaj se bo zgodilo..teticauser posted image zamuja že par dni a znaka nobenegauser posted image

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 42
4.12.2005 7:48:08   
yancy
Ja, jaz tudi čakam na user posted image  , ki naj bi prišla čez dva dni in zelo zelo upam, da je tokrat ne bo. Ker imam že dovolj razočaranj. Bom sporočila kaj bo, pa upam, da tudi ostale, da se poveselimo skupaj ali pa se bomo pač spet tolažile, upam, da bo prvo.

Veliko sreče.
Yancy

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 43
4.12.2005 14:01:57   
ur+sa
čestitam vsem novim srečkam user posted image . se pa pridruzujem vam sotrpinkam, ki ne čaka na user posted image user posted image user posted image .(če me vzamete medse)user posted image user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu yancy)
Neposredna povezava do sporočila: 44
4.12.2005 14:55:23   
Anonimen
Čestitke vsem user posted image !!! Pri meni je danes 39 dan ciklusa. BT je že 11 dni povišana, od tega 8 dni enako. Prsi me bolijo, pa še ogromne souser posted image , tako da me modrci kar dobro tiščijo. Pa več ali manj ves dan mi je slabouser posted image ... Upam, da je ratalo! S testom bom še malo počakala, ker imam neredne cikluse (od 30-45 dni)...
Pozdravček vsem!

(odgovor članu ur+sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
4.12.2005 17:22:47   
Anika_24
O, pa smo spet na istem. Po enem mesecu spet čakamo in upamo. Danes mi zamuja drugi dan, ampak po novem še to nič ne pomeni, ker imam cikluse dolge od 28 - 35 dni. Znakov, razen občasnih slabosti, nimam. Špikanje pa skoraj ni omembe vredno, ker se pojavlja zelo redko in v zelo blagi obliki.
Upam za vse nas. Mogoče nas bo pa Miklavž le uslišal.

Pozdravčka Vsem!
Ana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
4.12.2005 19:02:45   
pilotgirl
user posted image  eh drage punce glave pokonci. Mogoče nas miklavz res usliši,če pa ne nas bo pa boziček boste vidle. Tud jst čestitam vsem nosečkam in upam  da bomo tiste na čakanju kmalu med njimi.
Lep pozdrav vsem.user posted image

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 47
5.12.2005 16:14:05   
nanina
NAJPREJ ČESTITKE, ČESTITKE VSEM NOSEČKAM. SAMA SE ŠE NE MOREM VPISATI MED VAS. TEST JE BIL NA ŽALOST NEGATIVEN (4. DAN PO PREDVIDENEM PRIHODU M.), VENDAR MENSTRUACIJE ŠE NI, TAKO DA UPANJE OSTANE..., UPAM DA SEM DELALA TEST PREZGODAJ.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 48
5.12.2005 17:37:27   
ANA_P
Če M ne bo, še probaj čez tri dni.

Ne da bi to vedela ampak sem brala na forumu, da vse pišejo takšne odgovore na takšna vprašanja user posted image , tak da že more biti res.

Sem ap brala na CB testu, da moreš probat po treh dneh še enkrat, če še M ni. Mogoče nimaš tega nosečniškega hormona še dovolj.

Seveda pa držim pesti in ti želim user posted image .

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 49
5.12.2005 18:24:00   
yancy
No, jaz pa sem naredila danes test, po moje prehitro, ker šele od jutri naprej ne pričakujem menstruacije. In je pokazal negativnouser posted image . Ampak še kar upam, da bo kaj, ker nimam redne M, ampak od 26 pa do 33 dni, tako da ne morem niti točno vedeti, kdaj sem imela ovulacijo in kdaj naj bi prišla M.  Če pa spet ne bo, pa se bomo še naprej trudili.
Vsem nosečkam ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image .
Vsem drugim pa, da nam čimprej uspe uresničiti naše sanje.

LP

Yancy

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.