Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 8:35:03
|
|
|
|
Naty_ka
|
Zdaj sem malo gledala uro, ko ste pisale sporočila. Zakaj vstajate vse tako zgodaj? Jaz sem komaj prilezla iz postelje, pa še to nebi, a so me zbudili delavci, ki nam delajo fasado.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 8:49:26
|
|
|
|
amy26
|
Naty_ka imaš srečo da te boki ne bolijo, oz.te vsaj ne toliko drugače bi sigurno prej vstajala, jaz se zvečer stokrat premetavam z enega boka na drug, ker dolgo ne morem biti na enem, me ful začnejo boleti boki in to oba . Če se dam na hrbet pa zdržim par sekund. Drugače pa nisem imela teh težav od začetka šele zadnja dva tedna. Pa še vsake toliko je treba vstati na wc, danes sem najmanj petkrat vstala pol pa problem nazaj zaspat. Še sreča da moj dragi vstaja že ob šestih ker gre v službo, ker takoj za njim vstanem, ne zdržim več tega premetavanja. Trebušček pa drugače nimam ful velik da bi bil to problem včeraj sem ga merila pri polnih 39 tednih 99 cm (najširši del). lepo se imejte vse
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 9:24:26
|
|
|
|
wawa
|
NUJNO VPRAŠANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koliko je trajalo od takrat ko se je Urški odčepil čep pa do danes ponoči, en dan ali je bilo to še isti dan, saj zdaj bom šla nazaj brat ampak vseeno.......... Ker če roza obarvana sicer pa prozorna sluz pomeni čep potem sem jaz popolnoma pečena in kuhana za odhod v Rim ??????????
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 9:42:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Wawa, mislim, da je pri Urški to trajalo kakšen dan in pol, pri moji sestrični pa 12 dni. Tako da lahko, da še nisi čisto kuhana, pri kosti je še malo krvavo Je pa to skoraj verjetno čep. Gud lak.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 9:51:10
|
|
|
|
wawa
|
Ha ha ha Meta. ti ma kar hecaj , na nekaj čakaš 9m potem pa ko ugotoviš da bo to počasi to......je pa panika.....ma saj zdaj sem šla brat odgovore, ki jih je dobila urška.......pa so ma kar pomirili.....samo saj veste prvi trnutek je pa kar tako.......ne vem halo a to je zdaj kar to Nič lepo bom počivala in čakala nadaljevanje......
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 9:57:14
|
|
|
|
amy26
|
Wawa te čist razumem, čakaš 9 mesecev in si želiš da čimprej mine, pol pa ko je čas je kar mal panika. Jaz sem včeraj mislila da mi je začela počasi odtekati plodovnica, ker je bilo brez vonja vendar prozorno rumene barve, vendar mislim da je bil le povečan izcedek. Tako da če bo to to poročaj, pol boš verjetno definitivno šla v Postojno a ne? Jaz še kar vztrajam da grem v Lj.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 10:20:55
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro! URŠKA očitno si šla v Rim, drgač bi se sigurno javila... Upam, da je vse v redu in že crkljaš svojega Maxa Luka ...sem prav napisala? Ne amy, ne boš sama, jaz imam rok že v soboto in sem imela prav tako kot wawa občutek, da se mi je odčepil čep (in to že pred dvema tednoma...), pa pol ni bilo nič. Sedaj imam podobne simptome kot ti-glede izcedka, jutri imam ctg, danes pa je moj zelo nemiren, zaradi česar mislim, da se bova še kar nekaj časa crkljala čez bušija, ker pravijo, da se otroci umirijo preden nas razveselijo s svojim prihodom... Kakorkoli vsem, ki odhajate v porodnišnico prijetno pot in srečen porod, pa zdrave bebike, vse ostale pa bomo še naprej uživale v zadnjih dnevih svoje nosečnosti, saj enkrat pa MORAMO roditi vse, a ne? . Jaz sem si danes že privoščila Mojčino solato s krompirjem, za kosilo bo pa kar doma narejena pizza. Ne vem zakaj sem si jo tako zaželela . Aja, včeraj sem tudi jaz malce spakirala za v porodnišnico in se mi zdi, da imam ful malo stvari, a vam tudi? Upam, da nisem na kaj pozabila...Sicer pa ne stanujem daleč in bo moj lahko vse prinesel naknadno... Se tipkamo zvečer, če ne prej....
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 10:21:51
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz sem še tudi tukaj. Malo prej sem prilezla iz postelje. Danes sem spala kot angelček. Sicer z odhodi na WC, ampak ne tako pogostimi in sem se super naspala. Pri meni vse po starem,torej nič ne kaze,da se bo kaj začelo dogajat. LP,Mojca
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 10:29:59
|
|
|
|
wawa
|
Sanjab, mogoče imaš prav in bom lepo počakala do ponedeljka ko imam rok........Čeprav me res zanima od kje drugače taka ogromna količina sluzi......bomo lepo počakali, samo sem se pa full prestrašila zjutraj..... Ja bo prišla ko se bo sama odločila, me je itak G hecal, da se drugi teden tako ali tako ne vidiva več, ker ne bom čez viken zdržala......pa kaj on ve ......
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 10:32:08
|
|
|
|
petarda
|
Oj, sem šla mal seznam pogledat in vidim, da ste kar dobro začele prehitevat... Urška, URŠKA.... Nina, teb se pa sploh verjetno dolgo zdi, ne??? Aha, Mojca, da ne boš pozabila, danes je tvoj dan.... . Pa ne, da bo tale čakal še čez rok????
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 11:29:59
|
|
|
|
sharpy
|
Pozdravljene! Tudi jaz se nisem že dolgo oglasila, vas pa redno berem . Wawa, kaj ti imaš rok v ponedeljek? Jaz tudi. Pri meni se še čisto nič ne dogaja. V ponedeljek grem na pregled v Postojno, če ne bo nič prej. Kaj gre še katera rodit v Postojno? Mogoče pa se srečamo. Lepo se imejte in upam, da bomo vse šle čim prej in kmalu cartale naše !
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 11:45:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
Moja zgleda čaka martinovo, da bo povornk fešta - pravzaprav upam, da čaka martinovo in ne še kak bolj oddaljen datum . Je pa še ful živahna in upam, da pravilo da se pred porodom umiri, ne drži 100% - ker potem naša čaka najmanj miklavža. Grem kuhat kosilo - "halo pica" ...ma nimam ideje kaj bi skuhala. LP
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 11:46:40
|
|
|
|
wawa
|
Sharpy - jaz grem rodit v Postojno, rok pa imam v ponedeljek ali torek, ne vem ker so mi nekaj različno vodili, skratka, če do torka ne bo nič se grem tudi jaz v Postojno pokazat......da vidimo kako in kaj.....mogoče se pa res še srečava Sanjab, ja res tale čakalna vrsta nič kaj ne drži Ja Mojca, kaj še delaš tukaj hitro šibej....
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 11:50:15
|
|
|
|
wawa
|
Nina pri nas bo pa res pica.....če se bom uspela še danes spravit v trgovino.......... A ja še to glede umiritve pred porodom ne drži 100% moja kolegica je še zvečer ob 7ih govorila, kako presneto jo brca, ob 10 zvečer je pa rodila....tako da se ne sikiraj......
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 11:53:41
|
|
|
|
Teni_
|
Moj dan je bil včeraj, ampak na seznamu nisem spreminjala. Tako, da sem tudi jaz ze čez rok. Je pa danes miren in ni še niti 1X brcnil. No, je pa res, da sem skoraj do 10. spala in še ima čas. Mogoče spančka. LP,Mojca
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 17:29:50
|
|
|
|
nincy
|
Pozdravček! No pa da se vam še jaz pridružim pri čveku. bom tako vsaj lažje čakala, da bo pikica prišla ven. čeprav mislim da bo šlo kar čez rok (14.11), ker je še vedno tako živahna da me kar premika. pa tud nobenih znakov ni da bi se kaj dogajal tam spodaj. jutri imam CTG tako da bomo vidl. mi je pa čudno da me G še ni do sedaj nč pregledala če sem že kaj odprta. Vam jutri sporočim kako je bilo na pregledu.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 17:30:06
|
|
|
|
simi-2
|
Ojla! Tudi pri meni nič novega. Kakšen znak, da bi se začelo ničččč. Eno in isto, tiščanje, otrdevanje trebuha, iz boka na bok, komaj čakam da je jutro, da vstanem. Zelo težko se premetavam v postelji. Če nič prej grem v soboto na ctg. Zgleda, da nas bo kar nekaj v Postojni , morda bomo pa še skupaj v sobi. Kako se bomo prepoznale. Z vrtnico v roki,ha,ha. lepo nočko in by by simi
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 18:23:12
|
|
|
|
amy26
|
Nincy, kam pa hodiš zdravniku, jaz imam tudi jutri ctg v Lj.Šiška mogoče se kaj srečava če maš na tistem koncu. lp
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 19:16:55
|
|
|
|
Naty_ka
|
¨Kaj je zdaj novemberke, kje ste? Se je od jutra zgodilo kaj novega? Se je še katera poslovila? Urške več ni. Pri meni še vedno brez sprememb. Tako da, se beremo zopet zjutraj.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 20:30:02
|
|
|
|
amy26
|
Urška še enkrat čestitke kar ne morem verjeti da je že rodila verjetno zato ker sva imeli pdp na isti dan, pri meni se pa čisto nič ne dogaja, razen standardnega otrdevanja trebuha, pa mal špikanja spodaj na desni strani trebuha.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 21:02:26
|
|
|
|
mauri
|
Pa ste počasi začele odhajat - ena za drugo... Po moje Wawa si naslednja na vrsti ti, takoj za tabo pa Mojca... Jaz pa se bom še malo načakala zgleda, čeprav mi je g. rekla da bo verjetno prej, vendar nič ne kaže na to. Bomo videli kaj bo spet rekla v ponedeljek na pregledu. Punce držte se, držim pesti, da bi vse rodile čim hitreje (kot Urša) in z čim manj bolečinami, potem pa uživajte s svojimi malimi sončki!
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 22:29:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ej, ej mauri počasi... upam, da nimaš kakih šlogarskih sposobnosti . Takole iz vrste me pa tud ne zrivat! Zdaj pa reeeeees hočem bit že jaz na vrsti! No ti Mateja-13 si lohk še pred mano če hočeš, če si sploh še med nami in že ne cartaš svojega (upam da, ker ti nič nisem fovš za čakanje)... Zdaj moram pa postat mal večja greba, drugače ne bo nič LP
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 23:46:40
|
|
|
|
petarda
|
Nina kar zagreb se , za tabo sem pa že jaz . Kakorkoli dan je minil brez posebnosti...pizza je bila dobra in zdaj sem že čist zmučena, tako, da upam, da se ne bo kaj dogajalo ponoči, ker zdej pa res nebi šla rodit, sem preveč utrujena...Jutri imam CTG, pa sem sigurna, da ne bo nič popadkov pokazal... kaj čmo...bom pa malce dlje čakala svojega , sam, da bo pol vse v redu . Lepo se imejte tiste, ki ste še na forumu in se tipkamo jutri...LAHKO NOČKO
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 11.11.2005 8:00:56
|
|
|
|
amy26
|
Dobro jutro, NinaŠ, Sanja, Mojca vaju je prehitela vsaj mislim, če niste sinoči rodile kot je Mojca. Za Mojco sem res ful vesela, ker je skos upala da bo prej rodila pa nič, tako da verjamem da se ji je res že ful vleklo. lep pozdravček
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 11.11.2005 9:44:07
|
|
|
|
petarda
|
Super sem vesela za Mojco, Nina ti si še pred mano, pol pa je že napočil moj čas . Sedaj se ravno odpravljam na CTG, pol se pa javim popoldne okoli 16-te. Mejte se in božajte svoje bušije, UŽIVAJMO še zadnje dneve nosečnosti.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?