|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke tečemo častni krog
7.11.2005 21:26:08   
NinaŠ
Ne, ne, ne z mojo malo user posted image user posted image bayzajedalko sva še vedno v simbiozi, samo danes sem bila skoraj cel dan zdoma, pa nisem imela časa se javit.

Kar se prehitevanja vrste tiče vam z moje strani dovolim, saj nobeni ne želim predolgega čakanja... še najbolje bi pa bilo, da bi bil res jaz prva na vrsti user posted image

Dopoldne sem bila na CTG - nič, nič in še en velik nič popadkov, srček dela OK, pregled pa tud ni pokazal posebnosti, razen to, da je user posted image user posted image babyzajedalka zelo nizko, plodovnice ohoho še ogromno, posteljica rahlo načeta vendar nič kritičnega. Naročena sem spet v petek... pa upam da bom že pred tem dnem samoiniciativno user posted image odšla v porodnišnico, ker tole mi gre pa že malo na živce; zdaj bom poskusila bit spet malo bolj aktivna, malo večkrat prehodit stopnice gor in dol, hodit na daljše sprehode,... začnem pa jutri zjutraj s sesanjem stanovanja user posted image ...mogoče bo pa kaj pomagalo in ne bom user posted image forever.

Banane z nutelo? Vse se bašete s tem, meni se pa zdi naravnost obupna kombinacija in se niti do tega ne morem pripravit, da bi to poizkusila user posted image

LP

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 126
7.11.2005 22:11:26   
petarda
Bolje, da ne poizkusiš Nina, ker boš vidla kako dobra kombinacija in potem boš kot me ostale user posted image . Glede ginekološkega pregleda...mene tudi G ni pregledovala spodaj, ko pa sem ji rekla, da sem imela en popadek ponoči preden sem šla na CTG, je rekla: "No, pa bomo pogledal še tam spodi, da vidimo, če se kaj dogaja, če si že kaj odprta." Tako, da mislim, da morate kar rečt, če vas kaj zanima...a bodite pripravljene, pregled v zadnjih tednih lahko boli ko user posted image , vsaj mene je...pol sem pa še krvavela user posted image .

No, pa vse mine..in zdaj komaj čakam našega Luka (seveda če bo user posted image user posted image )...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 127
7.11.2005 22:44:07   
NinaŠ
"Pregled tam doli" zna biti res boleč in krvav, vendar je tud malo odvisno od tega kdo te pregleduje (ali pa kakšen dan ima user posted image ) - med mojim sredinim (boleeeeče user posted image in rdeče) in današnjim pregledom (samo neprijetno) je bila občutna razlika. V prvi nosečnosti na to nisem bila pripravljena in sem bila kar malo v šoku še nekaj časa po pregledu user posted image .
Samo punce nič se bat, saj ne traja niti minutko, da pa koristne informacije user posted image !

Nak Sanja, ne prepričaš me za banane in nutelo, joj res čudna kombinacija user posted image .

LP

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 128
8.11.2005 7:05:35   
wawa
Alo bejbe..............spet ne morem spat...

Ej mene pregled tam dol ni nič bolel pa sem ga imela sedaj že dvakrat, ampak res NIČ, tako da ne vem mogoče sem res neobčutljiva. Me je pa zato toliko bolj včeraj zvečer in danes ponoči............

Smo imeli nekaj popadkov seveda časovno neusklajenih, ampak še vseeno neprijetnih ko user posted image user posted image user posted image  bolijo me tako ali tako koliki, vse mi full dol pritiska.........zdaj pa res lahko rečem da bom zelo vesela ko bo vsega konec........

Saj sem se zjutraj potolažila s čokolinotom........mmmmmmmmmmmmmmmm..........ampak še vseeno mislim na svojo pikico, ki pa še vedno full brca...

Komaj čakam jutrišnji CTG, zdaj grem pa poležavat, danaes sem rekla da ne premaknem ene stvari v stanovanju, mogoče sem včeraj malo pretiravala z delomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 129
8.11.2005 7:52:32   
Urša
Jutro!
Glede pregleda: res je odvisno od "izvajalca". Moja G je ful neržna in ne boli, tud krvavela nisem, medtem ko je bil en zdravnik v porodnišnici tako grob, da sm mislna, da mi bo drobovino vn vrgu! user posted image user posted image user posted image  Čist brez občutka! Pod tušem so kr koščki krvi vn padali-sm se tko ustrašla!
Jst tud upam, da me bo kr naenkrat zagrabl, ker mam že dost popadkov na obroke-hočm neki resnga, ne lažnega!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 130
8.11.2005 8:14:36   
wawa
Uršauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIČ ČAKAT HITRO SREČKO KUPIT

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 131
8.11.2005 9:41:23   
Julijana
Ojla vsem!
Tudi pri meni vse po starem.Po ginekološkem pregledu nisem imela nič kaj več izcedka kot ponavadi in tudi pregled mi ni bil nič manj neprijeten kot ponavadi. Jutri imam zopet pregled in CTG pol 10.11. na rok grem pa noter če ne bo kašna voda prej odteklauser posted image . Kosti dol spodaj pa res vse že kar fajn bolijo. Danes bom spekla pico ker vem da jo potem kar nekaj časa ne bo na jedilniku.
Vidim da se vse bašete z nutelo, meni je pa upadlo zanimanje po sladkem. A imate kaj problemov da naštejete 10 gibov na dan, pri meni jih je še vedno dovolj tako da mi ni treba štet, samo niso več toliko sunkoviti edino ko user posted image user posted image  prestavi ritko na drugo stran trebuha je mal neprijetno.

LP J

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 132
8.11.2005 9:57:52   
vesna75
Hvala za dobrodošlico!

Joj, tudi jaz nič kaj ne spim, tudi če ne hodim na wc se kar premetavam in s težavo obračam......če pogledamo tole iz drugega zornega kota, je pa kar dobra priprava - trening za bodoče neprespane noči z dojenčkom, kaj pravite? Drugače pa, ja, ti lažni popadki mene matrajo že od kakega 36. tedna, seveda so zdaj bolj boleči in pogosti, ampak je tudi bolj sitno tole pikanje. Pa danes se na splošno bolj hecno počutim - pika in tišči navzdol, pa kar naprej sem na wcju, še bolj pogosto, kot ponavadi...ufff. Moram pa dodati še to, da v prvih dveh nosečnosti nisem imela lažnih popadkov, so se kar pravi začeli, ko je bil čas, in sem zato toliko bolj presenečena, kako tole izgleda.
No, sem poskusila pa tudi jaz banano z nutelo, njam, njam. Kdo bi rekel.....

LP,

Vesna

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 133
8.11.2005 10:11:04   
Andy13
Najprej pozdravček vsem! user posted image

Sedaj nekaj časa nisem bila med aktivnimi sodelujočimi, danes pa sem se spet poglobila v vaša sporočilca.
No, tudi jaz sem v pričakovanju in sicer 30/11 in moram reči, da že nestrpno pričakujem dan D in našo-ega user posted image .
Prejšnji četrtek sem namenjena za zunanji obrat, saj najin otroček še ni bil v pravi legi in so mi opravili CTG, na UZ pa ugotovili, da se je otroček kar sam obrnil. Bila sem tako srečna. user posted image  No, na CTG-ju sta bila zaznana 2 popadka, ki pa ju sploh nisem čutila - na lestvici 60-65, vendar to ni še nič zaskrbljujočega, ker me je po ginekološkem pregledu moj ginekolog pomiril, da sem še zaprta in da se še nič ne dogaja. user posted image
No, naslednji CTG in zatem pregled imam prihodnji četrtek, 16/11.

Imam pa podobne težave kakor ve...sploh ne morem spati. user posted image  Ne najdem poze, v kateri bi spala več kakor urco do dve, ustanem, berem knjigo, kaj popijem, grem lulat, kolki me tako matrajo, pa spet se je pojavila bolečina na sramni kosti, da sploh ne morem kaj dosti hoditi. No, na telovadbo še hodim, da se vsaj malce prisilim, da sem aktvna.
K sreči je danes prelep sončen dan in se že veselim user posted image s prijateljico. user posted image
Lepo pobožajte vaše user posted image  in če se kateri odloči na svet, naj mu-ji bo in vam seveda čimlažje.

Uživajte!
Andy

(odgovor članu vesna75)
Neposredna povezava do sporočila: 134
8.11.2005 10:14:26   
Teni_

Ve na banani z nutelo, jaz pa umiram na zelenem radiču s krompirjem. Bi ga lahko cel dan jedla. Drugače pri meni nič novega, čeprav sem mislila, da bo kaj. Me je full trebuh bolel včeraj in ponoči, ampak še nič. Jutri imam pregled v porodnišnici in upam, da bodo povedali kaj vzpodbudnega. LP,Mojcauser posted image

(odgovor članu vesna75)
Neposredna povezava do sporočila: 135
8.11.2005 10:23:07   
Anonimen
Ojla

Evo, jaz sem ravno s pregleda. CTG je sicer pokazal rahle popadke, vendar ravno, ko so mi ga sneli, sem dobila enega močnega. Spodaj me ni gledal, sem pa končno dobila napotnice. Me je vprašal, če želim, da bi rodila na RD, da bi zrihtal, pa ne vem...user posted image
Zdaj ko m prišla domov, sem pa opazila, krvavo sluz. user posted image Mogoče pa se začne.user posted image user posted image
Sicer še ne smem, ker je MojcaH prepovedala, da bi šle rodit pred njo, vendar.... Mojca, daj pohiti.user posted image user posted image

Glede bolečih pregledov. Ženske, če vam povem, da ima moj G samo en prst tako debel kot jaz 3 skupaj,.... si lahko predstavljate, kaj jaz doživljam. Una miza ima verjetno že vse zareze spodaj od mojih nohtov.
Potem pa še reče: "Sprostite se prosim". user posted image user posted image

Sanja a tvoj user posted image  bo tudi Luka?

(odgovor članu Andy13)
  Neposredna povezava do sporočila: 136
8.11.2005 10:29:19   
Anonimen
Mojca meni tale banana z nutelo ni ravno dišala. user posted image   Boljše je vsako extra.
Si mi pa naredila lušte z radičem in krompirjem. Samo mi dajemo krompir v neko drugo solato - tako žilavo- nimam pa pojma kako se kliče.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 137
8.11.2005 10:33:10   
*barbapapa*
K kateremo dohtarju pa te hodiš?user posted image
A v MS?

Ker se mi zdi, da sem jaz pred davnimi časi tudi mela enega takegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 138
8.11.2005 10:35:08   
Teni_

Mi damo drugače krompir v ednivjo, ampak v radiču mi pa full aše. Zdaj si pravno kuham kromir, da se spravim nad radič. Dober zajtrk, ni kaj.Lp,Mojcauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 139
8.11.2005 10:51:07   
wawa
HRANA, HRANA in še enkrat hrana........

Mi je ravno danes moj drgi rekel da sem kot hobiti iz Gospodarja Prstanov (moje najljubše knjige) - no zakaj ? oni so namreč imeli, prvi zajtrk drugi zajtrk, zgodnje kosilo, poznmo kosilo, popoldansko malico ter večerjo - torej 6 obrokovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 140
8.11.2005 10:54:30   
Urša
Jst tud obožujem radič s krompirjem!!! user posted image user posted image user posted image
Urška, če ti sluz ne bo izginila v parih dneh, se verjetno lušči čep. A pogledal te pa ni, če si kaj odprta?user posted image  Bi bil že čas glede na to, da te precej špika. No, vsaj napotnice si dobila!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 141
8.11.2005 11:09:59   
Anonimen
Ja to bo Mojca radič s krompirjem. Njami. Kako to, da ni nobenega smajlija, ki  oblizuje?  To bi že zaradi nasuser posted image  morali naložiti, ne? A ima katera veze tm pri moderatorjih?

Barbapapa ja v MS hodim. Je res o prstih ne?

Urša pogledal me tam spodaj ni že 2 m. sigurno. Po eni strani hvala bogu zaradi prstov, po drugi strani me pa tudi matra, ker ne vem kaj se dogaja tam spodaj.

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 142
8.11.2005 11:18:28   
NinaŠ
Zgleda da smo zaenkrat še vse tukaj user posted image

Moja user posted image user posted image je danes tako sumljivo čudno mirna, da sem ves čas pozorna na njeno gibanje in če do popoldneva malo ne oživi se bom šla kar v porodnišnico pokazat. Res pa da ne vem kaj se je dogajalo do 10.00 ker sem do takrat spala - mogoče je imela pa ona takrat žurko in sedaj le malo počiva. Bomo videli.

LP

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 143
8.11.2005 11:19:15   
wawa
user posted image user posted image user posted image user posted image To je pa čudno Urska, da te ni pregledal spodaj???

Očitno ima vsak G svoje fore, moj ima o UZ tako bedno mnenje, ja veste to je za odktivanje težav, ne delam jih rad kat tako.....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 144
8.11.2005 11:34:41   
Urša
Ja, wawa, jst mam tud ene 2 zajtrka pred kosilom. user posted image user posted image user posted image  Noro se mi je apetit dvignu zdej pri koncu!
Evo, krompir sm že dala kuhat, zdej pa sam še radič operem in bom polna železa! user posted image

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 145
8.11.2005 12:11:17   
amy26
Meni se je zadnje tedne tudi zelo povečal apetit tako da upam, da bom kej kmalu rodila drugače bom kot en majhen user posted image . Bom pa sedajle začela pripravljati kosilo, in sicer polnjene paprike s krompirjem in mletim mesom. Odkar sem doma in končno s svojim dragim živiva skupaj imam veselje do kuhanja tako da preizkušam nove recepte, ki jih najdeš na kulinarika.net.

NinaŠ sem vesela da si še z nami, vendar upam da nas boš kmalu zapustila in nam javila da že povijaš svojo pupiko. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 146
8.11.2005 12:51:30   
Anonimen
Meni je pa začelo curljati ...... ampak z nosauser posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa res. Čep se mi je odčepil. Kaj zdaj to pomeni, čez koliko časa bom rodila?

P.S.
Ja pa tisto zgoraj tudi drži.

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 147
8.11.2005 12:56:43   
Anonimen
Ljubica, pri tebi pa gre zares user posted image user posted image user posted image user posted image .
A imaš popadke?

Počasi se začni pripravljat na user posted image
Boš dobila darilo za rojstni dan - pač nekaj dni prej!

Lep porod!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 148
8.11.2005 13:07:46   
Še ena T
O, URSKA, drži se, držimo pesti, da je to to.

Tudi moja G. zelo nerada daje na UZ, ampak če pravi, da je vse v redu, ji pač verjamem. Tudi jaz nimam ginekoloških pregledov že 5 mesecev, ampak mi je prav fino, da mi ne šari spodaj, bi me prav skrbelo, da ne bo kaj sprožila. No, naslednji teden imam prvi CTG, mogoče bo pa tudi pogledala MV.

Punce res fajn, da smo prešaltale na radič s krompirjem (bom imela jaz tudi danes to na jedilniku), tisto z nutelo in bananami je bilo res malo preveč kalorično. Prav hecno, ker pred nosečnostjo nikdar nisem bila ljubiteljica sladkarij, zdaj je treba pa vse, kar je podobno čokoladi, skriti pred mano.

Lepo se imejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 149
8.11.2005 13:12:32   
Anonimen
Pismo, pa sem ravno prišla s knjigicami iz knjižnice, da dokončam pesmarico. user posted image

(odgovor članu Še ena T)
  Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?