Andy13
|
Najprej pozdravček vsem! Sedaj nekaj časa nisem bila med aktivnimi sodelujočimi, danes pa sem se spet poglobila v vaša sporočilca. No, tudi jaz sem v pričakovanju in sicer 30/11 in moram reči, da že nestrpno pričakujem dan D in našo-ega . Prejšnji četrtek sem namenjena za zunanji obrat, saj najin otroček še ni bil v pravi legi in so mi opravili CTG, na UZ pa ugotovili, da se je otroček kar sam obrnil. Bila sem tako srečna. No, na CTG-ju sta bila zaznana 2 popadka, ki pa ju sploh nisem čutila - na lestvici 60-65, vendar to ni še nič zaskrbljujočega, ker me je po ginekološkem pregledu moj ginekolog pomiril, da sem še zaprta in da se še nič ne dogaja. No, naslednji CTG in zatem pregled imam prihodnji četrtek, 16/11. Imam pa podobne težave kakor ve...sploh ne morem spati. Ne najdem poze, v kateri bi spala več kakor urco do dve, ustanem, berem knjigo, kaj popijem, grem lulat, kolki me tako matrajo, pa spet se je pojavila bolečina na sramni kosti, da sploh ne morem kaj dosti hoditi. No, na telovadbo še hodim, da se vsaj malce prisilim, da sem aktvna. K sreči je danes prelep sončen dan in se že veselim s prijateljico. Lepo pobožajte vaše in če se kateri odloči na svet, naj mu-ji bo in vam seveda čimlažje. Uživajte! Andy
|