Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 8.11.2005 13:44:36
|
|
|
|
mojamura
|
hehehe, jaz sem že začela s prehitevanjem. ker so mi pdp postavili 23.11., grem pa ju3 notri, ker mi bodo naredili CR čez dan ali 2....se je moja računica bolj izšla, ker sem si jaz predvidela pdp na 10.09.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 8.11.2005 14:06:42
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz sem pa fauš,fauš,fauš . No,saj jaz grem tudi jutri v porodnišnico, samo kaj, ko sem 100%, da bom kar jutri še nazaj domov prišla. LP,Mojca
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 8.11.2005 16:36:34
|
|
|
|
Mateja-13
|
No, kaj ste se izgubile, novemberke? Tudi jaz sem glede pisanja po spletu sedaj že zeloo lena. Rok sem imela 2.11. pa še do sedaj nič. No, če izvzamem otrdevanje trebuha, pa topo bolečino v križu in bolečine kot pri menstruaciji. Včeraj me ja tako pikalo v trebuhu da sem par krat prav poskočila in se veselila . a nič popolnoma mirna noč ...
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 8.11.2005 16:41:00
|
|
|
|
Naty_ka
|
Mojamura, zdaj si pa ga res pobiksala . Kam te greš, ko pa imava rok na isti dan... No, mogoče pa se še srečava, ker imam jaz jutri pregled pri g in mi je že zadnjič obljubljala, da me bo poslala v bolnico...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 8.11.2005 17:46:43
|
|
|
|
mojamura
|
saj sem videla, da sve s pdp-jem na istem...ampak kaj moreš naše pikice pač majo svoja pravila
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 8.11.2005 20:27:22
|
|
|
|
NinaŠ
|
Še pred kakim tednom sem bila prepričana, da bom med prvimi novembrkami, ki se bomo preselile na forum Novorojenček, dojenček, zdaj pa zgleda, da bom bolj pri koncu prišla tja Mala se je čez dan spet razbrcala, ko me je dopoldne že malo skrbelo zaradi njene mirnosti... tako da pri nas nič novega... ...in čakamo, čakamo,... pa tako sem bila prepričana, da se bo rodila nekaj dni pred rokom, kot se je tudi Anže Vsem ki že odhajate v por. želim čimlažji porod in zdrave ! LP
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 8.11.2005 20:53:51
|
|
|
|
amy26
|
NinaŠ, sem mislila da si že šla v rim, pri tebi je res lahko vsak trenutek dobro pri vseh je lahko, vendar prav je da si ti naslednja saj je že tvoj pdp mimo. No pri meni se tudi še nič ne dogaja razen otrdevanja trebuha kar me pa že spremlja od 20 tedna. lep pozdrav pa lahko noč
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 8.11.2005 22:08:29
|
|
|
|
petarda
|
Ja URŠKA, naš bo Luka. A vaš tudi? Meni je to ime zelo všeč predvsem zato, ker ne poznam nobenga smotanga Luka-ta... . Vsi so face in ful cool. . Samo zgleda, da bo vaš privekal na svet prej kot naš... Pa nič zato, ti privoščim... , kajti naš sploh ne daje nobenih znakov, da bi se mu mudilo ven, čeprav imava rok že v soboto... Drugače sem v redu, zanimivo, da me še vedno nič ne boli, ne kolki, ne trebuh, nič, spim dobro, res pa je, da sem malce zamenjala noč za dan...upam, da se ne bo od mene navadil . Mi še skoz okrog hodimo, zdaj ko je mamica še polno mobilna...
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 9.11.2005 7:26:11
|
|
|
|
amy26
|
Dobro jutro res lepe novice od Urše, ne morem verjeti da je s tako hitrostjo rodila, upam da bomo me tudi take srečnice ali vsaj podobno. še enkrat čestitke Urša.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 9.11.2005 7:55:42
|
|
|
|
wawa
|
Joj punce jaz tako privoščim naši Urši, res res res, upam da se nam še kaj oglasi........jaz zdajle šibem na pregled v Lj....kaj več sporočim kasneje....
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 9.11.2005 8:01:52
|
|
|
|
Teni_
|
Tudi jaz se odpravljam na pregled. So mi pa nenormalno noge zatekle. Sem kot , pa je komaj jutro. Moram malo danes to pokazat. Do zdaj je bil mir, razen 2X poleti, ko je bilo full vroče. Se javim,ko pridem domov. Lp,Mojca ay
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 9.11.2005 9:40:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla še sem tu. Meni se je sicer včeraj oni čep odmašil, šrajfalo me je ko , ponoči sem pa spala kot dojenček. Sem se vedno spraševala o kakšen čepku vse govorijo, pa če ga bom jaz opazila. Uf, pa ga ne moreš neopazit. Koliko tega je.... Ja upam, da bo tudi pri meni šlo tako hitro kot pri Urši. Bom malo unega zgoraj poprosila. Sanja, najinega sva klicala Luka do 7.m, potem pa sva ugovila, da jih je že toliko, pa je moj dragi rekel, da mu je všeč Maks (meni sicer ni lepše od Luka), pa bo zdaj Max Luka. Zakaj z X-om, ker ima moj dragi italijanski priimek in bolj paše zraven. Če bo pa pa bo Emma. Lepo se imejte novemberke, jaz šibam, delat pesmarico dokončat da ne bom prej rodila. P.S. Moje previjalne in posteljke še vedno ni
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 9.11.2005 10:22:41
|
|
|
|
Julijana
|
Pozdravček! Pri meni tudi nič novega PDP jutri 10.11., danes pa imam pregled in ctg da vidimo če se kaj dogaja. Proti jutru me je bolelo kot pri M in pol zjutraj takoj na WC do sedaj pa še dvakrat, tako da ne vem če ni že to to , ker nekatere pravijo da jih prej šravfa predno se začne ali pa so samo živčki . Včeraj pa so me bolele spodnje kosti in sramna kost kot . O kakšnem čepku še ni duha ne sluha. LP J!
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 9.11.2005 11:37:51
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz sem iz pregleda. Vse je vredu, Ctg je bil super. Naslednji pregled imam v nedeljo,če ne bo nič prej. LP,Mojca
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 9.11.2005 12:16:12
|
|
|
|
simi-2
|
Dober dan ! Bravo Urša, to pa je bil skok ven . Tudi pri meni nič novega. V soboto imam CTG, če ne bo prej nič. Počutje je še ful ok, edino danes ponoči sem slabo spala. Sem kar naprej tuhtala, če mi v soboto reče, da grem lahko rodit brez svojih popadkov, da bom kar šla. Kaj pa ve, če vam reče. Kako zgleda tisti čep, ko se odlušči ? A se vam dnevi kaj vlečejo, zdaj pred rokom ? Meni ja, zato se še vozim z avtom in hodim okoli, če se le da. Lep dan še naprej by by simi
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 9.11.2005 12:20:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
Zgleda, da sem se spet postavila v napačno vrsto - tako kot mi ponavadi uspe v trgovini . Nič, še vedno čakamo, čakamo, mojemu dopust "v prazno" teče, se očitno še dobro počuti v bušiju - ja, saj komu se bi pa mudilo iz toplega zavetja na ta mraz. LP
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 9.11.2005 16:20:00
|
|
|
|
wawa
|
Evo jaz sem iz pregleda.....zmatrana ko . CTG je bil ok, popadkov ni pokazal nobenih..... Odprta sem 2 prsta, kar še niti ni tako zelo veliko in pravi da pred vikendom ne bo nič.......... Torej čakammmmoooooooooooo
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 9.11.2005 16:20:07
|
|
|
|
amy26
|
pozdravček! jaz sem pa glih kar iz potepanja sem šla za 3 ure v službo mal pogledat kaj se dogaja, pa pol k mami v Kamnik tako da mi je danes ful hitro vse minilo. Pol sem pa še taščo v Ljubljani pobrala da greva skupaj domov, pa mi reče "Veš da je od moje sodelavke hčerka rodila, ki je imela rok 15.11, pa ji jaz rečem a je Urša, pa valjda vse povem kar ona že ve,....sploh ni mogla verjet da sem sploh vedela za to novico še posebej pred njo". Svet je res majhen, še posebej odkar so izumili internet. Tako da, tale forum je res super. lepo se imejte vse nosečke, tiste ki pa greste roditi pa čimlažji porod.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 9.11.2005 16:21:40
|
|
|
|
amy26
|
Wawa, sem vesela da je vse ok, jaz komaj čakam spet ctg ki je šele v petek.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 9.11.2005 20:22:00
|
|
|
|
petarda
|
Simi-2 jaz imam pa pregled v petek, rok kot ti v soboto, ampak, če bi me vprašali ali hočem it rodit, pa to še nebi bilo to - nebi šla... . Bi prav rada doživela naraven porod....Še posebej pa tak, kot ga je imela Urša . Ja, res je svet majhen in čeprav ne poznam nobene od vas in ni nobena iz NM se mi zdi, da vas poznam bolje kot marsikatero svojo znanko... A nebi bilo super, da bi se spomladi dobile v kakem Tivoliju na kavici in to s svojimi .... Kakorkoli se mi zdi, da je zdaj prišlo obdobje po zatišju in bomo začele pospešeno rojevati, zato srečno vsem, ki se v Rim odpravite že ponoči....z ostalimi se pa itak tipkamo....
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 1:01:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Drage moje novemberke. Zdaj ko vam to pišem, me že dajejo popadki na 5-7 minut. Še malo počakam, pa če se ne bo umirilo oz. če bodo 1 uro na 5 minut grem. A mi lahko kera pove kak se diha? Pismo sem že zdaj vse pozabila. Ej, če se ne javim zjutraj sem v Rimu. Uživajte, Urška
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 6:46:55
|
|
|
|
wawa
|
Urska upam da se že v rimu, ker takile popadki se ne umirijo kar takole saj mislim da ne!!!!!!!!!!! Upam da se že crtate!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 7:25:50
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro, Urška, upam da že povijaš svojo pikico. drugače se mi pa zdi da nas je čedalje manj na tem forumu oz. vsaj tistih ki se kaj oglašajo, upam da ne bom zadnja še skakala po tem forumu. Wawa, Sanja, vidim da vidve tudi še vztrajate.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 7:45:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
Urška upam, da že cartaš svojo pikico . Pri nas pa še nič novega, ponoči sem spala kot dojenček, še na WC sem šla le enkrat... Zdaj sem Anžeta peljala v vrtec in grem še malo nazaj v toplo posteljo. Komaj čakam petkov CTG in pregled, da mi vsaj povejo, če se že kaj dogaja tam spodaj, saj po mojih občutkih ni na vidiku še nič konkretnega LP
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 10.11.2005 8:30:24
|
|
|
|
Naty_ka
|
No, pa me res zanima, kakšno je stanje z Urško. Upam, da se res že carta in je vse že za njo. Tudi jaz sem še tu. Pa kot je kazal včerajšnji pregled, še bom en čas. Še vedno sem zaprta, čeprav se je maternični vrat že pričel krajšati in mehčati. Bila sem na ctg- ju in moj pridno miga in brca. Srček mu lepo bije, pa tudi vsi pretoki so bp. Popadke imam zdaj že 10 dni, in kaže da še nekaj časa bodo. Ponoči spim kot polh (že trkam po lesu!), le medenica me na čase boli kot . Punce, katera je naslednja?
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?