Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 5.11.2005 9:30:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca kaj pa ti je G. rekel? Meni je povedal, da bo defintivno .
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 5.11.2005 9:44:18
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro srečke . Tudi jaz sem dobro spala, čeprav sem šla pozno spat. No pred nami je nov dan... Tudi pri meni se ne dogaja nič posebnega... URŠKA a če te bolijo kolki je tudi to znak, da se bliža porod? Mene niso boleli še nikoli v življenju. Drugače pa se poroda čisto nič ne bojim, tudi jaz komaj čakam, da vidim najinega . Edino česar se bojim je, da bi bilo kaj narobe... Ampak pustimo to, ker MORA biti vse OK. Ja, pa mal me je strah, kako bo moj prenesel porod, saj je on bolj rahločuten. Se ponoči malo na postelji premaknem, al pa mal zajamram, pa je čist na iglah... Ampak zraven pa hoče bit...se ne, da prepričat... Saj jaz tud rada vidim, da je zraven, sam , če bom mogla pol še zanjga skrbet...
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 5.11.2005 9:50:52
|
|
|
|
Teni_
|
Urška,mi za spol ne vemo, ker se ni videlo. Ampak nekako imam občutek, da bomo imeli še eno punčko. Sanja, boš videla,da bo prezivel. Če je moj, bodo še drugi. Je pa šel čisto na koncu ven. Zdaj pa se je odločil, da bo do konca zraven. Lp,Mojca
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 5.11.2005 10:00:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja tudi moj bo zraven pri porodu. Tudi mene skrbi, da bo več dela z njim kot z mano. Ga že vidim kakšne face poka, pa da je cel trd od straha kaj je zdaj to. Ampak se tudi on ne da. Vsem ponosno razlaga, da bo pri porodu poleg. No pustimo se presenetiti. A je katera iz MB? Midva greva še danes malo v H&M pa v ZARO pogledat, če imajo kaj luštnega za najinega .
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 5.11.2005 10:50:27
|
|
|
|
chips
|
Živjo! Zaenkrat sem še med vami,ampak me že od treh ponoči rahlo napadajo bolečine v križu in spodaj pod trebuhom.Sedaj so že bolj blage in neredne. Kolegica pravi da lahko da e že odpiram,bom še malo počakala ko se bo spet začelo bom pa počasi odšla proti Celju.Imam upanje da se mi bo pokazal kakšen znak(izcedek ali odtekvode),vsaj nekaj da bi vedela da je to to!!Da ne bom potem tam brezveze ležala.Se vam še javim preden grem. Pdp 5.11.
6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!! 23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 5.11.2005 10:53:30
|
|
|
|
chips
|
Aja še to sanjab ti imaš PDP ravno na rojstni dan moje mame,urška ti imaš pa PDP en dan po mojem rojstnem dnevu (15.11.) Tako da bom jaz letos dobila najlepše darilo za rojstni dan,našo malo pikico .
6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!! 23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 5.11.2005 12:15:43
|
|
|
|
amy26
|
Tudi moj bo zraven pri porodu, vendar se tudi bojim da bo več dela z njim kot z mano. Že ko sva imela materinski tečaj sem morala z njim v lj.porodnišnico da štopava čas, pogledati kje se parkirat,....je kar paničen že ko se pogovarjava o porodu tako da ne vem kako bo, upam na najbolje. Drugače se pa poroda zaenkrat nič ne bojim, želim si sam da bi blo vse ok.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 5.11.2005 12:30:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Chips potem imave rojstni dan skupaj
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 5.11.2005 13:36:12
|
|
|
|
Bauka
|
Tudi jaz sem še med vami. Včeraj sem se nekje prehladila, me full boli grlo, pa ves čas mi je vroče, ampak vročine nimam. Jemljem Angal, po mojem nama( + ) nima kaj škodovat. Včeraj sem šla v babiško šolo v Lj. plačat za moža, da bo lahko prisoten pri porodu. Sem najprej mislila, da to plačaš, ko prideš rodit, pa moraš baje že prej, ker je tam blagajna odprta le ob delavnikih med 8.30 in 15.00. Danes mineva 1 leto odkar je najiinemu sončku nehal biti srček , me kar mal zvija,ko se spomnim, ampak, ko začutim brcike v trebuhu, mi je lažje. Naj ga čuvajo angelčki... Srečno in uživajte 2 v 1! Bauka, PDP 11.11.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 5.11.2005 20:14:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
Oj! Tud jaz še vztrajam doma, čeprav so mi v sredo na pregledu napovedali skoraj malo drugače . Danes sem imela CTG, pa se menda ne dogaja nič posebnega (ampak to nič ne pomeni, tudi pri Anžetu svojih popadkov praktično nisem imela). V ponedeljek imam zopet CTG in pregled, če do takrat ne bo nič... Je pa še zelo živahna - včasih celo pomislim, da preveč . Moj ima tud namen biti zraven pri porodu, če se bo le tako izteklo, da bova za Anžeta imela drugo varstvo. Bil je zraven tudi pri rojstvu Anžeta in je bil nad novo izkušnjo navdušen - držal se je pa zelo "možato", pravzaprav kar malo preveč (da ne povem kake fotke imam od takrat - no vsaj tud jaz vem "kaj se dogaja tam doli med akcijo" ). LP
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 6.11.2005 10:06:54
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dobro jutro . Evo še mene. Ste me kaj pogrešale? Tudi jaz sem še tu, in razen popadkov se ne dogaja nič. Pa sploh nebi imela nič proti, če se kaj bi. Moj je še vedno živahen, no pride pa tudi kak dan, da komaj naštejem 10 gibov (se mi zdi, da je na trenutke pravi lenuh). Moj je tudi odločen, da bo zraven pri porodu, bojim se samo, da bo usoda posegla vmes in bo ravno takrat na terenu (večino časa dela v Novi Gorici) in potem bom morala sama iti rodit . Me pa resnično zanima, kako bo sprejel samo dogajanje v porodni sobi. Ne bojim se da bi imeli z njim več dela kot z mano, ker je drugače zelo trden in hladen. Je pa to dogodek, katerega še ni doživel. Pustimo se presenetiti... Po PDP mi manjka "samo" še 17 dni, a se mi zdi, da se vlečejo ko . Pa si po eni strani mislim, da imam sedaj še čas malo uživat, po drugi strani pa imam že vsega čez glavo. Se tudi od vas katera počuti tako? No, sicer pa bo že... Še teh nekaj ur... Pazite nase in na svoje ( ali ). Šopek za vse... Pa, pa
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 6.11.2005 10:34:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Še 10 dni do PDP. Moj je bil ponoči tako živahen, da mi je vse čreva premetaval. Danes sem pa naštela šele 5 gibov. Prav nič me več ne šraufa, špika. Uživava z dragim še zadnje samske dni. Čeprav oba komaj čakava na pikeca. Z dragim imava navado, da greva v nedeljo v Spar v trgovino in potem tam na kavo in na zajtrk. In danes sva oba naenkrat rekla: " v prihodnje se pa ne bomo mogli več tako hitro spakirati." . Včeraj sem si spet dala duška in v H & M kupila kar nekaj cotk. Sebi seveda ničesar.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 6.11.2005 11:30:17
|
|
|
|
petarda
|
Chips kje si? A že crkljaš svojega ? No tudi mi smo se zbudili, čeprav smo bili včeraj pokonci skoraj do treh zjutraj...nič posebnega, samo spalo se nam ni. In sedaj jem za zajtrk banano in viki kremo (ne moreš verjet kaj vsega se človek ne nauči na forumu) in moram reč, da je kar okusno... Drugače pa malinov čajček, pa mal po stopnicah in če bo vreme zdržalo gremo še na sprehod do Trške Gore. Zvečer pa seveda počivat in čakat . Imejte se lepo tudi ostale in se tipkamo zvečer, če ne bomo preveč utrujene...
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 6.11.2005 11:59:05
|
|
|
|
amy26
|
Mene je pa včeraj kar nekaj šraufalo spodaj desno k da bi imela krče, po dveh urah je popustilo. Drugače je pa moj še vedno zelo živahen brez problema naštejem 10 gibov, še posebej zvečer če ležim na desnem boku. No zdej grem pa na kosilo, naju tašča povabi vsako nedeljo tako da ob nedeljah ne kuham. lepo se imejte vse
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 6.11.2005 12:38:30
|
|
|
|
Naty_ka
|
Prej sem pozabila povedat: veste kaj sem sinoči delala? Igrala sem biljard ! Po devetih mesecih. Bilo je prav zanimivo, čeprav me je trebuh na trenutke skoraj oviral. Najbolj zabavno pa je bilo to, da se je cela gostilna cel čas nekaj obračala in me čudno gledala. Jaz pa sem se samo smejala . Kaj res zdaj ne smem več niti ven, če sem noseča ??? Sicer je res, da sem verjetno zadnjič šla ven v enem kosu. Ful pa mi probleme dela cigaretni dim, tako da ko smo prišli, ni bilo še skoraj nikogar, potem pa se je napolnilo in mene je skoraj zadušilo (pa glih mene, ki sem kadila 8 let in bila prej vedno najbolj glasna, da meni pa cigarete že ne bodo smrdele... Ironija, kaj?) No, naj povem, da sem s cigareti prenehala 17. januarja letos, zanosila pa sem marca. V glavnem, bilo je zanimivo... Pridne bodite
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 6.11.2005 12:42:50
|
|
|
|
Naty_ka
|
Malo sem gledala seznam (novemberk), pa me zanima, kje ste? Kar nekaj bi vas že moralo roditi. Ste morda kje napisane in sem jaz spregledala
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 6.11.2005 14:33:44
|
|
|
|
wawa
|
Helov helov jaz sem še tukaj ......... Včeraj sem imela neko čudno prozorno sluz, ampak ni bila nič rdeča samo prozorna, to je pa tudi vse.....torej se nič kaj posebnega ne dogaja, razen to da sem full zmatrana, je pa naša pikica toliko manj saj pridno miga in brca...... Zadnje dneve sem bila malo manj tukaj, pa sem brala za nazaj, kako je zdaj se je Crisp kateri oglasila, kaj pa Urša???? No tudi moj dragi bo zraven, se je pridno o vsem poučil. Se pa v Postojni plača ob izhodu iz porodnišnice.......
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 6.11.2005 19:17:45
|
|
|
|
Teni_
|
Pozdravljene. Jaz sem še tudi zaenkrat tukaj. Sem ze skoraj obupala, da bom sploh šla rodit. Po moje bom jaz 1. primer pri katerem bo otrok ostal v matrnici. PDP imam čez 3 dni, ampak sem ze tako nestrpna,da se mi počasi meša. Danes me je spet mučilo spanje - nikakor nisem mogla zaspat, ko sem se ponoči zbudila in šla na wc. Tudi jaz sem imela zdaj ze mislim da 4 dni tako prozorno sluz in to ogromno, ampak tudi pri meni ni bilo nič krvavo. Upam, da zdaj ze bo počasi. LP,Mojca
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 6.11.2005 20:21:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca v Guinnessovi kjigi rekordov sem brala, da je bila neka ženska noseča par let. Ne vem točno koliko mislim pa, da vsaj 18 let. Jaz mislim, da ti rekorda ne bo uspelo podreti. Ne se bat.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 6.11.2005 20:23:12
|
|
|
|
Julijana
|
Evo še mene! Tale ringa mi kar naprej nagaja (pozabila geslo pa pol blokada....). V glevnem še v enem kosu , PDP 10.11., tudi moj izcedek je narasel in je bel nič krvav, ctg še vedno BP sam mal nosečniških popadkov, čakava , moj možek bo zraven (če bo pregnal prehlad). Počutje pa lahko rečem da ful dobro, spim dobr (na levem boku), edino obuvanje čevljev in nogavic mi dela probleme, brce in gibe mi ni treba štet ker so skoz prisotne, videla sem tudi že kako izgleda nogica na trebuhu-ful dobr. Jutri imam zopet ctg pol pa še v sredo kjer mi bo pregledal če se kaj odpiram in če bodo že vidni znaki sva z mojim G zmenjena da grem v četrtek rodit . Lp J
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 6.11.2005 21:23:04
|
|
|
|
NinaŠ
|
MojcaH, mene tud tarejo take skrbi kot tebe. Bom pa pred tabo vpisana v Guinnessovo knjigo rekordov, saj imam rok že jutri . Jutri imam pregled in kar nekako upam, da bom kar tam ostala (če mi je bilo že v sredo rečeno, da bi z malo stimulacije lahko že rodila), saj tole čakanje doma res ubija. LP
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 6.11.2005 21:24:03
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aja, saj res, a nama ni Kernesa prerokovala, da bova rodili 8.11.?
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 6.11.2005 22:16:47
|
|
|
|
amy26
|
Ja tole čakanje na koncu je kar neprijetno, MojcaH te kar razumem čas kot da bi se ustavil, vendar verjemi da ne boš postavila rekorda. Zdejle me je ob reševanju križank tok zbrcal da me še zdej trebuh mal boli, pa še cel dan mi ful otrdeva, tako da upam da bo kej kmalu, čeprav dvomim. lahko noč
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 6.11.2005 22:56:04
|
|
|
|
petarda
|
Tudi jaz sem še tukaj, pogrešam pa Uršo... no se mi zdi, da zdaj bomo počasi začele....najprej zmanjkovat na forumih, pol bodo pa same vesele novičke. Jaz sem tud upala, da bo čimprej, danes sem bila pa pri prijateljici, ki ima mesec in pol starega in je mel ravno krče...jokal je v eno....in pravi, da je tako vsak dan od šetih do desetih enajstih zvečer, ga sploh ni mogla pomirit....se ti srček kar trga, ker mu ne moreš nič pomagat....tako, da sem zaenkrat še kar zadovoljna, da je naš še v trebuščku, kjer mu nič ne manjka...no ko bo rok, ali pa čez...pol bomo pa začel mal jamrat....lepo se imejte in se tipkamo jutri...lahko noč.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 7.11.2005 8:30:25
|
|
|
|
Urša
|
Ne, ne, sm še tuki... Nč novga, prozorne sluzi jst nimam več, jo je šlo pa kr dost vn, mal pomešane s krvjo, pa ne vem al je bil to čep al posledice pregledov. Spanje je bilo nikakvo, me že oba boka žuljta. Niko sem rodila en teden pred rokom, tko da bi mogla tega jutri. Je pa že čisto umirjen, sm sanjala, da bo .
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?