|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
1.9.2008 15:45:23   
nana 27
Oj! Pri nas je Majo uvajal mož. Na začetku je bila baje zadržana potem pa se je lepo vklopila in z vzgojiteljico šetkala po vrtu (Maja še ne hodi sama, hodi pa ob pomoči enega prsta user posted image ). Udb, ne se sekirat. Počasi bo sprejel. Miha je bil tudi posebna kategorija, kar se tiče uvajanja. Imaš srečo, da je že večji in da se lahko pogovarjata. Že bolj zastopijo, za kaj se gre. Vsi se pa navadijo, samo nekateri potrebujejo več časa. Danes zjutraj sem v vrtec pripeljala Miha in je bilo kar nekaj novih otrok v skupini in mi je bilo hudo, ko sem videla, kako so jokali in k sebi stiskali najljubše igrače. Čez nekaj časa bodo prav luštna skupinica - 17 otrok user posted image   

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
1.9.2008 21:28:05   
MojcaG
Tudi jaz sem prepričana, da bo kmalu bolje, dogovori se še z vzgojiteljico in seveda čakamo na novice jutri! Pa seveda držimo pesti!

kam se je izgubila Kbm?

joj, Nana, malce z zamudo, ampak vse naj naj naj lepše Maji za prvo upihjeno svečko! user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 23:02:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4403
2.9.2008 8:46:19   
Felicity
Ojla, še naše poročilo na hitro.

Včeraj sem bila z njo skoraj uro in pol v igralnici, ko sem bila čez čas samo še jaz od staršev z njo, sva se pogovorili in potem sem šla. Malo je pojokala, ma potem se je vnesla. (sem klicala po telefonu).  Po kosilu sem jo prišla iskat.
Je pa tako, da je v Emini skupini malo novih otrok (ne vem al 3 ali 4), drugi so vsi že skupaj iz jaslic.
Danes pa sem sva ravno na hodniku srečali vzgojiteljico in jo je kar ona peljala notr, pa ni niti jokala, verjetno je pomagalo, ker je imela v rohak vrečko bonbonov za otroke. user posted image   Mogoče je/bo potem v igralnici, ma saj bo že, sem ji rekla, da če ji je hudo malo lahko tudi joka.
Upam da bo šlo. Držim pesti še za ostale. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
2.9.2008 10:05:41   
Udb
Oj,
danes je bilo boljše. Ga je peljal mož, je reku da je jokal, ko je zagledal vrtec. Potem ko ga je tam pustil, se je pa kar lepo pomiril in se je celo igral. OK, jedel ni nič, ampak drugače pa vsaj ni jokal. No, ko sem klicala ob 9 mi je potem rekla, da sicer ne joka, da pa počasi ratuje žalosten in da če imam možnost, naj ga počasi pridem iskat, da dobi to zaupanje. Tko da - zdržal je od 7-9.20! user posted image Sem vesela. Jutri smo pa zmenjeni do kosila, razen če bo prehudo, me bo pa poklicala.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
2.9.2008 14:59:32   
soncek&luna
ojla,
pri nama je drugi dan zgledal tako, da ko je stopil v igralnico, jaz nisem vec obstajala user posted image ... sem mu morala 3x rect, ce mi da lupcka, mi enga hitr pritistnil obrnil hrbet in rekel papa mami user posted image

sem ga malprejle sla iskat... super se je imel

Mami, pika moja!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
2.9.2008 19:34:32   
MojcaG
user posted image  bravo Marcel, še malo pa boš v klubu zasvojenih, kot je že Aljaž.user posted image

Liu je bila danes prvič na plesnih vajah, kjer je zelo uživala.

Neposredna povezava do sporočila: 4407
2.9.2008 19:38:12   
MojcaG
zyufgfguikuuj  .6šolloozphkkjmm m m    .,jnm  nčklllkkbh
ruvcm   mmhk nnnhnjhkjkkigpj...,,mmmmmk     ođkp-
5 cm             ććkklkmmmm,,, ll,mmm.lnljjmpjmkkkilkmmlm--

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
2.9.2008 19:51:10   
MojcaG
ah, tole je Liu napisalauser posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
3.9.2008 8:57:30   
soncek&luna
jutro... no tretji dan vrtca pa totalna kriza... tam sta se dva fantka ze full jokala... palcek je sicer vstopil z nasmeskom, mi dal lupca in pomahal, pol je pa sobico zacel delat in se jokat, da je bla groza... na vsak nacin je hotel z mano it domov user posted image ... je se men slo na jok....

Mami, pika moja!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
3.9.2008 12:57:38   
Udb
No, naš tretji dan je bil SUPER! Ko sem ga prišla iskat sem bila malo prehitra, tako da so bili sredi kosila. Ko me je mucek zagledal, je ful veliko pojedel!user posted image No, zjutraj je malo pojokal, pol je bilo pa super. Bili so zunaj, v peskovniku, igral se je. V glavnem FUL vesela. Jutri smo zmenjeni da pridem še pol ure kasneje, da se bodo že najedli, umili in pripravili ležalnike, v petek pa proba malo počivati tam. V glavnem zgleda da kar BO.

Neposredna povezava do sporočila: 4411
4.9.2008 8:37:02   
Felicity
Pri nas je bilo včeraj tudi kriza. Že ko se je zbudila je začela govorit, da ne gre v vrtec, da naj ostaneva doma... V vtrcu ko sem jo oddala vzgojiteljici je začela jokat.
Sem si mislila kriza no .... In sem šla, ful mi je bilo hudo.
Ko sem čez čas poklicala so rekli da je ok, da se igra in je ful vesela. user posted image Včeraj je tudi prvič spala. In ko sem jo prišla iskat je bila nasmejana in se igrala z drugimi.
Doma je rekla da je lepo v vrtcu. user posted image

Danes je bilo super. Brez problema, je šla kar pogumno naprej v igralnico. Upam da se bo imela lepo. user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
   [Brisano sporočilo]
4.9.2008 17:26:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 4413
4.9.2008 21:14:20   
MojcaG
ojla!

no, vrtičkarji, kako? user posted image

kaj čmo zdaj kakšen datum srečanja določit?

pri nas vse po starem, vsako jutro je isto: ko Liu odpre učke, takoj začne gnjavit za oblekico (ali krilo) in japonke. takoj. zdaj še gre, ampak ni mi jasno, kako bo preživela zimo.user posted image

pa še dve fotki, tematika je frizurauser posted image

user posted image

user posted image

dajte še ostale kakšne slikce gor, no! sploh še pa nismo videli vseh dopustnikov!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4414
5.9.2008 8:51:49   
Felicity
Ja jaz moram dat slikce z dopusta, samo ne utegnem, me vedno čas priganja.user posted image
Upam da mi rata, 1x do Božiča. user posted image

Eno v naprej, na obisku pri "bratrancu" Urbanu. (V bistvu je sin od sestrične)

user posted image

Tudi danes je šla v vrtec brez problemov. Bravo moja punca! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Felicity -- 5.9.2008 8:52:23 >

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
5.9.2008 19:36:24   
Udb
Dan!
Pa je prvi teden vrtca za nami! Miško se je navadil, razen zjutraj je še malo hudo. Spal še ni tam - predvsem zato, ker še vedno delam do 11 in mi kar paše da ga grem iskat po kosilu, potem se pa skupaj stisneva in malo zadremava doma. user posted image No, drugi teden bo probal spati. Edino potem ne vem - kdaj čem ga pol it iskat?

Sem pa zelo zadovoljna z vrtcem in vzgojiteljicama. Drug teden imamo srečanje starši Polžkov, da se malo spoznamo med sabo in da nam vzgojiteljici predstavita letni plan. user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
6.9.2008 0:00:59   
nana 27
Udb, no vidiš, pa ste zmagali user posted image user posted image user posted image  pa Ema, res pridna punca!!! Ja, lepo bi bilo določit datum user posted image  MojcaG, kakšni lepotici sta tvoji punci! Se bomo kaj zmenili user posted image  pa še Ema od Felicity. Me zanima, kako se bodo zaigrali, ko se srečamo. Pa veš kaj..japonke so zakon user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
7.9.2008 8:33:05   
AKŠ
ojla....spet jaz...po dolgem času....

tudi za nami je  uvajanje.....mi smo imeli tri dni uvajanja - prvi in drugi dan po tri urce, tretji dan 4 urce, pol pa sem jaz mogla v službo in je bila prepuščena sama sebi v vrtcu...

Prva dva dni ni bilo nobenega joka. Pretji dan je potočila nekaj solzic ob kosilu (ker je pri nas prehranjevanje za mizo znanstvena fantastika - v vrtcu pa je to pravilo). Je bila pa zelo vesela, ker so v vrtcu dobili pisane vrečkice za copatke....in si je zbrala res lepo...

Tako da je bilo te tri dni res super...

no potem pa je prišel dan ko sem mogla v službo. Sem okol 9h poklicala v vrtec in mi je vzgojiteljica rekla da je pa danes naša Lea kar bošček...in da full joka. Mene je tako stiskalo v prsih, da sem mislila da bom koristila ure ali dopust in šla po njo.

Pa sem rekla da bom še malo počakala - okoli 10h sem ponovno poklicala in izvedela da se že lepo igra in smeji...

naslednji dan je bila borba že zjutraj, ker ko sem ji rekla da gre v vrtec je rekla da noče, da gre z menoj v službo....no tisti dan je potočila nekaj malega solzic ko sem šla iz igralnice... sem pa izvedela, da si je ta dan našal enga fantka s katerim sta skoz skup in da sta se že lupčkala.....ja fajn - to se začne že v  vrtcu? (je moj to slišu, je reku da ne gre vn do 18. leta user posted image )

petek ,pa je bil že nekaj popolnoma drugega....z veseljem je šla zjutraj v vrtec, se kar od daleč poslovila....ko sem pa prišla po njo, pa sem morala še počakat nekaj minut, ker še ni hotela domov user posted image

ja drugače pa je pri nas vse OK, dopusta je konec in spet smo v službi...kaj čmo

prilepila pa sem nekaj slikic iz vrtca....(ostale so v albumu)

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
   [Brisano sporočilo]
7.9.2008 23:16:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4419
8.9.2008 15:06:03   
AKŠ
hm....kako pa jih lahko zbrišem???

nekek mi ne rata....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

Neposredna povezava do sporočila: 4420
8.9.2008 21:13:12   
MojcaG
ojla!

ja res se moramo zmenit! kaj če bi šle po sisitemu, katero soboto ne moremo, pa katero lahko, dokler ne dobimo skupnega imenovalca? user posted image

felicity in akš, lušni princeski! user posted image
akš, če želiš zbrisati fotke, najboljše, da pišeš moderatorki tega foruma.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
9.9.2008 21:12:35   
soncek&luna
ja kr predlagajte, samo cimprej, ker potem je nas mesec in sploh ne bomo imele casa, ker bo vsak vikend kaksen palcek praznoval user posted image

pri nas se je vrtec unesel, zdaj samo baje cez dan malce pojoka, ampak vsem razlaga, da je mami sla v sluzbo

je pa ze rezultat vpliva vrtca viden...malce smrka in tako grdo kaslja user posted image ... sem v lekarni kupila Ekolostrum, mi ga je frendica predlagala. glede na to, da je drag kot zafran, mora bit ucinkovit (upam). ima ze kaksna izkusnje?

zdej pa spat, sem cist dead...

Mami, pika moja!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
10.9.2008 8:11:34   
MojcaG
ja kr predlagajte, samo cimprej, ker potem je nas mesec in sploh ne bomo imele casa, ker bo vsak vikend kaksen palcek praznoval

to imaš pa prav!

sonček&luna, tudi moji dve smkata, in začela je Hana, pa sploh ni v vrtcu. v bistvu zdajle vsi otroci, ki jih jaz poznam, nekaj smrkajo in kašljajo, ali so v vrtcu ali ne. tega sirupa ne poznam, imam pa težave s čebelico majo, da jo vzame. pa itak da si ga je sama izbrala. drugače sem ji pa nabavila pikovit tabletke, tako da veselo misli, da ima bonbone.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4423
12.9.2008 10:32:25   
Felicity
Kje je pa KBM? Že dolgo se ni nič javila. user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
   [Brisano sporočilo]
12.9.2008 22:55:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?