MojcaG -> RE: oktober 2005 (22.2.2007 12:12:09)
|
ojla! aja, malo sem pozna, ampak bi te prosila za geslo, da vidim vašo princeso.. meni je tudi hudo brati o teh boleznih, resnično je katastrofa, kaj se dogaja. tule v naših krajih, ni noben otrok, kar jih jaz poznam, ubežal virozam. pa če so v vrtcu ali ne. aja, to gre tudi meni na živce, da hodijo bolani otroci v vrtec. bolan otrok mora počivati doma in eden od staršev ga mora negovati! potem ga po sili vlačijo v vrtec, ker nočejo na bolniško, potem ko pa fejst zboli, in se bolezen še zakomplicira, pa morejo itak še dlje biti na bolniški! pa druge otroke okuži, seveda. akš, sporoči, ko boš ugotovila, kaj muči leo. udb, kako sta se imela na šoping in de grac? in kako ste pustovali? naša tupa pupa (pika poka) je bila prava senzacija v vrtcu. že zato, ker je bila edina maškara med najmlajšimi in so jo vsi hodili gledat in se slikat z njo. potem smo še pa šli na eno rajanje in tam se ni mogla nagledati drugih maškar. ful je uživala. in še ko smo prišli domov in dobili obisk, je še kar parodirala in uživala v svoji vlogi. drug dan je spet hotela biti tupa pupa. takoj ko je vstala, se je hotela namaskirat. dejte se lepo pjosim hitro pozdravit!
|
|
|
|