urbancek -> RE: oktober 2005 (16.2.2007 9:36:49)
|
Prav vesela sem, da se Karin tako lepo razvija. Še malo pa ti bo ušla. Potem pa boš letala za njo kot nora. Mi trije (jaz in ta mala dva) pa smo trenutno prehlajeni. Smrklji nam visijo do kolen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Vročine sicer nima nobeden od nas treh, zato mislim, da je samo prehlad. Enkrat nas je na sprhodu dobil dež in mislim, da smo se takrat prehladili. Jaz pa sem še prejšnji teden v dežju grabila listje. Ker je bil na kupu je bil še suh, tako da sva ga z možem pospravila pod streho in bo za nastil. Nejc bo očitno bolj tehnični tip. Včeraj mi je razstavil zvočnike, po radiu non-stop nekaj pritiska, ker se vse tako prima sveti, ali pa bo mogoče kuhar, ker mu sploh ne morem dopovedat, da mora biti posoda in kuhalnice v omari, ne pa po celem stanovanje, ali pa bo mogoče glasbenik, ker je pogruntal, da so pokrovke lahko činele. Včasih imam pravo bombo. Zjutraj sem pospravila stanovnja, pa je že takšno, kot bi bomba usekala v dnevno sobo. Tolažim se s tem, da bo tudi to obdobje minilo. Včeraj nam je pa še ati "pobegnil". Po 11-ih letih je šel zopet v službo. Po eni strani me kar skrbi kako bo, ker je to služba za cel dan. Saj vem, da je veliko takih, ampak mi smo bili le navajeni, da je bil večino časa prisoten. Lepo se imejte
|
|
|
|