|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
5.1.2006 12:06:32   
urbancek
Prvo cepljenje imava 19.1., prvi UZ sva že imela, za naslednjega po mogoče sploh ne bo potrebe, vsaj tako je nekaj pravil med pregledom. Sicer pa bomo videli, kako se bo pediatrinja odločila, ko bova imela posvetovalnico. Drugače pa smo vredu, sem že napisala pri oktoberčkih.

LP

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 226
5.1.2006 14:28:42   
uma
Mi pa imamo prvo cepljenje 1.2., UZ pa 28.1.! To po rokah pa je pri nas že stalnica, ker je drugače hudir. No, pa tudi malo prakticiramo druge varjante brez joka.
 Zdaj letim, ker joka!

V moje življenje je posijalo sonce po imenu Žak!

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 227
5.1.2006 16:28:31   
Aleksandrin
Pozdravljene punce, da ne bom vsega brala, kar ste napisale...
Kako je z vašim mlekom ( tiste, ki polno dojite), vam ga zadnje čase kaj primanjkuje?

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 228
5.1.2006 17:07:16   
uma
Včasih imam res občutek kot da so dojke že čist prazne in da bo konec, pa se potem še vedno nekaj najde. Me občutek zna varat. Nikoli ni, da bi ostal lačen. Vsaj pokaže ne. Pa tud teža mu lepo raste.
Če je kriza si skuham sezam, drugače pa pijem čaj za dojenje. Skušam pa čimveč piti kakršnekoli tekočine.

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 229
5.1.2006 17:48:26   
nana 27
Mi imamo pa 23. januarja drugo posvetovalnico in cepljenje. Me kar malo skrbi. Tudi mi se veliko nosimo in animiramo user posted image  na previjalni mizici.  Ni pa več dobro, da ga nosim leže. On hoče biti pokonci. In potem tako opazuje vse kar se dogaja okrog njega. Zanima ga smrekica pa televizija (ko greva mimo, drugače j ne pustim gledati). Če ga pa nosim v ležečem položaju pa opazuje lučke in podboje vrat user posted image  In začel se je zelo zelo (ne pretiravam) sliniti. Zadnje dneve nanj vpliva vreme, ker je kar malo tečka in se nekaj jokca.

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 230
5.1.2006 22:08:38   
soncek&luna
tudi moj user posted image  se ta teden kar naprej nekaj pritozuje in jokca.... tudi mi2 se nosiva 'pokonci' hoce vse opazovat.. .mu je kuhinja, kjer se zadrzujeva vecino dneva, postala dolgocasna, mu je prevec bela user posted image .. moram mal jo 'okrasit' z kaksnimi figurcami...no kuhinjska vrata so ze okrasena z figurcami, ki sem jih naredila s paint'n'kraft.... zdaj moram se okno, ker, ko bom pospravila smrekco, mu bo se bolj dolgcas...
v spalnici mu je bolj zanimivo, se zazre v omaro rdece barve, pa tudi radio mu je vsec....
drugace pa se v igralnici zamoti do 20 min potem ima dovolj...

med previjanjem in preobalcenjem pa klepetava na veliko user posted image user posted image user posted image , takrat ima tooooolk za povedat... sam ce bi ga razumela user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 231
5.1.2006 23:02:40   
nana 27
he he...kaj bomo na morju lepe, ko tako hojo treniramo po stanovanju. Bomo imele mišice na pravih mestih user posted image  Se mi zdi, da starejši kot je, bolj ga po bušiju šraufa, tako da komaj verjemam, da bo kaj drugače čez kakšen mesec user posted image  Ampak vse to je pozabljeno, ko ga gledam pri previjanju, kako se nasmeje user posted image  

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   [Brisano sporočilo]
5.1.2006 23:13:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 233
6.1.2006 13:48:07   
thunder
Tudi midva se ne dojiva več tako pogosto kot prva dva meseca ko sva bila non stop skupaj (na uro ali dve), sedaj pa bolj kot ne se dojiva na 3 ure ali celo na 4. Mi kr paše tak ritem. Šraufa nas še vedno, upam da kmalu mine, posvetovalnico in cepljenej pa imamo 16.1. ko bomo dopolnili točno 3 mesece.
Nekaj mi pokašljuje, pa še nahoden je - se je zgleda nalezel od bratca. Upam da se do cepljenja pozdravi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 234
7.1.2006 8:59:07   
nana 27
Dobro jutro! user posted image  danes bom pa jaz prva začela. Zanima me, ali so vaši sončki že pogruntali rokice - pri tem mislim na to, da bi jih gledali (opazovali) in ne le dajali v usta in z njimi udarjali po predmetih. V zadnjih dnevih, ko ga dam na hrbet počivati na moj buši hoče na vsak način dvigniti zgornji del trupa in je prav hecen, ko se zaganja. Danes bom malo po omari pospravila in oblačila, ki jih je prerasel pospravila v škatlo za naslednjega otročka, če bo. Čeprav je Mihec naporen, bi imela še eno malo bučko, da bi imel družbo. Bomo videli, kako bo. Vsekakor bo treba malo v nakupe za cunjice številka 68 in 74, ker je Mihec pravi dolgin.  Zadnji teden spi ponoči okrog sedem do osem ur v kosu brez zbujanja. Je pa zato čez dan buden in spi samo v naročju po pol ure ali celo po uro. Ga raje ne odložim, da ima vsaj malo spanca tudi čez dan. Takrat mami gleda mehiške telenovele, smučanje ali pa v polsedečem položaju malo kinka user posted image   Lep vikend vsem!

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   [Brisano sporočilo]
7.1.2006 13:35:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
8.1.2006 8:47:55   
uma
Ja, nakupi so draga reč. Ni kej. Pri nas se bo tudi počasi nehalo s tistimi oblačili, ki so bila sposojena. Hvala bogu da za zimo še imam. Ampak pomlad-poletje bo pa prineslo svoje. Treba bo iti po velikih nakupih, ker resnično začenjam iz nule. Je pa res pametno kupiti večje št. saj drugače res preveliko stane.
Sicer pa je za našeuser posted image luškano kupovati, kajne?
Jaz zase sploh nimam volje gledat. Samo za male cunjice imam oči. Smo vse take?

Drugače pa mi, pa da se ne bo zdaj spremenilo, že 2 dni spi od 21.30 pa do 6 ure zjutraj. Naj tako tudi ostane. Bi bila zelo vesela.
Rokice pa so sevedea zdaj glavna atrakcija.

Neposredna povezava do sporočila: 237
8.1.2006 9:11:14   
nana 27
user posted image user posted image user posted image  Bravo, Žak! Kar tako naprej. Glede cunjic se popolnoma strinjam s tabo Uma. Tudi jaz imam oči samo za user posted image  oblekce. V petek sem dobila nov katalog od Neckermanna in se mi kar iskrice v očeh delajo, ko gledam kompletke, pa trenirkice itd. Cene so pa itak druga zgodba. Že kaj razmišljate o varstvu, ko boste šle nazaj v službo? Vem, da je še zgodaj, ampak vseeno. V naši občini je ful prosilcev za vrtce in se kar bojim, da bomo povsod ven padli. Lani je bilo 200 zavrnjenih. Drugega varstva pa ne bom dobila.  Lep dan!

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 238
8.1.2006 11:04:29   
Udb
Dan!
Cunje - na srečo jih imava midva še kar precej - so se vsi potrudili in prinesli že večje cunjice (od 68-80), tako da bova zaenkrat še minimalno nabavljala! Je pa res luštno (sm drago) - mi še na misel ne pride, da bi zase kupvala! user posted image

Drugače je pa moj kebrček ugotovil, da ima usta in da gredo vanje stvari! user posted image  Tako je hotel naenkrat stlačiti notri roko in igračo, pa še dudo je skušal obdžati notri! Sem se tako smejala, da sem skoraj iz kavča padla! Tako da zdaj samo gledam, kaj vse bo še stlačil notri! Hecko! Je pa začel igrače prijemat!!! JUPI! Pa tako pametno gleda, ko se kaj z njim pogovarjaš! Se vidi, da je vsak dan malo večji, stareši in sposobnejši!! ŠE malo , pa bo napolnil 3 mesece!!!! Danes je že ....da preštejem....12 tednov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 239
8.1.2006 19:22:19   
soncek&luna
razprodaja bo sla mimo mene, kot vsako leto.... za user posted image  imam se vedno zadost oblacilc... do poletja, potem pa bomo videli koliko bo velik....

drugace pa moj mali pa govori in govori, bo nakladac, kot ati user posted image .... je pa odkril danes zjutraj levo roko in jo gleda vsakic, ko ga previjam... desne se ne pozna user posted image ... igracke tudi ze prime v roko, v usta pa se nic ne tlaci...

< Sporočilo je popravil soncek&luna -- 8.1.2006 19:23:39 >

Mami, pika moja!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   [Brisano sporočilo]
9.1.2006 11:06:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 241
10.1.2006 8:40:31   
uma
Lej ga, spet smo padle dol.
Drugače pa kaj čem napisat. Zunaj je pasje mrzlo. Brrrr. Me je kar strah nos ven pomolit. Žak je ponoči še vedno priden. Pa je zato podnevi skoraj čisto brez spanca. Je pa srček in pol itak vse pozabiš. Z jutrom se začne nov dan. Ko pa kam greva pa spi na veliko v avtu. Smo se pa tudi že dojili na zadnjem sedežu. Ravno včeraj pred trgovino, ker ni šlo drugače.
Najbolje mi pa je, ko zjutraj priden do njegove posteljice in ga pogledam. Pa me pogleda nazaj inse mi na vsa usta nasmeje. Takrat se vsa stopim. To je bolje od kateregakoli pozdrava Dobro jutro. Samo še poljubček mojega dragegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 242
   [Brisano sporočilo]
10.1.2006 12:03:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu uma)
  Neposredna povezava do sporočila: 243
10.1.2006 21:48:13   
soncek&luna
ej punce, jaz moram pa mojega user posted image  pohvalit... ze teden dni spi celo noc v posteljici... prej sem ga vedno k sebi vzela okrog 4-5 zjutraj, ker je godrnjal in se jokcal... zdaj pa se samo zbudi, da poje potem pa naprej spi... mislim, da je to od kapljic, ki mu jih dajem proti krckom user posted image .... se tudi jaz lahko malo bolj naspim in se zbudim brez bolecega in polomljenega hrbta user posted image ... drugac pa sem ze kronicno utrujena... jutri imamo dezinfekcijo celega bloka zaradi mravelj-faraonk in je pisalo da moramo pospravit stanovanje... hmmm.. kaj to za njih pomeni pospravit... meni je moje stanovanje cisto lepo pospravljeno.... bom videla jutri kaksne bodo kaj pripombe... jim bom ze kaksno nazaj rekla user posted image ... potem pa morala ven iz stanovanja za kaksni dve urci user posted image  pa pravijo, da ni strupeno ne za cloveka ne za zivali...

Mami, pika moja!

Neposredna povezava do sporočila: 244
   [Brisano sporočilo]
10.1.2006 22:41:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 245
11.1.2006 11:24:55   
žlička
Pozdravcek po dolgec casu se od mene! Nisem pozabila na vas, redno prebiram RR , vendar za pisanje kar nekako ni casa, ker prebiram raje aktualne teme, ki se naju ticejo. Torej na hitro : midva sva OK, user posted image  je priden, predvsem kadar spiuser posted image user posted image user posted image , drugace pa ponoci lepo spi, tam nekje do 4 ali 5, spat gremo po kopanju in dojenju okoli 21.Enkrat je spal do 6, cez dan pa tudi ponavadi lepo spi. Krcki nas dajejo obcasno, jemljemo AD3, vendar po njih nimamo krckovuser posted image . Cepljenje imamo 1.2., na slikanju kolkov je bilo OK, siroko povijanje je potrebno le se ponoci in sicer plenica zlozena na 3 dele. Ob rojstvu je imel 52 cm in v prvem mesecu smo pridelali 6 cm - torej 58 cm, pri drugem mesecu pa je ime 61,5. Je rekla pediatrinja da bo velik fant.

Moj porod....bilo je kratko, odtekla mi je voda, v porodnisnico sem prisla ob 19.00, v porodno ob 20.30, rodila pa ob 22.42...torej 2 urici.user posted image Po apgarju smo dobili 10user posted image . Toliko na kratko. Lepo se imejte....juhej pri nas je posijal soncek, ko vstane moj lubček greva pa venuser posted image

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

Neposredna povezava do sporočila: 246
11.1.2006 18:54:14   
Aleksandrin
Pozdravljene, no moje porodne zgodbe ne boste brale, ker nisem ravno tipkarica. Povem samo, da sva bili zdravi in to je tudi bistveno. Lahko pa vam natresem nekaj podatkov o naši pupiki. Včeraj sva imeli prvo cepljenje in hvala bogu je šlo brez vročine in bolečin. Naša teža je 5.950 kg, veliki pa smo 63 cm. Katera ima še pupiko, da malo primerjam? Smo pa polno dojeni. Kakamo 1x na 4 dni, jemo 6-7x na dan. Smo pa dobili neke izpuščaje/ lišaje, tako, da imam brezmlečno dieto, bomo videli, če bo pomagalo. Zobkov še nimamo, laskov tudi nismo še strigli, nohtke pa že 2x, ampak ne na nogi, ker niso še tako dolgi.
Obilo veselja z svojimi srčki!

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 247
11.1.2006 19:07:12   
Udb
Aleksandin, a samo 2x sta trigli nohtke??? Jaz mu jih strižem vsak teden, ker mu ful hitro rastejo in sem drugače vsa pokrempana in on tudi!

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 248
11.1.2006 19:28:05   
sonček*
Oj!Mi smo tud že večkrat strigli nohte kot 2x, ker ji ful rastejo. Aleksandrin tudi jaz imam punčko, ampak do sedaj smo imeli samo en pregled in takrat je bila velika 55cm in 4205g ( ob rojstvu 50cm, 3440g). Jemo pa tudi 6-7x na dan, kakamo pa vsak dan, včasih tudi večkrat na dan. Bom sporočila kako bo na drugem pregledu.
lep pozdravuser posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   [Brisano sporočilo]
11.1.2006 19:49:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček*)
  Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?