MiaSophia
|
Pozdravljene Berem, da ste v večini okej, kar me veseli , tut mene je minila una čudna faza... Punčica, mogoče ti pa tale sneg dober de in si zato taprava Le privošči si! MarijaPo, kak fajn, da si se imela na pregledu dober, tut jaz že komaj čakam torek... Madona, sta pa hitra z dragim, smrečka pa to. Tudi jaz uživam v takih zadevah, sicer še nisem nič postavljala, razen tega, da sem menjala okras na vhodnih vratih - sem dala eno angelčko iz filca (jih majo v Merkurju). Adventni venček bova z dragim delala v soboto (najbrž...) Ja, potem bo pa treba začet s peko keksev in ostalih sladkih grehov. S tatarcem se bo pa letos basal le , jaz do nadaljnega odpadem. No, sej bom pa kaj druga, a ne Bajka, glede na to, da sem tudi iz Štajerske, ti javljam najnovejši podatek - pr nas nič več ne sneguje ...Žal. Mogoče bo pa proti večeru spet, pa bo tak dober filing za sprehajanje, ja, sem kot otrok Kepanju sem bom izognila, če bo le mogoče Vrgla pa bom kako kepo, to pa ja Ste že kaj premišljevale, kdaj boste začele obiskovati materinsko šolo Pozdravček vsem