|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
22.11.2005 8:55:28   
MarijaPo
Ohoj Punce,

danes je izjemno lep dan - zjutraj je bilo ze sonce v ljubljani in fino mrzlo je bilo, tko da je prav zimsko.
Vceraj pa je celo padal snegu podoben dez.

Sicer pa se precej bedno pocutim, skusam cim manj mislit na to. Ne razumem kako je mozno, da mi je v 14. tednu se vedno tako grozno slabo in kdaj bom dobila apetit, ce ga sploh bom. Pa se drisko imam. user posted image

Z mozekom se meniva, da bi sla v soboto v ikea-o, da ne bova spet cel vikend lezala doma v postelji in travmirala. user posted image

Aja, pa kar se spola tice - mislim, da ga v tako zgodnji dobi dolocajo spol tako, da gledajo naklon spolovila (vsaj nama je tako dr. Strahova razlozila), pogledajo krivuljo hrbtenice in glede na njo naklon spolovila. Menda je ta metoda 90% natancna. Midva sva ze vsa v devetih nebesih, ker veva, da bo puncka in se potem pogovarjava kaksna bejba da bo in kako da bo lepa (po moje vsi to sanjarijo, potem pa rodijo tisto rdeco stvar, podobno kosu mesa v mesnici in so cist iz sebe, bo treba se pocakat, da rata ful bejba user posted image )

Lepo se imejte!

Marija

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 126
22.11.2005 9:37:46   
TiaSara
Joj, vam kar malo zavidam, ko se pogovarjate o tem, kako čutite user posted image . Jaz bom morala še kar kakšen mesec počakati. No, tako je to, ko sem pa bolj pri tazadnih. Sem pa vesela, ker se mi sedaj pa že malo trebušček pozna. Povedala sva že, no ne še vsem, ampak počasi bodo tako vsi zvedeli. Mi je kar malo čudno, ker ni več skrivnost. Sem se že prav navadila na to, da je to najina skrivnost. Je pa tudi deliti lepouser posted image .
Lenika, kako super, da je bilo na pregledu vse v reduuser posted image . Naslednji pregled imaš pa res pozno, ampak ker boš že kmalu začutila brce, ti bo verjetno kar hitro minilo.

Danes je sicer mrzlo, ampak tako lepo. Jaz lahko sonce gledam le izza šip, ker sem v službi, upam, pa da bo katera od vas našla kaj časa za lep sprehod zunaj (samo oblečt se je treba orng!).

Lep dan vsem

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 127
22.11.2005 13:33:47   
niki#
Pozdravljene majčice,
berem pa nikjer nisem zasledila vaših TP... jaz imam 18.5.06...pravijo, da nas bo kar veliko in da bodo polne porodnišnice???

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 128
23.11.2005 7:47:23   
puncica
Dobro jutro punce!
Jaz se danes počutim obupno včeraj sem spet CEL dan bruhala sploh ne vem kaj mi je, samo bruham, danes sem pa ko povožena kura, če bom danes spet bruhala pa grem kr do petka na bolniško upam da mi dohtar ne bo preveč kompliciral, ker res ne morem tako funkcionirat. Sem v 16 tednu pa cel dan bruhanje, sem misla kaj če mam kak virus ampak driske pa ni, samo bruhanje.

Glede PDP niki pa imaš seznam nosečk kjer so vse gor, pa lahko tam vidiš PDP nas majčic.

Uživajte

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu niki#)
Neposredna povezava do sporočila: 129
23.11.2005 7:49:06   
MiaSophia
Dobro jutro majčiceuser posted image

Čeprav se je moje jutro začelo že okol pol 6ih...sploh nisem mogla naprej spat, pa ene čorave sanje sem melauser posted image  pa še neki sm jokala...to se mi že zeloooo dolgo ni nardil..Ah, cel kup sprememb (bo) v mojem življenju, pa take in drugačne odločitve, pol pa fašeš takle sred noči....

MarijaPo - tut moje počutje je na momente bednouser posted image , vendar tudi to mine, a neuser posted image ? Važička, boš šla v Ikeo, tudi midva bi se morala spravit tja, po nekaj kosov pohištva, pa lušte si nardit user posted image  Če lahko, mi prinesi kak konc kataloga user posted image

TiaSara - tudi jaz še ne čutim user posted image , pa čeprav se mi včasih zdi da me nekaj žgečka (al bi mogla uporabit kak drug izrazuser posted image ) Še imava časuser posted image
Midva sva do zdaj povedala staršem in nekaterim prijateljem, ja, je malo drugače zdaj ko nekateri vedo. Jaz - služba - povedala - še ne....

Bom prihodnji teden po tretjem pregledu (ga imam v torek) povedala.

Našla sem štumfe za user posted image , sicer so komaj 20 denske, Polzela, okol 800 SIT. Nisem še šla v Fabiani, najbrž imajo tam kej več domišljije...tudi glede barv in vzorcevuser posted image

Niki, kaj misliš pod TP?

Čaw punce, lepo se mejteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu niki#)
Neposredna povezava do sporočila: 130
23.11.2005 9:13:15   
MarijaPo
Ohoj Punce,

jaz sem pa sla v Fabianija in imajo 70 denske in so menda res fine, ker imajo tisti del, ki pride na trebuscek iz bombaza in to takega mehkega, tako da ne tiscijo, sam so neki cez 2 jurija. Si jih bom kupila, ko me bodo sedanje pajkice res ze ornk tiscale.

Danes imam 2. pregled pri G in sem se zato zjutraj stehtala (tehtanje imam sicer prepovedano, ker se potem se bolj zivciram) in se se vedno nisem nic zredila, od zacetka nosecnosti sem sicer najprej shujsala in se potem spet nazaj zredila, ampak suma sumarum, od zacetka nosecnosti do zdaj imam pol kg manj. user posted image  To me je spravilo v ful slabo voljo. Potem pa pridem v sluzbo in zvem, da bo sla firma v stecaj. Se to. user posted image

Puncica to, da si pa tok boga je res total grozno. Zdaj ti glih ne bi smelo bit vec slabo (meni je sicer tudi, samo jaz imam s to hrano/slabostjo drugacne tezave - bolj psihicne). Kaj pa je zdravnik rekel? Pojdi do njega, ker ce skos bruhas se lahko dehidriras in je potem zelo zelo narobe.

MiaSophia ja, res sem vazicka, da grem v IKEAo. Nic kaj vecjega ne bova kupovala, ker nic ne gre v najin avto (imava coupe). Upam, da bom tok v formi, da bom sla lahko se v H&M pogledat nosecniske stvari - sicer se mi zdi kar malo hecno kupovat zdaj, ko se nimam dosti trebuha. Ceprav, se pa ze mazem z unim oljem, mi ful lepo disi - proti strijam, moja mama jih je namrec med nosecnostjo pridelala ful veliko!

Lepo se imejte danes v tem snegecu, ki ga je glih tok, da smo lahko veseli. user posted image

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 131
23.11.2005 10:30:01   
niki#
Cau, s TP mislim na termin poroda... sem že opazla da obstaja cel seznam... še nisem tolk daleč... sem pa navdušena da obstaja takle čvek forum....

Neposredna povezava do sporočila: 132
23.11.2005 10:44:45   
majamo
HOJLA moje majčice

Sem glih s pregleda, z malim user posted image je vse zaenkrat ok, velik je dobrih 9 cm, živahno brca in srček tudi bije.

Je pa drugi problem, ki sem si ga fejst k srcu vzela. Z lulanjem ni bilo najbolje. Je rekla da ali premalo pijem (halo spijem do 2,5 l vode in čaja + še vse ostalo) tak da sem nonstop na WC ju ali pa imam kakšno vnetje. Prekleti mraz in zima. Ledvični čaj sem mogla kupit in dobila sem ene vaginalete. Pa nč me ne srbi ali pa peče. Malo me je strah. Drug teden mam spet kontrolo, pa če ne bo treba bom mogla iti na nadaljnje preiskave. user posted image

majamo

(odgovor članu niki#)
Neposredna povezava do sporočila: 133
23.11.2005 12:00:23   
TiaSara
Da se še jaz oglasim, ko ste že vse tako pridne user posted image .

MiaSophia, seveda imava časa še na pretek, čeprav zna biti tisto tvoje žgečkanje pa že kar to user posted image  user posted image  .  Super, da ste najdle ustrezne štumfe. Jaz sem nanje čisto pozabila, ko sem šla po nakupih, tako da še vedno v kratkih nogavicah naokoli hodim. No, me kar zebe, tako bo treba ponovno po trgovinah.

MarijaPo, tudi jaz sem v podobni situaciji. Kljub temu, da me je na uč več (trebuh in prsi), ko stopim na vago, kaže manj kot v začetku. Moja sestra pravi, da je mogoče razlog to, da mali iz telesa jemlje, česar pa potem s hrano ne nadomestim dovolj. Pa se že cel čas trudim, da bi redno jedla - in to tudi počnem, pa še vseeno ne pomaga user posted image . Upam, da zaradi tega ne bo kakšnih težav. Gled firme je pa res hudo! I ravno sedaj, ko ne bi smela skrbeti za nič drugega kot za tvoj user posted image .

Majamo, user posted image  da je vse O.K. z user posted image . Tebe bodo pa že uštimal, če res ne bo vse v redu. Drži se!

Niki, ja forum je super, damo vsaj malo mir ljudem okoli nas, ki se jim ne da poslušati o naših trebuhih in drugih nosečniških zadevah.

Sicer pa sem jaz bolj tako tako, razne čudne misli mi hodijo po glavi, ampak se trudim in jih odganjam. V ponedeljek imam pregled in takrat bo veliko stvari jasnih. Lahko rečem, da komaj čakam in se ga hkrati kot vedno tudi bojim.

Lep dan vsem!

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 134
23.11.2005 12:45:13   
niki#
Majamo ne sekiri se. Te bodo že zrihtal. Tudi jaz sem imela pri prvem nonstop bakterije tako ta sem potem dobila antibiotik, ki NI ŠKODLJIV in POMAGA! Tako, da ne se sekirat, pij naprej in se nasmej.

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 135
24.11.2005 8:20:58   
puncica
Ojla punce
No danes smo pa že bolje, tud jemo že normalno user posted image Sicer pa nič novega, razen tega da sem se komi pridrsala v Ljubljano. Iin kako kaj ve na ta snežni dan?

(odgovor članu niki#)
Neposredna povezava do sporočila: 136
24.11.2005 9:05:07   
MarijaPo
Zivjo Punce,

kako vam kaj gre na ta prelep zasnezen dan, v Ljubljani se vedno snezi in je prav lepo.

Vceraj sem imela pregled pri G in je bilo super. Je rekla, da imam ful zivahnega otrocicka (ze od NS vem, da je puncka in menda se dr. Strahova le redko zmoti, oz. ne pove, ce ni ziher). Sem rekla, da je tamala zivcna na mamico. user posted image
Sicer pa je vse razen teze v najlepsem redu.

Vceraj sva potem tudi z mozekom sla kupit smrekco v baumaxa in sva kupila tako 2 metrsko smreko (ker ziviva v bloku, bi vecjo ze v strop zabijalo). Potem jo je mozek doma sestavil (mene je prevec glava bolela in sem rajsi zraven spala na zofi) in na koncu, ko je bila postavljena, sva bila oba tako navdusena, da kar nisva mogla zaspat.

Zimske radosti so super!!! user posted image

Fino se imejte!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 137
24.11.2005 9:06:03   
MarijaPo
aja, pa se to: bravo puncica, da si premagala bruhanje in ostalo in da si danes bolje - zate me vcasih kar najbolj skrbi, ko se ti vedno kaj zoprnega dogaja

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 138
24.11.2005 10:43:52   
bajko
Pozdravljene majčice!
Tudi na štajerskem je prava zimska pravljica...kar ne neha snežiti. Upam, da bo tudi december tako bel. Žal lahko zimo občudujem bolj ali manj le skozi okno, saj sem v bolniški in to kar do poroda. Večinoma počivam, se družim z vami in čakam na dragega, da pride iz službe. Le redko in za zelo kratek čas se zapeljeva v mesto, npr. da si kupim hlače. Vedno težje pričakujem malčkove brce, upam, da bom vedela, da je to to, ko bo tako daleč, da ne bom zamenjala s čim drugim... user posted image .
MarijaPo vidva pa sta še hitrejša od mene, namreč jaz sem tudi čist nora na praznične decemberske dni, pa na okraske, smrečico, izdelovanje darilc...Lepo! Pa še čas imam sedaj za to...Končno!
Punce uživajte v zimi, nakepajte se še zame in čuvajte sebe ter svoje bebice.
Pozdravčki vsem, pa še en objem za Mari71!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 139
24.11.2005 11:10:35   
bajko
P.s.:
Petka čestitke ob tvoji zaroki!user posted image

(odgovor članu bajko)
Neposredna povezava do sporočila: 140
24.11.2005 12:06:57   
MiaSophia
Pozdravljene user posted image

Berem, da ste v večini okej, kar me veseliuser posted image  , tut mene je minila una čudna faza...

Punčica, mogoče ti pa tale sneg dober de in si zato tapravauser posted image  Le privošči si!

MarijaPo, kak fajn, da si se imela na pregledu dober, tut jaz že komaj čakam torek...
Madona, sta pa hitra z dragim, smrečka pa to. Tudi jaz uživam v takih zadevah, sicer še nisem nič postavljala, razen tega, da sem menjala okras na vhodnih vratih - sem dala eno angelčko iz filca (jih majo v Merkurju). Adventni venček bova z dragim delala v soboto (najbrž...)  Ja, potem bo pa treba začet s peko keksev in ostalih sladkih grehov.  S tatarcem se bo pa letos basal le  user posted image , jaz do nadaljnega odpadem. No, sej bom pa kaj druga, a neuser posted image

Bajka, glede na to, da sem tudi iz Štajerske, ti javljam najnovejši podatek - pr nas nič več ne sneguje user posted image  user posted image ...Žal. Mogoče bo pa proti večeru spet, pa bo tak dober filing za sprehajanje, ja, sem kot otrokuser posted image  
Kepanju sem bom izognila, če bo le mogočeuser posted image  Vrgla pa bom kako kepo, to pa
ja user posted image  user posted image
Ste že kaj premišljevale, kdaj boste začele obiskovati materinsko šolouser posted image

Pozdravček vsem user posted image
user posted image user posted image

Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu bajko)
Neposredna povezava do sporočila: 141
24.11.2005 12:33:19   
aljča
Pozdravljeen majčice!!!

Zopet se vam oglašam malo z zamudo.Upam da ne boste hudeuser posted image . No pri nas teče 14 teden.Včeraj sem začela premišljevati, da bom mogla v akcijo,ker so mi že hlače malo na tesnem.Že hodim v sami trenirki .Tko da sem zelo vesela, ker so mi punce na forumu že znale svetovati kam naj grem v shooping.
Pri nas  je za nami nuhalna svetlina  v 12 tednu.Bila sem bv Lj porodnišnici pri dr. Pušenjaku.Čeprav nas je bilo veliko in smo bile kar na hitro gotove sem vseeno zadovoljna.Vse nama je lepo razložil in nato vzel še kri.Izvide sem dobila prejšni teden in kaže vse lepo. V bolnici sem bila pred nuhalno to že itak veste.Sedaj sem v redu moj pikec pa tudi.
Vidim pa da se skoraj vse borite s temi grdimi izcedki.Tud jaz sem ena iz med njih.Na zadnjem pregledu prejšni teden sem dobila svečke kanesten, ki sem jih jemala tri dni.Po tem pa se mi je izcedek ponovno ponovil.Pač sem se že sprijaznila, da mi to v nosečnosi ne uide.
No moram pa povedati, da sem opravila že prvi del materinske šole.Ker se je višja sestra zmotila in me je dala v skupino marčic sem bila predčasno klicana na ta tečaj.No meni je kar pasalo da je sedaj prvi del za mano...drugi pa me čaka po novem letu.
Tko tole bi bilo za danes vse...naslednji pregled imam 1.12. in takrat se vam zopet malo oglasim.
Vsem puncam želim lepo nosečnost in pa čim manj neprijetnosti v zimskem času in nič živciranja v službeni in domači okolici.Držite se.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 142
24.11.2005 12:52:13   
niki#
aljča pozdravljena, mi lahko poveš ali ti je pušenjak sam vzel kri ali si ga to prosila. Namreč ko sem bila jaz pri njemu sem dobila list z izvidi s katerimi naj bi šla na polikliniko dati kri... pa še za to sem ga mogla prosit... To je bilo 14 dni nazaj... Moj rezultat je bil 1,7 ns in 1:3495 (po meritvi) . Kakšni so bili tvoji?

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 143
24.11.2005 14:11:40   
aljča
Niki# jaz bom v januarju dopolnila 35 let tako da mi je ta Uz bil že dan na napotnico ob njem pa mi zato ker bom rodila v 35 letu pripada še zraven odvzem krvi.Pri moji starosti je tveganje za DS že veliko večja kot pa pri mlajših letih.Po Uz in pa dani krvi sem imela rezultat :   1:4245 . V bistvu se mi je še izboljšal kot pa na samem Uz. 
Po končanem Uz me je njegova sestra odpeljala v neko sobo v istem nadstropju kjer mi je druga sestra vzela kri. Na nuhalni pa sem bila 11.11. približno tako kot ti in to v porodnišnici Ljubljana.
Če te še kaj zanima me lahko vprašaš. Uživaj v brezkrbni nosečnosti koker se le da.
l.p.Aljčauser posted image user posted image

(odgovor članu niki#)
Neposredna povezava do sporočila: 144
24.11.2005 19:41:26   
Linča
Ej, nosečke user posted image
Berem, da se vam dogaja user posted image  

jaz sem končno dobila nosečniške cotice, da se lahko bolj komot za v službo oblečem in me nič ne tišči... btw... v H&M-u v mb so dobili novo zalogo z vsemi številkami in veliko izbiro različnih hlač (kavbojke, žametke, elegantne), kril, majčk, samo pri bluzah so bolj slabi...no, pa saj je kar nekaj navadnih bluzic, ki niso predrage, pa kupiš kakšno številko večjo... No, jaz sem prav zadovoljna, ker nosim številko XS in ful težko dobim kakšno pametno nosečniško oblačilo...

Drugač pa se začenja 18 teden, beba pridno raste in občasno jo že pošteno čutim (sploh zjutraj - danes me je zbudila ob šestih) user posted image  počutje je ok, samo glavoboli me mantrajo in sem na 4 urni bolniški...

Leo se mejte in uživajte z bušiji user posted image

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 145
25.11.2005 8:38:30   
puncica
Ojla punce
Pri nas spet nismo nič spali ponoči a ok, kaj naj, pol sem si pa skor zaspala mater ta maša punčara ne bo nikol spala jaz bom pa rodila živčnga dojenčka user posted image
Ja nič drugače pa sem po starem, ravno včeraj sem izvedela da je še ena noseča pri nas v službi in med tremi sem jaz prva in imam najmanjši trebušček no skor ga nimam še nič. A imate že kake slikce bušijov v albumih, jaz mojga pripravljam da me nej že slika pa itak se nič še ne vidi, mogoče jutri dam noter kako majhnga bušija imam, tako da imam še vse stare hlače pa me še nič ne tiši. user posted image Ja no sej je bilo prvič isto.

Ja uživajte a ne.

(odgovor članu Linča)
Neposredna povezava do sporočila: 146
25.11.2005 8:44:56   
niki#
Pozdravljena Aljča, hvala za pojasnitev. Jaz sem bila 34 in mi nič ne pripada sem pa prestrašena zato grem drugi teden na amnio. Vse več je povdarkov, da so ns, tht in drugi presejalni testi ... Saj nočem panicirati ampak me je na rit vrglo ko sem videla kako se riziko za genetske napake dvigne po 30-tem.

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 147
25.11.2005 8:52:06   
niki#
puncica, sem brala kako te lepo že žgačka... vidim, da si malo pred mano ... tudi jaz čutim žgačkanje in je prav fino... me pa zanima a to čutiš vsak dan ? Meni se za kakšen dan ali dva čisto nič ne čuti.?!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 148
25.11.2005 12:42:33   
MarijaPo
Zivjo Punce,

danes je tako mrtvilo povsod. Se pred nasim blokom kjer parkirajo vsi tisti, ki se vozijo v Ljubljano(ceprav smo postavili tablo, da se ne sme) so bili manj mnozicni kot ponavadi.

Nisem vedela, da se tako zgodaj cuti otrocicka. Sem mislila, da sele precej kasneje. No, toliko bolje. user posted image

Jutri se odpravljava z mozekom v IKEAo, pa sem zvedela, da bo ful snezilo in sem zdaj kar malo prestrasena. Sicer imava zimske gume in tezek avto (tak, precej varen), me vseeno skrbi. Bo bolj razsodni moz odlocil.

A da bi sle ze v materinsko solo? A ni prezgodaj? Vedno se mi zdi, kot da sem najmanj informirana od vseh nas. user posted image

Vceraj sva z mozem do konca okrasila vseh najinih tavzent smrecic. Ponavadi okrasujem okrog sestrinega rojstnega dneva, ki je 18.12, letos pa me tako prijemlje to prednovoletno veselje, da sva okrasila ze vceraj. Je bilo super, okrasila sva 3 smrecice - ena je v dnevni in je ogromna in nova - 2 metra je visoka, druga je 1.2m velika in je v delavni sobi (bodoci otroski), tretja, najmanjsa - velika kak slab meter pa je v spalnici in je najlepsa. Sem se kar malo raznezila. Ker me je ful bolel hrbet je moral moz narest vecino dela, pa se ni nic pritozeval, malo je bil edin zivcen, da bo grdo okrasil.

Upam, da se boste imele fino za vikend. Tiste, ki se nimate trebuscka se nikar ne sekirajte, to vse se pride, vsaj ne boste kot avtobus tam okrog poroda. user posted image

(odgovor članu niki#)
Neposredna povezava do sporočila: 149
25.11.2005 14:45:38   
MiaSophia

Helou punce user posted image

Na hitrco se javljam in vam želim vsem skupaj lep vikend,

MarijaPo - važička, ker greš v Ikeo - fajn se imej, pa po pameti zapravljaj. Nič se ne boj cest, vse bo okejuser posted image

Glede materinske šole - tudi meni se zdi, da nič ne vem...sprašujem, kdaj bomo hodile:  a s trebuščki al že zdej??' Posvetujmo se prosim user posted image

Čedne bodite in se mejte fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?