MiaSophia
|
Lara: mogoče sem se malo čoravo izrazla, nisem mislila prav unih ta debelih žab (vsaj zaenkrat ne...), v mislih imam žabice tankice, sej veš, une 20 denske. Sicer pa blagor tebi, ker jih ne nosiš, jaz sem prava kača in sem rada toplo oblečena, če ne sem kr slabe volje Kako torej rešuješ zimsko "zimsko problematiko" mrzlih nog ? MarijaPo: hvala draga za lepe besede tudi tebi. Sem bolj radovedne sorte, tak da rada berem vaše stavke , veselim se vsake , rada pa tudi pokomentiram kaj . No, tole da si prehodla pol Lj je pa zdravo za tvoj telešček, kaj? Pa še info (hvala, da deliš z nami ) si zvedela. ja, bo kar držalo tole o prevelikih štumfih, se rolajo po nogah, pa še okol trebuha niso glih... Bo treba kar po nosečniške, ni kaj. Drugače pa v NY nimajo posebej oblačil za , sem pa prejle mal ven skočla (uradno na pošto ) in na hitro zavila ke, pomerla 29 št. (prej nosla 27), pa sem jih kar kupila. Všeč so mi pa predvsem zato, ker imajo nizek pas, zadaj so brez žepov, imajo le okrasne paspule (menda se reče tak ), žamet pa je ta droben (ozek). In do nadaljnega bom še imela nekaj fore, da jih bom nosla. Ko bom pa "velika", pa grem v Mother Care po une z naramnicami .