MiaSophia
|
Dobro jutro ! Moj drugi pregled je bil okej, meri 6 cm, tudi gubica je okej, pa razmerje za Downov sindrom je uredu. Od prejšnjega pregleda sem se zredila za 0.5 kg....Moj bo pikico videl v 20. tednu. Poslušala sem tudi bitje srčka Skratka, pregled je bil fajni. Zaprtje, ki me skoraj več ne "napada", rešujem z Donatom, tako kot je rekla ena od forumk; 0.5 l razdelim za 3x na dan. Pijem pa tudi zeleni čaj, ki ga "namakam" le 2 minuti in mi je tudi okej. Tifol prav tako še jemljem, mogoče ga bom tudi jaz jemala do konca nosečnosti... Lenika, te čist razumem, kak ti je bilo, ko si sedela v zakajenem lokalu in vdihovala tist prekajen luft Tudi sama sem ex-kadilka, ne kadim že 2 leti, dim me moti ko , ampak kaj češ...Kadar ni tako zelo mrzlo, se še zdaj usedem kam ven na teraso (seveda čez dan)... Torej, punce, nič kaj nismo klepetave . Najbrž nas vse to čaka malo kasneje, ko bodo bušiji že zrastli in ko bo šlo bolj proti finišu?? Lepo začnimo tale teden, baj baj