|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
26.1.2006 10:25:45   
maya2
MarijaPo: 83cm? kaj si sigurna da se nisi 'zatipkala'? meni se je samo v zadnjih treh tednih obseg trebuščka povečal za 8 cm!!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 551
   [Brisano sporočilo]
26.1.2006 11:03:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 552
26.1.2006 11:11:11   
Barbs
Jaz si ga pa sploh ne bom zmerila.user posted image

Ampak vam povem, da je kar velik. user posted image

No ja, veeeeeeelik. user posted image

Ok, naj vam bo - ogromen je.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 553
26.1.2006 11:36:57   
maya2
Saj je prav, da je velik, kajne? To pomeni da našeuser posted image  rastejo...  Meni je bilo hujše, ko se me do petega meseca vsi spraševali kam sem ga skrila... user posted image  
Auroraa: šiviljske metre morajo imeti v trgovinah z blagom, po mojem ga imajo v Galantu sigurno, jaz sem ga kupila v Eri.
LP
Maya

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 554
26.1.2006 11:51:01   
sonca
Ojla!

Lep pozdrav iz zmrznjenega Maribora! Že 3 dni sploh nisem šla ven..... in se mi niti ne da ko vidim da je ful minus.Zdaj sem do 20 februarja doma, ker so izpiti, jaz pa sem že naredila vse. (no razen enega, ne katerega grem marca)user posted image .
Sem se ravnokar izmerila- malo se je povečal obseg trebuščka na 88 cm.
Zanimivo - sploh se mi ne zdi da je velik zadnje čase ali pa sem se ga že navadila. Pa ve?
Zdaj po televiziji ravno Zoran kuha. Pečene rebre - to kar mam najraje od mesa.Mmmmmmmmmmmm.

Se še pišemo!

Čao

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 555
26.1.2006 12:03:07   
žmož
Ola punce!
Vidim, da ste pridne za pisat-najprej nekajdnevni mrk, potem pa pridete vse na planouser posted image . Jaz sem si komaj zdaj ogrela prste, da lahko vsaj normalno tipkam-imamo tak klinčev mraz v pisarnah, da sploh ni čudno, da sem nonstop nekaj prehlajena, pa še herpes me muči že 2 meseca-danes mi je res poln kufer!
Najraje bi spokala na bolniško, a kaj ko mi je nima kdo dat. Drugač je z menoj vse v redu, moja ginekologinja pa se ful drži predpisov glede količine opravljenih UZ (vsaj do sedaj) in določanja bolniške. Klinc, danes pa res ni moj dan!

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 556
26.1.2006 12:18:01   
77Saša
Pozdrav, punce, še od mene!user posted image

Danes ste pa res tko pridne. Evo, še mal poročanja od mene. V ponedeljek sem bila na pregledu. Na uz smo vse lepo sčekirali in vse štimauser posted image . Lega: zelo nizko. Spola ne bi mogli videt, tudi če bi hoteli.user posted image  Je že prav tako, če ne bi dragi ziher pametoval, kaj je videl.  Pa tudi spodnega dela hrbtenice nismo mogli videt, ker je bilo takoooo nizko. Petletnega Roka pa je zanimalo vse v ordinaciji bolj, kot pa tisto na ekranuuser posted image

No to: "takooo nizkkoooo" me mal skrbi. Vglavnem mali leži kot v fotelu, in tako se ne da rodit. Ni ziher (upam) se bo še 10x obrnil.

Vidim, da vas že daje gnezdenje. Res ste hitre.

jst se danes počutim bolj tkouser posted image ... je miško celo noč pinkpong v mojem trebuhu igral - levo - desno - noga - roka - koleno - komolec.... in jovo na novo-.-.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 557
26.1.2006 13:44:41   
maya2
Ja tudi jaz čisto razumem tali pinkponk! Moj user posted image  včasih tako hitro udarja, da sploh ne razumem kako mu to uspe user posted image   Še vedno pa mi ni prav nič jasno s čim me brca. Imam včasih občutek, da revčka celega v zrak meče! A ve ločite nogico od rokice?
77Saša: Moj user posted image  je tudi zelo nizko in na zadnjem pregledu je tudi lepo sedel, vendar mi je G pojasnil, da to še nič ne pomeni in da se čisto pred porodom tudi še lahko obrne...
LP
Maya

(odgovor članu 77Saša)
Neposredna povezava do sporočila: 558
26.1.2006 13:52:45   
TiaSara
Živjo!

Ja, pri nas že počasi gnezdimo. Nekako imam občutek, da tam v osmem in devetem mesecu tega ne bom več počela s takim užitkom in lahkoto, kot to počnem sedaj (pa že zdaj mi je včasih trebuh v napoto). Da bova pa vse zrihtala, bo pa kar trajalo.
MiaSophia - za težo vozička ti žal ne morem povedat, ker sem pozabila (morda se Barbs spomni). Ni pa pri najlažjih! Vzela sva bolj nevtralne barve, ker sva videla pri sestri, kako zelo in hitro se ti vozički umažejo - najin je rjav in rdeč (čeprav mi je bil modro-rjav bolj všeč).
Grem pa spet v opero - že drugič odkar sem user posted image . Če to dete ne bo glasbeno nadarjenouser posted image ! Upam samo, da ga kakšni visoki C-ji ne bodo preveč iz tira vrgli.

Ko smo pa pri hrani - jaz brez dnevne porcije čokolade (v različnik oblikah) sploh ne zdržim. Na srečo se teža še kar normalno giblje, samo za cukr me pa vseeno malo skrbi. No ampak pravijo, da imajo tudi user posted image radi bolj sladko plodovnico - torej oba uživava user posted image .

Lepo se imejte!

(odgovor članu 77Saša)
Neposredna povezava do sporočila: 559
26.1.2006 14:00:32   
TiaSara
Pozabila sem komentirat tole z lego, sedaj je pa že kar še eno sporočilo vmes - očitno sva z Mayo2 istočasno pisale.

Meni se zdi še prezgodaj, da bi razmišljala o tem v kakšni legi je user posted image . Saj menda se lahko še čisto do konca obrne. Sicer je pri meni prečno in zdi se mi, da je tako že večji del nosečnosti - no odkar se ga bolj zavedam, saj sem imela ponavadi na desni strani (kjer ima glavico) večji trebuh, kot na levi. Pa tudi brce so bile ustrezne. Jaz sem od začetka imela občutek, da vem, kdaj brca z nogami ali z rokami - ponavadi so bile "bokse" močnejše, pa manj jih je bilo, brce pa manj močne pa z večjo frekvenco. Sedaj pa so tudi brce že tako močne, da res ne vem več kaj je kaj.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 560
26.1.2006 14:13:34   
mojsoncek
oj,

pri nas danes nic novega oz. nic posebnega.

Sem pa ugotovila v zadnjih dneh, da ima nas-a pikec-pikica nov sport. Saj vse poznate tiste velike zoge, ki sluzijo kot stol ali pa kot "igraca" za poskakovanje. Pri meni bo kar lepo tole drugo in da user posted image  namesto zoge uporablja kar moj mehur in to kar pogosto. Mislim, da vem kaj bo njegova-njena najljubsa "igraca" user posted image . Ja res ni ne konca ne kraja telih presenecenj...

Kar se pa vseh teh centimetrov tice, pa stevilka kar lepo vztrajno narasca (ravnovceraj zvecer sem jih namerila 84). Meni gresta vsak teden gor cca. 2 cm. Ce malo prekalkuliram centimetre in tedne, ki so se do konca, bom imela kar en kos trebuha user posted image . Saj ne, da se kaj pritozujem, sem lahko kar vesela, ker gre vse samo v trebuscek. Sedaj me mozek klice pikapolonica... me zanima kaj si bo izmislil, ko bomo proti koncu user posted image .

pozdravcek majcicam

(odgovor članu 77Saša)
Neposredna povezava do sporočila: 561
26.1.2006 15:11:32   
lenika
Pozdravljene majčice.
Kar se obsega trebuha tiče je sedaj že 86 cm. V zadnjem mesecu grem narazen kot kvašeno testo, prej se mi ni pa nikjer nič poznalo. Brcanje je precej intenzivno vseeno pa še ne tako, da bi ločila s katerim delom telesa me brca. Je pa prav smešno videt, kako se trebuh dviguje in plapola.

MarijaPo ja kar se tiče moje poklicne poti, sem resše bolj na začetku in sicer sedaj delam četrto leto. Tudi danes šibam nazaj v službo, imam ob 16h govorilne ure za starše, no ja pa saj bo že. Jutri je petek in že takoj razmišljam bolj pozitivno. user posted image
Lepo se imejte in se javim še kaj čez vikend.

< Sporočilo je popravil lenika -- 26.1.2006 15:12:04 >

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 562
26.1.2006 15:28:25   
MarijaPo
Danes sem bila pri zobarju, sem odlasala 100 let, pa me je zacel en zob neki matrat, no, menda mu nic ni, mi je pa z neko belo snovjo zalil vse tri osmice (nimam jih 4, ker nisem tok pametna) in sem zdaj vsa zadovoljna, da mi ni treba jet vec 1/2 leta tja.  user posted image  Juhuhu.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 563
26.1.2006 21:29:32   
aljča
Ojla majčice!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image joj kje ste našle te mere bušijev?????Jaz sem čistuser posted image ,ker je moj od vseh tle gor največji in sem se že začela spraševati,če je noter sam enuser posted image ????
Res je da sem lansko leto imela postopke in sem se nabasala s tabletami in inekcijami do te mere da sem se zradila do zanositve cirka 10kg.Tko da sedaj kg le niso tako hudi samo buši ma pa vseeno skor 120cm pa je maj še daleč.
Mislim, da bom kar počla do časa ko grem rodit.Aja da ne pozabim...res je da imam od vsega začetka rizično in se moram lepo pazit in da je tudi gibanje bolj omejeno koker pa bi lahko bilo in mislim da je tle en vzrok za te cm.......apetit je pa tak,tak koker kdaj.
Res ste pridne vam kar dam pohvalo in čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No našuser posted image lepo brca in je hiperaktiven včasih cel dan in še ponoč...največkrat pa mi deva šuse ko bi mogla zaspati in tako čujem včasih tud po dve uri dokler se ne umiri.user posted image
Materinska šola je tudi za mano tako, da sem sedaj že rešena in lahko posvečam čas preurejevanju sobe za našga sončka.
Tko tolk na hitro da ne bom zoept mal zaspalatle gor.
Vsem lepe mrzle dni s čim več sončka.Pa pazite nase in svojeuser posted image user posted image ,ki pridno čakajo na maj.
Čao Aljčauser posted image user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 564
27.1.2006 7:10:37   
majamo

Tko da sedaj kg le niso tako hudi samo buši ma pa vseeno skor 120cm pa je maj še daleč.
Mislim, da bom kar počla do časa ko grem rodit.

Ha ha Aljča sem se kar malo nasmejala ob tvojih 120 cm. Moji cm so namreč podobni user posted image user posted image user posted image . Kaj čmo, jaz sem že prej imela okoli pasu tolko kot majo ene user posted image zdaj ko so že 6 mesecev pregurale. Boma pa ko dve žogici na koncu, pa kaj! Pol junija pa mam namen dol spravlat pa se konkretno krčit,... user posted image user posted image user posted image

majamo

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 565
27.1.2006 8:22:17   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: majamo
Boma pa ko dve žogici na koncu, pa kaj!
majamo

Kot tri žogice - welcome to the club ;še meni!user posted image

Dobro jutro, majčice,user posted image

Pravkar pojedla baby pašteto pa kruh ( sama sebe mam za norca, ker se prepričujem, da je baby paštetka bolj zdrava kot običajna) , popila sem eno veliko user posted image . Sem kar vredu v primerjavi z včerajšnjim večerom, ko so me kolki tako boleli, da sem hodila kot user posted image  .  Vsa nesrečna sem, ker nisem vajena, da sem omejena v gibanju al pa pri miru.. Naša mama mi po telefonu pravi(user posted image , da je "čist vedela kaj bo , ker sem pred nosečnostjo preveč vozila z motorjem in to pri mojih letih in res nimam pameti "  in da je to zihr od tegauser posted image .... Se bom počasi navadila in ji raje ne bom nič več pojamrala.  Projekt posteljica je uspel - pred vozičkom , tako, da že ta vikend dobimo malo posteljico ( prepričali so me, da je košek brezvezeuser posted image  ... pa naj jim bo... Torej, posteljica 120x60, svetel les, s tremi nastavitvami dna, da ne bom na glavo padala not v prvih mesecih... Verjetno pa mi je še ne bodo pustili postavit, ker bi jo morala v najino sobo - user posted image  namreč na začetku še ne bo imel svoje sobe, ker imata dekleti zaseden teritorij. Sicer mi pa glede na izkušnmje bolj paše, da imam malega parazitkauser posted image  pri sebi - ko bo začel mevkati ob npr. pol treh (user posted image  ) ga bom samo priklopila na mlekarnouser posted image  .... Pa bo.

Zunaj je malo manj mrzlo, zato si bom dopoldne privoščila malo daljši sprehod, da prečekiram, če bo potem zvečer s kolki in sramno kostjo boljše . Če ne drugega, bom verjetno utrujena in bom že od tega zaspala. Upam.

Pa pa.... se še kaj beremo....user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 566
27.1.2006 8:39:44   
žmož
Bravo pupe!
Kako lepo rastejo ti trebuščki, a? Mislim, da se vam bom pri ta večjem obsegu pridružila tudi jaz, čeprav sem nekje med MarijoPo in vami-ma se prav nič ne sekiram, saj vem, da bodo kilce potem kar letele dol.user posted image
MarijaPo mi je vzbudla slabo vest, ker tudi jaz odlašam z obiskom zobozdravnika in prelagam to iz meseca v mesec. Ma dobro, če ne prej, se bom spokala tja, ko bom začela porodniško (ma saj veste, zdaj res ni časa).
Mislim, Barbs, svaka ti čast za vse te tvoje lepe smeške, je skoraj tako, kot bi gledala oz. brala kakšen stripuser posted image .
Uživajte v petkovem jutru.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 567
27.1.2006 8:50:05   
majamo
Punce jaz pa sem včeraj malo iz radovednosti gledala posteljice in posteljnino v Baby centru. Mene je skoraj kap kake cene user posted image .user posted image

Dobro posteljica če jo morš kupit 35.000 sit se mi še ne zdi tolko, pol pa še jogi 15.000 pa da o postelnjini niti ne govorim. 22.000 sit za odejico, poušterček in blazinice za okoli posteljice. Prevlekca za odejico in poušterček pa za blazinece pa 6.000 .

Kaj so malo user posted image .
Hvala bogu da smo si dosti lahko sposodli, ker bi user posted image po moje kar poleg mene in atija spal.

Too much

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 568
   [Brisano sporočilo]
27.1.2006 9:01:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 569
27.1.2006 9:39:13   
maya2
Pozdravljena auroraa!
Jaz sem jo prejšnji teden spraševala, pa je rekla, da bom dobila pošto, pa je še nisem. Ampak mislim, da bi morala biti jaz tudi že na vrsti. Bom počakala pošto še danes, če ne bom pa klicala naslednji teden. Hvala za informacijo!user posted image  Mimogrede, ob kateri uri pa bo?
LP
Maya

Neposredna povezava do sporočila: 570
   [Brisano sporočilo]
27.1.2006 9:49:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 571
27.1.2006 9:57:36   
maya2
Hvala za informacijo. Nimam pojma, kolegica, ki je bila decembra je rekla, da jih je bilo 13. Jaz vem še za eno oz. dve (odvisno do katerega datuma bodo zajeli).

Barbs: user posted image user posted image user posted image  CARICA! Sem se jaz tudi že spraševala kaj je z nekaterimi ljudmi na tem svetu!

LP
Maya

Neposredna povezava do sporočila: 572
27.1.2006 10:16:24   
MarijaPo
žmož le pejdi k zobarju, sej pol sploh ni tako grozno, kot je, preden se spravis tja, jaz sem imela cele more, pa cist po nepotrebnem

barbs jaz sem tud prepricana, da te sramna kost boli od motorja, sam kaksnega user posted image  (ne vem zakaj me vedno ful ima, da bi barbs hecala)

Danes je zame poseben dan, ker slavim ze 9. obletnico izgube nedolznosti. Juhuhu!!!

Popoldne greva z mozekom k tasci na kosilo - je naredila filane paprike, ker so mi zapasale. Moja tasca je zakon.

A ste ve zadovoljne s tascami? Kako kaj spremljajo vase nosecnosti?

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 573
27.1.2006 10:44:11   
majamo
Moja tašča je ... pač taka ko je. Kot da ni nič. Niti me nič ne vpraša kak sem, če je z user posted image vse vredu, če pa kaj potožim, ko so me tak medenične kosti bolele, pa ni na to nič rekla le to, da njo tut tak roke pa noge bolijo, pa da je zmatrana,... Pa, da je ona dosti starejša od mene pa bla bla. Pol mi pa kaže ubogo rokico kot kak kužek. Boga, kak ma zatečeno. user posted image Zdaj pa ji niti ne rečem več nič glede user posted image . Vprašala me še pa tut ni od začetka nosečnosti če mi kaj pomaga. Ni mi še pol jamranja za poslušat. Raje vse sama naredim, pa čeprav je včasih težko. Pa saj ne rečem, da je ne boli, samo take smo user posted image . Malo pozornosti bi pa meni tut lahko namenila a ne?

Če po resnici povem??? Manj jo vidim raje jo mam. user posted image

Tak pač je

čav

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 574
27.1.2006 10:57:52   
žmož
Hmm, tašče, to pa je posebna tema!
Moja, uradno mi ni tašča, ker sem še vedno koruznik, je pa sploh pesem zase. Nonstop je bolana, otrok več kot eno uro ne more poslušat, ker nima več živcev zato, ko sem iskala varstvo za tamalga je rekla, da ne more, ker s svojo "boleznijo" ni glih sigurna, ko pa sem ga dala v vrtec, pa je bila cela užaljena. Da ne govorimo, ko je kaj za skuhat-vedno ko reče, da mi bo kaj skuhala, vedno pride nekaj vmes, da pač ni mogla. user posted image  Ma kaj čmo, tudi jaz bi rada imela super taščo, pa saj nisem zbirala nje, ampakuser posted image . MarijaPo, lahk si srečna, da imaš takšno taščo.
Tale naša Barbs pa je očitno baba kot se šikauser posted image  pravi mali user posted image  mora bit.
Vidim, da smo majčice vse bolj aktivne z pisanjem-do maja bo strani za en cel romanuser posted image .

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?