Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: vtikovanje v družino 15.10.2005 21:52:56
|
|
|
|
Annny
|
Alika01, ta je pa malo huda..kako pa bi se ob tem počutili žena in otroci?
|
|
|
|
RE: vtikovanje v družino 15.10.2005 21:59:05
|
|
|
|
mihelca
|
Se strinjam z Aliko01.Tudi jaz bi predlagala kolegici,da gre z menoj na piknik.Obrazlozila bi ji,da jo čaka presenečenje.Ta pra.. si ne zasluži žene kajšele otrok.
< Sporočilo je popravil mihelca -- 15.10.2005 22:03:53 >
|
|
|
|
RE: vtikovanje v družino 15.10.2005 22:03:40
|
|
|
|
mihelca
|
Annny,saj kolegice nebi predstavila kot ljubico njenega moža,ampak kot mojo kolegico.
< Sporočilo je popravil mihelca -- 15.10.2005 22:04:30 >
|
|
|
|
RE: vtikovanje v družino 15.10.2005 22:05:56
|
|
|
|
Annny
|
Mihelca, tudi, če si ta tip mogoče ne zasluži žene in otrok, je dejstvo, da jih IMA. In oni niso krivi, če je tak. Zato ne moreš biti tako trdosrčna in narediti kaj takega pred otroci. Koga misliš, da bi s tem najbolj 'kaznovala' in kdo bi se najslabše počutil? Pomisli malo, no!
|
|
|
|
RE: vtikovanje v družino 15.10.2005 22:07:11
|
|
|
|
Annny
|
Mihelca, saj te razumem- ampak vseeno je to družinski piknik, na katerem ljubice nimajo kaj iskati. Tudi, če je fotr še tak trot
|
|
|
|
RE: vtikovanje v družino 15.10.2005 22:09:24
|
|
|
|
mihelca
|
Ja saj imas prav.Samo ima pa me sveta jeza da taksni stvori zivijo med nami .
|
|
|
|
RE: vtikovanje v družino 15.10.2005 22:19:53
|
|
|
|
Annny
|
Res, tudi jaz komaj verjamem
|
|
|
|
RE: vtikovanje v družino 15.10.2005 23:00:43
|
|
|
|
babylove
|
Jaz bi (in sem tudi že) povedala, ker svoje prijateljice cenim in jih ne puščam v nevednosti, da lahko vsi ostali brijejo norca iz njih. Izhajaj iz stališča, kako bi se ti počutila, če bi vsi okoli tebe vedeli in ti nihče ne bi povedal.
|
|
|
|
RE: vtikovanje v družino 16.10.2005 10:55:22
|
|
|
|
india
|
Punce, hvala za odgovore in nasvete, vendar tega, da jo povabim na piknik ne morem naredit: nimam njene telefonske in tudi...jaz bi se počutila umazano, če bi to naredila. Poleg tega...ne morem naredit tega otrokom in vsem ostalim. Kaj pa vem, ta teden ga bom poklicala in mu povedala kar vem, ter naj sam uredi, ker če ne,povem prijateljici kako in kaj je na stvari. Kolikor sem spraševala moške, vsi pravijo, da je to prehodno in da ga bo minilo. Zakaj bi bilo potrebno potem toliko hude krvi?
|
|
|
|
RE: vtikovanje v družino 16.10.2005 13:00:32
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: MISKA01 Kolikor sem spraševala moške, vsi pravijo, da je to prehodno in da ga bo minilo. Zakaj bi bilo potrebno potem toliko hude krvi? Ja seveda...drugačnega odgovora od moškega itak ne morš dobit! In tud če je "prehodno obdobje" (Right.) je skrajno svinjsko od njega, pa če traja samo 1 dan!
|
|
RE: vtikovanje v družino 16.10.2005 19:27:11
|
|
|
|
muki1
|
LAHKO MU REČEŠ LE, DA NJEGOVA ŽENA, GLEDE NA TO DA JE MRTVA, ZNA PRIREJATI KAR FAJN PIKNIKE.
|
|
RE: vtikovanje v družino 16.10.2005 19:54:15
|
|
|
|
k1
|
muki1, tale pa je taprava.... jaz ti iz svojih izkušenj povem, žena ne bo verjela oz. verjetno ne bo hotela verjeti da je to res. saj ga bo slej ko prej pogruntala. kvečjemu bi ti lahko "ljubico" vprašala, če misli tega dedca in njej povej, kako je na stvari - mogoče pa se bo malo zamislila in ga pustila pri miru'!?!?! za tiste, ki pa se sprašujete kako je to možno: je možno, sploh če ma tako službo, da je kar precej nočnih in popoldanskih služb in se enostavno ne vidita in živiš v prepričanju, da je dedc itak doma... - najbolj to paše policajem, hehe....
|
|
|
|
RE: vtikovanje v družino 17.10.2005 11:27:41
|
|
|
|
Tashaia
|
Adijo pamet, preklet kreten! Jaz bi ga kar ubila! Nimam pojma, kaj bi naredila v taki situaciji...Mislim, da bi mu dala vedet, da vem, da ima ljubico in, da je pes umazan ženo razglasil za mrtvo...Verrjetno bi ga izsiljevala s tem in bi moral se čist spremenit in ženo razvajat na vse mogoče načine, drugače bi mu zagrozila, da ji bom pa povedala. Ampak po drugi strani bi mi bilo pa resnično hudo za prijateljico, da ima takega imbecila za moža in, da jaz vse vem, pa ji ne povem. Mah, sploh nimam ideje.
|
|
|
|
RE: vtikovanje v družino 17.10.2005 12:37:49
|
|
|
|
vesnica
|
hmmm...jest bi verjetno na pikniku tko bolj na samem mu omenla, da sem srečala znanko in da sva preko pogovora naključno ugotovile da ga obe poznava, da pa sem bla vseeno mal začudena ko sem videla, da smatra, da je vdovec brez otrok...le od kje ji ta ideja....se teb kaj sanja? lp
|
|
|
|
RE: vtikovanje v družino 17.10.2005 13:06:50
|
|
|
|
india
|
No, zadeva urejena. Morda malo čudno, a rekla sem mu, da ga pozdravlja ena skupna znanka,ki mi je o njegovi družiini povedala neke čudne stvari. Kar debelo je pogledal, potem pa ugotovil kam pes taco moli. Dala sem mu čas do jutri, da uredi,potem povem jaz osebno obema ženskama, njega pa naj vzame.
|
|
|
|
RE: vtikovanje v družino 17.10.2005 13:26:20
|
|
|
|
Anonimen
|
joj nism brala vsega mogoče je kera že to napisala pa vseen. kaj pa če bi na pikniku v kraj zvlekla mal njenga moža pa njega povprašala po zdravju. mu povedala da vse veš in naj se sam odloč keri bo povedal resnico, ženi al ljubici al obema??! ne vem js bi zelo težko žvela s tako skrivnostjo, js tut prjatlci v oči ne bi mogla pogledat, ker konc koncov če ji ne boš povedala oz njen mož kar bi blo lepš bo enkrat zvedla da si vedla in to bo zanjo isto k da si jo prevarala tudi ti. v vsakem primeru je tu prijateljstvo ogroženo!
|
|
|
|
RE: vtikovanje v družino 17.10.2005 13:50:12
|
|
|
|
CatJa
|
bravo, izkazala si se. Marsikdo si tega ne bi upal naredit.
|
|
RE: vtikovanje v družino 17.10.2005 13:55:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa pripelji njegovo ljubico na zabavo. Sej jo poznaš ane? No potem pa kar na delo. Njej lahko poveš ali pa tudi ne (verjetno je fer da ji poveš- saj ni reva nič kriva). Pa naj se potem on ukvarja s tem ali jo pozna ali ne. Verjetno je pa res da bi s tem uničila zabavo . lp
|
|
|
|
RE: vtikovanje v družino 17.10.2005 13:56:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Sory. Vidim da je zadeva že urejena. Čestitke. Well done!
|
|
|
|
RE: vtikovanje v družino 18.10.2005 19:23:16
|
|
|
|
k1
|
miška, čakamo še zaključek vsega...
|
|
|
|
RE: vtikovanje v družino 18.10.2005 19:53:22
|
|
|
|
india
|
Hehe, počakajte na četrtek, prej ne bom preverjala,takrat ga pa pokličem in vprašam kako in kaj...če mi bo kaj sumljivo, pa pokličem prijateljico in preverim kakšne volje je.
|
|
|
|
RE: vtikovanje v družino 18.10.2005 21:52:32
|
|
|
|
FRAČAFELA
|
Ja jaz bi na njenem mestu želela vedeti. Problem je le v tem, da je bolje, če bi uredila "zmenek"in bi ta njegova nova frajla nič hudega sluteči ženi povedala kako in kaj, pa še sliko pokazala. Drugače se zna zgoditi, da bi le ti grda izpadla, ona bi se pa z možem pobotala. No pa ker vidim, da je bilo to 3 dni nazaj...POROČAJ kako se je izšlo!!!!!Si šla ali ne????
|
|
|
|
RE: vtikovanje v družino 19.10.2005 1:06:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Moram rečt, da nestrpno čakam četrtek, da poročaš, kaj se je izcimilo iz tega...
|
|
|
|
RE: vtikovanje v družino 19.10.2005 8:13:29
|
|
|
|
india
|
Torej, zadeva je opravljena. Na piknik nisem šla, pol familije je bilo bolane, samo darilo sem odnesla in mu povedala,kar sem že napisala. Nakar me včeraj zvečer klče njegova žena in začne pripovedovati,kaj sta se pogovarjala, ... da ji je pač povedal, da ima ljubico in da je storil nekaj grdih stvari,....da pa je z ljubico prekinil in jo prosi odpuščanja.Ona mu sicer ne more odpustit,...nakar me je vprašala,kako dolgo že to vem in sem ji povedala kako in kaj, ter tudi v kaki dilemi sem bila. Kako bosta zdaj uredila,ne vem. Jaz imam pa mirno vest, z njo greva danes na kavo. Hvala vam vsem za nasvete!
|
|
|
|
RE: vtikovanje v družino 19.10.2005 8:29:28
|
|
|
|
anitaz
|
Zdaj te bo res potrebovala,da ji stojiš ob strani. Dobro si opravila.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?