Marogica
|
Miska01 to pa je zelo delikatna zadeva. V bistvu skoraj ne morem verjeti, ker res ne vem kako bi se to razvilo, tudi če žena ne bi bila tvoja priajteljica.S tem mislim, da ne vem, kako se ima on namen preseliti k tej znanki, doma pa se ženi niti ne sanja. Ali je ta tip drugi Coperfield, ali pa ne misli resno s to znanko, najvećja "budala" pa bo izpadla tako ali tako žena, ki očitno nič ne ve. Bom napeljala kar dalje, da bi si tudi jaz želela, da bi mi moj najboljši prijatelj povedal, če bi vedel, za kaj podobnega. Ker boli v vsakem primeru, vendar se vsaj ne bi počutila kot budala, okoli katere vsi vedo,da jo mož vara, samo jaz ne. Po drugi strani se pa vprašam, kdo sem jaz, da se lahko vmešam v drugi partnerski odnos. To ti govorim iz izkušenj, ker sem v podobni situaciji moji prijateljici (ni bila sicer najboljša) povedala, da jo tip vara. Sicer po dolgem premisleku in neprespanih nočeh, pa vendar. S to prijateljico nimava več stikov, ker jih je ona pretrgala, ker je verjela njemu, ne pa meni. Tip pa jo še dalje vara (pa ne samo z eno ). Kontakt je takšen, da če se slučajno vidiva, se normalno pogovarjava-vse ostalo je le zgodovina. Torej v mojem primeru, kot vidiš, sem ga "vsrala", ker sem ji povedala in to zato, ker sem izhajala iz svojega razmišljanja. Tako ti težko rečem, kaj naj narediš. Si povedala možu, ju on tudi dobro pozna?