|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vtikovanje v družino
15.10.2005 17:15:23   
india
Kako bi ravnale/i v sledečem primeru:
Danes sem srečala znanko,ki mi je vsa vesela začela pripovedovati,kako se s 1. naslednjega meseca seli skupaj z ljubeznijo njenega življenja. Nato mi je še povedala ime in kje ta človek dela, na kar sem jo osuplo vprašala, ali je ta človek vezan in ali ima otorke, ker mi je pač sama povedala,da je star skoraj 40 let. Na koncu mi je pokazala še sliko s posvetilom.
Povedala je, da mu je pred leti umrla žena in da otrok nimata.

Tu se pa skriva problem: tip je čisto slučajno mož moje dobre prijateljice, skratka z obema se dosti družim in vsaj meni je bilo zadnje čase sumljivo,ker ga nikoli ni doma, na obiske prihaja sama z otrokoma.....
Ona seveda ne ve nič in ne sumi nič.
Meni ne pade na kraj pameti, da ji to povem, a kako naj se obnašam pred njim, ker smo povabljeni jutri na njegov roj. dan? Poleg tega sem začela razmišljati,kako lahko človek zataji otroke in proglasi ženo za mrtvo?
Vedno bolj se ukvarjam z mislijo, da se enostavno opravičim za jutri in ne grem na piknik, a to bo zelo sumljivo, saj tega nismo nikoli počeli in še včeraj sem ji obljubila, da zagotovo pridem. Kako naj mirno prenašam njegovo slinjenje po njej in otorcih, ne da bi pri tem razmišljala o njegovih grdih dejanjih?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vtikovanje v družino
15.10.2005 17:20:55   
urši*
O ŠTALA!!!

ne morem verjet, da taki kozli obstajajo!!!!???user posted image
js bi ji pa povedla, sej si zasluži vedet kakega praseta ma za moža!!
pa , da jo proglasi za mrtvouser posted image
nimam besed....
js bi šla na piknik pa naredla celo sceno... ne vem no , res je kočljiva zadeva , sam nekdo pa tej bogi revi mora povedat...

ne vem , to je moje mnenje...

lp

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2005 17:36:59   
paris
Joj Miška, kako zoprna zadeva! Jaz prijateljici sigurno ne bi šla pravit,samo prizadela bi jo, verjela mi itak ne bi, nazadnje pa bi  verjetno zamerila meni. Mogoče pa bi njenega moža vlovila na samem in mu namignila, da vem za vso stvar, mogoče bi mu celo malo zagrozila, odvisno koliko bi se sluzil okoli žene! Fuj, kako sovražim take user posted image .
Mislim, da ostati doma ni preveč dobra ideja, prizadela boš prijateljico, ki si ji obljubila,da pridete, ne pa njenega sluzastega moža!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2005 17:46:51   
india
Ja,Paris, sem že pomislila, kako bi reagiral, če bi ga čisto slučajno kar vpričo žene vprašala, kako pa kaj Metka, to je ta druga... a mislim, da je dovolj dober lažnjivecmd a bi se zmazal. Na koncu bom verjetno kar tiho in upala, da ga bo kamlu minilo .
Res, mene tudi taki pujsi zelo razkurijouser posted image

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2005 18:19:56   
Annny
Če se postavim v vlogo njegove žene, lahko rečem samo, da bi si želela vedeti, kaj dela moj mož. Že zato, da bi se ga hitreje losala in ne bi več tratila časa z njim. Ne pravim, da ji moraš povedati ti, ampak.. Saj veš, kako z zamero včasih katera reče: 'Vsi moji prijatelji so vedeli, da me že leta vara, pa nobeden ni bil toliko, da bi mi povedal....' Žalostno.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2005 18:25:22   
mamči
Če sta res prijateljici pol sigurno ne bo mislila, da si si namislila in tudi zamerla ti ne bo. Če sta prijateljici! Sem bla v podobni situaciji-- začasno se je dec zmazal, ampak kmalu je blo vsega konec, ko ga je skužla ženkica... Dvomim, da boš lahko sproščeno kramljala na pikniku, razen če nimaš službe v teatru. Pa ti, bi hotela vedet? Pa če bi vedla, da prijateljica ve in ti ni povedala ?

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.10.2005 18:34:07   
india
Mamči, vse to so tudi vzroki, da sprašujem za nasvet. Sama bi to želela vedeti, seveda p ne bi bila vesela tega, da mi to sporoča najboljša prijateljica. Vprašanje je, ali bi ji verjela, ali bi samo zaradi užaljenosti in prizadetosti odreagirala s protinapadom.
Pa tudi vprašanje je,kako bo potem reagirala ona, ali bo njemu povedala na normalen način ali ga bo napadla....

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.10.2005 19:18:42   
Anonimen
Kaj pa če bi za začetek povedala njegovi ljubici kako je v resnici z njim? Da njegova žena ni mrtva in da imata otroke? Mogoče bo pa potem ona sama poskrbela za to, da se bo razvedelo ali pa naredila konec. Če ima kaj zdrave pameti. Ker je res kočljiva zadeva razlagat to prijateljici. Nikoli ne veš, kako to povedat. Bi bilo pa pomoje pametno da izve, čeprav se ji bo verjetno sesul svet. Razen, če ga bo ljubica načevljala in se bo ta idiot po nekem čudežu skuliral. Samo ne vem... če ženo proglasi za mrtvo...user posted image

Mene zanima, kako namerava izvesti tisto selitev. Najbrž bo za obe, ženo in ljubico, veliko službeno odsoten.

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.10.2005 19:23:47   
mamči
Ja tega je blo mene strah, da bo sodelavka (šlo se je za njo- sma pa sicer tud kolegici in se dobro razumema) ful popenla, pa ga nadrla pa bo pol on meni glavo natrgal...Spat nisem mogla tak me je to preganjalo, po eni stani me je žrlo, da morm povedat, po drugi strani pa kako. Res pa je, da onadva nista imela skupnih otrok, pa tud vsak svojo hišo in avto, je to tud že razlika.
Pa sma šle lepo na kavico , pa sem ji rekla, da ji morm nekaj povedat in da ne bo vesela in da mi je ful hudo in da sploh ne vem, ki naj začnem... Pol me je panika zgrabla, pa sem ji rekla, da ji nimam nič več zapovedat... Ona je bla skoz čisto kul in je rekla, da ko me je vidla je vedela, da nekaj ne štima in da naj ji povem ne glede kaj je. Pa sem ji - končno- za sveto mi je mogla obljubit, da mu ne bo povedla od koga je zvedla in sprejela je popolnoma razumno, kot bi bla na vse pripravljena.
Ni pa šlo v tej zgodbi za varanje,ampak za tepenje za rakom zbolele prejšnje žene.... hude zgodbe. Še huje ker sama na lastne oči nisem vidla, sem pa verjela tej osebi, ki mi je to zaupala.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.10.2005 19:48:08   
anitaz
Moje mnenje: Jaz bi povedala.Ker če bi se meni to zgodilo,bi tudi sama želela vedeti,ne pa da me ima za mtrvo???Pa da zataji otroke???Ma hudo,res! Pr.. user posted image  od pr..user posted image !!! zdej če ti reees ne bo verjela,ti ne bo.Saj bo čež čas sama ugotovila.Pa mislm da je vseeno bolje,da sedaj izve od tebe,kot pa kasneje,ko bo lahko izvedela da si vedela,pa nisi povedala.Si sploh razumela ta stavek user posted image   Lahko ji poveš,če ti ne verjame,naj ga malo preverja?Kje hodi,kam telefonari?Vse se da zvedet-slej ko prej.user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.10.2005 20:05:17   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: MISKA01

Mamči, vse to so tudi vzroki, da sprašujem za nasvet. Sama bi to želela vedeti, seveda p ne bi bila vesela tega, da mi to sporoča najboljša prijateljica. Vprašanje je, ali bi ji verjela, ali bi samo zaradi užaljenosti in prizadetosti odreagirala s protinapadom.
Pa tudi vprašanje je,kako bo potem reagirala ona, ali bo njemu povedala na normalen način ali ga bo napadla....

Miška, zakaj pa so najboljši prijatelji? Meni se zdi zelo podbno tistemu: v dobrem in slabem....
Jaz bi želela, da mi najboljša prijateljica ne dela za hrbtom in laže dobesedno v oči. Bolj bi bila skeptična, če bi mi take stvari sporočala neka bežna znanka.
Moja najboljša prijateljica je zaradi neiskrenosti moja bivša najboljša prijateljica....
Razmisli. Zvedela bo ziher prej ali slej.

...vox populi...

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.10.2005 20:27:43   
muki1
Miška, povej ji, saj vem, da ti bo hudo, ampak ženski boš prihranila marsikaj hudega in vsaj malo dostojanstva ji bo ostalo, če bo tipa sama postavila na cesto.
Kakšen bolnik je ta moški, pa kaj ste normalni, kaj si vse ne izmislijo. Ubogi sta obe. Lahko bi se zmenili med sabo, kot v filmi in ga obedve odpikali, prasca nemarnega.
Ne premorem zadosti grdih besed.....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.10.2005 20:33:54   
mamči
Glej jaz sem si mislila "me kap, če jo vidim kje s kakšno modrico...". Očitala bi si vedno. Ti si lahko misliš "kaj če ma s tem konjem še kakega otroka ker pol se ga bo še težje znebila, če sploh...". Glej jaz sem povedala, pa še zdaleč ni bila moja najboljša prijateljica, pravzaprav niti prijateljica, bolj kolegica.
Pa mislim, da kr za nekega lažnivca te pa človek že ne more met, brez kakega povoda, če maš  namen povedat pol pač povej na čimbolj obziren način, še najbolje, da začneš malo tipat na način "sta srečna, sta veliko skupaj, se kaj spreminja skozi leta..." zraven pač komentiraš čimbolj izi, kak je življenje pri vas, pa drugod. Jasno, da ne moreš kar rečt "ej, tvoj stari pa je pujs pa še kurbuser posted image , pa otroke posvetu taji". Mogoče ne boš čist takoj prvič povedla, pa vseeno boljše kasneje, kot nikoli.
Če je ded tak nor, da slike tala javno, pa da se ljubica hvali z njim naokoli, pol je pa tak itak mogel računat, da bo slej ko prej razkrinkan.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.10.2005 20:38:18   
ZARA
Ojoj, kakšna čudna situacija, MIŠ...moj nasvet je, da nimam nasveta. Grozno, res ne vem...marija, ampak eni pa imajo ego!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.10.2005 20:40:53   
baguSka
Sej ne morm verjet, da je to sploh možno. Si prepričana da gre za isto osebo?? Sploh se mi zdi zlo čudn, glede na to, da ti je Metka omenila, da se bosta skupi preselila. Čudno se mi zdi to, da se on namerava preselit, doma pa ni še nič povedal. Mogoče pa namerava v bližnji prihodnosti? Uf. Miljon enih vprašanj, na katere zna verjetno odgovorit le ta moški, ki očitno živi dvojno življenje. Groza. Kar srh me spreletava. Jaz osebno bi najprej govorila z Metko, potem s tem idotom, da bi vsaj vedla kaj in kako, ker nebi šla govorit nečesa prijateljici, če nebi bla čisto 100%. Si predstavljaš, če vse to ni res, kako bi prizadela prijateljico? No, skratka po preverjenih informacijah in ko bi bla res 100 posta, bi ji seveda povedala, če ji nebi hotel on sam. Pač bi mu povedala, da ji bom drugač povedala in sama. In bi tudi ji. Ker če ji nebi, potem to res nebi bla najboljša prijateljica oz. dobra. Si sploh ne predstavljam, da bi sama imela prijateljico, ki bi vedla kaj takega in mi nebi hotela povedat. Tako da go for it, ampak sama presodi kako. Jaz jutri definitivno nebi še delala scene. Vso srečo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.10.2005 20:49:31   
Marogica
Miska01 to pa je zelo delikatna zadeva. V bistvu skoraj ne morem verjeti, ker res ne vem kako bi se to razvilo, tudi če žena ne bi bila tvoja priajteljica.S tem mislim, da ne vem, kako se ima on namen preseliti k tej znanki, doma pa se ženi niti ne sanja. Ali je ta tip drugi Coperfield, ali pa ne misli resno s to znanko, najvećja "budala" pa bo izpadla tako ali tako žena, ki očitno nič ne ve. Bom napeljala kar dalje, da bi si tudi jaz želela, da bi mi moj najboljši prijatelj povedal, če bi vedel, za kaj podobnega. Ker boli v vsakem primeru, vendar se vsaj ne bi počutila kot budala, okoli katere vsi vedo,da jo mož vara, samo jaz ne.
Po drugi strani se pa vprašam, kdo sem jaz, da se lahko vmešam v drugi partnerski odnos. To ti govorim iz izkušenj, ker sem v podobni situaciji moji prijateljici (ni bila sicer najboljša) povedala, da jo tip vara. Sicer po dolgem premisleku in neprespanih nočeh, pa vendar. S to prijateljico nimava več stikov, ker jih je ona pretrgala, ker je verjela njemu, ne pa meni. Tip pa jo še dalje vara (pa ne samo z eno ). Kontakt je takšen, da če se slučajno vidiva, se normalno pogovarjava-vse ostalo je le zgodovina.
Torej v mojem primeru, kot vidiš, sem ga "vsrala", ker sem ji povedala in to zato, ker sem izhajala iz svojega razmišljanja.
Tako ti težko rečem, kaj naj narediš. Si povedala možu, ju on tudi dobro pozna?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.10.2005 20:54:07   
india
Ja,Marogica, mož pravi, naj bom tiho in naj se ne vmešavam. Po mojem mnenju pa ta baraba itak oni ljubici laže, da se bo prselil z njo, enostavno jo bo odpikal. Po mojem, nisem sicer ziher, a mislim, da nima jajc, da bi pustil ženo in otroka.
Za zdaj bom tiho, verjetno pa bom še ta teden na nek način njemu omenila, da vem, kaj se dogaja.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.10.2005 20:55:41   
ZARA
No evo, točno iz teh razlogov!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.10.2005 21:22:52   
Marogica
Seveda Miska01, da nima jajc in bo tako na nek način prizadel dve ženski, pa otroka, pa še koga. Poznam primere, kjer so to moški delali 30!!! let, pa žena ni vedela, ljubica pa ga je čakala, na koncu pa ostala pri petdestih sama in "stara". On pa je še vedno z ženo. Bili pa so vedno isti izgovori-najprej naj gredo otroci v osnovno šolo, potem jo naj dokončajo, pa srednja šola je tudi še za končat, pa na faks je že skoraj pri koncu......
To so mi ta pravi......
Te pa popolnoma razumem, da ne veš kako reagirat in se obnašat. Ko sem bila v tej situaciji in smo bili kje skupaj, sem imela občutek, da se samo jaz bedasto počutim. Ona(prijateljica) ni vedela, mojemu možu je bilo v bistvu vseeno, on se je obnašal, kot da ni nič narobe. Mater

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.10.2005 21:30:00   
Anonimen
user posted image jaz bi na tvojem mestu to njegovo ljubico povabila s sabo na piknik,da bi se sama prepričala kako ji laže.kako bi gledal hudič,ko bi jo videl tam.user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
15.10.2005 21:30:35   
CatJa
user posted image js bi pomoje že, ko bi mi Metka povedala za tega tipčka, takoj butnla ven, ali misli pravega.
user posted image  Ja, punca je na slabšem, ker pač ne ve. Ti pa veš. Po eni strani bo ravno tako prizadeta, ko bo zvedla kakšnega cepca si je navlekla, kot bo šokirana žena, če bo kdaj zvedla, kako njen mož (tako IN drugače) nateguje drugo žensko.

Najhuje od vsega je, da se zdaj ti sekiraš za nekaj, kar tvoji prijateljici sploh ne vesta. O tipu pa raje sploh ne bi ...... user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  ....... Pa sej zastopim, da se človek lahk zaljubi itd. ampak, da zataji lastne otroke in ženo proglasi za mrtvo? :smajlikibruha:

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.10.2005 21:33:55   
CatJa
Aja, na piknik pa ne bi šla. Ker če ne bi mogla povedat prijateljici, kaj se dogaja, se tudi ne bi mogla normalno obnašat in ji gledat v oči, medtem ko bi se user posted image  user posted image  obnašal, kot da ni nič narobe.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.10.2005 21:35:33   
frutka_
Manj veš boljše je, Miška. Zato se na tvojem mestu ne bi NIČ petljala, ker boš samo še drek bolj zmešala...take so vsaj moje izkušnje.

Pa brez zamere ampak ti imaš svoje probleme¨, ostali pa naj svoje butaste tudi sami rešijo, zaradi tega ni ogroženo nobeno zdravje in prav tako ne tvoja morala. Pa tudi ni tvoja naloga da prenašaš novice dalje. Pusti vse skupaj in jih pošlji nekam, ker motijo tvoj mir!

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.10.2005 21:42:27   
Anonimen
Ne vem, ampak jaz mislim, da bi ji povedala. Preprosto ne bi zdržala, ne bi ji mogla gledati v oči in lagati. Ja, če bi šlo npr. za to, da bi kdaj prijateljičinega moža videla na kakšni fešti v ženski družbi, tudi če bi bilo očitno, da sta si zelo dobra družba, bi morda zdržala in bila tiho. Ampak če gre pa tip tako daleč, da počne takšne stvari, ki so kot kakšen dober scenarij za film, je pa druga stvar.

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
15.10.2005 21:51:29   
KODA
Jaz bi ji povedala.Take stvari ne razderejo prijateljsatva,če je pravo.Če on zdaj to počne,kaj lahko še v bodoče.Patološki lažnivec.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?