zaspanka
|
živjo junijke! kako ste kaj? bolj malo se javljate! a samo počivate pa božate vaše trebuščke? no mi smo bili pa včeraj na NS v ljubljanski porodnišnici in naročeni smo bili k dr. premru-seršen, ki je baje ful dobra. in potem z možem prideva do UZ in tam sedi nek gospod . moj dragi ga je hotu kar vprašat ja kdo pa ste vi? no in potem on vse lepo naštima in se gledamo in merimo in res je bil prijazen in vse nama je razložil. mali je skoz nekaj skakal, kot da se mu kolca, ga je kar v zrak metalo ves čas . in potem smo vse videli kar smo morali: nosno kost, lobalnjo, hrbtenico, črevesje, želodec, mehur, obe rokici, obe nogici, popkovino. šteli smo tudi prstke na rokicah in smo videli, da jih nima 6, je rekel, da ne bo nič bolj znan kot pogorelič. izmerili smo tudi gubico 1,7 mm in tveganje za DS je 1:12856, tveganje za ostali trisomiji pa 1:80179. je rekel, da je to super. vprašala sem ga, če se že kaj vidi kaj bi lahko bilo in ves čas sem si samo govorila prosim reči, da je fantek, ker si ga res zelo želim. in je rekel, da to je tako ali tako 90% in da bo deklica. jaz sem čisto prebledela in vprešala, če ni tako, da deklice lahko postanejo fantki, obratno pa ne . in se je nasmejal in rekel da sem res dobro obveščena. no in na koncu sem še po izvidu ugotovila, da je bil to dr. pušenjak. tako, da sem bila zadovoljna. dal nama je tudi 2 slikici naše pikice. no ja to je že kar veliko dete, ne pa več pikica, saj smo veliki 6 cm v 12 tednu. sva bila pa neizmerno vesela da smo zdravi, pa karkoli že je tam notri, lulček ali pa ne! karkoli bo, ga bova imela neizmerno rada. če zraste pa še lulček se pa tud ne bomo pritoževal, ker so se zmotili. no punce pridne bodite in čuvajte svoje sedaj že otročičke. pozdravček od zaspanke
|