Anonimen
|
Sem še jaz dala moj PDP v podpis. Glede štetja gibov sem pa jaz zadnjič svojo G vprašala, če jih že moram, pa je rekla, da mi še ni treba. Sem pa tudi sicer enkrat nekje prebrala, da se to dela šele zadnji mesec. Pleničke sva pa midva nabavila od DM Babylove, prav tako tudi trdo milo, pa ko sva bila glih v elementu , sva vrgla v voziček še tiste krpice za umivanje za enkratno uporabo (če mi kdaj tetra krpic zmanjka, pa še ne bo dovolj cunj za poln pralni stroj - sva vzela samo en paketek), pa previjano podlogo za na pot, pa čistilne robčke za ritko, pa ne vem, če še kaj. Sva izkoristila in ful nabavila, ker sem imela glih kupon za 15% popust. Punce, a boste ve nabavile palčka zavijalčka? Mene ful mika, samo cena je pa taka, da te na rit vrže. Rada bi imela ta novega, ki ima možnost vstavitve dveh kaset s folijo - do 4 mesece in 4+. Takih pa rabljenih pomoje še ni glih za dobit. Po drugi strani pa razmišljam, da bi nabavila navadno vedro za plenice (sem gledala od bebe jou), sam sem ful skeptična. To je pomoje potem itak isti k , če jih kr tko mečem v navaden koš za smeti (zavezane v plastično vrečko seveda). Drugače vse po starem. Še vedno težko hodim (hecno, vsi mislijo, da me noge tolk bolijo, pa me pod trebuhom), pa na desni strani na robu reber pod prsmi me za znoret boli. Vsak dan hujša pekoča bolečina. Sploh ne vem, kako bom rojevala, ker že ko se napenjam zarad česa drugega, ali na wc-ju ali pa ko se usekujem ali karkoli, me še bolj boli. Glede velikosti cunjic pa takole. Jaz bom v glavnem kupovala vse 62. Za spodaj imam par stvari 56, vrhnje cunjice, sploh te pajacke za ven, pa kar 62. Za čez, ko je spodaj že par plasti, je itak bolje, da je malo večje, pa te vrhnje cunjice lažje malo zavihaš, pa še predragi so ti pajacki, da bi za eno zimo dve velikosti kupovala. Bo tako glih do konca zime zrasla na 62 cm. Upam, da ne že prej, ker lahko kar veliko pupo pričakujemo. Sem pa čist zgubljena pri nakupu kapice za ven. Ne vem, katero številko vzet. Ne vem, a so tiste cifre na kapicah obseg glavice, ali kaj? Ker jaz manjše od 44 še itak nisem našla, da bi imela tak obseg, pa dvomim. Nimam pa sploh občutka tudi na videz ne. Bo pa treba kupit nekaj, ker valjda ne sme it samo v bombažni kapici in kapuci čez sredi zime domov. LP od ponočnjakinje.
|