|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČICE
28.11.2005 15:53:21   
Rahelca
Drage moje,
so nam v materinski šoli povedali, da vsaj do tretjega meseca peremo samo s praškom, dvakrat izplaknemo in polikamo. Ker bom prvič mamica, se bom najbrž tega držala. Ko bo pa malo večji, bom pa likala samo oblekce, ki pridejo direktno na kožouser posted image .

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 801
28.11.2005 16:04:22   
uniq
Dan,
vidim da se pogovarjate o pranju z mehčalcem ali brez....za dojenčke ni priporočljivo uporabljati mehčalcev, ker znajo biti preveč agresivni do njihove občutljive kože. Tudi tisti ne kateri delajo reklamo da so najbolj nežni...jast sem oprala vse samo z praškom. Tudi pri prvi sem se tega strogo držala...ker drugače lahko dobi kako alergijo.
Drugače pa lep pozdrav in cartejte user posted image  prek bušijev. Morem reči da je moj precek aktiven v tem muvanju sem in tja in zelo rad/a pritisne na mehur.Zgage pa na srečo en mesec že ni bilo ta hudega napada...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 802
28.11.2005 16:42:59   
Nannn
Cao user posted image

Evo se mene tukaj...sem se potepala do sedaj in sem fuuuul utrujena...tako me sramna kost boli da je user posted image  pravi G da je potrebno masirat vse skupaj user posted image  trebuh me na momente se boli ampak manj ko vceraj tako da ni panike...je pa bolje ko spijem magnezijevo sumeco tableto...glede zgage pa itak ko je res ful kriza vzamem Rennie...

Hmmm tudi jaz nisem se nic oprala za mojo user posted image  in mislim da pocas moram zacet razmilsljat v tej smeti...da me ne bi slucajno kaj prehitelo user posted image  ampak ne vem nic o pranju...jest bom po mojem dala samo malo praska in nic drugega...ampak mislim da bo pol vse skupaj fuuuul trdo kar pa spet ne bi user posted image

LP Nannn user posted image

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 803
28.11.2005 18:20:19   
meta22
Živjo punce!

Brala in pisala nisem že dva dni, pa vidim da ste še sedaj zelo klepetave. sem morala nekaj časa brati , da sem nadoknadila zamujeno.

nekaj se vas je pridružilo na novo. super! bo nas več. več glav več ve.

nabavle smo zgeda v glavnem že vse, ne? zdaj je na vrsti pranje. tudi nam so v materinski šoli rekli, da na začetku naj peremo samo z malo praška. zaradi alergične reakcije na mehčalec. pa tudi moje prijateljice, ki so že rodile so delale tako. bom se držala kar tega.upam pa da cote, potem ne bodo preveč trde. tega tudi nebi rada.

drugače se jaz pa moj user posted image user posted image  počutiva ok. hribčki in dolinice so, brca še vedno kar močno, tako da imamo zjutraj in zvečer kar celoten program. vsaj ni treba tv buliti celi dan, ker moram veliko ležati.
me je pa včeraj ful dol tiščalo, pa špikalo me je tudi. sva šla z mojim user posted image  malo v šoping, pa se je kar poznalo da nisem dosti počivala. na nogah sem lahko vsaj kake pol ure, potem moram pa že ležat, če ne me vse boli. drugače drugih problemov ni, le zadnje dneve opažam, da ni več toliko apetita, oziroma se hitro nasitim.

nekje sem zasledila, da bi si naj en mesec pred porodom začele mazati bradavice. a ve boste bosebej mazale al je zadosti že maNDLJEVO OLJE? JAZ SE OD PETEGA MESECA ŽE MAŽEM Z MANDLJEVIM OLJEM PA MISLIM, DA BO TO DOVOLJ TUDI ZA BRADAVICE.
kaj pa presredek?pravijo da pomaga, pa mi nekako ni oziroma se mi ne da, da bi ga masirala!! moram vprašati user posted image  če bo on slučajno za to! s katerim oljem pa naj masiram?

kaj pa malinov čajček že katera pije! kdaj ga boste začele piti, če ga sploh boste?

lep pozdravček in se slišimo(tipkamo)!

meta

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 804
28.11.2005 19:12:39   
LE&TA
Za kaj že je dober malinov čajček?
Jst si nič ne mažem, ne bradavic, ne presredka, se mi ne da, ma bom!

Nannn, a pol v sredo prideta oz. pridete? No, sej se prej slišmo!

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 805
28.11.2005 19:28:52   
nejca1
Ojla!

Ja, ja, si je treba stvari pripraviti za naše sončke, a ne. Tudi sama imam že večino poštimano, malo moram še po številkicah zložit.
Prejle sem hotla kupit pamperske newborn, pa ni bilo videti, da imajo odprtino za popek. Katere naj kupim za začetek? Pa milo za kopanje, a to od nivee je ok, je trdo milo, ne tekoče.

Pa še nekaj, kdaj je fajn otroku navezati kakšne igračke na posteljico, da začne dojemati? A že kar na začetku?

Lep pozdravček, user posted image

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 806
28.11.2005 19:52:15   
renan
Pozdravljene januarčice!

Da se še jaz po dolgem času malo javim: konec 34. tedna, +13 kg, čez trebuh 99 cm...

Jaz sem za mojega user posted image že vse oprala. Dodala sem čisto malo mehčalca-onega antialerg. za dojenčke....upam, da ne bo kaj narobe. Nam so na materinski povedali, da naj likamo le bombažne plenice ali pa tisto kar pride direkt na kožo. Tega se bom držala..
Naslednji teden si grem nabavit neko homeopatsko zdravilo za lažje odpiranje. Mi ga je priporočala prijateljica, ki ima že dva otroka, pa ni bila nikoli nič rezana..mogoče si še kupim weledo za presredek...

p.s. malinovi listi se tudi pijejo zaradi lažjega odpiranja...

Imam občutek, da je moj user posted image že precej velik. Ko dolgo sedim, me pošteno tišči pod rebri. Še sreča, da sem si nabavila blazino za dojenje, ki mi je opora za spanje. Tako vsaj spim lahko.. Brca pa danes cel dan, kot da bi twist plesal..

Vas že kaj daje strah pred porodom? Mene tu in tam rahla panika...

Lep pozdrav vsem in vašimuser posted image !

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 807
28.11.2005 19:58:08   
meta22
malinov čajček bi naj bil za lajšanje porodnih bolečin. ne vem pa kdaj bi se naj začel piti. koliko vem, ne preveč zgodaj, ker baje proži tudi porod.
plenice bom jaz imela pamperske-sem jih že kupla- tiste ki jih je 44 v paklu.pa bomo vidli kako se bodo obnesle.eni pravijo, da so v redu drugi spet kritizirajo. najbolje bo da same ugotovimo kaj bo našim user posted image  najbol odgovarjalo.
milo pša bomo imeli od nivee tisto najbolj navadno trdo milo.na začetku ga baje tako nucaš samo 1x na teden.
za igrače in dojemanje ne vem. mi jih bomo imeli kar od vsega začetka, saj škoditi ne more, a ne!!!

lp 

meta

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 808
28.11.2005 22:18:05   
Rahelca
Hoj, sam mal sem šla stran, pa že cela debata. Za masažo presredka je najboljše olje Weleda. Pravijo, da se masira od 38.tedna dalje. Meni je to malo pozno. Sicer še nisem začela ampak...
Renan blagor ti. Jaz sem v 32.tednu, imam +11 kg in obseg trebuha 104!
Za bradavice imam tudi Weledino olje, si jih pa že kar nekaj časa mažem. Bomo videli, kako bo. Bom pisala Božičku za čim manj bolečin. Ja, včasih tudi mene panika grabi. Ampak si mislim: še nobeden ni notri ostal.

Jaz sem tudi slišala za malinov čaj. Mi ga je dala kolegica, ker ga ona ni smela piti, da ne bi prezgodaj rodila. Čaj imam v lističih. A katera ve, koliko žličk čaja v vodo?. Sej ga še ne bom pila...za vsak slučaj...

Meni tudi brca kot nor. Še vedno ne vemo za spol. Pridne ostanite in božajte svoje sončkeuser posted image .

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 809
28.11.2005 22:37:56   
Nannn
Hojla user posted image

Ja koker katera jest bom kupila planice Fixies new born ki imajo odprtino za popek...mi je prijateljica svetovala in slisala sem ze ful pohval za te planice...ima pa vsaka svoje mnenje...weleda olje sem pa slisala da je v redu in tudi meni je moja G ze rekla naj si masiram presredek...ampak priznam nic se mi ga ne da user posted image  pol pa moj user posted image  v akcijo stop...trdo milo imam od Bubchen in vso kozmetiko bom imela od tega proizvajalca...malinov caj pa je pametno piti na koncu ali pa ko si ze cez rok da vse skupaj malo pospesis...ampak ne vem kok je to pametno...

Priznam pa da mene zadnje case tudi daje mal panika glede poroda in glih danes sva z mojim user posted image  govorila o tem in sem se mu potozila da ne vem kako bo sla nasa pupa ven...je pa res da nobeden user posted image  ni not ostal...se malo pa bo december in potem bomo odhajale vsaka posebej v porodnisnico...ufff kako hitro gre cas...in z tem me obdajajo ze sedaj skrbi kako pa kaj...in kako se bom znasla v novi vlogi user posted image

Sibam se mal gledat tv in potem nocna mora spanje ki bo spet po obrokih in nic kaj prijetno...

Nocko Nannn user posted image

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 810
28.11.2005 22:41:18   
Nannn
aja se nekaj...jest masiram presredek z mandljevim oljem ki mi ga zmesajo v lekarni me pa zanima kje se dobi to olje weleda a tudi v lekarni?

LE&TA v sredo se vidimo 100% midva prideva oz.pridemo in gremo skupaj na predavanja...bo tvoj user posted image  tudi lahko?Te poklicem ko startamo od doma in to bo nekje okoli 9 zjutraj...

Nocko Nannn

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 811
29.11.2005 8:24:33   
simonas
Dobro jutrouser posted image !

Madonca je danes mrzlo. Pri nas je bilo zjutraj -6°C. Upam, da ne bo začelo prehitro snežit, saj se ne vozim posebej rada po svežem snegu.

Vidim da imate odprto debato o masiranju presredka. Kje pa ste dobile navodila za masažo? Ste kje prebrale? Se priporočam za navodila.

Naš user posted image  tudi vedno bolj pridno brca. Zdaj brez problema naštejem tistih 10 gibanj v 12 urah, ko sem imela prejšnji teden nekaj težav.

Še vedno sem šlampasta in si nisem zmerila trebuha, imam pa +11 kg. Upam, da ne bo hitro rastlo naprej. Zdaj je bil sicer malo naporen vikend in smo se kar nekaj basali s pecivom, pa še ta teden bom pekla, da v službi naredim malega poslovilnega. Eh pa bo že. Sicer pa mi ful ne paše dosti jest, kosilo mi sploh ne diši... pravijo doma, da pojem manj kot miš. Mi pa zato za zajtrk včasih zadiši sveži krof. Mmmmm....

Jaz se še kar gibam. Se mi zdi, da me bolj boli, če sem dosti pri miru in sedim. Potem dobim take nervozne noge, da je za popenit. So vam kaj svetovali glede nervoznih nog razen magnezijauser posted image ?

Jaz bom prala z malo mehčalca, ker so zdaj vsa oblačilca tako trda. Ne bom pa pretiravala. Likala bom pa vse, ker vedno vse likam, pa še zdi se mi, da pridobi perilo malo na mehkobi, če je polikano.

Lep dan vam želim!user posted image

Simona

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 812
29.11.2005 8:53:59   
pikica*
Dobro jutro vsem skupaj

Vidim, da ste se v zadnjih dneh kar razpisaleuser posted image . Midva sva tudi že malo ogledovala plenice, ampak se še nisva odločila. A mogoče katera kaj ve o tistih, ki so od Mullerja? Pridejo zelo poceni, ne vem pa kakšne so kar se tiče kvalitete. Drugače pa razmišljava o Babylove iz DM, ker so menda dobre. Pampersk pa ne bova vzela, ker je ena prijateljica rekla,da jih je sedaj probala in so čista katastrofa. Mali ima menda ritko čisto vneto. Sicer nič ne pride čez, ampak je pa za ritko toliko slabše. Menda sama kemija.

Midva sva včeraj kupila lupinco (Maxi-cosi cabrio) za 25k. Ugodno za novouser posted image . Počasi nabirava stvari. Zdaj iščeva jogi za posteljico. V Baby centru sva hotela enega kupit, ampak ga ni bilo na zalogi in ne vedo kdaj pride. Kje imajo še otroške jogije (ne predrage)?

Jaz se bom tudi lotila mazanja presredka. Uporabila bom kar Weledino olje (Nannn, dobiš ga v DM-u....2k sit). Mislim, da ga lahko začneš uporabljat dober mesec pred rokom. So pa v škatlici navodila.

Zdaj gremo pa naprej delat. Še dobro, da sem v službi samo še dva tednauser posted image .

Čau

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 813
29.11.2005 9:12:35   
puri
Pikica*, mojim so se pa ravno po drugih plenicah naredili izpuščaji,....odgovarjale so jima samo Pampers, tako da je to pomojem čisto odvisno od otroka.

Kakšno velikost jogija pa rabiš? Jaz imam enega še čisto neuporabljenega, ampak je za posteljo velikosti 140x70,.....cena je bila 17000 sit, jaz ga pa dam za 5000 sit.

Sedaj pa čakam, da grem k Guser posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 814
29.11.2005 9:38:39   
LE&TA
Nannn, bosta pa zgodnja, kaj gremo prej na user posted image  al pol. Mojga verjetno ne bo zraven, ampak nič zato, glavno da se vidimo in kako rečemo! Pa kakorkoli že, bo najbolš da se dobimo pred porodnišnico. Če bosta prezgodej gremo pa na kavo prej! Se že veselim!!

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 815
29.11.2005 9:38:57   
pikica*
Ja, puri, najbrž je res odvisno od otroka. Midva bova poskusila s cenejšimi, potem bomo pa videli. Jogi pa žal potrebujem dimenzije 120x60. Vseeno hvalauser posted image .

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 816
29.11.2005 9:56:23   
Nyah*
Jutrouser posted image !

Huh, tole s presredkom je pa zanimivo, moram se jaz o tem zacet razmisljat. Bom nabavila Weledo, pa poskusila. Kar se plenic tice, sem jaz tut za pampers, je najvec ljudi z nujimi zadovoljnih, bomo pa poj videli, kako bo user posted image  reagiral nanje. Problem je le v tem, da lahko ne pasejo, ti jih imas pa recimo paket 40-ih domauser posted image .

Jaz upam, da nam ne bo treba malinovega caja pit, da bomo vse rodile tako in takrat, ko bo treba. Huh, sploh ne morem verjet, da se ze od poroda pogovarjamo, pa saj smo ravnokar zanosile in štele prve tedneuser posted image .

Pikica, kje pa sta dobila tako poceni MK lupinico?

Nannn, tudi mi bomo imeli najbrz vse od Bubchen, se mi zdi ok, pa pohvalijo jo.

Delam se ta in ostali teden, potem sem pa domauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 817
29.11.2005 10:07:09   
pikica*
Nyah, lupinico sva dobila v Pikapolonici. So imeli ravno zadnjo in smo se potem zdilali za 5k popustauser posted image . Sva ugotovila, da se tam kar splača kupovat, ker so cene dokaj ugodne pa precej bolj fleksibilni so kot v kakšnem Baby centru ali Arielu.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 818
29.11.2005 11:12:55   
renan
Vse od welede dobite v Dm. Zgoraj v Nemčiji je ful hvaljena znamka..Cene so pa tudi primerne. Na kremi za presredek piše, da lahko mažeš od 34. tedna naprej.
Mueller plenice hvali moja frizerka. Slišala sem, da so one iz Dm ok, pa za Fixies tudi. Na pamperske tu vsi prisegajo, pravijo samo, da so avstrijske bolj kvalitetne kot naše, ki so namenjene vzhodnemu tržišču.user posted image . Jaz bom poskusila kar Pampers za začetek...
Tudi jaz sem hotela nabaviti bübchen kozmetiko, a prijateljica mi je rekla, da njeni hčerki edino po nivei nista dobili izpuščajev in suhe kože.. Po tem nisem več prepričana...
Zdaj pa grem mal ven, ker je tako krasno sonce..

Lp vsem!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 819
29.11.2005 11:55:11   
Nannn
Hoj,

Prva stvar ki mi je prisla na misel ko sem vtipkala RR da je danes mpj 34 teden user posted image  in da se vedno bolj priblizuje dan D...uf pomoje me bo kar zvilo ker grem jutri se v porodnisnico v Postojno in bom imela feeling kot da grem rodit user posted image  ampak bom prezivela...LE&TA se bomo dobili pred porodnisnico ce bova pa prej prisla pa gremo prej na kavo...ni problem...

Plenice Pampers pa sem tudi jaz slisala da imajo fuuuuul kemikalij in da so ful plasticne...glih vceraj sem bila pri prijateljici in sva primerjali Pampers in Fixies in so definitivno bolj mehke in udobne kot pa Pampers ki so na otip kot nek papir...glede Babylove pa so bile v DM-u zelo kvalitetne dokler se ni proizvajalec  zamenjal so bili primeri ko so jih zenske nazaj nosile reklamirat...tako da baje niso v redu...Pampers ki ga pa kupis v Muellerju je malo boljsi ker ga uvazajo direktni iz Nemcije tisi ki ga kupis pa primer v Mercatorju pa je tako kot je napisala renan za vzhodni trg in je baje bolj krs roba...se mal pa bom naredila doktorat user posted image

LP Nannn  user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 820
29.11.2005 11:56:21   
tinkamiška
Uuuauuu!!! Sem vas komaj uspela prebratuser posted image

Presredek...sem ga mazala z Weleda oljem, pa so se mi zdej spustili dve taki boleči pikici, sem mporala malo prenehatuser posted image  pa ne zaradi olja. Začela bom pit malnov čaj, ki se ga uporablja za mehčanje in lažje odpiranje MV. Tule je link od ene debate na RR http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=479896&mpage=1&key=malinin%2C%E8aj&#482483  Tu pa tam malo potelovadnim-za presredek, recimo da grem na vse štiri in potem se z rito usedem nazaj, pa počepam na široko, ko kaj pobiram iz tal-to je najtežjeuser posted image  http://www.spolnost.com/index.php?page=masaza_presredka tole je link kjer piše kako masirat presredek. Pa se meni zdi zlo zakomplicirano in bom, ko se pozdravita mozoljčka samo mazala z oljem.

Bradavic si posebej ne mažem, možek mi vsak večer zmasira trebuh in joškice v takšnih krožnih gibih, da bi čimbolj umilila stije-zaenkrat jih še niuser posted image

Plenice sva pa midva kupila v DM- Babylove, en paketek Newborn, ker so baje res mičkene in imajo odprtino za popek(notri je 26 kosov, od 2-5 kg) in štiri paketke Babylove mini (42 kosov, 3-6 kg) Sem slišala same pohvale glede njih. Kar se pa tiče Mullerjevih pa menda nimajo za novorojenčke, so pa baje tudi zlo fajn plenice, bova vidla potem kasneje kako in kaj.

no fajn se mejte, pa se še kasneje mogoče oglasimuser posted image

LP
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 821
29.11.2005 11:57:45   
tinkamiška
Aja Nannn, glede Babylove, je bila baje samo ena pošiljka taka, da zdej so pa menda spet vreduuser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 822
29.11.2005 12:08:20   
LE&TA
Nannn, smo zmenjene! Upam da ga vreme ne pokvari!

Jst sm kupla kar Pampers, zdej me pa mal medete s temi plenicami, ja bom probala in vidla kako bo!
Včeri sem si prvič mazala presredek. Tinkamiška, grem zdej pogledat kako se to dela, ne vem če sem prav. Hvala za link! Nam je G v šoli razlagal kako ma mi ni blo lih jasno!

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 823
29.11.2005 12:14:19   
Anonimen
Pozdravljene

Jaz sem pa danes iz pregleda. Moram vam povedati, da sem kar malo razočarana. Kakor sem slutila, mi kri in voda tokrat nista ušla. Sem pa mislila, da bom dobila napotnico za UZ. No, pa sem se uštela.

Sestra mi je celo rekla, da se mi po 30. tednu sploh ni treba več preoblačiti. No, še to. Zgleda, da ne bomo nič več gledali, kako naša pupa raste. Da o tem, koliko je težka in velika sploh ne govorim, ker nimam pojma.

Sem pa šele danes dobila papirje za socialno. Pa še te ne bi dobila, če ne bi stegnila jezika. Pa napotnico za CTG. Mi je G rekla, da moram na CTG predno pridem nazaj na kontrolo (jo imam 15/12), tako da bomo nekje 12. šli spet malo ležat za pol ure. Pa še papirje za rešilca in sprejem ter porod sem dobila. Sedaj bo pa res treba torbo spakirat.

Aja, pa list za štetje gibov sem dobila. Ga ima še katera? Sicer mi je G razložila kako si pisat te gibe, ampak meni še ni čisto jasno. A mogoče katera ve?

No, pridne bodite in božajte bušije.

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 824
29.11.2005 14:21:19   
puri
Jaz sem tudi nazaj od G,....sem čakala eno uro in pol, predno sem prišla sploh na vrsto, potem je bil pa pregled zelo brzinski,....UZ, mi je sicer naredila, ampak je trajal minutkouser posted image . Z glavico je že obrnjen dol in tehta skoraj 2 kg. Sedaj me je pa spet naročila šele čez 5 tednovuser posted image in takrat bom imela CTG....................

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?