Eja_1 -> RE: oktober je naš mesec (10.10.2005 11:03:45)
|
Tudi jaz se oglašam po dolgem času. Pred 14 dnevi je CTG že pokazal rahle popadke na 8 minut, a sem bila danes (1 teden pred zadnjim izračunanim PDP) kar razočarana, ker CTG ni prav nič pokazal. Mene pa doma zvečer ali popoldne vsak dan malce matra (špika, otrdeva trebuh, tišči kot pred menstruacijo ipd.), kakšno uro na 8-10 minut, potem pa se vse potuhne... Mi je pa G že rekel, da če do 17.10. (PDP) ne bo nič, da se tisti dan prikažem, da mi naredijo CTG, UV, pregledajo plodovnico... potem pa me je šokiral z besedami, da bodo čakali še 1 teden po PDP, če bo vse v mejah normale in se bom morala vsak dan hodit kazat... muka bo najbrž to čakanje... je pa NM znano po tem, da dolgo čakajo (tudi po 10 in več dni čez rok), včasih celo predolgo... medtem ko sem za druge porodnišnice slišala, da temu ni tako in da čakajo največ 3-5 dni čez rok. Res srčno upam, da do 17.10. ne bom več v enem kosu, ampak da se bomo že lepo vsi trije cartali. Drugače se jaz premetavam po postelji kot kakšen slon, resnično... tudi moj možiček me tako kliče "slonček Dumbo", po 3-4x se zbujam in hodim na WC, pol pa zaspat ne morem.... tako danes ponoči sploh ne vem, če sem spala več kot 2-3 urce in sem videt kot kakšen zombi... Čauči, E
|
|
|
|