beli -> RE: oktober je naš mesec (6.10.2005 11:13:52)
|
Hoj! Sem bila pri ginekologu, pa je rekel, da še ne bo tako kmalu. Dete je živahno, jaz pa srečna. Trenutno še čakam mizarja in vrata za teraso, tako da bi še rada to uredila pred porodom. Ti delavci me jezijo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Vedno jih je treba prositi in čakat. Starši so že neučakani, jaz pa kar ne morem verjeti, da je že minilo in dobimo novega družinskega člana. Tako bye the way naj povem, da mi je ginekolog na prejšnjem pregledu rekel. da bo punčka, čeprav je bil tam pri 3 mesecih tako sveto prepričan, da bo fantek in jaz sem tako tudi označila. Sedaj pa ne znam spremeniti. Včeraj sem bila še na faksu, zdaj pa konec za en čas. Naj mi katera svetuje kaj naj storim. Ne vem, če bom zmogla delati faks zraven bebice. Res bi se ji rada posvetila, a letnik in pol mi je še ostal do konca. Vem, da bo potem še težje, ko končam s porodniško in bom začela spet hoditi v službo. Verjamem, da se s pravo organizacijo vse da, ampak me res skrbi, ker ne bi rada zapostavljala otročka niti partnerja. Ima katera podobno situacijo oz. je imela? Lepo se imejte. Jaz se sproščam ob klasiki in božam trebušček. Lep dan
|
|
|
|