KIRA -> RE: oktober je naš mesec (7.10.2005 12:48:22)
|
aleksandrin: lep porod ti želim, pa da se čimprej vrneta zdrava in krepka... zdaj pa še malo od mene: nisem še šla rodit in ič ne kaže da kaj bom. jutri imam 39. tednov, danes pa sem imela CTG in še ne zgleda kot da bi bebica hotla ven prit. imam pa 1 dobro novičko: če bo vse o.k. bo normalen porod, mi ne bo treba na CR. sem daneš še enkrat povrtala G, ki je končn prišel z dopusta in mi je vse razložil, kdaj moram noter itd.. (popadki itn.) če do 15.10. ne bo nič - lahko grem noter oz. moram it. ampak ker je sobota, me bojo najbrž do ponedeljka domov poslali - če ne bo popadkov. tak da lahko mirno počakam do 17.10. pol pa MORAM noter. ker bom šla v MB (sem iz MS), pa lahko grem ko bojo popadki na 25 ali 20 minut, pa imam pol še dost časa tam počlakat kako naprej. če pa bojo na 5 minut, pol je pa že sila - plodna voda pa itak najbolje da mi ne odteče - baje imam široko medenico in bi lahko kaj ven "padlo". v nedeljo moram vstavit še en canesten - 7 dni pred PDP, zaradi tokratne bolezni najbrž ali kaj jaz vem - v glavnem - glivice, ki sem se jih zgleda rešila baje niso nič nenavadnega, pa še eno tabletko bomo dali,tako da bo porodna pot čista. na kontrolo ne rabim več it, papirje mam vse, G pa vidim cca. 6 tednov po porodu... LP[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|