beli -> RE: oktober je naš mesec (21.10.2005 12:49:35)
|
POzdravček! Jaz živim blizu Atomskih toplic. Prej sem bila v Rogaški Slatini, zdaj sem se preselila k fantu na podeželje in je tudi zelo lepo. Vse še pridno migate opažam. Zdajle sem malo počivala in se pripravljam na čiščenje oken. Ena je vprašala, če lahko zdaj jemlje zdravila proti vnetju. Meni je ginekolog že poslal drugi recept, torej podaljšano kuro zdravljenja, ker sem sedela na leseni klopci in takoj staknem vnetje. Za znoret. Nič ni narobe, kvečjemu ni dobro, če ima ženska vnetje, ko rodi, ker se lahko kaj na glavico prenese. Samo toliko, če slučajno katera ne masira bradavic. Pravijo, da ful pomaga. Pod tušem s frotirasto brisačo ali rokavico vsak dan masiram bradavice. Baje, da imaš zelo malo možnsoti, da dobiš mastitis in da te ne bolijo toliko bradavice, ker jih že prej utrdiš. Jaz sem to pozno izvedela in sem rekla, da moram sporočiti naprej. Mogoče se je zdaj že pri vas poboljšalo vreme. Mene kar vleče ven ali pa naj me v bolnico odpeljejo, da bom malo lažja. Konec meseca so se že napovedale tete, da pridejo iz Avstrije, Nemčije in Hrvaške, z mojim porodom pa še nič. hi,hi. Očitno še dete uživa v maminem trebuščku. Uživajte Objem
|
|
|
|