MojcaG -> RE: oktober je naš mesec (21.10.2005 21:58:28)
|
lepo pozdravljene oktobrčice.. mene so v torek spet obdržali v bolnici, ker srček nagaja na ctg-jih.. in so to kontrolirali po cele dneve.. in popadki so, pa jih ni, je pa mv še ohranjen (nezrel) in mi zato ne sprožijo poroda, saj bi to bil zelo dolg in boleč porod, ki bi se najverjetneje končal s cr.. po dveh slabih ctg-jih danes mi je dr. naredila uz, kjer je videla vse super: srček,organi, dihalni refleksi, kar nas je zelo pomirilo. (blesavi ctg-ji!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]) in naša pupa je tako srčkano izgledala - gledali smo jo v obraz (zelo dober uz), videli vse njene kretnje, kako odpira usteca in njena polna lička... meni so se ulile solze, ker kaj tako lepega še v življenju nisem videla.. res, bila sem - in sem še - takooo ganjena.. predvsem pa pomirjena, ker je vse ok. drugače bi mi morali jutri sprožiti porod, pa zaenkrat ni treba. sem si "izborila" odhod domov čez vikend, saj danes - to noč - ne bi nikakor zdržala v bolnici.. v ponedeljek pa spet na kontrolo.. udb - rjava sluz - čep, ki gre ven. stoprocentno, pri meni je isto. lepo se imejte in držim pesti za vse nas! [sm=rozica.gif]
|
|
|
|