cmokec -> RE: oktober je naš mesec (20.10.2005 10:43:07)
|
Dobro jutro tudi on naju. Jaz sem bila še včeraj prepričana, da ne grem več v svojo posteljo spat. Ppopoldne je bil en tak čuden filing. Ponoči, okoli polnoči pa se je začelo otrdevanje trebuha, močno špikanje v nožnici, pa brcal in telovadil je, kot za stavo. Se mi je zdelo, da bo kaj ven pogledal. Na WC sem šla na pol ure. Še na kavč se nisem upala vsesti, če bi mi ravno voda odtekla. In tako sem hodila gor pa dol po dnevni do 3.00 zjutraj, ko sem bila že tako zaspana, da nisem mogla več. Pikec se je malo umiril in sem kot angelček spala do 9.00. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Mi je pa lažje, ker moram jutri pridet na pregled na tešče in sumim, da me bodo obdržali. Če sem že v ponedeljek imela mlečno vodo, je sedaj sigurno že zelo zrela, ker to gre pa hitro. [sm=rozica.gif] Udb [sm=rozica.gif], vse tvoje sanje in strahovi so rezultat tvoje neučakanosti, kar je v tvojem primeru razumljivo. Nisi edina, ki pomisli tudi, če bo z otročkom kaj narobe. Jaz na to pomislim parkrat dnevno in probam misli preusmerit kam drugam. to je normalno, da te skrbi. A če bi bilo kaj narobe, bi pri CTG ali UZ že pokazalo. Vsaj jaz si tako pravim, pa je malo lažje. Drugače je pa normalno roditi na rok +/- 14 dni. Vsaj tako pravijo, čeprav vem, da ti to ni tolažba. Jaz sem prvič rodila 6 dni čez rok, pa se mi dan prej ni še čisto nič dogajalo.
|
|
|
|