beli
|
Hoj, vsem. Jaz se zelo redko oglasim, kajti imam še vedno delavce doma in se na internet sploh nimam časa spomnit, zato me niti ne pogrešate. Čestitke vsem, ki že imate svoje sončke v naročju. Tudi midva z dragim otročička že nestrpno pričakujeva. Rok sem imela včeraj, pa ni nobenih znakov. Sicer že dva dni kar dobro spim- v primerjavi s celim 9.mesecem, pa tudi zgaga me že dva dni ne muči. Morda pa so le to znaki, da se nekaj pripravlja. Vsak dan se sprašujem kakšen bo občutek in kdaj se naj sploh odpravim v bolnico, da ne bo prehitro. Dragi je že zelo napet in ravno sedaj ima največ dela v službi, ko bi želela, da se mi posveča in naju carta. Hja, kaj češ, ne moreš pač vsega imeti, kar si želiš. Se pa veselim zime, ko dragi ne bo toliko delal in bomo uživali doma na toplem ob kaminu. Zadnje dneve se je spravil zidat kamin. Uf, moški. Čakajo, da že voda v grlo teče. Se mi zdi, da dete kar čuti, da smo imeli še doma tak nered in še ni imelo volje pokukati nas svet. Zdaj sploh ne vem o katerem spolu naj govorim, ker mi je ginekolog enkrat rekel, da bo fantek, drugič, da bo punčka. Kar bo, pač bo, samo, da bo zdrav otročiček in živahen. Držim pesti za vse, ki čakate, da bo vse v najlepšem redu, vi pa držite zame. Skupaj nam bo lažje. Lepe pozdravčke. Se javim, ko bo otročiček privekal na svet oziroma, ko bom prišla domov in takrat pošljem tudi kakšno sliko- če bom znala. Vas bom še morala vprašati kako. Objemček Beli
|