THeart
|
Pozdravljene, jutri zacnem z 26. Tednom, rok 13.8. Glede kilaze ,zredila sem se za 10,5 kg , ginekolog ne rece nic ker sem tako ali tako bila prej ""podhranjena"" 😂 tako da yay lahko jem kolikor hocem. Strij se nimam nobenih, upam da jih tudi ve se nimate in da jo odnesemo z cim manj ali nic 😆 cene pa tut okej, se da z kakimi dobrimi kremami in tretmaji. Pa samo da so otroci vredu, ampak seveda da so, bodimo pozitivni. Test za sladkorno.....meni je blo grozno, nikoli vec , ja, je kot sladkan caj , zeloooo mocno sladkan caj , ampak jaz nemorem nic sladkanega , ne pijem sladkane pijace ,sladkanega caja, sokov , oz. Samo naravne recimo iztisnjena limona (brez dladkorja seveda), ne pijem sladkane kave ipd. Skratka dovolj sladko zivljenje imam ,da mi sladkane pijace ne disijo in to ze od malih nog, po napitku v lab. mi je bilo slabo, zopet pa ne tako dolgo da se mi ne bi čez pol ure vrnila lakota, jaz ne morem dolgo zdrzat brez hrane sploh pa ne 5 ur od obicajnega casa zajtrka. Namerec imam prvi zajtrk takoj ko se zbudim navadno med 5h-7h zjutraj. In jaz lacna sem cist drugacna, pa skoraj sem boge sestre tam pojedla z mojo tecnostjo , lacna sem ful slabe volje pa se trest se lahk zacnem pa smotit se mi zacne ,posledicno lahko tut skup padem od lakote, sem pa vseeno zamerla da mi niso mogle jasno in v celoti po moji prosnji razlozit celoten potek, kako dolgo to traja pa da 3x jemljejo kri . Temvec so mi zamolcale in po uri sele povedle da morem se dvakrat nazaj prit , da bi jih ubila. V glavnem , na tem testu sem bla prvic in zadnjic, ce ne kazem simptomov sladkorne seveda. Kar se mi itak zdi glupo da sploh dajo na ta test ce ne kazes simptomov. Drugace pa dobivam precej pogosto lazne popadke , ki niso povsem neboleci, je lahko kar neprijeten krc, je pa super vaja za predihavanje. Pojavijo pa se navadno ob vecjih aktivnostih, kot naprimer dobre 3 km po trgovinah... Ocitno v bodoce odpade. Ali katera kaj ve glede crpalk za mleko, te znanke s katerimi sem jaz uspela govorit so rekle da niso potrebovale ..tako da sem v dilemi in bi potemtakem raje pocakala in kupim po potrebi ko bom ce bom potrebovala ?
|