THeart -> RE: AVGUSTOVČKI 2023 (15.2.2023 11:00:05)
|
Trenutno v 15.t. Nuhalno sem imela 1.2. Do nuhalne sem bila cist mirna ,vse mi je blo se prehitro ,ko pa sem pol ure lahko strmela v zaslon in gledla otrocka , ko sem zacela dojemat ..to je res v meni...ja potem me je zadelo in dan po nuhalni me je zacelo tako trgat, in sem si pac sla ocke pasti , pa sem vzela ene par.. mogoce 5 kosov za res ta najmanjse , kasneje sem pa tako ze dobila rabljeno robo od ene znanke , pa sem si pobrala ven, seveda nevtralne stvari, sem se pozanimala kaj se dobim, ker sem dobila ponudbe , da nebom kaj brezveze kupovala , sem pa ze kupila rabljeno zibelko, ker je nobena poznana ni imela ampak sem jo videla res zelo ugodno in se je res splacalo zagrabiti priloznost. Za posteljico sem dobro premislila in se odlocila za nekaj manjsega ker nimam veliko prostora , sploh pa ne v spalnici ,saj je dobro imeti otroka ponoci na zacetku cimblizje sebi. Se pa se zadrzujem nadaljnih nakupov, ker se neke stvari dobim in moram dobro presodit kasneje kaj sploh se potrebujem. Nocem si pa vsega pustit za zadnje tri mesece ker lahko zraven teh potrebscin bankrotiras 😂 gledam pa vse unisex , ker mi niti ni vsec ko se dojencke oznacuje po spolu z oblacili ki so ali roza ali modre. Aja pa tut ce je puncka kar verjetno tudi je , mi sploh ni vsec roza. Obozujem zive barve raznobarvne stvari. Meni se zdi da je veliko prevec stvari v preneznih spranih barvah za dojencke. Tako zalostno mi igleda. Barve dajo zivljenje, veselje, pozitivo ipd. Kako ste druge imele vtis na nuhalni, je se katero zacelo mikat po nakupih?
|
|
|
|