Anonimen -> RE: Septembercki 2023 (23.1.2023 13:43:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anchy99 Danes pa imam rahel rjav izcedek, ki je opazen samo ko grem na wc in se obrišem...sem malo zapaničarila in klicala h ginekologu pa so me naročili v laboratorij da sploh potrdijo nosečnost, ker naj bi bil tak protokol in da šele potem lahko ugotavljajo ali gre za izcedek ki je nevaren ali običajen... Ker pa je snega že skoraj pol metra sama ne upam nikamor, mož pa je v službi tako da danes zamudim laboratorij...je imela katera podobne težave? Kaj naj naredim oz. si mislim? Me mora biti strah? Jaz bom malo huda nate. [sm=smiley13.gif]Brez zamere ampak 18.1. si zagledala prvič +, da si noseča in si že takoj povedala naprej? Zakaj in kam se ti mudi??[sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif] In sedaj še rjav izcedek. Lahko ni nič in je samo kakšna kapilarica počila zaradi širjenja maternice (ali sta imela spolne odnose?), lahko pa je slabo in se bo začel spontani splav, lahko pa gre za izvenmaternično nosečnost (ko je nosečnost v jajcevodu in ne v maternici), ki se začne z rjavim izcedkom, bolečine so prisotne v trebuhu - bolj na eni strani odvisno v katerem jajcevodu se je zataknil, nadaljuje z zelo gostim rjavi izcedkom (kor kavni zoc) in je treba hitro ukrepati, preden ti poči jajcevod in ga izgubiš. No, ta tretji je redek ampak vseeno možen pojav. Ja te bom prestrašila, ker pri 24ih letih ste vse še premlade in bi že kupovale oblekce ali pa si mogoče že vozičke gledala, a noseča 3 dni? No, zdaj pa lepo zadihat, in it na pregled! Čimprej. Naj z UZ preverijo ali je plod že viden, ali je v maternici, ali mu bije srček ali se sploh lepo normalno razvija. Če če če če če je veliko in me, ki smo jih izgubile že več, naslednjič, ko bomo noseče, ne bomo takoj ob + povedale ampak čakale minimalno do Nuhalnega pregleda, ta pa je šele pri +12 tednih. Srečno, mirno in počasi naprej. Prvo je treba nosečnost sploh potrdit in zaštartat, ne prehitevat in vozička nakupovat, ko pa zdravnik ni niti potrdil, da si res noseča. [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]
|
|
|
|