RE: Septembercki 2023 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Vela_ -> RE: Septembercki 2023 (25.7.2023 11:16:00)

Pozdravljeni, Atena in Ninci! Kako sta kaj? Hecno, kako neaktivne smo septembrke tukaj na forumu. [sm=smiley36.gif] Mogoče postane bolj glasno potem, ko bomo res že čistu blizu, čeprav se mi včasih zdi, da je čisto blizu že za ovinkom [sm=smiley1.gif] Upam, da sta dobro in da vaju vročina ne muči preveč. Mene te nevihte niti malo ne motijo, se človek vsaj malo nadiha [sm=zz_giggle.gif]

Ninci* -> RE: Septembercki 2023 (27.7.2023 20:35:54)

Hej hej! Atena ne vem, ne najdem tistega gumba za zasebno sporocilo...😬Ja vreme je za nosecke kar dobro vsaj kar se temperatur tice, drugace pa je zelo zalostno vse skupej.Ja zelo neaktivne, bomo pa vsak cas na vrsti, se dobrih 5 tednov imam do pdp. 😃 se ze veselim, sploh ker me ze nespecnost matra... 🙃 se pa veselim bolj pogostih pregledov ... 🤩
Upam, da sta ok in trebuscki lepo rastejo. 🙂 

Atena* -> RE: Septembercki 2023 (28.7.2023 19:30:53)

Hejla punce!

Vela, lepo da si se javila, je res zatišje tukaj [sm=smiley36.gif]

Ninci* na računalniku je gumb (tam kjer je tudi gumb za odgovor,) sem ti poslala zs :)

Sicer pa sem imela danes pregled, vse je ok, žabica ima že 2 kilci, edino urin je bil spet slab :S proteini... pa vem zakaj, sem premalo pila in ful letala okrog, jutri pa gremo v terme in bom kar tam potem šla dat v ponedeljek, imajo izpostavo ZD-ja. Sem pa danes dobila še voziček, še to oprala, zdaj imam pa res mir [sm=smiley36.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 7 [8]