Nikki7 -> RE: Septembercki 2023 (15.2.2023 14:57:19)
|
Hejla ☺️ Sem se kar v Postojno naročila na nuhalno in DHT tako, da imam16.3. pregled ☺️ edino kar me je presenetlo je, da zaradi trenutnih razmer (čeprav jaz že dolgo nisem nič slišala o koroni - hvalabogu) ne sme biti partner zraven. No sej tukaj mi je pomembnejše, samo da bo vse ok. Upam, da bo bil lahko vsaj na morfologiji zraven. Sem pa v 9.tednu in kar se tiče počutja, je moja slabost načeloma taka, da je slabost kot če bi me bolel želodec ampak ugotavljam, da se pojavi po določenem času in takrat moram nujno nekaj pojesti, ker če ne se samo stopnjuje 🙈🥴 v istem trenutku pa ko pomislim na hrano me mine volja. Tako je neko čudno neznano obdobje za mene, nisem pa nič bruhala in iskreno tudi upam, da tako ostane. Kar sem še opazila pa je, da bi spalaaaa…kadarkoli 😅 predvsem ko pridem s službe, glede na to da delam v šoli, sem izjemno izmučena. Ninci, držim pesti za nuhalno, vse bo tako kot mora biti! Samo pozitiva 🥰 Atena, maš to! Še malo pa bo mimo tudi tega obdobja! Tako kot je rekla Ninci, verjamem da bo vse ok pri vseh. Še prehitro bo šlo vse mimo čeprav se nam vleče (vsaj meni) ☺️ Lep dan še naprej 😊
|
|
|
|