Allium cepa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Drage moje, pregled je za mano, za nama, nami. Je bil seveda tudi bodoči ato zraven. Kaj naj rečem, srečna sem do neba! Vse je v redu! Zdravnik si je vzel čas, trajalo je skoraj 15 min, vse je pokazal, komentiral vmes, so pa vse stvari normalne. Seček, možgani, želodček, ledvički… skratka, pričakujemo kot vse kaže zdravega fantka! 💙 ja fantek! tudi slikico za spomin mi je dal, pa celo eno, ki je kakor 3d! 🥰 res sem tako vesela! Tlak so mi izmerili. Doma sem ga imela 100/59 … pri njih pa 130/80 😂 sta pa zdaj na tej novi lokaciji novi medicinsko sestro in sta bili zelooo v redu, ko sem jima povedala, da me je strah meritve oz da imam ta sindorom bele halje… sploh nista imele za mar oz da naj se cisto nic ne sekiram, ker je veliko takih. Tako, da je bilo potem res lazje in tudi naslednjic bom lazje sla 😊 joj saj vem, da sem smotka! Sicer pa imam ponoven pregled cez 4 tedne; ko bom v 24.tednu. Morem it pa na OGTT, A je katera že bila? Kako to izgleda? Mislite, da bi lahko dobila bolniško za tisti dan? 🤭🤭🤭 in takrat vzamejo tudi kri ta tokso… za urnin pa niso nič napisali 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Uglavnem, ful ful sem vesela 🥰 Hvala vsem, ki ste tukaj in znate potolažit. Pošiljam vam pozdravčke in želim, da vse, ki imate v kratekmPreglede, dobite lepe novičke! 🌸🌸🌸 Saša Lepo, da si zrihtala in je vse okej, tudi sestre 😄 Za bolniško za pregled kr reci, itak moraš tam ene dve ure sedet, če se prav spomnim. Jaz sem bla sicer 8 let nazaj, ampak najbrž zdej ni dost drugače. Če se prav spomnim, ti vzamejo kri, spiješ eno dozo une grozote, počakaš X minut (15???), vzamejo kri, spiješ še eno dozo in čakaš eno uro (???) in spet vzamejo kri. Kot sem rekla, se slabo spomnem 😀 Meni je ginekolog rekel, da me bo tudi naročil na OGTT, čeprav sem mela ok sladkor na prvi kontroli, ker je bil tamali tako težek ko se je rodil. Zdej ni pa nič rekel. Al je pozabil, al mi bo pa šele naslednjič. Morfologijo sem tudi jaz danes dala čez. Vse izgleda okej, spola se ni videlo, ampak itak ga že vemo 😁 Naslednji teden v ZD začnemo z nosečniško telovadbo in sem šla danes na pogovor k tej punci, ki bo vodila.
|