Sanna7 -> RE: Julijke 2023 (8.2.2023 20:51:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LauraP Gluck4 kako si kaj? Že veš kaj več? Allium cepa, kaj pa ti? Si nehala krvavet? 4.mama, jaz se tudi strinjam z ostalimi, če bi bili slabi rezultati, bi ti že takoj javili. BB, ste se najedli sladice? Jaz si ful lušte delam s cotikami, pa z vsemi drugimi stvarmi. Dosti stvari itak dobim, ostalo bom dokupila. Kupila sem par bodijev, pa hlace, nogavicke in kapico št. 50, tako, da imam za v bolnico in potem za odhod iz bolnice. Kaj več pa ne mislim kupovat, ker bo tak prerastel, pa itak za darila nosijo cotike. Malo sem si gledala električne črpalke za dojenje, pa parni sterilizator flašk. Tiste, ki imate že več izkušenj, ste uporabljale kaj? Aja, kako ste pa kaj druge z bolečinami v glavi in migrenami? Jaz imam tak vse zabito v sinusah, pa včasih me taka migrena grabi, da grem direkt samo v spalnico v temo ležat. Pa hladni obhladek na glavo. Še dobro, da imam deda, ki se je spomnil na obhladek, ker noro paše. Aja, pa več kot en lekadol na dan si ne upam vzet. Noro je s temi glavoboli. Slabost je zamenjal glavobol in boleč križ. So se pa bolečine zmanjšale, odkar sem začela delat vsako večer, preden grem spat, vaje za križ. Takrat ko imam migreno sicer preskočim, ker mi v glavo pritisk nabija. Jaz sem pri prvem že vnaprej kupila črpalko za dojenje. In mi je čist slučajno prišla prav, ker kar nekaj časa nisem uspela vzpostaviti dojenja..Ko je enkrat uspelo pa je nisem več potrebovala. Če bi že iz začetka samo dojila, bi bil zgrešen nakup. Sterilizatorja pa nisem kupila in ga tudi nisem potrebovala, čeprav sem flaške uporabljala. Sem jih jih kar prekuhavala, kasneje pa prala z detergentom in spirala z vročo vodo. Kar se tiče glavobolov, imam zaenkrat srečo, ni nič posebnega. Sinuse sem pa imela vnete pri cca treh mesecih in sem bila na antibiotikih. Sploh se ne spomnim, da bi imela prej kakšno vnetje sinusov, mogoče še v otroštvu. No, od takrat si preventivno čistim nos kar s fiziološko in upam, da se ne ponovi.
|
|
|
|