BeautifulButterfly -> RE: Julijke 2023 (11.2.2023 11:03:11)
|
Vozicki: sem gledala vse kar je podobno FreeOn VIVA verziji, k je ne prodajajo vec. Na youtube sem videla predstavitev. Rada bi pa v ZELO svetli, beli, srebrni, sivi barvi. Tudi prvi vozicek Baby Jogger City Select (za dvojcke) sem imela v Diamond barvi. Super je bil in vsec mi je da je cimbolj svetle barve. Gledam tudi ostale firme, rada bi, da je na 4 kolesa, ne te dolgi tezki na 1 sprednje kolo, ker je potem predolg za v prtljaznik. Cez poletje bodo itak v globoki kosari, gledam da ima strehica moznost da se z zadrgo odkrije mrezico za pretok zraka, ker bo vroce v kosari, da se ne skuha notri kot v sotoru.Potem tam decembra naprej pa ze v sportnem delu. Tako da mora sportni del imeti tisto pokrivalo za cez noge, ker bo zima in sneg. Za lupinico bi rada imela IsoFix ampak nevem ce to vsi modeli imajo. Ker je res klik-klik in je lupinca fiksirana v avtu. Je pa to dodaten strosek ja. AnonimnaSasa: Glede bolecin spodaj. Jih imam tudi jaz. Moja je zelo nizko spodaj levo. Tudi ko so jo z UZ iskali, so morali iti res dol dol jo iskat, se je bilo treba se mal dodatno slect, in je bila nekam stlacena,tam ni imela veliko prostora. Ampak so me mirili, da se bo cez cas dvignila gor. Se vedno mislim da se ni dvignila, ker ko jo iscem z fakeAngelSoundom, jo se vedno najdem zelo levo spodaj. Zato mislim da me tako tisci, boli me hojo, pece, pritiska, vlece narazen. Na mehur mi pa ne pritiska zato celo noc spim tud 9h. Grem pol seveda direkt lulat. Cutim jo sem in tja, mogoce 3x v celem dnevu ampak je se prezgodaj in res je nizko. Pa spodaj mi lula se vedno zaspi, postane vse mravljincas_to in potem boli. Tko k ko vam roka ali prsti zaspijo, pa je potem ta obcutek, isto spodaj. Cudno. Srecno na morfologiji! In potem res uzivat v nakupovanju. Kdaj ne bos vec anonimna? :) :) Sem pa zacela dobivat krce v nogah. Zacela dodatno jemat magnezij v tabletah. Pomaga. Pocutje se je pa res res izboljsale. Vse k ste se v prvem trimesecju, verjemite, cim pridete v drugo trimesecje je energije vec. Ne peglam kavca vec!!! :) Tud vec naredim v hisi, vec pospravim, vec operem in zrihtam, vec je energije. 4gluck: porocaj, kaj se kj dogaja. Upam, res res res, da tole cimprej zrihtajo tko k se zagre. Po novi hal starih merilih in standardih, samo da ukrepajo cimprej in pravilno. Bolje mal zaropotat, pa pritisnt na njih, mal na vest potrkat, ce bodo oni odgovarjal, in da se premaknejo. Srecno se naprej.
|
|
|
|